Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
INFORMACION KONTAKTI

Adresa:
Rruga "Frosina Plaku" Nr. 58,
Kati II, Tiranë
Harta dixhitale në Google Maps

Telefon: 04 22 355 69

Website: www.amshc.gov.al
E-mail: info@amshc.gov.al

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së

Përgjigje për Pyetjet
Tuaja Të Shpeshta


Regjistrohuni në
"Bazën e të Dhënave të OJF-ve
të regjistruara në AMSHC"
(Ç'dobi kemi nga kjo?)

Bibliotekë virtuale informative


Observatori i Integrimeve Rajonale (ORI)
Databazë me 446 projekte rajonale dhe ndërkufitare ku marrin pjesë institucionet dhe organizatat shqiptare, të kompletuara me studime, analiza dhe raporte që trajtojnë integrimin rajonal në Ballkanin Perëndimor.

KËSHILLI KOMBËTAR PËR SHOQËRINË CIVILE
Përbërja e Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile (KKSHC)

Znj. Ogerta Manastirliu
Kryetare e Këshillit
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale


Z. Blendi Dibra
ZëvendësKryetar i Këshillit
Qendra Intelektulet e Rinj, Shpresë

Përfaqësuesit e institucioneve publike:
...

Përfaqësuesit e Shoqërisë Civile
Z. Ali Coka
Anëtar
Shoqata e Hortikultures Organike - Bioplant Albania
Z. Altin Hazizaj
Anëtar
Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri (CRCA)
Znj. Artemisi Shehu
Anëtare
Qendra Jonathan
Znj. Arta Dyrmishi
Anëtare
Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim
Znj. Emanuela Zaimi
Anëtare
Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA)
Z. Ergys Gezka
Anëtar
Qendra URA
Znj. Iris Luarasi
Anëtare
Qendra "Linja e Këshillimit për Gra dhe Vajza"
Z. Luan Ahmetaj
Anëtar
Instituti MedAlb
Znj. Afërdita Seiti
Anëtare
Shoqata "Ndihmoni Jetën"
Znj. Mirela Koçi
Anëtare
AULEDA - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë
Z. Vladimir Thano
Anëtar
Përtej Barrierave
Znj. Zana Vokopola
Anëtare
Shoqata e Kerkimeve Urbane (SHKU)

Përfaqësues nga Komuniteti i Biznesit
Z. Genc Boga
Anëtar
Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit Ekonomik Kombëtar
Në mungesë, Znj. Elona Varfi


Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së