AMSHC-logo.jpg
BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE
Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
Agjencia për Mbështetjen e
Shoqërisë Civile
Përditësuar më datë: 16.11.2021
Nr. Emri i OJF-së Adresa Qarku Person Kontakti Telefon; Faks; Celular E-mail Website NIPT
1 CESVI Bashkia Berat, Shëtitorja “Bulevardi Republika” kati IV, 5001 Berat Berat Giorgio Ponti 0682063751 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; albania.administrator@cesvioverseas.org; www.cesvi.org
www.cesvi.eu
K49225203P
2 Mbrojtja e të drejtave të grave qytetare e fshatare - Berat Lagja "28 Tetori", Berat Berat Arta Dyrmishi 0684156116 artadyrmishi@hotmail.com;    
3 Misionaret e te Drejtave Sociale Kucove (MDSK) Blloku Nr. 1, Lagja "Tafil Skendo", Kucove Berat Shpetim Nishani 0694026007 shpetimn5@yahoo.com;   K37910120M
4 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në Berat Lagja "Llukan Prifti" Kuçovë Berat Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com;    
5 Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore Lagjja: "30 Vjetori", Rruga "Sotir Kolea", Pallati Nr. 5, Kati I, Berat Berat Gentiana Deçolli 0698488794 mireqeniesociale@gmail.com;    
6 Qendra për të Drejtat dhe Integrimin e Individëve dhe Grupeve në Nevojë Ish Shtepia e Oficerave Berat, Kati III, prane Stadiumit te Vjeter Berat Migena Bakiaj 0693730729      
7 Romët e Bashkuar të Shqipërisë Lagjja "Stan", Morave, Berat Berat Laver Myrteli 0692880067 rometebashkuar@gmail.com;   L02709191U
8 Shoqata Egjiptiane Ndihmë për të Varfërit e Shqipërisë Lagjia Barrikade, Pallati 28, Berat Berat Drita Xheblati 0692697955 drita_br@hotmail.com;   L63326133C
9 Vizion Gruaje - Zyra në Berat Lagja "Clirimi" Corovode, Skrapar Berat Flora Laze 0692171288; 0697716025 f_laze@yahoo.com;    
1 Bashkëpunim e Zhvillim të fshatrave të Qarkut të Dibrës (DELFINI) Bulevardi Elez Isufi - QEK, Peshkopi Dibër Halil Goleci 0682693558 shoqata_delfinidiber@live.com;    
2 Ekspertët e Rinj Mjedisor (SHERM) Bulqizë Dibër Danjel Bica 0685088277 daniel-bica@hotmail.com; https://shermalbania.wordpress.com  
3 Forumi i Gruas Burrel (FGB) Lagja e Drita; Rruga: Kol Malci, Burrel Dibër Dashurie Bajrami 021723767; 0682339188 gruaja.mat@gmail.com; dashurie.bajrami@yahoo.com;    
4 Grupi i Veprimit Lokal "Dibra Turistike" Lagja "Nazmi Rushiti" , Rruga "Abdyl Frasheri" Peshkopi Dibër Zenulla Mehmeti 0673840009 dibra.turistike@yahoo.com; https://bit.ly/2oukd70 L56915792A
5 Klubi Ekologjik (Ecodibra) - Zyra në Dibër Blvd. "Gjok Doçi" Peshkopi Dibër Brunilda Diriçi; Luan G. Leka 0672087024 ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com; http://ecodibra.tripod.com J06905791E
6 Qendra "DYEE - National Development" Rr. Sadik Deda, Lagje Gjeologu, Nr,Pasurie 2/226/2 Bulqize, 8401 Dibër Brunilda Velia 0696621549 bruna.velia000@gmail.com;   M16326471I
7 Qendra Ditore Multidisiplinare MATI (QDMD) QDMD "MATI" Pallati i Sportit "Ferit Hysa" Burrel Dibër Dalip Gjoka 0682448102 qdmdmati@gmail.com;    
8 Qendra Zhvillimore e Bulqizës Qyteti i vjeter, Pedonalja, Bulqize Dibër Aleksander Terziu 0685092656 qendrazhvillimorebz@gmail.com;    
9 Shoqata Atdhetare, Kulturore, Mjedisore "Mati" - Zyra në Dibër Lagjen "Partizani" Burrel, Mat Dibër Hazis Porja 0682763240 hazisporja@hotmail.com;    
10 Shoqata e Natyrës dhe Turizmit Bulqizë (SHNTB) Lagja Minatori, Bulqizë Dibër Riges Beqiri 0696908084 shntb.ngo@gmail.com;   M07027471H
11 Shoqata maqedonase "Ilinden"- Tiranë - Dega Gollobordë F. Trebishtë, Komuna Trebishtë, zona Gollobordë, Dibër Dibër Ylli Halilaj   drustvo.ilinden.tirana@live.com; www.ilinden-tirana.com
www.vesnik-ilinden.com
 
12 Shoqata maqedonase "MOST" F. Trebishte, Komuna Trebishte, Diber Dibër Besnik Hasani 0685192185 shoqata.most@gmail.com;    
1 Fondacioni "Qendra Kristiane e Durrësit" Lagja 18, Rruga Aleksander Goga, Pallati 32 (pas dyqanit te Dylit), Durrës Durrës Hela Sheqeri 0696002254 fondacioniqkd@gmail.com; helasheqeri@gmail.com; www.lovealbania.com J91524505S
2 Fondacioni Instituti për Progres - Albania (IPA) Lagjia Nr 17, Rruga "Stef Kaculini" Nr 7790, Durrës Durrës Anna Xheka 052904732; 0682080002 axhekadpshb@yahoo.com; progressinstitut@yahoo.com;    
3 Gruaja në Fokus Lagja 5, Rruga “Mujo Ulqinaku”, pallati i ri perbri Pallatit te Sportit "Ramazan Njala", Durres Durrës Mimoza Selimi 0696940149 gruajanefokus@gmail.com;   L61525707R
4 Natyra për Njeriun Lagjia 15, Rruga "Aleksandër Goga", Durrës Durrës Fali Ndreka 0684350700 natureforman@yahoo.com;    
5 Porta Roma për Integrim Lagjja "Kastrioti", Fushe-Kruje Durrës Fatmira Dajlani 0693245131 jemiedhene1@gmail.com;   L71710702J
6 Qendra ALBANIA L. 13, Plazh, Durrës Durrës Ismail Saliko 0662120953   www.albkult.org  
7 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile, Durres (QZHSHC - CSDC) Lagja 11, Rruga: A. Serreqi, Durrës Durrës Mirjam Reçi 0682629527      
8 Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen" L. 17, Rr. "Leon Tolstoi", Skolina 5, ish-Kënetë, Durrës Durrës Fabiola Laço Egro 052907010; 0692094622 todayforthefuture@yahoo.com; fabiolaegro@hotmail.com; https://goo.gl/IZ6nui  
9 Qendra për Zhvillim Ekonomik, Social dhe Mjedisor Lokal (CLESED) Lagjja nr 11. Në kryqzimin e rrugës "Mustafa Varoshi", me rrugën "Boshnjaku", kati i tretë, Durrës Durrës Floreta Kërtusha 0699154854     L51715751G
10 Shoqata e Grave me Probleme Sociale L.2, Rruga "Sefer Efendiu", prapa Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Durrës Durrës Bajana Çeveli 052234600; 0692103315 shoqatagrave@yahoo.com; qendraekeshillimit@yahoo.com; www.drejtesisociale.com  
11 Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "Droja-1" Krujë Krujë Durrës Shpëtim Myrto 0695525119; 0695374726;     K82310751F
12 Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "Gjelbërimi" Fshati Nikël – Krujë Durrës Shpëtim Myrto 0695525119     K84812391P
13 Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "Hazgeri" Fshati Halil – Krujë Durrës Shpëtim Myrto 0695525119     K84812391P
14 Shoqata e Perdorimit te Pyjeve dhe Kullotave Komunare "ILENJ" Krujë Krujë Durrës Shpëtim Myrto 0695525119; 0695374726;     K84802391L
15 Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "STAFUKA S-K", Njësia Administrative Çudhi Fushë - Krujë Durrës Shpëtim Myrto 0695525119; 0695374726;     K82310751F
16 Together in Community for Development Society Lgj. 4, Rr.Egnatia, Pallati perballe Kishes Ortodokse, mbi Karburant Kastratin, Kati 5, Durres Durrës Blerina Xhakolli 0694044255 tic.durresorg@gmail.com;   L51411751H
1 AKS (Art-Kulture-Sport) Lagja Nr. 1 Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0672031846; 0682293941 hballiu@gmail.com;    
2 AURORA Fushë-Studen, Steblevë, Librazhd Elbasan Pellumb Gjini 0692793910 aurora_ojf@yahoo.com; www.aurora.org.al  
3 Citizen for Social Change - Zyra në Gramsh Rruga Hamit Dollani, Pallati pranë Xhamisë Gramsh, kati 2, dera përballë Bistros Elbasan Kalvin Dermyshi 0675585705 info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com; www.cfsc.cf L66507871G
4 Dritë për Jetën Rruga Çermenika, Pallati "B. Lleshi", kati 6, Hyrja 1, Librazhd Elbasan Jetmira Kujtila 0675162331 jetmira.kujtila@gmail.com; driteperjeten@gmail.com;   M07617671D
5 Egnatia Librazhd Elbasan Agim Blloshmi 0666667100; 0692584120 shoqata_egnatia@yahoo.com; blloshmi_agim@yahoo.com;    
6 Elba-Folk - Elbasan - Shoqatë Kulturore Artistike Bulevardi "Qemal Stafa" 2, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 05452489; 0689024024      
7 Fondacioni Joscelyn Lagja "Aqif Pasha" Rruga "Ymer Myzyri" Elbasan Elbasan Drita Krasniqi 0665553914 joscelyn.foundation@gmail.com;   L52816391R
