Ftesë për pjesëmarrje

Të nderuar përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile,

Ju ftojmë të merrni pjesë në Mbledhjen e Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile (KKShC), e cila do të zhvillohet:

Datë:          12 Nëntor 2019
Ora:            15:30
Vendi:        Qendra për Hapje dhe Dialog, Salla e Bibliotekës
Adresa:      Kryeministria, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, 1, Tiranë

FTESA PËR PJESËMARRJE – [ kliko këtu ]

 

Për shkak të logjistikës, ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen

 

Ju mirëpresim