AMSHC-logo.jpg
BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE
Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
Agjencia për Mbështetjen e
Shoqërisë Civile
Përditësuar më datë: 6.2.2018
Nr. Emri i OJF-së Adresa Qarku Person Kontakti Telefon; Faks; Celular E-mail Website NIPT
1 CESVI Cooperazione e Sviluppo - ONLUS Qendra Kulturore, Sheshi “Riza Cerova”, Çorovodë Berat Giorgio Ponti; Endri Dyrmishi 031222889; 0692084000 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; endridyrmishi@cesvioverseas.org; albania.administrator@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; www.cesvi.org; www.cesvi.eu K49225203P
2 Mbrojtja e të drejtave të grave qytetare e fshatare - Berat Lagja "28 Tetori", Berat Berat Arta Dyrmishi 0684156116 artadyrmishi@hotmail.com;    
3 Misionaret e te Drejtave Sociale Kucove (MDSK) Blloku Nr. 1, Lagja "Tafil Skendo", Kucove Berat Shpetim Nishani 0694026007 shpetimn5@yahoo.com;   K37910120M
4 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në Berat Lagja "Llukan Prifti" Kuçovë Berat Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com;    
5 Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore Lagjja: "30 Vjetori", Rruga "Sotir Kolea", Pallati Nr. 5, Kati I, Berat Berat Gentiana Deçolli 0698488794 mireqeniesociale@gmail.com;    
6 Qendra për të Drejtat dhe Integrimin e Individëve dhe Grupeve në Nevojë Ish Shtepia e Oficerave Berat, Kati III, prane Stadiumit te Vjeter Berat Migena Bakiaj 0693730729 qendra.sociale@yahoo.com;    
7 Romët e Bashkuar të Shqipërisë Lagjja "Stan", Morave, Berat Berat Laver Myrteli 0692880067 rometebashkuar@gmail.com;   L02709191U
8 Vizion Gruaje - Zyra në Berat Lagja "Clirimi" Corovode, Skrapar Berat Flora Laze 0692171288; 0697716025 f_laze@yahoo.com;    
1 Bashkëpunim e Zhvillim të fshatrave të Qarkut të Dibrës (DELFINI) Bulevardi Elez Isufi - QEK, Peshkopi Dibër Halil Goleci 0682693558 shoqata_delfinidiber@live.com;    
2 Ekspertët e Rinj Mjedisor (SHERM) Bulqizë Dibër Danjel Bica 0685088277 daniel-bica@hotmail.com; https://shermalbania.wordpress.com  
3 Forumi i Gruas Burrel (FGB) Lagja e Drita; Rruga: Kol Malci, Burrel Dibër Dashurie Bajrami 021723767; 0682339188 gruaja.mat@gmail.com; dashurie.bajrami@yahoo.com;    
4 Klubi Ekologjik (Ecodibra) - Zyra në Dibër Blvd. "Gjok Doçi" Peshkopi Dibër Brunilda Diriçi; Luan G. Leka 0672087024 ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com; http://ecodibra.tripod.com J06905791E
5 Qendra Ditore Multidisiplinare MATI (QDMD) QDMD "MATI" Pallati i Sportit "Ferit Hysa" Burrel Dibër Dalip Gjoka 0682448102 qdmdmati@gmail.com;    
6 Qendra Zhvillimore e Bulqizës Qyteti i vjeter, Pedonalja, Bulqize Dibër Aleksander Terziu 0685092656 qendrazhvillimorebz@gmail.com;    
7 Shoqata Atdhetare, Kulturore, Mjedisore "Mati" - Zyra në Dibër Lagjen "Partizani" Burrel, Mat Dibër Hazis Porja 0682763240 hazisporja@hotmail.com;    
8 Shoqata maqedonase "Ilinden"- Tiranë - Dega Gollobordë F. Trebishtë, Komuna Trebishtë, Dibër Dibër Ylli Halilaj 0685124595 drustvo.ilinden.tirana@live.com; www.ilinden-tirana.com  
9 Shoqata maqedonase "MOST" F. Trebishte, Komuna Trebishte, Diber Dibër Besnik Hasani 0685192185 shoqata.most@gmail.com;    
1 Fondacioni "Qendra Kristiane e Durrësit" Lagja 18, Rruga Aleksander Goga, Pallati 32 (pas dyqanit te Dylit), Durrës Durrës Hela Sheqeri 0696002254 fondacioniqkd@gmail.com; helasheqeri@gmail.com; www.lovealbania.com J91524505S
2 Fondacioni Instituti për Progres - Albania (IPA) Lagjia Nr 17, Rruga "Stef Kaculini" Nr 7790, Durrës Durrës Anna Xheka 052904732; 0682080002 axhekadpshb@yahoo.com; progressinstitut@yahoo.com;    
3 Gruaja në Fokus Lagja 5, Rruga “Mujo Ulqinaku”, pallati i ri perbri Pallatit te Sportit "Ramazan Njala", Durres Durrës Mimoza Selimi 0696940149 gruajanefokus@gmail.com;   L61525707R
4 Natyra për Njeriun Lagjia 15, Rruga "Aleksandër Goga", Durrës Durrës Fali Ndreka 0684350700 natureforman@yahoo.com;    
5 Porta Roma për Integrim Lagjja "Kastrioti", Fushe-Kruje Durrës Fatmira Dajlani 0693245131 jemiedhene1@gmail.com;   L71710702J
6 Qendra ALBANIA L. 13, Plazh, Durrës Durrës Ismail Saliko 0662120953 albkult@yahoo.com; www.albkult.org  
