Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
INFORMACION KONTAKTI

Adresa:
Rruga "Frosina Plaku" Nr. 58,
Kati II, Tiranë
Harta dixhitale në Google Maps

Telefon: 04 22 355 69

Website: www.amshc.gov.al
E-mail: info@amshc.gov.al

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së

Përgjigje për Pyetjet
Tuaja Të Shpeshta

Regjistrohuni në
"Bazën e të Dhënave të OJF-ve
të regjistruara në AMSHC"
(Ç'dobi kemi nga kjo?)

UDHËRRËFYESI
për politikën qeverisëse
drejt një mjedisi mundësues
për zhvillimin e shoqërisë civile 2019–2023
(i rishikuar)

Asistenca Teknike
e Delegacionit të BE

Nëntor 2017 - Korrik 2018
Bibliotekë virtuale informative


Observatori i Integrimeve Rajonale (ORI)
NJOFTIME Datë 04.12.2014

Ftesë për pjesëmarrje në pasditen kushtuar Solidaritetit dhe Shërbimit në kuadër të "Ditës Botërore të Vullnetarizmit"


Shoqata e Skautëve Shqiptarë në bashkëpunim me Institutin Italian te Kulturës me mbështetjen edhe të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile kanë nderin dhe kënaqësinë t'ju ftojnë në pasditen kushtuar Solidaritetit dhe Shërbimit në kuadër të "Ditës Botërore të Vullnetarizmit".Me mbështetjen e Ambasadës Italiane në Tiranë, Institutit Italian të Kulturës,
Kooperacionit Italian për Zhvillim
, Zyrës për Bashkëpunimin Shkollor,
Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

Në bashkëpunim me VIS, IPSIA, ENGIM, I CARE, Shoqata e Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut,
Komuniteti Papa Giovanni XXIII, Meridia, SHIS, SHKEJ, Caritas Dioqezan Lezhë
PROGRAMI


Pjesa I
  Moderatorë – Irene Margariti, SHSSH; Andrea Senatori, Kooperacioni Italian për Zhvillim
  Dëshmi përmes fotografive
 • Pier Paolo Ambrosi, VIS Tamarë – Zhvillim territorial; Antonio Leuci rcj, Caritas Lezha - Caritas
 • Fabrizio Nocchi, Shoqata I care Shkodër – Shërbime sociale; Daniela Nika Tiranë - Familje
 • Natale Capodicasa, Shoqata e Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut Tiranë - Shëndetësi
 • Erjon Prendi, SHKEJ Tiranë – Të mitur në vështirësi; Luigi Luche, AGESCI Itali - Skautizëm
 • Massimo Cavatorta, WOSM – Mbrojtja civile; Arben Frroku, Papa Giovanni XXIII Tiranë - Endacakë
 • Marjan Lukani, IPSIA Shkodër – Ndërmarrje sociale; Cristina Casado, Murialdo Fier – Formim profesional
 • Simone Andreozzi, Banka Shqiptare e Ushqimeve Tiranë – Banka ushqimore


Pjesa II
  Moderatorë – Irene Margariti, SHSSH; Erion Banushi AMSHC/Volonteurope
  Përshëndetje e autoriteteve dhe projektligjet mbi rininë dhe vullnetarizmin
 • Gentiana Sula, Zv. Ministre e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë
 • Milva Ekonomi, Zv. Ministre e Shëndetësisë
 • Arbian Mazniku, Zv. Ministër i Arsimit dhe Sportit
 • Marcello Cavalcaselle, Zv. Ambasador i Italisë


Pjesa III
  Moderatorë – Greta Iljazi, SHSSH; Lucia Cucciarelli, ZBSH
  Përvoja e nxënësve tiranas gjatë Javës së vullnetarizmit
 • Tregim përmes videove të realizuara nga të rinjtë e shkollave Ismail Qemali, Pjetër Budi, e Kuqe, Ernest Koliqi gjatë veprimtarive të ndryshme pranë:
  QSUT Nënë Tereza, Instituti i të Miturve Kavajë, Qendra ditore “Princi i vogël”, Qendra komunitare Engjëjt e vegjël, Motrat e Nënë Terezës Tirana 1 dhe Tirana 2, Shtëpia e Fëmijës Zyber Hallulli
 • Përvoja të të rinjve nga Lezha, Mamurrasi, Kuçova, Shkodra

Ju ftojmë të vizitoni Platformën:

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së