8 Forumi i Gruas Elbasan (FGE) Lagja "5 Maj", Rruga "Muç Shqiptari" Pallati 450/1, Elbasan Elbasan Shpresa Banja 054257723; 054254516 forumigruaselbasan1991@gmail.com; www.forumigruaselbasan.org  
9 International Co-Operative Center Lagja "Kongresi Elbasanit", Elbasan Elbasan Arben Ramkaj 0674996888; 0695568878 internationalcoperativecentre@gmail.com;   K63327201C
10 Komuniteti Malazez Lagjia Aqif Pasha, Rruga Vasil Taja, Nr 45, Elbasan Elbasan Marinko Çullafiq 0695638234; 0695638280; zcga2018@gmail.com;   L83011331P
11 Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH) - Elbasan Lagjia "5 Maji", Rruga "Sul Domi", ish-parku i mallrave, Elbasan Elbasan Daniel Kadri Zhugli 0697027217 daniel.zhugli@yahoo.com;    
12 Partnerët për Integrim Lagja Brigada 17 Sulmuese, Elbasan Elbasan Kadri Kruja 0694412741      
13 Për një Mjedis të Pastër dhe Turizëm të Zhvilluar Godina e Nenprefektures Librazhd, kati 2, Librazhd Elbasan Donald Muraci 0676709649 donaldmuraci@gmail.com;   M03624342K
14 Për Një Shqipëri të Shëndetëshme (FHA) Lagj. "K. Elbasanit", Pallati 50, Hyrja 3, Kati I, Elbasan Elbasan Edmont Laho 0682099064 lahoe90@yahoo.com; www.healthyalbania.org  
15 Progresi për të gjithë Lagja Nr. 2, Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0696616678      
16 Qendra Mjedisore për Studime dhe Zbatime Nënprefektura e qytetit, kati 3, Librazhd Elbasan Arlis Alikaj 0698748218 info.qendramjedisore@gmail.com; https://www.facebook.com/ShoqataQMSZ/  
17 Qendra Shqiptare për Integerimin e Njerëzve me Nevoja të Veçanta Lagja “Visarion Xhuvani”, Rruga “Rinia”, Nr. 6, Elbasan Elbasan Fatma Spahiu 0692034261 fatmaspahiu@gmail.com; www.qendrashinjnv.org L62519333B
18 Romano Sezi Lagja 5 Maj Elbasan, Rrapishte Elbasan Enver Mustafaj, Esmeralda Mallosi 0682528297; 0696290122 romanosezi-el@hotmail.com; esmeralda-el@live.com;   K83004391S
19 Shoqata ALTERNATIVE L. 5 Maj, Pall. 31/4, Elbasan Elbasan Mimoza Deliu 0697695328      
20 Shoqata e Bashkuar Agro-Mjedisore "AGRI-EN" Lagjia Nr. 2, Prane Nenprefektures, Librazhd Elbasan Isuf Dervishi 0695368166 agrien.org@gmail.com;   L48427691J
21 Shoqata e Bletarëve Librazhd Prane nenprefekturës Librazhd Elbasan Veli Hoxha 0674276345 velihoxha60@yahoo.com;   L58107691C
22 Shoqata e Komunitetit Egjiptian "Jemi edhe Ne" Rruga "Georg Golemi", Lagja Nr. 1, Librazhd Elbasan Rexhep Shaka 0692502690      
23 Shoqata e Zjarrfikësve Profesionistë të Shqipërisë Ndërmarrja NME, pranë Fakultetit të ciklit të ulët, Rr. Sali Hida, Elbasan Elbasan Artur Papa 0688795379; 0694858337 pavllo1968@gmail.com; shoqata1968@gmail.com;    
24 Shoqata Kulturore Shqiptare "Ress - Egnatia" Sheshi Gensher, Hotel Turizmi, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 0689024024 ressegnatia@hotmail.com; butrint2000@yahoo.com;    
25 Shoqata Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Komunale - Qarku Elbasan Prane Drejtorise Sherbimit Pyjore Elbasan Elbasan Ndriçim Çela 051422300; 0683576089 celacimi@yahoo.com; www.shkpkk.org  
26 Shoqata Zhvillimit të Burimeve Natyrore Papër - Elbasan Ne km 13 te superstrades Elbasan - Rrogozhine, prane zyrave te komunes Paper Elbasan Ndriçim Çela 0683576089 celacimi@yahoo.com;    
27 Woman Center for Development and Culture Albania Lagja "Visarion Xhuvani", Elbasan Elbasan Rudina Çollaku 0695376982; 0695568878 womencenter_elbasan@hotmail.com;   L02925392L
1 ANTIK Lagja Kastriot, Rruga Ramiz Aranitasi, pranë Teatrit "BYLIS", Fier Fier Saimir Ahmeti 0692087338 saimirahmeti@yahoo.com;    
2 Dyert e së Ardhmes (DEA) Lagjja "Kastriot", Rr. "Leon Rei", Qendra Ekonomike, kati IV, Fier Fier Matilda Dushku 0684029787; 0696207543      
3 Gruaja, Komuniteti, Mjedisi - Harmonizuar për zhvillim Lagja nr 1 Ruga nacionale Roskovec, Fier Fier Ronada Hoxha 0697812900 hoxharonada@yahoo.com; https://goo.gl/ixR2Ox L33511591H
4 Horizont EU Adresa: Lagja "Karbunare", rruga nacionale Lushnje - Berat, zona ind. ish fab. Letres, Lushnje Fier Shkelqim Bylykbashi 0692068229; 0685551472 horizonteu@yahoo.com;    
5 Jeta Ime Lagjia "11Janari", Rruga "Ramiz Aranitasi", Fier Fier Klarita Nevraj 034233668; 0695292164 jetaimefier@gmail.com; https://goo.gl/1LNYZV  
6 New Bridges Berat Lagjja "18 Tetori", Rr. "4 Deshmoret", Ura Vajgurore, Fier Fier Zoica Bardhi 0693577652 zoica.bardhi@gmail.com;    
7 Njerëzit të Parët - People First Albania Lagja "Konferenca e Pezes", Rruga "Jakov Xoxa", Nr. 57, Fier Fier Lusiana Mailaj 0697666673 lusiana.mailaj@gmail.com; https://goo.gl/3PvMKf L72608531P
8 Qendra "Epoka e Re" Lagja "29 Nëntori", Rr. "Pinallopi Pirro", Fier Fier Nevila Jahaj 0694050291   www.epokaere.org  
9 Qendra Sociale Murialdo Rruga Shën Leonardo Murialdo Edukator, Sheq i Vogël, 9300 Fier Fier Rosario Avino 034228285; 0695288909; 0684157775   www.murialdoalbania.org
www.murialdo.org
 
10 Shoqata "Lushnja" Rruga "Lasgush Poradeci", Lagja "18 Tetori", Lushnje Fier Durim Meta 0692758766 shoqatalushnja@yahoo.com;    
11 Shoqata Ambjentaliste "Zharrëza" Zharrëz, Fier Fier Qani Rredhi 0693762738 shoqatazharreza@gmail.com;   L72924534J
12 Shpresë për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar (SHFAK) Rr. Petro Tako, Lagja Afrim, Fier Fier Rajmona Budaj 0694436326 rajmondabudaj@hotmail.com;    
13 Zëri Qytetar Lagjia “Kongresi“, Lushnje Fier Denada Korreshi 0696367969 z.qytetar@yahoo.com;   L34022591D
1 CESVI Qendra Kulturore Multifunksionale, Shëtitoria “Odhise Paskali”, kati II, 6401 Përmet Gjirokastër Giorgio Ponti 081323275; 0682063751 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; albania.administrator@cesvioverseas.org; www.cesvi.org
www.cesvi.eu
K49225203P
2 CIOFF - Seksioni Ndërkombëtar Shqiptar Lagja Partizani pall 127/9 Permet Albania Gjirokastër Niko Mihali 042255759; 0692234986 niko.mihali3@gmail.com; cioff-albania@cioff.org; www.cioff.org  
3 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Gjirokastër Rruga e Zejtareve, Qafa e Pazarit, Gjirokastër​ Gjirokastër Lejla Hadzic​ 0694037087​ albania@chwb.org; lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
4 Edukimi për Shoqërinë e Hapur Lagjia "Varosh", Vila "Papavangjeli", Nr.1, Gjirokaster Gjirokastër Vasil Muka 0692032995;  0692823203 vasilmuka@yahoo.com;   L32608792N
5 Elena Gjika - Dora D'Istria, Përmet Lagja Partizani, Përmet Gjirokastër Natasha Karafili        
6 FLOEMI Lagjia "Varosh", Godina nr.2, Rruga "Meleq Gosnishti", Përmet Gjirokastër Jorgji Çurro 0672856815     L98710271D
7 Mjedis, Ujëra, Pyje Blloku "Stavri Vinjau", Përmet Gjirokastër Ali Delilaj 081323184; 0692035222 alidelilaj53@gmail.com;   L19611291C
8 ODRIA - Shoqatë Atdhetaro Kulturore Kodra e Diellit, pallati jeshil, k/5, h/5, Tiranë Gjirokastër Thanas Meksi 042484299; 0692429395   odriegolik.itgo.com  
9 Organizata për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës (GCDO) Obelisk, Pazar, Gjirokastër Gjirokastër Sadi Petrela 08467077; 0692078767   www.gjirokastra.org  
10 Pro Përmet Qendra Kulturore Multifunksionale “Odhise Paskali”, Kati i I, Shëtitorja “Odhise Paskali”, 6401, Përmet Gjirokastër Altin Meshini 0697244512; 0682325618 pro.permet@gmail.com; www.visitpermet.org L19111291K
11 Qendra Rajonale e Zhvillimit të Integruar (QRZHI) Hotel Alvero, Permet Gjirokastër Vasillaq Nikolla 0682081334      
12 ROOF Rruga Studenti nr. 20, prane stadiumit, Gjirokaster Gjirokastër Klodian Muco 0696395831 klodianmuco@hotmail.com; www.albanianroof.org  
13 Royal Albania Foundation Hotel Dhembeli Permet Gjirokastër Ramadan Meta; Kastriot Korro 0663307007 raffondacion@gmail.com; https://goo.gl/D7plqS L29506291V
14 Shoqata Jugore Mjedisore "ÇAJUPI" Lagjia "18 Shtatori", Rruga Nacionale prane Spitalit Civil, Gjirokaster Gjirokastër Kleanthi Mandi; Gjon Fierza 084266411; 0692268015; 0692111333 kleanthi_mandi@hotmail.com; fierzagj@yahoo.com; www.shoqatamjedisorecajupi.org L12910791W