7 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile, Durres (QZHSHC - CSDC) Lagja 11, Rruga: A. Serreqi, Durrës Durrës Mirjam Reçi 0682629527 csdcdur@icc-al.org;    
8 Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen" L. 17, Rr. "Leon Tolstoi", Skolina 5, ish-Kënetë, Durrës Durrës Fabiola Laço Egro 052907010; 0692094622 todayforthefuture@yahoo.com; fabiolaegro@hotmail.com; https://goo.gl/IZ6nui  
9 Qendra për Zhvillim Ekonomik, Social dhe Mjedisor Lokal (CLESED) Lagjja nr 11. Në kryqzimin e rrugës "Mustafa Varoshi", me rrugën "Boshnjaku", kati i tretë, Durrës Durrës Floreta Kërtusha 0699154854 flokertusha@gmail.com;   L51715751G
10 Shoqata e Grave me Probleme Sociale L.2, Rruga "Sefer Efendiu", prapa Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Durrës Durrës Bajana Çeveli 052234600; 0692103315 shoqatagrave@yahoo.com; qendraekeshillimit@yahoo.com; www.drejtesisociale.com  
11 Together in Community for Development Society Lgj. 4, Rr.Egnatia, Pallati perballe Kishes Ortodokse, mbi Karburant Kastratin, Kati 5, Durres Durrës Blerina Xhakolli 0694044255 tic.durresorg@gmail.com;   L51411751H
1 AKS (Art-Kulture-Sport) Lagja Nr. 1 Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0672031846; 0682293941 hballiu@gmail.com;    
2 AURORA Fushë-Studen, Steblevë, Librazhd Elbasan Pellumb Gjini 0692793910 aurora_ojf@yahoo.com; www.aurora.org.al  
3 Citizen for Social Change - Zyra në Gramsh Rruga Hamit Dollani, Pallati pranë Xhamisë Gramsh, kati 2, dera përballë Bistros Elbasan Kalvin Dermyshi 0675585705 info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com; www.cfsc.cf L66507871G
4 Egnatia Librazhd Elbasan Agim Blloshmi 0666667100; 0692584120 shoqata_egnatia@yahoo.com; blloshmi_agim@yahoo.com;    
5 Elba-Folk - Elbasan - Shoqatë Kulturore Artistike Bulevardi "Qemal Stafa" 2, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 05452489; 0689024024 sofoklipd@yahoo.fr;    
6 Fondacioni Joscelyn Lagja "Aqif Pasha" Rruga "Ymer Myzyri" Elbasan Elbasan Drita Krasniqi 0665553914 joscelyn.foundation@gmail.com;   L52816391R
7 Forumi i Gruas Elbasan (FGE) Lagja "5 Maj", Rruga "Muç Shqiptari" Pallati 450/1, Elbasan Elbasan Shpresa Banja 054257723; 054254516 forumigruaselbasan1991@gmail.com; www.forumigruaselbasan.org  
8 International Co-Operative Center Lagja "Kongresi Elbasanit", Elbasan Elbasan Arben Ramkaj 0674996888; 0695568878 internationalcoperativecentre@gmail.com;   K63327201C
9 Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH) - Elbasan Lagjia "5 Maji", Rruga "Sul Domi", ish-parku i mallrave, Elbasan Elbasan Daniel Kadri Zhugli 0697027217 daniel.zhugli@yahoo.com;    
10 Partnerët për Integrim Lagja Brigada 17 Sulmuese, Elbasan Elbasan Kadri Kruja 0694412741 partneretperintegrim@yahoo.com;    
11 Për Një Shqipëri të Shëndetëshme (FHA) Lagj. "K. Elbasanit", Pallati 50, Hyrja 3, Kati I, Elbasan Elbasan Edmont Laho 0682099064 lahoe90@yahoo.com; www.healthyalbania.org  
12 Progresi për të gjithë Lagja Nr. 2, Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0696616678 dragoslib@yahoo.com;    
13 Qendra Shqiptare për Integerimin e Njerëzve me Nevoja të Veçanta Lagja “Visarion Xhuvani”, Rruga “Rinia”, Nr. 6 , Elbasan Elbasan Fatma Spahiu 0692034261 fatmaspahiu@gmail.com; www.qendrashinjnv.org L62519333B
14 Romano Sezi Lagja 5 Maj Elbasan, Rrapishte Elbasan Enver Mustafaj, Esmeralda Mallosi 0682528297; 0696290122 romanosezi-el@hotmail.com; esmeralda-el@live.com;   K83004391S
15 Shoqata ALTERNATIVE L. 5 Maj, Pall. 31/4, Elbasan Elbasan Mimoza Deliu 0697695328 mimodeliu@yahoo.fr;    
16 Shoqata e Bashkuar Agro-Mjedisore "AGRI-EN" Lagjia Nr. 2, Prane Nenprefektures, Librazhd Elbasan Isuf Dervishi 0695368166 agrien.org@gmail.com;   L48427691J
17 Shoqata e Bletarëve Librazhd Prane nenprefekturës Librazhd Elbasan Veli Hoxha 0674276345 velihoxha60@yahoo.com;   L58107691C
18 Shoqata e Komunitetit Egjiptian "Jemi edhe Ne" Rruga "Georg Golemi", Lagja Nr. 1, Librazhd Elbasan Rexhep Shaka 0692502690      
19 Shoqata Kulturore Shqiptare "Ress - Egnatia" Sheshi Gensher, Hotel Turizmi, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 0689024024 ressegnatia@hotmail.com; butrint2000@yahoo.com;    
20 Shoqata Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Komunale - Qarku Elbasan Prane Drejtorise Sherbimit Pyjore Elbasan Elbasan Ndriçim Çela 051422300; 0683576089 celacimi@yahoo.com; www.shkpkk.org  
