KKSHC - Takime informuese - Zgjedhjet - Poster

Takime Informuese: Gjirokastër – Sarandë

FTESË PËR PJESËMARRJE

TAKIME INFORMUESE me aktorë të shoqërisë civile mbi procedurën e zgjedhjes së anëtarëve të rinj në Këshillin Kombëtar për Shoqërinë Civile (KKShC)
Të nderuar përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile,

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMShC), në cilësinë e Sekretariatit Teknik të Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile (KKShC) ka iniciuar procedurën e zgjedhjes së anëtarëve të rinj në këtë Këshill.

Në këtë kuadër, jeni të ftuar të merrni pjesë në takimet informuese në qytetet:

GJIROKASTËR

Datë: 5 mars 2019
Ora: 13:00 – 14:00
Vendi: Hotel Cajupi, Gjirokastër
Adresa: 5, Sheshi Çerçiz Topulli, Gjirokaster 6001

***

SARANDË

Datë: 6 mars 2019
Ora: 10:00 – 11:00
Vendi: Grand Hotel, Sarandë
Adresa: Rruga Butrinti, Sarandë

 

AMShC do të t’ju njoftojë me takimet e radhës të parashikuara në qytetet: Korçë, Kukës, Shkodër, Durrës dhe Tiranë.

Ju mirëpresim