15 Vjosa Explorer Lagjia Bajame, Rruga “Kongresi i Përmetit”, nr.31, sh 6, kati II, 6401, Përmet Gjirokastër Elisjon Ndina; Elidjon Thanasi 068474369; 0686303487 vjosa.explorer@gmail.com; www.vjosaexplorer.com L89013271C
1 Agjencia Rajonale e Zhvillimit (SME), Korçë Blloku "Demokracia", Korçë Korçë Aurel Grabocka 082242626; 0682034464 rdakorca@yahoo.com; rdakorca@rda-korca.org; www.rda-korca.org  
2 Arti në duart e gruas (ADG) Rr. Gavril Pepo, Nr.3, Lagjia 3, Korçë Korçë Brunilda Zguro; Liliana Qelemeni 0684150861 organisationadg@gmail.com;   L94604131E
3 Balkan Youth Activism (BYA) Rr.Insan Korca, Lgj.17 , Vila.40, Korçë Korçë Gurali Haxhillari 0693022812 balkanyouthactivism@gmail.com;    
4 Business Improvement District - Korça (BID) Bul. "Shen Gjergji", zona Kembesore, Pall. i Kulutres, kati II, Korçë Korçë Zhaneta Zaimaj 0695281613 b.i.d.korca@gmail.com;  zhaneta.zaimaj@yahoo.com;   L44001191N
5 DISUTNI ALBANIA Rr. "Mihal Grameno", Lagjia 3, Shtëpia Nr. 2, Korçë Korçë Arben Kosturi 0692258349   www.disutnialbania.webs.com L14714191E
6 Dora Prindërore Rruga "Spiro Ballkameni", Pall. 1, Hyrja 1, Korçë Korçë Petrika Riza 0692298098 doraprinderore@gmail.com;   K44725001J
7 Fondacioni "Misioni Emanuel" Dorcas Albania, Lagjja e Re e Sportit, Rruga e Unazës, Korçë Korçë Mariela Baraku 082245500; 0694040292 office@emanuelmission.org;    
8 Fondacioni “Agrinas-ER” Blloku Nr 6 Ersekë Korçë Paskal Vogli 0694799009 agrinaser@yahoo.com; www.agrinas-er.org  
9 Fondacioni Dorcas Aid Internacional (DAI) Rr. L10, Blloku i Ri i Sportit, Korçë Korçë Ilia Dishnica 082242115; 082253883 office@albania.dorcas.org; www.dorcas.net  
10 Fondacioni Lions Club - Pogradec Rruga Deshmoret e Pojskes, tek Hotel Perla, Pogradec Korçë Mimoza Shuli 0684019494 mimozashuli@yahoo.com;   L64617131T
11 Forumi OJF-ve Pogradec (F.OJF.P) Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 forumi_ojf_pogradec@yahoo.com;    
12 Gruaja Korçare Bul. Gjergj Kastrioti P.3, Korçë Korçë Klara Celo 0692341201 womenkorca@yahoo.com;    
13 Kadmi & Harmonia Rr. "Gani Homçani", L.3, P.87  Pogradec Korçë Arben Zaçe 0692094873 arbenzace@yahoo.com; www.kadmi-harmonia.org L54829751C
14 Mjedisi dhe Shoqëria në Zhvillim (ESDA) Rruga "Nuçi Naçi", Nr. 32, 7001, Korçë Korçë Brunilda Bashllari 0692189888 shoqata.esda@gmail.com;   L94017135M
15 New Impact Rruga Gorice, lagja Nr.4, Pogradec Korçë Gerald Manellari 0672008524 contact@newimpactassociation.org; gerimanellari@hotmail.com; www.newimpactassociation.org L94008732W
16 Organizata për Menaxhimin e Destinacionit (DMO) Qendra e Informacionit Turistik, Bul. Shën Gjergji, L.9, Korçë Korçë Orieta Glozheni 082257803; 0672034403 dmo.korca@gmail.com; www.visit-korca.com  
17 Porta Evropiane Godina e ushtarakëve, Korçë Korçë Stavro Hasa 0676348024 shoqataportaevropiane@gmail.com;   K94830191C
18 Qëndistaret Lagja 10, Bloku i Ri Sporti, Korçë Korçë Etleva Tare 0696207371 etlevatare@hotmail.com;    
19 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - Korçë Lagjia 12, Blv. "Shen Gjergji", Pallati i Kultures, Kati II, Korçë Korçë Ereandra Taipllari 082244183      
20 Shoqata "Antikomuniste e të Përndjekurve Politik", Dega Pogradec Godina e Bashkisë Pogradec, kati 4, Pogradec Korçë Armand Braho 0699461832 a_braho@yahoo.com; https://bit.ly/2oukd70  
21 Shoqata "Mali i Thatë", Pogradec Rruga "Reshit Collaku", Ap. Nr. 2, Pogradec Korçë Lavderim Miminllari 0695212991      
22 Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Jetimë Korçë Pranë Bashkisë Korçë, Korçë Korçë Marjeta Jani 0692485375 marjetajani@yahoo.com;   K44806001P
23 Shoqata e Grave Biznesmene, Korçë Lagja 18, Rruga 1 Maji, Pallati 1 Maji, Shk. A/3, Korçë Korçë Gjinovefa Lapanxa 0683136917 shoq.gr.bizesmene@gmail.com;    
24 Shoqata e Invalidëve të Punës - Dega Korçë Lagjia 2, Shtëpia e Oficerëve, kati i II, Korçë Korçë Raimonda Jaupi; Marinela Fustanja 0693246303; 0692767867      
25 Shoqata e Përdoruesve të Burimeve Natyrore Velcan, Pogradec Kati i katert, Pallati nr 2, rruga Marsel Mortier, Lagjia nr 2, Pogradec Korçë Nexhmi Torra 083604398; 0667066700 nexhmitorra@yahoo.com;    
26 Shoqata e Përdorusëve të Pyjeve e Kullotave Komunale "PRESPA" Bashkia Pustec, Rrethi Korçë Korçë Vasil Jankulla 0682560840 vasil.jankula@gmail.com;   L03715191G
27 Shoqata e Përfitimit Fizik (SHPF) Rr. 6 Dëshmorët e Cifligut No 38, L7, Korçë Korçë Isuf Salice 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
28 Shoqata e Zejtarëve dhe Mjeshtrave Duarartë Pogradecarë (ATACT) Rr. Reshit Collaku, Pogradec Korçë Mimoza Shuli 0684019494 mimozashuli@yahoo.com;    
29 Shoqata Kombëtare 'Beach Volleyball' Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 llazi_kerxhalli@yahoo.com;    
30 Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar (Qendra e Kujdesit Paliativ Mary Potter) Rruga Thoma Huaja, Lagjia 3, Mbi Sanatoriumin, Korçë Korçë Irena Laska 082252711; 0692257953 korcapalliativecare@yahoo.com; irenalaska@yahoo.com;   K43910005W
31 Shoqata maqedonase "SONCE" Rr. Niko Kovaçi, vila 3, L.10. Korçë Korçë Petr Trajce 0685903353 shoqata.sonce@gmail.com;    
32 Shoqata për Ruatjen e Vlerave e Zhvillim (AVCD) L. 3, Rr. "Nene Tereza", Nr.1, Kati 3, Po Box. 54, Korçë Korçë Jola Lena 0692083388 shoqata.avcd@gmail.com;   L63825131R
33 Shoqata Rinore Europiane F. Pustec, Komuna Pustec, Korçë Korçë Para Plloca 0676007300      
34 Shoqata Rrëshqitja dhe Natyra (SHRN) Rr. 6 Dëshmoret, Nr.38, Korçë Korçë Thoma Tasho; Isuf Saliçe 082242883, 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
35 Shoqata Shqiptare për Trajnim, Edukim dhe Kërkim Profesional (VETAR) Rruga e Korçës, Pogradec Korçë Matilda Kurti   vetartrainings@yahoo.com;   L44614792C
36 Shtëpia e Gjelbër Rruga "Naim Frashëri", Pogradec Korçë Diana Mile 0692065966 shtepiaegjelber@gmail.com; www.shtepiaegjelber.al  L33807791I
37 Unë, Gruaja Rr. Kajo Karafili, Pogradec Korçë Eleni Jajçari 083222140; 0692566554 une_gruaja@yahoo.com; www.unegruaja.com  
38 Vllazëria Egjiptiane Prane komunes Bucimas, Pogradec Korçë Shpetim Dute 0683946397; 0697480031 shpetimdute@gmail.com;    
1 Agjencia e Zhvillimit Rajonal Lagjia nr.5; Sheshi Skenderbej; Godina e Bashkise, kati IV, Kukës Kukës Arjola Domi 0672738945 rdakukes@gmail.com; https://goo.gl/qokdLh L57716291P
2 ALB-AID Rr. Eksod 99, P. Drini, K.1/2, Kukës Kukës Jonuz Kola 024224006; 0682070905      
3 Federata e Përdoruesve të Pyjeve dhe Kullotave Komunale (FPPKK) - Qarku Kukës Vila Elezi, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Xhelal Shuti 0692371753 fedkuk@yahoo.com;   L081062291F
4 Gruaja në Zhvillim - Kukës Lagja Nr. 6, Vila pranë zjarrfikëses, Kukës Kukës Lumturi Baja 0682751599      
5 Për ju Nëna dhe Fëmijë Lagjja 6, Kukës Kukës Hume Elezaj 0673417707 helezi65@yahoo.com;    
6 Qendra e Këshillimit të Grave dhe Shërbimeve Sociale  Lagje Nr. 2, Kukës Kukës Vera Istrefaj 0692244911 wcckukes@yahoo.com;   K77925206N
7 Qendra Integrim e Zhvillim Demokratik Kukës (QIZHDK) Lagja nr. 4, Pallati nr.8, Shk. 1, Ap 3, Kukës Kukës Zyrjan Alushi 0692097016; 0672018016 zyrjanalushi@yahoo.com;    
8 Qendra për Progres Rinor L 4, Godina e Kryqit te Kuq, Kati II, Kukës Kukës Lavdrim Shehu 0682095148 orgcyp@hotmail.com; www.cyp.al L67604271N
9 Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) - Dega Tropojë Sheshi A. Hajdari, Pallati i Kulturës, Bajram Curri, Tropojë Kukës Afërdita Prroni 042402428 qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al; www.hrdc.al  
10 Rinia në Sipërmarrjen e Lirë Rr. Dituria, Qendra Rinore, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Rifat Demalija 024223113; 0682095148 rslorg@hotmail.com; www.rsl-al.org  