21 Shoqata Zhvillimit të Burimeve Natyrore Papër - Elbasan Ne km 13 te superstrades Elbasan - Rrogozhine, prane zyrave te komunes Paper Elbasan Ndriçim Çela 0683576089 celacimi@yahoo.com;    
22 Woman Center for Development and Culture Albania Lagja "Visarion Xhuvani", Elbasan Elbasan Rudina Çollaku 0695376982; 0695568878 womencenter_elbasan@hotmail.com;   L02925392L
1 ANTIK Lagja Kastriot, Rruga Ramiz Aranitasi, pranë Teatrit "BYLIS", Fier Fier Saimir Ahmeti 0692087338 saimirahmeti@yahoo.com;    
2 Dyert e së Ardhmes (DEA) Lagjja "Kastriot", Rr. "Leon Rei", Qendra Ekonomike, kati IV, Fier Fier Matilda Dushku 0684029787; 0696207543 matildadea@yahoo.it;    
3 Gruaja, Komuniteti, Mjedisi - Harmonizuar për zhvillim Lagja nr 1 Ruga nacionale Roskovec, Fier Fier Ronada Hoxha 0697812900 hoxharonada@yahoo.com; https://goo.gl/ixR2Ox L33511591H
4 Horizont EU Adresa: Lagja "Karbunare", rruga nacionale Lushnje - Berat, zona ind. ish fab. Letres, Lushnje Fier Shkelqim Bylykbashi 0692068229; 0685551472 horizonteu@yahoo.com;    
5 Jeta Ime Lagjia "11Janari", Rruga "Ramiz Aranitasi", Fier Fier Klarita Nevraj 034233668; 0695292164 jetaimefier@gmail.com; https://goo.gl/1LNYZV  
6 New Bridges Berat Lagjja "18 Tetori", Rr. "4 Deshmoret", Ura Vajgurore, Fier Fier Zoica Bardhi 0693577652 zoica.bardhi@gmail.com;    
7 Njerëzit të Parët Sheshi "Fitorja", Bar "Piazza", Kati i II, Fier Fier Lusiana Mailaj 0697666673 lusiana.mailaj@gmail.com; https://goo.gl/EvnQb1 L72608531P
8 Qendra "Epoka e Re" Lagja "29 Nëntori", Rr. "Pinallopi Pirro", Fier Fier Nevila Jahaj 0694050291 epokaere-yp@fieri.com; www.epokaere.org  
9 Qendra Sociale Murialdo Rruga Shën Leonardo Murialdo Edukator, Sheq i Vogël, 9300 Fier Fier Rosario Avino 034228285; 0695288909; 0684157775 qsm@murialdo.org; www.murialdoalbania.org; www.murialdo.org  
10 Shoqata "Lushnja" Rruga "Lasgush Poradeci", Lagja "18 Tetori", Lushnje Fier Durim Meta 0692758766 shoqatalushnja@yahoo.com;    
11 Shoqata Ambjentaliste "Zharrëza" Zharrëz, Fier Fier Qani Rredhi 0693762738 shoqatazharreza@gmail.com;   L72924534J
12 Shpresë për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar (SHFAK) Rr. Petro Tako, Lagja Afrim, Fier Fier Rajmona Budaj 0694436326 rajmondabudaj@hotmail.com;    
1 ARGJIRO Rr. Nikolla Tupe, Pallati Leskova 4/2, Tiranë Gjirokastër Ilda Mara 042255908   www.argjiro.org  
2 CESVI Cooperazione e Sviluppo - ONLUS Qendra Kulturore Multifunksionale, Shëtitorja "Odise Paskali", kati II, Përmet Gjirokastër Giorgio Ponti; Endri Dyrmishi 081323725; 0682063751 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; endridyrmishi@cesvioverseas.org; albania.administrator@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; www.cesvi.org; www.cesvi.eu K49225203P
3 CIOFF - Seksioni Ndërkombëtar Shqiptar Lagja Partizani pall 127/9 Permet Albania Gjirokastër Niko Mihali 042255759; 0692234986 niko.mihali3@gmail.com; cioff-albania@cioff.org; www.cioff.org  
4 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Gjirokastër Rruga e Zejtareve, Qafa e Pazarit, Gjirokastër​ Gjirokastër Lejla Hadzic​ 0694037087​ albania@chwb.org; lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
5 Edukimi për Shoqërinë e Hapur Lagjia "Varosh", Vila "Papavangjeli", Nr.1, Gjirokaster Gjirokastër Vasil Muka 0692032995;  0692823203 vasilmuka@yahoo.com;   L32608792N
6 Elena Gjika - Dora D'Istria, Përmet Lagja Partizani, Përmet Gjirokastër Natasha Karafili 081322426      
7 Gazetarë Profesionistë - Gjirokastër Lagjja "18 shtatori", Pranë ish Uzines Metalike, Pallati i Ri, Ap 7, Gjirokastër Gjirokastër Fatos Puto 0692158156 shoq.gazetareve@gmail.com; fatputo2003@yahoo.com;    
8 Mjedis, Ujëra, Pyje Blloku "Stavri Vinjau", Përmet Gjirokastër Ali Delilaj 081323184; 0692035222 alidelilaj53@gmail.com;   L19611291C
9 ODRIA - Shoqatë Atdhetaro Kulturore Kodra e Diellit, pallati jeshil, k/5, h/5, Tiranë Gjirokastër Thanas Meksi 042484299; 0692429395 sofoklipd@yahoo.fr; odriegolik.itgo.com  
10 Organizata për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës (GCDO) Obelisk, Pazar, Gjirokastër Gjirokastër Sadi Petrela 08467077; 0692078767 spetrela@gjirokastra.org; info@gjirokastra.org; www.gjirokastra.org  
