Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
INFORMACION KONTAKTI

Adresa:
Rruga "Frosina Plaku" Nr. 58,
Kati II, Tiranë
Harta dixhitale në Google Maps

Website: www.amshc.gov.al
E-mail: info@amshc.gov.al

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së

Përgjigje për Pyetjet
Tuaja Të Shpeshta


Regjistrohuni në
"Bazën e të Dhënave të OJF-ve
të regjistruara në AMSHC"
(Ç'dobi kemi nga kjo?)

Bibliotekë virtuale informative


Observatori i Integrimeve Rajonale (ORI)
Databazë me 446 projekte rajonale dhe ndërkufitare ku marrin pjesë institucionet dhe organizatat shqiptare, të kompletuara me studime, analiza dhe raporte që trajtojnë integrimin rajonal në Ballkanin Perëndimor.Projekt/Manual për pjesëmarrjen
e publikut në vendimarrje

Kuvendi i Shqipërisë, nisur nga parimi se pjesëmarrja e publikut në vendimmarrje është një element thelbësor për çdo sistem politik transparent, të përgjegjshëm dhe demokratik, hartoi dhe prezantoi një projekt/manual me qëllim nxitjen dhe sigurimin e pjesëmarrjes së shoqërisë civile në procesin legjislativ dhe mbikëqyrës të Kuvendit.Ftesë për pjesëmarrje


Të nderuar përfaqësues të shoqërisë civile, ju njoftojmë se Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC) së bashku me Bashkinë e Tiranës kanë ndërmarrë iniciativën për ta kthyer javën e ardhshme (12-18 Tetor) në "Javë Solidariteti dhe vullnetarizmi" dedikuar Nenë Terezës dhe punës së saj.

Si rrjedhim, gjatë javës do të përcaktohen disa pika grumbullimi, ngu ku do të mblidhen ndihma për familjet në nevojë ose me ndihmë sociale të identifikuara nga listat dhe programet e Bashkisë së Tiranës.

Gjithashtu, ditën e dielë, datë 18 Tetor, është menduar që Bulevardi i Tiranës dhe sheshi përpara Bashkisë të mos ketë qarkullim makinash, por të përdoret nga Shoqatat dhe Fondacionet për të promovuar punën e tyre në formë panairi.

Dëshirojmë t'i ftojmë të gjithë të interesuarit të marrin pjesë, prandaj ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj brenda ditës së mërkurë datë 7 Tetor, me qëllim që ditën e enjte datë 8 Tetor të organizojmë një takim me nëpunësit e Bashkisë për një koordinim të detajuar, ora 17:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit Bashkiak, në Bashkinë e Tiranës.

Për t'u regjistruar, ju lutemi plotësoni formularin online, në linkun e mëposhtëm:Thirrja Nr. 8
Shpallet lista përfundimtare e projekteve fituese


Për më shumë informacion rreth Thirrjes Nr. 8, klikoni këtu »


Konferencë dhe Panair Kombëtar i Sipërmarrjeve Turistike

Tiranë, 30 shtator 2015Përfaqësues i Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC), z. Kastriot Tota, mori pjesë në një Konferencë dhe Panair Kombëtar i Sipërmarrjeve Turistike, e cila u zhvillua në ambjentet e Qendrës Turistike "Panorama Dajt" në Tiranë.AMSHC i bashkohet aksionit qytetar "TË PASTROJMË TIRANËN"

Tiranë, 4 shtator 2015Nismës për pastrimin e Tiranës më datë 4 shtator 2015, të lançuar nga Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Z. Erion Veliaj, iu bashkua edhe stafi i Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërise Civile (AMSHC).


Tiranë, 31 gusht 2015
Më datë 31 gusht 2015, në ambjentet e Bashkisë së Tiranës u zhvillua një takim i hapur, i organizuar nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC), me pjesëmarrjen e kryetarit të bashkisë, përfaqësuesve të AMSHC dhe përfaqësuesve të rreth 80 organizatave jo-fitimprurëse të shoqërisë civile, aktive kryesisht në promovimin e rinisë, ambjentit, personave në nevojë si dhe që promovojnë vullnetarizmin...

Tiranë, 10 korrik 2015
Më 10 korrik 2015, në ambientet e ABA Business Center, Tiranë, një përfaqësues nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC) mori pjesë në konsultimin rreth formës së përgjithshme të programit të asistencës financiare të para-aderimit në BE, për vitin 2015, të organizuar nga zyra e BE-së në Tiranë, Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë si dhe...

Durrës, 22 qershor 2015
Dy përfaqësues të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC), Znj. Leonida Hasa, Përgjegjëse e Sektorit të Financës dhe Kontrollit të Brendshëm dhe Z. Ferhat Aga, Specialist në Sektorin e Administrimit të Programeve të Granteve dhe Zhvillimit Rajonal, morën pjesë në një workshop të organizuar në Durrës nga Departamenti për Riintegrimin...

Tiranë, 11 - 12 qershor 2015
Më datat 11 dhe 12 qershor 2015, në Hotel "Tirana International", dy përfaqësues të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile morën pjesë në një konferencë të organizuar nga Zyra e Projektit TACSO, Shqipëri...

Shpërndaje:

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së