11 Shoqata Integrimi - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Tropojë Kukës Xhevdet Hoxha; Vjollca Haklaj 0692072920; 0686878655 integrimda@yahoo.com; vjollcahaklaj@live.com;   L08721691H
12 Shoqata Mjedisore "ALPIN" - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Bashkia Bajram Curri, kati 4-të, Tropojë Kukës Astrit Metaliaj 0682404490 alpin_m@yahoo.com; ametaliaj@hotmail.com;    
13 Shoqëria e Bashkëpunimt Bujqësor - Blegtoral të Fermerëve të Kukësit Lagjja nr.5, Rruga Dituria, Pallati nr.14, Kukës Kukës Nevruz Parllaku 0685678444 info@shbbbf-kukes.al; www.shbbbf-kukes.al L58631201S
1 Agjencia e Zhvillimit Rajonal Lezhë (LERDA) Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati Nr. 35, Lezhë Lezhë Artan Gjoka 021522190; 0672226785   www.lerda.al L47726591F
2 Ambasadorët e Paqes Fshati Baqel - Lezhe, 4505 Lezhë Markeljan Hiluku 0699573514 markeljanhiluku@gmail.com; https://goo.gl/Xxgx2R K48130545F
3 Caritas Dioqezan Rrëshen Rr. Shen Vincenc De Paoli, 4601, Rrëshen, Mirditë Lezhë Chiara Pietta; Myrvete Keqa 0676097030 caritasrreshen@gmail.com; www.caritasrreshen.al L49407091N
4 Gruaja Vizioni i Ndryshimit Qendra e Artizanatit, Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhe Lezhë Madalena Gega 021524582, 0672080384 madalena_gega@hotmail.it;    
5 Komiteti Rinor Lezhë Pallati Kulturës, Kati II, Lezhë Lezhë Kastriot Kodheli 0672087593 kodheli04@yahoo.com;    
6 Qendra "Hand to Hand Against Nation Apathy" (H.A.N.A.) Lagjia Besëlidhja, Rr. Faik Konica, Ndërtesa 13, Kati II, Shk. I, Lezhë Lezhë Besmira Lekaj 0689039872 info@hanacentre.org; www.hanacentre.org L87818571F
7 Qendra Profesionale "Shën Jozefi Punëtor" Rr. Shën Vinçenc de Paoli, 1, Rrëshen Lezhë Michele Leovino 021623387; 0699754184 shkollaprofesionalerreshen@gmail.com; www.shenjozefi.al K39010092W
8 Romët e Veriut (ReV) Lagjia Skënderbeg, Lezhë Lezhë Bujar Berisha 0693109182      
9 Shoqata social kulturore "Shega lezhjane" Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati 136, shkalla 13, Lezhë Lezhë Mark Gjoka 0682298774 mark_gjoka@yahoo.com;    
1 ACLI - IPSIA (Shqipëri) Rr. Don Bosco, Shkodër dhe L. Vasil Shanto, Rr. Marubi 1, Shkodër Shkodër Marjan Lukani 022243650; 0693273843 acliscutari@gmail.com; tirana@patronato.acli.it; www.ipsia.acli.it K86415192S
2 Albanian Ajax School L: Guerrile, Rr 1 Qershori, Shkoder Shkodër Arben Haveri   arbenhaveri@yahoo.com;    
3 Albanian Shkodra Lake FORUM Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, K. I-re
Shkoder
Shkodër Mahir Hoti 022241877   www.shkodralake.al  
4 ALBmontagna Rr. Ymer Puka, Pallati 043, Post Code 4400, Pukë Shkodër Geldon Strugaj 0695618483 albmontagna1@gmail.com; strugajgeldon@gmail.com;    
5 Business Improvement District - Shkodra (BID) Rr. 13 Dhjetori , Shkoder Shkodër Julinda Bala 0692411221 julindabala@yahoo.com; bid_shkodra@outlook.com; https://goo.gl/t1Lxc5  
6 Connected Capabalities for Research and Develop (CCRD) Rr. Drishtej, Shkodër Shkodër Julinda Bala 062411221 ccrd.ngo@gmail.com;   L82010131F
7 Creative City L. Qemal Stafa, Rr. Besnik Sykja, Nr. 29, Shkodër Shkodër Fatlira Bala Lohja 0673081001   www.infoshkodra.com  
8 EKO Mendje Bulevardi Skenderbeu, Shkodër Shkodër Mirsad Bashi 0692545500 mirsadbasha@hotmail.com;   L56423191R
9 FORUMI Shqiptar Liqeni i Shkodrës (FSLS) Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, Nr 2. Prane Rektoratit te Universitetit L.G, Shkoder Shkodër Mahir Hoti 0682052677   http://shkodralake.al K86730191C
10 GO2 Rr. Skenderbeu, Nd.34, H.2, Ap.1, 4001, Shkodër Shkodër Eltjana Shkreli 0696728877 info@go2albania.org; www.go2albania.org L22218452E
11 Green Centre Albania Laboratori Baktereologjik, Shkodër Shkodër Anila Neziri 0692155511 anilaneziri@yahoo.com; www.greenalbania.com  
12 Gruaja Drejt Integrimit (GDI) Qendra Komunitare pranë Bashkisë, Pukë Shkodër Bukurije Imeri 0682448263 gdi_2011@yahoo.com; https://goo.gl/FoTlEi  
13 Gruaja në Zhvillim – Shkodër (GZHSH) Rr. Studenti, Nd.2, H.14, Kati 7+, Ap.35, 4001 Shkodër Shkodër Anila Gurakuqi 0682064846 info@gzhsh.org; www.gzhsh.org K56423001B
14 Gruaja tek Gruaja (GTG) Lagjia "Vasil Shanto", Rruga "Marin Barleti", Nr. 161, Shkodër Shkodër Majlinda Angoni 0682079112 gruajatekgruaja@gmail.com; www.gruajatekgruaja.com K47312001N
15 Gruaja Verilindore e Pa Punë Rruga "Migjeni", Pukë Shkodër Angjelina Paloka 021222689; 0682055921 shgvp.ampa@hotmail.com;    
16 Intelektualët e rinj, Shpresë L. "Qemal Stafa", Rr. "Daut Boriçi", 874, Shkodër Shkodër Saimir Beqiraga 022248811; 0692255776 irsh_centre@yahoo.com; www.irsh.al L56403192S
17 Komuniteti Papa Xhovani XXIII Rruga "Klea Merloni", Lagjia Mark Lula, Shkodër Shkodër Samuel Polidori 0694057143 samuel.74@libero.it; mariastelladelmattino@apg23.org;   K66712008M
18 Madonnina Del Grappa KUTIA POSTARE 181, Shkodër Shkodër Fabrizio Nocchi 022242684; 0672862161      
19 Mendoni edhe për Ne (MeN) Pallatet e reja, Fushe-Arrez, Puke Shkodër Muhamet Cufaj 0672194193 cufajm@yahoo.com;   L09420391A
20 Projekti Shpresa L.3 Heronj, Rr. Pal Engëlli, Nr 5, Shkodër Shkodër Luigj Mila 02245257; 0672880788 progetto.speranza@gmail.com; www.projektishpresa.org  
21 Qendra e Gruas "Hapa të Lehtë" Rr. Murgeshave Nr 6, Shkodër Shkodër Violeta Neziri 022241316, 0673118301 qendragruashk@yahoo.com; hapatelehte@gmail.com; www.hapatelehte.org K47305001B
22 Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike (QKSHP) Lagjia "Vasil Shanto", Shkodër Shkodër Altin Nika 0673017299 qksh.psikologjike@gmail.com; www.qkshpsikologjike.org L36825191W
23 Qendra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar Bulevardi "Zog I", Pallati 33, Shkodër Shkodër Antonjeta Pero 0682259025 antonjeta.pero@gmail.com; www.qknjak.org K76402001N
24 Qendra Sociale në Ndihmë të Njerëzve në Nevojë (QSNNN), Fushë-Arrëz Rr.Demokracia, Ish-Zdrukthtaria Kati II, Fushë-Arrëz, Pukë Shkodër Hil Curri 0686419378 hilcurri@hotmail.com; shoqata_qsnnn@hotmail.com; www.qsnnn.com L49205391P
25 Ravasco Lagja "Tre Heronjtë", Rruga "Çajupi", Kutia Postare 152, Shkodër Shkodër Olga Lucia Rojas 0682677321      
26 Resurset natyrore në zhvillim L. Qemal Stafa, Rr. Musa Juka, Nr.16, Shkoder Shkodër Xaira Shurdha 0676035803; 0672087186 resourcesindevelopment@gmail.com;   L56520193V
27 Rreze Shprese Qender Qyteti Vau-Dejes, Shkoder Shkodër Alma Prendi (Topalli) 0672739753 almaprendi@hotmail.it;    
28 Shoqata e Gruas "Nora e Kelmendit" Tamare, Malesi e Madhe Shkodër Angjelina Bujaj   shoq.noraekelmendit@hotmail.com;    
29 Shoqata e gruas "Shpresa" Rruga qender, Pallati i verdhe, Fushe-Arrez, Puke Shkodër Ajshe Cufaj 0672194192 aida_cufaj@yahoo.com;   L59419391F
30 Shoqata Eko - Turistike Pukë Fushë - Arrëz, Pukë Shkodër Gjovalin Alia 0682374024;
0692069329
shoqata.etpuke@yahoo.com;    
31 Shpresa për të ardhmen L: 3 Heronj, Rr: Skenderbeg, nr.63, Shkoder Shkodër Pranvera Marku 022246423; 0692813575 hopeff@hotmail.com; www.hopeff.com  
32 Trajnerë në Edukim L. Fahri Ramadani, Rr. Tregu i ri. Ap. 259, Shkodër Shkodër Lindita Bushati 0692252868      
33 Zejtarët e Veriut L. Kongresi i Përmetit, Rr. Osa Kuka, Nr. 24, Shkodër Shkodër Drita Dibra 022247075; 0682533844; 0682077731 zejtareteveriut@yahoo.com;    
1 3 Dhjetori Lagja nr. 2, Sallbeg, Kavaje Tiranë Artur Kanani 0699160478 shoqata3dhjetori@gmail.com;   L63016932D
2 Active Disabled People - Albania (ADP) Rr. Vllazërimi, Tiranë Tiranë Bledar Suxha 0682000324   https://goo.gl/mevJUa  
3 Adventist Development and Relief Agency (ADRA Albania) Rruga Muhamet Gjollesha, no.4 PoBox 24 03  Tiranë Tiranë Altin Rexhepi 0672026039 info@adra.al; www.adraalbania.org J72321007G