11 Qendra Rajonale e Zhvillimit të Integruar (QRZHI) Hotel Alvero, Permet Gjirokastër Vasillaq Nikolla 0682081334 vnikolla@yahoo.fr;    
12 ROOF Rruga Studenti nr. 20, prane stadiumit, Gjirokaster Gjirokastër Klodian Muco 0696395831 klodianmuco@hotmail.com; info@albanianroof.org; www.albanianroof.org  
13 Royal Albania Foundation Hotel Dhembeli Permet Gjirokastër Ramadan Meta; Kastriot Korro 0663307007 raffondacion@gmail.com; https://goo.gl/D7plqS L29506291V
14 Shoqata Jugore Mjedisore "ÇAJUPI" Lagjia "18 Shtatori", Rruga Nacionale prane Spitalit Civil, Gjirokaster Gjirokastër Kleanthi Mandi; Gjon Fierza 084266411; 0692268015; 0692111333 info@shoqatamjedisorecajupi.org; kleanthi_mandi@hotmail.com; fierzagj@yahoo.com; www.shoqatamjedisorecajupi.org L12910791W
1 Agjencia Rajonale e Zhvillimit (SME), Korçë Blloku "Demokracia", Korçë Korçë Aurel Grabocka 082242626; 0682034464 rdakorca@yahoo.com; rdakorca@rda-korca.org; www.rda-korca.org  
2 Business Improvement District - Korça (BID) Bul. "Shen Gjergji", zona Kembesore, Pall. i Kulutres, kati II, Korce Korçë Zhaneta Zaimaj 0695281613 b.i.d.korca@gmail.com;  zhaneta.zaimaj@yahoo.com;   L44001191N
3 DISUTNI ALBANIA Rr. "Mihal Grameno", Lagjia 3, Shtëpia Nr. 2, Korçë Korçë Arben Kosturi 0692258349 arbenkosturi@yahoo.co.uk; www.disutnialbania.webs.com L14714191E
4 Dora Prindërore Rruga "Spiro Ballkameni", Pall. 1, Hyrja 1, Korçë Korçë Petrika Riza 0692298098 doraprinderore@gmail.com;   K44725001J
5 Fondacioni “Agrinas-ER” Blloku Nr 6 Erseke Korçë Paskal Vogli 0694799009 agrinaser@yahoo.com; www.agrinas-er.org  
6 Fondacioni Dorcas Aid Internacional (DAI) Rr. L10, Blloku i Ri i Sportit, Korçë Korçë Ilia Dishnica 082242115; 082253883 office@albania.dorcas.org; www.dorcas.net  
7 Fondacioni Lions Club - Pogradec Rruga Deshmoret e Pojskes, tek Hotel Perla, Pogradec Korçë Mimoza Shuli 0684019494 mimozashuli@yahoo.com;   L64617131T
8 Forumi OJF-ve Pogradec (F.OJF.P) Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 forumi_ojf_pogradec@yahoo.com;    
9 Gruaja Korçare Bul. Gjergj Kastrioti P.3, Korçë Korçë Klara Celo 0692341201 womenkorca@yahoo.com;    
10 Kadmi & Harmonia Rr. "Gani Homçani", L.3, P.87  Pogradec Korçë Arben Zaçe 0692094873 arbenzace@yahoo.com; www.kadmi-harmonia.org L54829751C
11 Organizata për Menaxhimin e Destinacionit (DMO) Qendra e Informacionit Turistik, Bul. Shën Gjergji, L.9, Korçë Korçë Orieta Glozheni 082257803; 0672034403 dmo.korca@gmail.com; www.visit-korca.com  
12 Qëndistaret Lagja 10, Bloku i Ri Sporti, Korçë Korçë Etleva Tare 0696207371 etlevatare@hotmail.com;    
13 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - Korçë Lagjia 12, Blv. "Shen Gjergji", Pallati i Kultures, Kati II, Korce Korçë Ereandra Taipllari 082244183      
14 Shoqata "Mali i Thatë", Pogradec Rruga "Reshit Collaku", Ap. Nr. 2, Pogradec Korçë Lavderim Miminllari 0695212991 ladeli2007@yahoo.com;    
15 Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Jetimë Korçë Pallati i Kulturës "Vangjush Mio", kati i dytë (pranë Qendrës së Zhvillimit të Shoqërisë Civile Korçë), Korçë Korçë Marjeta Jani 0692485375 marjetajani@yahoo.com;    
16 Shoqata e Grave Biznesmene, Korçë Lagja 18, Rruga 1 Maji, Pallati 1 Maji, Shk. A/3 Korçë Gjinovefa Lapanxa 0683136917 shoq.gr.bizesmene@gmail.com;    
17 Shoqata e Invalidëve të Punës - Dega Korçë Lagjia 2, Shtëpia e Oficerëve, kati i II, Korçë Korçë Raimonda Jaupi; Marinela Fustanja 0693246303; 0692767867 marinelafustanja@yahoo.it;    
18 Shoqata e Përdoruesve të Burimeve Natyrore Velcan, Pogradec Kati i katert, Pallati nr 2, rruga Marsel Mortier, Lagjia nr 2, Pogradec Korçë Nexhmi Torra 083604398; 0667066700 nexhmitorra@yahoo.com;    
19 Shoqata e Përdorusëve të Pyjeve e Kullotave Komunale "PRESPA" Bashkia Pustec, Rrethi Korce Korçë Vasil Jankulla 0682560840 vasil.jankula@gmail.com;   L03715191G
20 Shoqata e Përfitimit Fizik (SHPF) Rr. 6 Dëshmorët e Cifligut No 38, L7, Korçë Korçë Isuf Salice 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
21 Shoqata e Zejtarëve dhe Mjeshtrave Duarartë Pogradecarë (ATACT) Rr. Reshit Collaku, Pogradec Korçë Mimoza Shuli 0684019494 mimozashuli@yahoo.com;    