4 AELFIOR Bd. Zhan d'Ark, Kulla jeshile 8 (sot e bardhë) no.2 8/3, Tiranë Tiranë Aleksander Peçi 0674022490 aleksanderpeci@gmail.com; https://goo.gl/at5jxN
https://goo.gl/GjLXFD
https://goo.gl/aqkMjA
 
5 Agjencia Investigative "STOP KRIMIT" Rr. "Vangjel Capo", Pall.5, Shk.14, kati 1, Nr. 162, Tiranë Tiranë Fatmir Sena 0692238618   www.stopkrimi.al L42411451P
6 Agjencia për Kërkime, Trajnime dhe Konsulencë (AKTK) Rr. Hajredin Shtino, Nr. 44, Tiranë Tiranë Erisola Dino 0694263321 rtc.agency@gmail.com;    
7 Agjencia për Zhvillim të Qëndrueshëm (AZHQ) Rruga Teodor Keko.Nr. 41, Tiranë Tiranë Sonila Shehu 0686455082     L51411452V
8 Aksion Plus Qendra e shëndetit mendor Nr. 1, Rr. Stavri Vinjau, Tiranë Tiranë Genci Mucollari 042375368      
9 Albania ABA Rr. Ismail Qemali, nr. 34/1 Tirane Tiranë Anjeza Ngjelina (Dishnica) 0682085405   www.albaniaaba.org  
10 Albania Community Assist (ACA) Rr. "Mujo Ulqinaku", Pall. Ndertuesi 10, Shk. 2, Ap. 46, Tirane Tiranë Holta Koçi 042424827; 0692081965 holta.koci@gmail.com; acaalbania@gmail.com; www.albania.atcdata.co.uk
www.ica-uk.co.uk
 
11 Albanian American Trade & Development Association (AATDA-AL) Rr. Kavajes, Nd. 1; H.15; Ap. 6, Tirane Tiranë Gafur Luga 042224542; 0692097874 aatda@albaniaonline.net; www.aatda.org K92411454U
12 Albanian Art Institute (AAI) Rr. Muhamet Gjollesha, Blloku Vasil Shanto, Pall. Nr. 6, Ap. 7, Tiranë Tiranë Ilir Butka; Edit Llazani 0689037774; 0693181539   www.albaniaartinstitute.org  
13 Albanian Center of Contemporary Art (ACCA) Galeria e Vogel, P. 7, Ap 31, Tirane Tiranë Genc Mullici 042265445; 0692212159 gencm99@yahoo.com; www.galeriaevogel.com  
14 Albanian Centre for Energy Regulation and Conservation (ACERC) EUROELEKTRA BUILDING, Rr. Prush, C.P. 1041, Vaqarr, Tiranë Tiranë Lorenc Gordani 0683076488   www.esc.albaniaenergy.org  
15 Albanian CSR Network Kashar, Katund i Ri, Aut. Tr- Dr, Km. 7, PO BOX 1746, Tiranë Tiranë Teuta Saka 0688040019     L31623451J
16 Albanian Excellence Rr. Barrikada, P2 Ap 11, Tirane Tiranë Flora Nikolla 0692079921; 0684453291 albexcellence@gmail.com; https://goo.gl/VKUCio L22218451T
17 Albanian Initiative For Development (AID) Rruga e “Barrikadave”, Nr 50 Tiranë Tiranë Irma Dedja 0694095908 aid.tirana@gmail.com;   L91507452W
18 Albanian Legal and Territorial Research Institute (ALTRI) Rruga "Asim Zeneli", Nr. 7, Tiranë Tiranë Eda Noçka 046303415; 0694050008 qendra.altri@gmail.com; www.altri.al  
19 Albanian Life Quality Union (ALQU) Rr.Frederik Shiroka, Kulla C/3 Kati II, Tirane, Albania Tiranë Igli Xhurxhi 0682054443 info@al-qu.com; www.al-qu.com L01405452K
20 Albanian Skills - National Association for Skills Competitions Rruga Stanislav Zuber, Nd. 2, H. 19 (në godinen e kompanisë Communications Progress), Nj. B. Nr.7, 1023, Tiranë Tiranë Ana Zacharian 0692147725 ana.zacharian@gmail.com; albanianskills@gmail.com; www.albanianskills.org L81820451W
21 Albanian Thalassaemic and Onko Hemoglobinopatie Association (AT & OHA) Rr. "Idriz Dollaku", Pallati Domus 1, shkalla 1, Ap. 24, Kodi postal 1011, Tiranë Tiranë Anduela Pinguli 0672170414 elapinguli@gmail.com;   L71520452A
22 Albanian University Center Bulevardi "Zogu I", Albanian University, Tiranë Tiranë Aida Veliaj 0696050515 aida_veliaj@hotmail.com;   L32420451N
23 Aleanca Kombëtare Studentore (AKS) Rruga e Elbasanit, N32/4, Tirane Tiranë Jurgen Malaj 0696040800   www.aks.al  
24 Alternative Pro Rruga Perlat Rexhepi, Pallati UNICON, Kati 7, Ap 37, Tiranë Tiranë Lediana Koçkiçi 0684045550 alternative.pro.alb@gmail.com;   L82003451N
25 Alzheimer Albania Rr."Altin Basha", Kompleksi Derveni, Kashar, Tiranë Tiranë Fatmir Milaqi 0692577217 info@alz.al; www.alz.al L52111455P
26 Amaro-Drom (Unioni për Zhvillim dhe Integrim të Minoritetit Rrom në Shqipëri) Rr. "Sulejman Pasha", Lagjia 4, P. 2, Shk. 3, Tiranë Tiranë Skender Veliu 042248925; 042231391; 0682039014 amarodrom@abissnet.al; www.unioniamarodrom.org  
27 ARSIS (Organizatë shoqërore e përkrahjes së të rinjve) Rr. "Sali Butka", Ndertesa 7, Hyrja 12, Ap. 3, Nj. Bashkiake nr. 7, KP 1023, Tiranë Tiranë Zini Kore 042200148; 0697637313   www.arsis-al.org/arsis K91629452G
28 Art Kontakt Rr. Luigj Gurakuqi, P.89/A, kati 10. (pranë R&T group), Tiranë Tiranë Andi Tepelena 0662207146   www.artkontakt.al  
29 Artistët Interpretë Rruga "Panorama", Ndërt. Nr.4, Hyrja e II, Ap Nr.43, Tiranë Tiranë Era Canaj 0689016644 interarti24@gmail.com;   K81812451K
30 ASAN (Rrjeti i Studentëve Shqiptarë në Botë) Rr. Pjetër Bogdani, Nr. 16, Tiranë Tiranë Isilda Dale 0672591738   www.asan.al
www.punesimirinor.com
 
31 Assembly of Freedom Albania (AFA) Rr.Yanos Hunyadi, Pll Ana, Kati 4. Zyra 2, Tiranë Tiranë Franko Egro 0674096571 afaalbania@gmail.com; www.afaalbania.org L81528453Q
32 Association of Psychosocial Rehabilitation Albania Rruga “Joklin Persi”, Pall. Lorena shpk, kati i pare, Tirane Tiranë Anisa Zeqja 0695641437 apraassociation@gmail.com;    
33 Balkan Youth Link Albania (BYL-A) Rr. "Komuna e Parisit" Pall, 107/13, Ap 6, Kati 2, Tirane Tiranë Erald Ismaili 0694421627 balkanyouthlink@live.com; www.byl-a.org  
34 Barazi dhe Integrim Rruga Kashar, Pallati perballe KMY-se, Tirane Tiranë Rexhep Shaka 0692502690 shakarexhep@gmail.com;   L51505420
35 Bashkë Ne Mundemi Rr. 3 Dëshmorët, Yzberisht, Tiranë Tiranë Mirel Xheja 0676181577 bashknemundemi@gmail.com; https://bnm-albania.webs.com L81708453O
36 Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë Rr. Vaso Pasha, nr.7, Tiranë Tiranë Anisa Çela 0689032287 info@prodhuesit.org; www.prodhuesit.org L62421455B
37 BIOPLANT Albania (Shoqata e Hortikulturës Organike) Lagjja e Re "Misto Mame", Rr. Atë Stath Melani", Njësia Nr. 6, Tiranë Tiranë Ali Coka 0692716175 bioplantalbania@yahoo.com; ali-coka@hotmail.com;    
38 Broadway Albania Bld. Gjergj Fishta. Kulla e Bardhe 2, 8/3. 1001, Tirane Tiranë Elvis Peçi 0694025149 elvis.peci@gmail.com; broadwayalbania@gmail.com; https://goo.gl/3N5Jry  
39 Build Green Group  Rr. Nikolla Tupe, Tiranë Tiranë Franceska Korance 0692235144 contact@buildgreenalbania.org; www.buildgreenalbania.org L81325453A
40 CARITAS Albania Rr. Don Bosco, Nr. 4, Tiranë Tiranë Antonio Leuci 042230088; 0682024596 caritasalbania@caritasalbania.org; www.caritasalbania.org  
41 Caritas Dioqezan Tiranë-Durrës Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë Tiranë Elidon Dodaj 042259758; 0662180481   www.caritastirana.org K61317004G
42 Center for Bridging Communities Rruga "Albanopoli", P. Alpha, Nr. 38/5, Tiranë Tiranë Jonida Naska 0697584269 bcommunities.center@gmail.com; naskajonida@gmail.com;   L82006453Q
43 Center of Managment of Education (CME) Rruga “Pjeter Budi”, Pallati Roger, Ap 25/5, Tiranë Tiranë Ornela Dhamo 042342601; 0698773814   www.cme-al.org L72324453U
44 Citizen for Social Change - Zyra në Tiranë Rruga "Teodor Keko", Kompleksi "Ales", Kati 1, Nr. 33, Tiranë Tiranë Kalvin Dermyshi 0675585705 info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com; www.cfsc.cf L66507871G
45 CNVP Shqipëri (Connecting Natural Values and People) Zayed Business Centre, 7th floor, Rr. Sulejman Delvina, Tirana e Re, Tiranë Tiranë Janaq Male 0692053480 janaq.male@cnvp-eu.org; www.cnvp-eu.org L22426451T
46 Coherent Development Albania (CoDe Albania) Rruga “Don Bosko” Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert P. Nikolla 0448092222   www.codealbania.org  
47 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Tiranë Rr. "Ismail Qemali", pall 34/1, kati 3, nr 15, Tiranë Tiranë Lejla Hadzic​ 0694037087​ lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
48 DEV-AID Rr. “Thanas Ziko”, Nr. 65/1, 1001 Tirane Tiranë Endrita Cici 0694008020 info@devaid.al; endrita.cici@devaid.al; www.devaid.al L32402452A