22 Shoqata Kombëtare 'Beach Volleyball' Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 llazi_kerxhalli@yahoo.com;    
23 Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar (Qendra e Kujdesit Paliativ Mary Potter) Rruga Thoma Huaja, Lagjia 3, Mbi Sanatoriumin, Korçë Korçë Irena Laska 082252711; 0692257953 korcapalliativecare@yahoo.com; irenalaska@yahoo.com;   K43910005W
24 Shoqata maqedonase "SONCE" Rr. Niko Kovaçi, vila 3, L.10. Korçë Korçë Petr Trajce 0685903353 shoqata.sonce@gmail.com;    
25 Shoqata për Ruatjen e Vlerave e Zhvillim (AVCD) L. 3, Rr. "Nene Tereza", Nr.1, Kati 3, Po Box. 54, Korçë Korçë Jola Lena 0692083388 shoqata.avcd@gmail.com;   L63825131R
26 Shoqata Rinore Europiane F. Pustec, Komuna Pustec, Korçë Korçë Para Plloca 0676007300 youth_europe@yahoo.com;    
27 Shoqata Rrëshqitja dhe Natyra (SHRN) Rr. 6 Dëshmoret, Nr.38, Korçë Korçë Thoma Tasho; Isuf Saliçe 082242883, 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
28 Shoqata Shqiptare për Trajnim, Edukim dhe Kërkim Profesional (VETAR) Rruga e Korçës, Pogradec Korçë Matilda Kurti   vetartrainings@yahoo.com;   L44614792C
29 Shtëpia e Gjelbër Rruga "Naim Frashëri", Pogradec Korçë Diana Mile 0692065966 shtepiaegjelber@gmail.com; www.shtepiaegjelber.al  L33807791I
30 Unë, Gruaja Rr. Kajo Karafili, Pogradec Korçë Eleni Jajçari 083222140; 0692566554 une_gruaja@yahoo.com; www.unegruaja.com  
31 Vllazëria Egjiptiane Prane komunes Bucimas, Pogradec Korçë Shpetim Dute 0683946397; 0697480031 shpetimdute@gmail.com;    
1 Agjencia e Zhvillimit Rajonal Lagjia nr.5; Sheshi Skenderbej; Godina e Bashkise, kati IV, Kukës Kukës Arjola Domi 0672738945 rdakukes@gmail.com; https://goo.gl/qokdLh L57716291P
2 ALB-AID Rr. Eksod 99, P. Drini, K.1/2, Kukës Kukës Jonuz Kola 024224006; 0682070905      
3 Federata e Përdoruesve të Pyjeve dhe Kullotave Komunale (FPPKK) - Qarku Kukës Vila Elezi, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Xhelal Shuti 0692371753 fedkuk@yahoo.com;   L081062291F
4 Gruaja në Zhvillim - Kukës Lagja Nr. 6, Vila pranë zjarrfikëses, Kukës Kukës Lumturi Baja 0682751599      
5 Për ju Nëna dhe Fëmijë Lagjja 6, Kukës Kukës Hume Elezaj 0673417707 helezi65@yahoo.com;    
6 Qendra e Këshillimit të Grave dhe Shërbimeve Sociale  Lagje Nr. 2, Kukës Kukës Vera Istrefaj 0692244911 wcckukes@yahoo.com;   K77925206N
7 Qendra Integrim e Zhvillim Demokratik Kukës (QIZHDK) Lagja nr. 4, Pallati nr.8, Shk. 1, Ap 3, Kukës Kukës Zyrjan Alushi 0692097016; 0672018016 zyrjanalushi@yahoo.com;    
8 Qendra për Progres Rinor L 4, Godina e Kryqit te Kuq, Kati II, Kukës Kukës Lavdrim Shehu 0682095148 orgcyp@hotmail.com; www.cyp.al L67604271N
9 Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) - Dega Tropojë Sheshi A. Hajdari, Pallati i Kulturës, Bajram Curri, Tropojë Kukës Afërdita Prroni 042402428 qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al; www.hrdc.al  
10 Rinia në Sipërmarrjen e Lirë Rr. Dituria, Qendra Rinore, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Rifat Demalija 024223113; 0682095148 rslorg@hotmail.com; orgrsl@yahoo.com; www.rsl-al.org  
11 Shoqata Integrimi - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Tropojë Kukës Xhevdet Hoxha; Vjollca Haklaj 0692072920; 0686878655 integrimda@yahoo.com; vjollcahaklaj@live.com;   L08721691H
12 Shoqata Mjedisore "ALPIN" - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Bashkia Bajram Curri, kati 4-të, Tropojë Kukës Astrit Metaliaj 0682404490 alpin_m@yahoo.com; ametaliaj@hotmail.com;    
1 Agjencia e Zhvillimit Rajonal Lezhë (LERDA) Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati Nr. 35, Lezhë Lezhë Artan Gjoka 021522190; 0672226785 info@lerda.al; www.lerda.al L47726591F
2 Ambasadorët e Paqes Fshati Baqel - Lezhe, 4505 Lezhë Markeljan Hiluku 0699573514 markeljanhiluku@gmail.com; ap_albania@yahoo.it; enzo.zago@yahoo.it; https://goo.gl/Xxgx2R K48130545F
3 Caritas Dioqezan Rrëshen Rr. Shen Vincenc De Paoli, 4601, Rrëshen, Mirditë Lezhë Chiara Pietta; Myrvete Keqa 0676097030 caritasrreshen@gmail.com; www.caritasrreshen.al L49407091N
4 Gruaja Vizioni i Ndryshimit Qendra e Artizanatit, Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhe Lezhë Madalena Gega 021524582, 0672080384 madalena_gega@hotmail.it;    