49 DoART Rr. "Grigor Heba, 27, 15, 10, Tiranë Tiranë   06******** info@doart.al; www.doart.al
https://www.facebook.com/DoART.al/
L72204452F
50 Do-Lo-Ri Rr."Pandi Dardha", Pll Nr.56/1, Tirane Tiranë Dori Xhaferaj 0698444899 dori.xhaferaj1@gmail.com; www.do-lo-ri.com  
51 Dream City FEST Rruga "Ibrahim Tukiqi", Nr. 6, 1001, Tiranë Tiranë Enri Mato 042257475; 0695779682 enrimato@gmail.com; www.dreamcityfest.com  
52 Dress for Success Tirana Rr. "Sulejman Delvina", P. 3, Tirane Tiranë Irena Qorlaze 0692369358 tirana@dressforsuccess.org; www.dressforsuccesstirana.org L32221451M
53 DUKTIL Rruga 3 Dëshmorët, Pll. Arlis, Yzberisht, Tiranë Tiranë Klevis Meçaj 0696874868      
54 E Ardhmja Jonë Rruga Fortuzi, Godian Aleanca Kuq e Zi, Tiranë Tiranë Alfred Muharemi 0682003339 drejtor.ekzekutiv@gmail.com; https://goo.gl/dyFgOP  
55 ECO - Partners for Sustainable Development Rr. Ismail Qemali, Pallati 2K, Nr. 25/B, Tiranë Tiranë Ardian Maci 042234482; 044302565; 0672023612 info@europartners.al; ardian.maci@europartners.al; www.eco.al  
56 Ecovolis Rruga Dora D'Istria, Vila 1, Tiranë Tiranë Odeta Seferi 044502574   www.ecovolis.com  
57 Eestec Lc Tirana Rruga "Brigada VIII'' Bllok, Universiteti Metropolitan, Tiranë Tiranë Ervin Kurti 0685207379 eestectirana.org@gmail.com; ervinkurti94@yahoo.com; www.eestectirana.org L51509452H
58 Ekolëvizja Rr. M. Shtylla Nd. 46, Ap. 26, Kodi Postar 1022, Tiranë Tiranë Xhemal Mato 042226853, 0684053164   www.ekolevizja.org  
59 Endra pa faj Bul. "Zhan D'Ark", Pall.2, Shk.1, Ap.8, Tiranë Tiranë Marsida Metani 0694890175; 0682060026 marsimetani@gmail.com;    
60 EPER Center Rr. Aleksandër Moisiu, Pall.72/1, Ap.3, Tiranë Tiranë Elvis Çela 042230252; 0672054788 info@epercenter.org; ecela@epercenter.org; www.epercenter.org  
61 ERTER Rruga "Gjik Kuqali", Nr. 6/1 Ap. 5, Tiranë Tiranë Florida Tomi 0674884803 ertertirana@outlook.com;   L51822453V
62 Europolice Federation Albania Rruga “Todi Shkurti” Vila nr.52, Tiranë Tiranë   0682001152 info@europolicefederation.al; www.europolicefederation.sk M02205451D
63 Evolution of Youth Rr. H.H.Dalliu, P. 10, Shk. 3, Ap.8, Tiranë Tiranë Gledis Shehu; Besa Xhumari 0684072803; 0694065780 eoy.tirana@gmail.com;    
64 Evropianet e Rinj Federaliste (JEF Albania) Rruga Barrikadave, Pallati (Hodo) Ish-Kinema 17 Nentori, Hyrja B2, Nr. 6, Tiranë Tiranë Vladimir Thano 042400233      
65 Federata e Familjes për Paqe Botërore dhe Bashkim (FFPBB) Rr. Budi, P. 72, Ap. 7, Tiranë Tiranë Gani Rroshi 044500505; 0692060270 sekretaria@federataefamiljes.org; www.federataefamiljes.org  
66 Federata Shqiptare e Sportit Shkollor (FSHSSH) Rruga Liman Kaba, Tiranë Tiranë Rauf Dimraj 0682201127 info@fshssh.al; www.fshssh.al L71316451K
67 Fëmija dhe Progresi Rr. Komuna e Parisit, Pallati TIRHINO, Kulla D Kati 8, Tirane Tiranë Mirela Jorgo 0697491775; 0673111036 jorgo.mirela@yahoo.com; www.femijadheprogresi.al  
68 Fëmijët e shekullit 21 Bulevardi zogu i pare, pall.32, shk.1, Tiranë Tiranë Vera Palushaj 0682005838 palushaj_v@yahoo.com;    
69 First Step (FS) Rr. "Reshit Collaku", Pall. Shallvaret, Tiranë Tiranë Jorgo Papadhopuli 042248875; 0695446818 firststep.npo@gmail.com;    
70 Fondacioni "Autizmi Flet Shqip" - Tiranë Rruga “Aleksandër Moisiu” 27/4, Tiranë Tiranë Vojsava Shkurtaj; Blerina Alfasish 0697900575 blerina.alfasih@gmail.com; www.autismspeaksalbanian.org  
71 Fondacioni "Davidi" Rruga "Sulejman Delvina", Nd. 46, Ap. 1, Tiranë Tiranë Aristir Davidhi 042265657, 0692462434 qendra_davidi@yahoo.com;    
72 Fondacioni "Fundjavë Ndryshe" Rruga Dibres, Kompleksi Halili, Tirane Tiranë Arber Hajdari   fundjavendryshe@gmail.com; www.fundjavendryshe.al L61315453U
73 Fondacioni "Harriet Martineau" Rruga e Dibrës, Pall 110. Pranë Klinikës Ortodokse, Tiranë Tiranë Entela Binjaku 044530909; 0684037832 martineauharriet@gmail.com;    
74 Fondacioni "Moisiu" Rr. Elbasanit, Pall. Amerikane, Kati II, Nr. 207, Tiranë Tiranë Eluiza Dasho 042375201; 0663755118 eluizadasho@gmail.com; www.forumicivil2010.al  
75 Fondacioni "Papa Klementi XI" - Albania Rruga Osman Myderrizi, P. 1, Ap. 19, Tirane Tiranë Zef Bushati 0682050553 segreteria@fondacionipapaklementi.com; https://fondacionipapaklementi.com L12029451V
76 Fondacioni "Qemal Stafa" Sheshi Austria, Nr.91, Tiranë Tiranë Teuta Vodo 0684033565 fondacioni.qemalstafa@gmail.com; www.fqs.al L62427451U
77 Fondacioni "Rini Albania" Rr. "Themistokli Germenji", P.8, Kt.3, Tirana Tiranë Besart Kondi 0688087499 b.kondi@headhunter.al; www.rinialbania.al
https://goo.gl/u9HDQh
L51406452
78 Fondacioni "Së Bashku" Tiranë Tiranë Suela Lala 0692694515 fondacionisebashku@gmail.com;    
79 Fondacioni Arsimor Shqiptar Rruga e Durresit, N.D.20, Tiranë Tiranë Nensi Dragoti 0674818500 info@fash.al; klubetstudentore@gmail.com; www.fash.al L12018452U
80 Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) Rr. Xhon Kenedi, Selita 5, Tirane Tiranë Emanuela Zaimi 0688044999; 0696037981 e.zaimi@dsalbania.org; info@dsalbania.org; www.dsalbania.org  
81 Fondacioni Fëmijët Shqiptarë "Domenick Scaglione" Rr. "Dëshmorët e 4 Shkurtit", Pall. Nr. 30, Kati 2-të, Tiranë Tiranë Entela Vakiari 0686027771 entela.vakiari@gmail.com; www.albanianchildren.org  
82 Fondacioni Kristal, Marikaj Marikaj, Vorë Tiranë Zenepe Saliasi 0697377330 jasujosif@hotmail.com;   L41903451L
83 Fondacioni Nxënësit e Jezusit Rruga Xhorxhi Martini, Pallati 4, Kati 0, Njësia Tregtare 5, Tiranë Tiranë Reinaldo Pipiria 0684343132 info@nej.al; reinaldo@nej.al; www.nxenesitejezusit.com K02008002B
84 Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, Tiranë Tiranë Ketrina Çabiri 0686070012 ketrina.cabiri@uet.edu.al; www.fondacionifle.al  
85 Fondacioni për Zhvillim Humanizëm dhe Demokraci (FZHHD) Rruga: "Pjetër Budi", 271, Tiranë Tiranë Kepi Laçi 0674081270 fzhhd.org@gmail.com; www.fzhhd.org  
86 Fondacioni Praktikimi i Gjuhës Rr. "BARDHYL", Nr. 82, H1, Tiranë Tiranë Aleksander Ndini 042376740; 0682416006 Info.lsia@yahoo.com; www.lsiaal.com  
87 Fondacioni ROZAFA Rr.Vace Zela 19, Tirane Tiranë Aida Ndrevataj 042263209; 0696015771   www.fondacionirozafa.com  
88 Fondacioni Shëndetësor ABC Rr. Qemal Stafa, Nr. 260, (përballë shkollës së kuqe), Tiranë Tiranë Angjelos Shkurti 0694096078 a.shkurti@abchealth.org; www.abchealth.org J91417004L
89 Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile Blvd. Gj. Fishta, Kulla 1, H.1, Kati 6, Apt.26, Tiranë Tiranë Pandeli Theodhori 0682020482   www.a-csf.org  
90 Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara (FSHDPAK - ARDF) Rr. "Bogdani", Nr. 1, Tiranë Tiranë Blerta Çani Drenofci 042269426; 0682049160   www.adrf.org.al  
91 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës (FSNF) Blvd. Zogu I, SUOGJ "Mbretëresha Geraldine", Tiranë Tiranë Gerta Hagen 0676095777   www.fsnf.org
https://goo.gl/iYZYIW
 
92 Fondacioni Together Albania Rr. Dibres, Tiranë Tiranë Vera Remskar 042366526 together.albania@gmail.com; www.togetheralbania.org L51826456M
93 Fondacioni TRE MARIAT Rr. Sami Frashëri, P. 15, Shk. 1, Ap. 1/1, Tiranë Tiranë Luljeta Dano 0683033033 luljetadano@gmail.com; fondacionitremariat@gmail.com; www.fondacionitremariat.org  
94 Fondacioni Ulysses Bulevardi Dëshmorët e Kombit, pranë Hotel Rogner Europapark, Tiranë Tiranë Emi Alicka Ebhardt; Julia Alicka     www.ulyssesfoundation-al.com  
95 Fondacioni Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i Mosmarrëveshjeve Rruga "Him Kolli", Pall. Fratari, Ap.2-C, Tiranë Tiranë Merita Bala 042248681 IMIQAP@mediationalb.org; mediation@afcr.al; www.mediationalb.org  
96 Fondaconi CIVITAS Albania Rr. Barrikadave Hyrja B nr.07, p.o.box 10.000 Tirane, Shqiperi Tiranë Endrit Reka 0692033444   www.civitas-albania.com  
97 Food Bank Albania Rruga Ali Jegeni, nr. 24/4-ND, Sharrë-Tiranë Tiranë Oltion Shena 0699952107 info@foodbank.al; www.foodbank.al  
98 FORIS Rr. Ali Demi, Tiranë Tiranë Ervin Doda 0672050520   www.parlamentirinor.al  
99 Forumi i Mendimit të Lirë Rr. Artan Lenja, Pallati 6, Ap. 13, Laprakë, Tiranë Tiranë Mentor Kikia 044522446; 0692090490 mentorkikia@gmail.com;    
100 Forumi i Pavarur i Gruas Shqiptare Rr. "Brigada e VIII", pallati Teknoprojekt, Sh. 1/29, Tiranë Tiranë Kledia Baci 042228309; 0662228309 fpgshqiptare@yahoo.com; www.ifaw.al  
101 Forumi Shqiptar për Aleancen e Qyteterimeve (AFALC) Bulevardi "Zogu i I", Pallati 12-katësh (pranë godinës ZP) P.O. Box 8347, Tiranë Tiranë Laura Xhaxhiu 042239896; 042272500   www.afalc.org  
102 Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET) Rr."Ismail Qemali", Pall. 27/1 Shk.2, Apt.13, P.O. Box 1506, Tiranë Tiranë Fatmir Memaj 042258171; 0692095495 fmema@yahoo.com; www.aset-al.com  
103 Gazetarë Profesionistë Rajonalë - Tiranë Rr. Robert Shvarc, Pall. PIRA, Ap. 11, Tiranë Tiranë Fatos Puto 042320675; 0692158156 shoq.gazetareve@gmail.com; fatosputo@gmail.com;    
104 Gra të Reja në Aksion (GRA) Rr. Brigada VIII, pall. Teknoprojekt, ap.29, Tiranë Tiranë Eni Naqellari 042228225      
105 Gratë në ndihmë të komunitetit Rruga "Sulejman Delvina" Pall 142/3, ap 12, Tirane Tiranë Zana Baroni Harxhi 042224604; 0693271977 grateperkomunitet@gmail.com;    
106 Green Line Albania Rruga "Sulejman Delvina", pranë Stadiumit "Selman Stërmasi", Tiranë Tiranë Ervin Shehaj; Esmeralda Hoxha 0692031900; 0696120169   www.greenlinealbania.org
www.greenline.al
 
107 Gruaja në Muzikë Rr. "Him Kolli", Pall. ALDE 2 Shk, B, Ap. 22, Tiranë Tiranë Lejla Agolli 0682090414 marita-demiri@hotmail.it;    
108 Gruaja në Zhvillim Rr. A. Frashëri, P. 9, Sh. 5, Ap. 42, Tiranë Tiranë Jeta Beluli 0692154874 j_katro@hotmail.com; www.mwn-albania.org  
109 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSHDNJ) Rr. Ibrahim Rugova (ish - Rr. 4 Shkurti), P.7/1. Shk.2, Ap.30, Tiranë Tiranë Genci Terpo 042251995 genciterpo@yahoo.com; www.al-hrg.org  
110 Hapësirat e Jetës Rr. Myslym Shyri, P 3/1, Tiranë Tiranë Blerina Xhelili 042255811 hapesiratejetes@gmail.com;    
111 Help Hilfe Zur Selbsthilfe E.V - Dega në Shqipëri Rruga Tish Daija, Kompleksi KIKA 2, Godina 1C9, Hyrja nr.9, Kati i 7-te, Apt.7A, Kodi Postar 1020, Tiranë Tiranë Ilir Liço 044523190  info@help-albania.org; www.help-albania.org M01907451B
112 Henry Dunant Rruga "Hoxha Tasim, pallati 288, shkalla 2, ap 15, Tiranë Tiranë Zeliha Shkullaku 042374163      
113 Hope and Homes (H&H) Rr. Ali Visha, Nr. 4, Tiranë Tiranë Rovena Baku 0667060020 albaniachildren@yahoo.com;    
114 House of Human Rights Rruga "Mine Peza", Pallati 147/a, Tiranë Tiranë Fjoralba Memia 0685025300; 0672224325 fmemia@hotmail.com;    
115 iBbY-Shtëpia e Librit për Fëmijë dhe të Rinjtë "Hermann Gmeiner" - Bibliotekë Rr. Jordan Misja, (Unazë), te konvikti i shkollës elektrike, Tiranë Tiranë Shpresa Vreto 042229665; 0692397092      
116 Infinit + Rruga: Konferenca e Pezës, Pallati: Golloborda, Shkalla: 2, Apartamenti: 25, Tiranë Tiranë Karolina Rista 0684061301 risto_karolina@hotmail.com;   L21702452
117 Iniciativa Qytetare Shqiptare Tiranë Tiranë Florian Kokona   info@civic-initiative.org; www.civic-initiative.org L12212451L
118 INIS ART (IA) "Sheshi Gjeneral Jozef San Martini" P 9-10, Tirane Tiranë Inis Gjoni 0682017303 gjoni.inis@gmail.com;    
119 Insitituti për Promovimin e Zhvillimit Social Ekonomik (IPSED) Rr. Asim Zeneli nr. 11 Tiranë Tiranë Dardan Elezi 0696060363 info@ipsed.al; www.ipsed.al  
120 Insituti për Ndryshim dhe Lidership në Shqipëri (INLSH - ICLA) Rr. Frang Bardhi, Qendra Kristal, Godina B, Ap 3/13, Tiranë Tiranë Eldisa Zhebo (Lloshi) 044815018; 0692090163 eldisa.lloshi@gmail.com; www.icla.co  
121 Instituiti Kërkimit dhe Zhvillimit Barleti (BIRD) Rr. Frang Bardhi, Selitë, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0692067247 director.bird@umb.edu.al; http://bird.umb.edu.al  
122 Institute of Human Rights and non-formal Education (IHRE ALBANIA) Rr. Don Bosko, Sh.3, K. 3, Ap.14, Tiranë Tiranë Ervin Kurti 0685207379 officeihre@gmail.com; www.ihrealbania.org L92410451M
123 Instituti Adriapol (Smart and Creative Development) Rr. Muhamet Gjollesha – Olipmia Center, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0694033977 development@adriapol.al; www.adriapol.al  
124 Instituti AKT (Instituti Shqiptar i Kulturës dhe Arteve) Rr. "Hoxha Tahsin", Nr. 181, Tiranë Tiranë Rozeta Feri 042229893      
125 Instituti i Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvillim (ICID) Rr. Robert Shvarc, Pall BEEM, Ap. 9/2, Tirane Tiranë Reis Mulita 0682240414 icidalbania@yahoo.com; https://goo.gl/MHCMB7  
126 Instituti i Bimëve Medicinale të Shqipërisë (MedAlb Institut) Rruga Shefqet Ndroqi nr. 185/1 Tirane Tiranë Luan Ahmetaj 0682280019 medalbinstitut@yahoo.com; www.medalbinstitut.com  
127 Instituti i Efiçensës së Resurseve Ekonomike Natyrore Vellezrit Hobdari, nr 23 Tirane Tiranë Kostandin Dano 0672014915 kostandindano@yahoo.com;    
128 Instituti i Gjelbër Tre Dëshmorët, Zona H-3 Shkalla nr.6 Ap.2, Tiranë Tiranë Eligert Uzuni 0697716641 greeninstitute.al@gmail.com; eligertuzuni@gmail.com;   M11822451I
129 Instituti i Kërkimeve e Studimeve Gjinore (IKSGJ) Rruga Brigada VIII, në oborrin e pallateve Agimi, 11/5, Tiranë Tiranë Drita Teta 042228181; 0682061916; 0662061916 iksgjinore@gmail.com; dritateta@yahoo.com;    
130 Instituti i Kërkimeve Rurale Kutia Postare nr 139, Tiranë Tiranë Xhevdet Bashllari 044516561, 0682038266 xhbashllari@yahoo.it;    
131 Instituti i Kërkimeve Urbane Rr. Reshit Petrela (Pranë Arkivës së Shtetit), Sek. 1, Kati 9, Ap. D, Tiranë Tiranë Zana Vokopola 02256840; 0694082942 zvokopola@uri.org.al; www.uri.org.al  
132 Instituti i Komunikimit Social (IKS) Sheshi "Skënderbej", Pallati i Kulturës, Kati III, Tiranë Tiranë Dena Grillo 0694089343 denagrillo@gmail.com;    
133 Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA) Rr. "Myslym Shyri", S. Pitarka 24/B, Tiranë Tiranë Bledar Taho 0696187840 institute.irca@gmail.com; www.irca.al  
134 Instituti i Librit dhe i Promocionit (ILP) Rruga "M.Gjollesha" k.p. 1420, Tiranë Tiranë Irena Toçi 0682067711 instituti.libri.promocioni@gmail.com; www.institutilibripromocioni.al L41702451A
135 Instituti i Menaxhimit të Fermave & Agrobiznesit (IMFA) Universiteti Bujqësor, Fakulteti i Ekonomisë & Agrobiznesit, Kamëz, Tiranë Tiranë Ilir Kapaj 0684013722 ikapaj@ubt.edu.al;    
136 Instituti i Migracionit Zhvillimit dhe Integrimit (IMZHI) Rruga "Muhamet Gjollesha", Tiranë Tiranë Enkelejt Avdyli 0692094035; 0696386501 qendraimzhi@gmail.com;    
137 Instituti i Parandalimit të Krimit Rr. M.Gjollesha, pranë shtëpisë botuese "Toena", Tiranë Tiranë Sofokli Duka 0682127267      
138 Instituti i Politikave Mjedisore Rr. "Mine Peza", Vila Nr. 4 (Ish Komiteti i Shkencave), Tiranë Tiranë Edvin Pacara 0682121765 iep@iep-al.org; www.iep-al.org  
139 Instituti i Politikave të Qëndrueshme (Institute for Sustainable Policies) Rr. Nacionale Dajt, P.AIC, Sh C. AP 29, Tiranë Tiranë Isijda Sinjari 0699913820 info@isp-albania.org; isijda.sinjari@isp-albania.org;   L61911451C
140 Instituti i Studimeve Bashkëkohore (ISB) Rruga "Vaso Pasha", Nr. 7, Tiranë Tiranë Endrit Kapaj 042251010; 042251020   www.isb.al  
141 Instituti i Studimeve Politike Rr. "Abdi Toptani", Ish Hotel Drini, Kati pare, zyra 1, Tiranë Tiranë Afrim Krasniqi 0692098999 afrimkrasniqi@gmail.com; www.ishsp.net  
142 Instituti i Studimeve të Europës Juglindore Sheshi “Rumania”, Rruga “Mihal Duri”, Vila 17, Tiranë Tiranë Enver Bytyçi 0672081919 enver.bytyci@ises.org.al; www.ises.org.al L12324451F