5 Komiteti Rinor Lezhë Pallati Kulturës, Kati II, Lezhë Lezhë Kastriot Kodheli 0672087593 kodheli04@yahoo.com;    
6 Romët e Veriut (ReV) Lagjia Skënderbeg, Lezhë Lezhë Bujar Berisha 0693109182 rometeveriut@ymail.com;    
7 Shoqata social kulturore "Shega lezhjane" Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati 136, shkalla 13, Lezhë Lezhë Mark Gjoka 0682298774 mark_gjoka@yahoo.com;    
1 ACLI - IPSIA (Shqipëri) Rr. Don Bosco, Shkodër dhe L. Vasil Shanto, Rr. Marubi 1, Shkodër Shkodër Marjan Lukani 022243650; 0693273843 acliscutari@gmail.com; scutari@patronato.acli.it; www.ipsia.acli.it K86415192S
2 Albanian Ajax School L: Guerrile, Rr 1 Qershori, Shkoder Shkodër Arben Haveri   arbenhaveri@yahoo.com;    
3 Albanian Shkodra Lake FORUM Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, K. I-re
Shkoder
Shkodër Mahir Hoti 022241877   www.shkodralake.al  
4 ALBmontagna Rr. Ymer Puka, Pallati 043, Post Code 4400, Pukë Shkodër Geldon Strugaj 0695618483 albmontagna1@gmail.com; strugajgeldon@gmail.com;    
5 Business Improvement District - Shkodra (BID) Rr. 13 Dhjetori , Shkoder Shkodër Julinda Bala 0692411221 julindabala@yahoo.com; bid_shkodra@outlook.com; https://goo.gl/t1Lxc5  
6 Creative City L. Qemal Stafa, Rr. Besnik Sykja, Nr. 29, Shkodër Shkodër Fatlira Bala Lohja 0673081001 cc@infoshkodra.com; www.infoshkodra.com  
7 EKO Mendje Bulevardi Skenderbeu, Shkodër Shkodër Mirsad Bashi 0692545500 mirsadbasha@hotmail.com;   L56423191R
8 FORUMI Shqiptar Liqeni i Shkodrës (FSLS) Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, Nr 2. Prane Rektoratit te Universitetit L.G, Shkoder Shkodër Mahir Hoti 0682052677 forumi.liqeni@fsls.org.al; http://shkodralake.al K86730191C
9 Green Centre Albania Laboratori Baktereologjik, Shkodër Shkodër Anila Neziri 0692155511 anilaneziri@yahoo.com; www.greenalbania.com  
10 Gruaja Drejt Integrimit (GDI) Qendra Komunitare pranë Bashkisë, Pukë Shkodër Bukurije Imeri 0682448263 gdi_2011@yahoo.com; https://goo.gl/FoTlEi  
11 Gruaja tek Gruaja (GTG) Lagjia "Vasil Shanto", Rruga "Marin Barleti", Nr. 161, Shkodër Shkodër Majlinda Angoni 0682079112 gruajatekgruaja@gmail.com; www.gruajatekgruaja.com K47312001N
12 Gruaja Verilindore e Pa Punë Rruga "Migjeni", Pukë Shkodër Angjelina Paloka 021222689; 0682055921 shgvp.ampa@hotmail.com;    
13 Intelektualët e rinj, Shpresë L. "Qemal Stafa", Rr. "Daut Boriçi", 874, Shkodër Shkodër Saimir Beqiraga 022248811; 0692255776 irsh_centre@yahoo.com; www.irsh.al L56403192S
14 Komuniteti Papa Xhovani XXIII Rruga "Klea Merloni", Lagjia Mark Lula, Shkodër Shkodër Samuel Polidori 0694057143 samuel.74@libero.it; mariastelladelmattino@apg23.org;   K66712008M
15 Madonnina Del Grappa KUTIA POSTARE 181, Shkodër Shkodër Fabrizio Nocchi 022242684; 0672862161      
16 Mendoni edhe për Ne (MeN) Pallatet e reja, Fushe-Arrez, Puke Shkodër Muhamet Cufaj 0672194193 cufajm@yahoo.com;   L09420391A
17 Projekti Shpresa L.3 Heronj, Rr. Pal Engëlli, Nr 5, Shkodër Shkodër Luigj Mila 02245257; 0672880788 progetto.speranza@gmail.com; www.projektishpresa.org  
18 Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike (QKSHP) Lagjia "Vasil Shanto", Shkodër Shkodër Altin Nika 0673017299 qksh.psikologjike@gmail.com; www.qkshpsikologjike.org L36825191W
19 Qendra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar Bulevardi "Zog I", Pallati 33, Shkodër Shkodër Antonjeta Pero 0682259025 antonjeta.pero@gmail.com; www.qknjak.org K76402001N
20 Qendra Sociale "Hapa të Lehtë" Rr. Murgeshave Nr 6, Shkodër Shkodër Violeta Neziri 022241316, 0673118301 qendragruashk@yahoo.com; hapatelehte@gmail.com; www.hapatelehte.org K47305001B
21 Qendra Sociale në Ndihmë të Njerëzve në Nevojë (QSNNN), Fushë-Arrëz Rr.Demokracia, Ish-Zdrukthtaria Kati II, Fushë-Arrëz, Pukë Shkodër Hil Curri 0686419378 hilcurri@hotmail.com; shoqata_qsnnn@hotmail.com; www.qsnnn.com L49205391P
22 Ravasco Lagja "Tre Heronjtë", Rruga "Çajupi", Kutia Postare 152, Shkodër Shkodër Olga Lucia Rojas 0682677321 olgalucia_rojas@yahoo.it;    
23 Resurset natyrore në zhvillim L. Qemal Stafa, Rr. Musa Juka, Nr.16, Shkoder Shkodër Xaira Shurdha 0676035803; 0672087186 resourcesindevelopment@gmail.com;   L56520193V
24 Rreze Shprese Qender Qyteti Vau-Dejes, Shkoder Shkodër Alma Prendi (Topalli) 0672739753 almaprendi@hotmail.it;    
25 Shoqata e Gruas "Nora e Kelmendit" Tamare, Malesi e Madhe Shkodër Angjelina Bujaj   shoq.noraekelmendit@hotmail.com;    
26 Shoqata e gruas "Shpresa" Rruga qender, Pallati i verdhe, Fushe-Arrez, Puke Shkodër Ajshe Cufaj 0672194192 aida_cufaj@yahoo.com;   L59419391F
27 Shoqata Eko - Turistike Pukë Fushë - Arrëz, Pukë Shkodër Gjovalin Alia 0682374024;
0692069329
shoqata.etpuke@yahoo.com;    
28 Shpresa për të ardhmen L: 3 Heronj, Rr: Skenderbeg, nr.63, Shkoder Shkodër Pranvera Marku 022246423; 0692813575 hopeff@hotmail.com; www.hopeff.com  
29 Trajnerë në Edukim L. Fahri Ramadani, Rr. Tregu i ri. Ap. 259, Shkodër Shkodër Lindita Bushati 0692252868 shoqatatne@yahoo.com;    
30 Zejtarët e Veriut L. Kongresi i Përmetit, Rr. Osa Kuka, Nr. 24, Shkodër Shkodër Drita Dibra 022247075; 0682533844; 0682077731 zejtareteveriut@yahoo.com;    
1 3 Dhjetori Lagja nr. 2, Sallbeg, Kavaje Tiranë Artur Kanani 0692716150; 0684538470 shoqata3dhjetori@gmail.com;   L63016932D
2 Active Disabled People - Albania (ADP) Rr. Vllazërimi, Tiranë Tiranë Bledar Suxha 0682000324   https://goo.gl/mevJUa  
3 AELFIOR Bd. Zhan d'Ark, Kulla jeshile 8 (sot e bardhë) no.2 8/3, Tiranë Tiranë Aleksander Peçi 0674022490 aleksanderpeci@gmail.com; https://goo.gl/at5jxN;
https://goo.gl/GjLXFD;
https://goo.gl/aqkMjA
 
4 Agjencia Investigative "STOP KRIMIT" Rr. "Vangjel Capo", Pall.5, Shk.14, kati 1, Nr. 162, Tiranë Tiranë Fatmir Sena 0692238618 fatmirsena@yahoo.com; www.stopkrimi.al L42411451P
5 Agjencia për Kërkime, Trajnime dhe Konsulencë (AKTK) Rr. Hajredin Shtino, Nr. 44, Tiranë Tiranë Erisola Dino 0694263321 rtc.agency@gmail.com;    
6 Agjencia për Zhvillim të Qëndrueshëm (AZHQ) Rruga Teodor Keko.Nr. 41, Tiranë Tiranë Sonila Shehu 0686455082 asd_sustainable@yahoo.com;   L51411452V
7 Aksion Plus Qendra e shëndetit mendor Nr. 1, Rr. Stavri Vinjau, Tiranë Tiranë Genci Mucollari 042375368 gencaxionp@albmail.com; desarda_nazaj@yahoo.it;    
8 Albania ABA Rr. Ismail Qemali, nr. 34/1 Tirane Tiranë Anjeza Ngjelina (Dishnica) 0682085405   www.albaniaaba.org  
9 Albania Community Assist (ACA) Rr. "Mujo Ulqinaku", Pall. Ndertuesi 10, Shk. 2, Ap. 46, Tirane Tiranë Holta Koçi 042424827; 0692081965 holta.koci@gmail.com; acaalbania@gmail.com; www.albania.atcdata.co.uk; www.ica-uk.co.uk  
10 Albanian American Trade & Development Association (AATDA-AL) Rr. Kavajes, Nd. 1; H.15; Ap. 6, Tirane Tiranë Gafur Luga 042224542; 0692097874 aatda@albaniaonline.net; gluga@albmail.com; www.aatda.org K92411454U
11 Albanian Art Institute (AAI) Rr. Muhamet Gjollesha, Blloku Vasil Shanto, Pall. Nr. 6, Ap. 7, Tiranë Tiranë Ilir Butka; Edit Llazani 0689037774; 0693181539 info@albaniaartinstitute.org; www.albaniaartinstitute.org  
12 Albanian Center of Contemporary Art (ACCA) Galeria e Vogel, P. 7, Ap 31, Tirane Tiranë Genc Mullici 042265445; 0692212159 gencm99@yahoo.com; www.galeriaevogel.com  
13 Albanian Centre for Energy Regulation and Conservation (ACERC) P.O. Box: 274/1 C.P. 1016, Tiranë Tiranë Lorenc Gordani 044818296; 0699532443; info@albaniaenergy.org; direction@albaniaenergy.org; www.albaniaenergy.org  
14 Albanian CSR Network Kashar, Katund i Ri, Aut. Tr- Dr, Km. 7, PO BOX 1746, Tiranë Tiranë Teuta Saka 0688040019     L31623451J
15 Albanian Excellence Rr. Barrikada, P2 Ap 11, Tirane Tiranë Flora Nikolla 0692079921; 0684453291 albexcellence@gmail.com; https://goo.gl/VKUCio L22218451T
16 Albanian Legal and Territorial Research Institute (ALTRI) Rruga "Asim Zeneli", Nr. 7, Tiranë Tiranë Eda Noçka 046303415; 0694050008 edanocka@yahoo.fr; qendra.altri@gmail.com; www.altri.al  
17 Albanian Life Quality Union (ALQU) Rr.Frederik Shiroka, Kulla C/3 Kati II, Tirane, Albania Tiranë Igli Xhurxhi; Armida Plangarica 0682054443; 044404444 info@al-qu.com; logysocio35@gmail.com; www.al-qu.com L01405452K
18 Albanian Thalassaemic and Onko Hemoglobinopatie Association (AT & OHA) Rr. "Idriz Dollaku", Pallati Domus 1, shkalla 1, Ap. 24, Kodi postal 1011, Tiranë Tiranë Anduela Pinguli 0672170414 elapinguli@gmail.com;   L71520452A
19 Albanian University Center Bulevardi "Zogu I", Albanian University, Tiranë Tiranë Aida Veliaj 0696050515 aida_veliaj@hotmail.com;   L32420451N