143 Instituti i Studimeve të Opinionit Publik (ISOP) Rr. "Muhamet Gjollesha" Pall: 241/5, Tiranë Tiranë Fiona Todhri 04259398; 04259406 mdragoti@gmail.com; fiona.todhri@gmail.com;    
144 Instituti i Teksteve Shkollore, Universitare, i Kurrikulës, Kualifikimit dhe Trajnimit (ITKT) Rr. Pashko Vasa, p 7/1, Tiranë Tiranë Xhevair Lleshi 0664040943; 0692062665 xhlleshi@yahoo.com;    
145 Instituti i Zhvillimit të Qëndrueshëm (ISD) Rruga "Myslym Shyri", Pall. 51/2 , Nr. 39, Tirane Tiranë Odhise Zoto 042226330; 0682075489 institute.isd@gmail.com;    
146 Instituti Menaxhimit & Integrimit Mjedisor (IMIM) Rruga e "Durrësit", Pll. 118, Nr. 2, Tiranë Tiranë Besjana Balliu 042224013      
147 Instituti Ndërkombëtar për Zhvillimin e Qëndrueshëm Ekonomik të Shqipërisë - (Dega Tiranë) Bulevardi “Ismail Qemali”, Pallati Tirana Bank, Kati III, Vlorë Tiranë Artur Ribaj 0682052726 sedalbania@gmail.com;   L86315332B
148 Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) Rr. Sulejman Delvina, Pall. Moskat, Shk.8/64, 1019 Tiranë Tiranë Krisela Hackaj 042203054 info@cdinstitute.eu; www.cdinstitute.eu
www.shtetiweb.org
L11523451E
149 Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) Rr. Shenasi Dishnica, Nr. 37, P. O. BOX 8177, Tiranë Tiranë Sotiraq Hroni 042400241; 042400640; 0682049345 info@idmalbania.org; shroni@idmalbania.org; www.idmalbania.org  
150 Instituti për Integrim Evropian Rruga Vebi Dibra. Nr. 221, Tiranë Tiranë Kela Mehmeti 068588706 iei_institute@yahoo.com;   L51826452A
151 Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom Rruga Myslym Shyri, Kulla 9, seksioni 3, kati parë, zyra 8, Tiranë Tiranë   042259311; 0696421957 info@wisdom.edu.al; www.wisdom.edu.al L52211453D
152 Instituti për Konsulenca dhe Kërkime Rruga Adem Jashari. Nr. 241, Tiranë Tiranë Emanuela Avdillari 0685267135 irc_institute@yahoo.com;   L51826453H
153 Instituti për Kontratën Shoqërore (SCI) Rr. "Reshit Collaku" Nd. 24, Kati III, Ap, 5, Tiranë Tiranë Olda Ceta 0684054440 socialcontractinstitute@gmail.com; www.socialcontractinstitute.org
https://goo.gl/kCyuGF
L52423452L
154 Instituti për Mirëqenie dhe Ambient (IMA) Rruga Spahiu Nr. 67, Tiranë Tiranë Luan Lusha 0674383901 institutimam@gmail.com;   K92117453K
155 Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen (IPPM) Rr. "Ismail Qemali", Pall. 27/1, Shk. 2, Tiranë Tiranë Alketa Zeqiri 0692745384 secretary@ippm.al; alketazeqiri@ippm.al; www.ippm.al  
156 Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) Rruga "Islam Alla", Nd. 3, H 13, 1001, Tiranë Tiranë Zamir Dedej 042231437; 0682080733   www.inca-al.org  
157 Instituti për Studime Gjyqesore dhe Kushtetuese (ISGjK) Universiteti Illyria, Tiranë Tiranë Fehmi Abdiu 0682020525 abdiufehmi@yahoo.com; www.isgjk.org  
158 Instituti për Studime Publike e Ligjore (ISPL) Rr. Murat Toptani, Gjergji Center, Kati VII, Tiranë Tiranë Ardian Dhima 042235731; 042235721; 0692062196 ardian_dhima@ipls.org; www.ipls.org  
159 Instituti për Zhvillimin e Qendrueshëm, Mjedisin dhe Turizmin (InSET) Rruga "Him Kolli", 46/19, Tiranë Tiranë Klodiana Gorica 0692206923 info@inset.al; www.inset.al L7181245E
160 Instituti SEDA Rr. M. Gjollesha, P.67, Sh.3, Tiranë Tiranë Jona Spahiu 0693384656   www.seda-institute.org L31904451P
161 Instituti Shqiptar i Marrëdhënieve Publike (AIPR) Rr. "Kavajes" Qendra "Gurten" 107/110, Tiranë Tiranë Alban Bala 042229118; 0692098400 info@albcomport.com; www.albpr.org  
162 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam Rruga Isuf Elezi, nr. 10, Vilat Selitë, Tiranë Tiranë Zamira Greva 067 206 3709 contact@aiitc.net; www.aiitc.net J91622003L
163 Instituti Shqiptar i Shkencave (AIS) Rruga "Hodo Beg", Pallati 12-katësh, ap 24, Tiranë Tiranë Aranita Brahaj 0682001718 aranita.brahaj@ais.al; www.ais.al  
164 Instituti Shqiptar i SME-ve (SME Albania) Rr. Donika Kastrioti, Pall.14, Apt.7/b, Tiranë Tiranë  Elton Shametaj 0692344222 elton.shametaj@sme.al; info@sme.al; www.sme.al L71509451A
165 Instituti Shqiptar i Studimeve dhe Edukimit në Teknologjine e Informacionit (ISSETI) Rr. "George W. Bush", përballë Parlamentit, Kulla II, Tiranë Tiranë Ornela Koleka 042235729; 0694098477 isseti@yahoo.com; okoleka@gmail.com; www.isseti.org  
166 Instituti Shqiptar për Çështje Publike (AIPA) Rr. Sami Frashëri, Nr. 41, Tiranë Tiranë Dorian Jano 042430333; 0692817502 director.aipa@umb.edu.al; http://aipa.umb.edu.al  
167 Instituti Shqiptar për Zhvillim Social dhe Ekonomik (AISED) Rruga "Liman Kaba", Pall. "38", Tiranë Tiranë Bledar Stafa 0689097146 aised.institute@gmail.com;   L6230240O
168 Instituti Shtëpia e Drejtësisë dhe e Pajtimit Kombëtar Bulevardi Zogu i Pare Prane stacionit te trenit Tirane Tiranë Agim Loci 042238964; 0692189721 info@ishdpk.org; agim.loci@ishdpk.org; www.ishdpk.org  
169 Integrimi i Zonave Suburbane (IZS) Rruga "Gj. Legisi", Laprakë, Tiranë Tiranë Agim Demushi   izs_al@yahoo.com;    
170 International Modelim Aredim (I.M.A) Rr. "Themistokli Germenji" Pall. 9, Hyrja 1, kati ll-te, Tiranë Tiranë Alban Lama 0692139854; 0692039854 bani_la2002@yahoo.com; www.imaojf.com L51517451S
171 Jetimi në Fokusin Tonë Bulevardi "Zhan Dark", afër Ministrisë së Punëve të Jashtme, mbrapa ish hotelit të Oficerave, kati i II, Tiranë Tiranë Hysen Dosti; Marsida Potka 046304637; 0665779998; 0694746615 jetimi.ne.fokusin.tone@hotmail.com; www.shjft.org  
172 Jonathan Center Rr. Mihal Duri, Tiranë Tiranë Oreada Kita 0682019727 info@downsyndromealbania.com; www.downsyndromealbania.com  
173 Këngët e Tokës Pallatet e Lanës, Shkalla Nr. 6, Tiranë Tiranë Adriana Dizdari 0673230785 kengetetokes1@gmail.com;    
174 Këshilli Atlantik i Shqipërisë (ATCA) Blv. Zhan D'ark, Nr.1, Tiranë Tiranë Kristaq Birbo 042225225; 0692075787 atca@albaniaonline.net; www.atlantic-council-al.com  
175 Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar (KASH) Rr. "Mine Peza" P.87/3, Hyrja2, kati 1, Tiranë Tiranë Enver Ferizaj; Gjon Gaspri 042229445; 0672003125 gjongaspri@yahoo.com;    
176 Këshilli Kombëtar Studentor (KKS) Rektorati i Universitetit të Tiranës, Sheshi "Nënë Tereza"
"Universiteti Kristal" Km 3, Autostrada Tiranë-Durrës
Tiranë   0692068180 zyraeshtypit.kks@gmail.com;    
177 Këshilli Shqiptar për Marrëdhenie me Jashtë (KSHMJ) Rr. Andon Zako Çajupi, Nr. 20/5, Tiranë Tiranë Elvina Jusufaj 042270894   www.acfr-al.org  
178 Klubi Ekologjik - Zyra në Tiranë Rr. "Hajredin Shtino", Nr. 413, Nd. 32, Shk. 1 Ap. 23, Kodi Postar 1012, Tiranë Tiranë Luan G. Leka   ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com;    
179 Klubi Shqiptar i Medias (KShM) Rr. Sami Frashëri, Pall. Tekno Projekt, 1001 Tiranë (perballe Piceri Juvenilja e Vjeter) Tiranë Shkëlqim Bylykbashi 042222024; 0692068229   www.mediaclub-al.org  
180 Komiteti i Pajtimit Mbarëkombëtar Rr. Maliq Muça, Pall 46, Ap 20, Tiranë Tiranë Gjin Marku 0682737989 gjin_marku@yahoo.com; gjin_marku@pajtimi.com; gjin_marku@hotmail.com; www.pajtimi.com  
181 Komuniteti Emanuel Shqipëri Rr. Durrësit, pallati i ri pranë Gjimnazit "Qemal Stafa", Tiranë Tiranë Mehmet Durishti 042258003; 0692680193 mehmetdurishti@yahoo.com; www.komunitetiemanuel.org  
182 Korridor përtej Kufijve Rruga “Haxhi Dalliu”, Nr. 29,  Residenca, Kati 2, Tiranë Tiranë Alket Kashahu 0674832293 kpk.albania@gmail.com;   L61620458V
183 Kuka në Ndihmë të Jetimëve dhe të Vobektëve të Shqipërisë Rr. "Myslim Keta", Nr. 31, Tiranë Tiranë Luan Keta 042366730; 042377615; 0692344941 hysni.kuka@yahoo.com;    
184 Kulturë - Media - Art Bulevardi “Zogu I”, P.103, Nr. 501, Tirane Tiranë Zana Çela 0682046468   www.operafestalbania.com  
185 Kuvendi i të Rinjve Shqiptarë (KRSH) Rruga "Nezir Gorica", Njësia 6, Tiranë Tiranë Marjon Gorica 0695778587; 0662067116 marjong@yahoo.com;    
186