20 Aleanca Kombëtare Studentore (AKS) Rruga e Elbasanit, N32/4, Tirane Tiranë Jurgen Malaj 0696040800   www.aks.al  
21 Alzheimer Albania Rr."Altin Basha", Kompleksi Derveni, Kashar, Tiranë Tiranë Fatmir Milaqi 0692577217 info@alz.al; www.alz.al L52111455P
22 Amaro-Drom (Unioni për Zhvillim dhe Integrim të Minoritetit Rrom në Shqipëri) Rr. "Sulejman Pasha", Lagjia 4, P. 2, Shk. 3, Tiranë Tiranë Skender Veliu 042248925; 042231391; 0682039014 amarodrom@abissnet.al; www.unioniamarodrom.org  
23 ARSIS (Organizatë shoqërore e përkrahjes së të rinjve) Rr. "Sali Butka", Ndertesa 7, Hyrja 12, Ap. 3, Nj. Bashkiake nr. 7, KP 1023, Tiranë Tiranë Zini Kore 042200148; 0697637313 arsistirana@gmail.com; www.arsis-al.org/arsis K91629452G
24 Art Kontakt Rr. Luigj Gurakuqi, P.89/A, kati 10. (pranë R&T group), Tiranë Tiranë Andi Tepelena 0662207146   www.artkontakt.al  
25 ASAN (Rrjeti i Studentëve Shqiptarë në Botë) Rr. Pjetër Bogdani, Nr. 16, Tiranë Tiranë Isilda Dale 0672591738   www.asan.al; www.punesimirinor.com  
26 Association of Psychosocial Rehabilitation Albania Rruga “Joklin Persi”, Pall. Lorena shpk, kati i pare, Tirane Tiranë Anisa Zeqja 0695641437 apraassociation@gmail.com;    
27 Balkan Youth Link Albania (BYL-A) Rr. "Komuna e Parisit" Pall, 107/13, Ap 6, Kati 2, Tirane Tiranë Erald Ismaili 0694421627 balkanyouthlink@live.com; www.byl-a.org  
28 Barazi dhe Integrim Rruga Kashar, Pallati perballe KMY-se, Tirane Tiranë Rexhep Shaka 0692502690 shakarexhep@gmail.com;   L51505420
29 BIOPLANT Albania (Shoqata e Hortikulturës Organike) Lagjja e Re "Misto Mame", Rr. Atë Stath Melani", Njësia Nr. 6, Tiranë Tiranë Ali Coka 0692716175 bioplantalbania@yahoo.com; ali-coka@hotmail.com;    
30 Broadway Albania Bld. Gjergj Fishta. Kulla e Bardhe 2, 8/3. 1001, Tirane Tiranë Elvis Peçi 0694025149 elvis.peci@gmail.com; broadwayalbania@gmail.com; https://goo.gl/3N5Jry  
31 CARITAS Albania Rr. Don Bosco, Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert Nikolla 042230088; 0682024596 caritasalbania@caritasalbania.org; www.caritasalbania.org  
32 Caritas Dioqezan Tiranë-Durrës Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë Tiranë Elidon Dodaj 042259758; 0662180481 info@caritastirana.org; caritastiranedurres@yahoo.it; www.caritastirana.org K61317004G
33 Center of Managment of Education (CME) Rruga “Pjeter Budi”, Pallati Roger, Ap 25/5, Tiranë Tiranë Ornela Dhamo 042342601; 0698773814 info@cme-al.org; ornela-dhamo@fieri.com; www.cme-al.org L72324453U
34 Citizen for Social Change - Zyra në Tiranë Rruga "Teodor Keko", Kompleksi "Ales", Kati 1, Nr. 33, Tiranë Tiranë Kalvin Dermyshi 0675585705 info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com; www.cfsc.cf L66507871G
35 Coherent Development Albania (CoDe Albania) Rruga “Don Bosko” Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert P. Nikolla 0448092222   www.codealbania.org  
36 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Tiranë Rr. "Ismail Qemali", pall 34/1, kati 3, nr 15, Tiranë Tiranë Lejla Hadzic​ 0694037087​ lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
37 DEV-AID Rr. “Thanas Ziko”, Nr. 65/1, 1001 Tirane Tiranë Endrita Cici 0694008020 info@devaid.al; endrita.cici@devaid.al; www.devaid.al L32402452A
38 Do-Lo-Ri Rr."Pandi Dardha", Pll Nr.56/1, Tirane Tiranë Dori Xhaferaj 0698444899 dori.xhaferaj1@gmail.com; www.do-lo-ri.com  
39 Dream City FEST Rruga "Ibrahim Tukiqi", Nr. 6, 1001, Tiranë Tiranë Enri Mato 042257475; 0695779682 enrimato@gmail.com; www.dreamcityfest.com  
40 Dress for Success Tirana Rr. "Sulejman Delvina", P. 3, Tirane Tiranë Irena Qorlaze 0692369358 tirana@dressforsuccess.org; www.dressforsuccesstirana.org L32221451M
41 DUKTIL Rruga 3 Dëshmorët, Pll. Arlis, Yzberisht, Tiranë Tiranë Klevis Meçaj 0696874868      
42 E Ardhmja Jonë Rruga Fortuzi, Godian Aleanca Kuq e Zi, Tiranë Tiranë Alfred Muharemi 0682003339 drejtor.ekzekutiv@gmail.com; https://goo.gl/dyFgOP  
43 ECO - Partners for Sustainable Development Rr. Ismail Qemali, Pallati 2K, Nr. 25/B, Tiranë Tiranë Ardian Maci 042234482; 044302565; 0672023612 info@europartners.al; ardian.maci@europartners.al; www.eco.al  
44 Ecovolis Rruga Dora D'Istria, Vila 1, Tiranë Tiranë Odeta Seferi 044502574   www.ecovolis.com  
45 Eestec Lc Tirana Rruga "Brigada VIII'' Bllok, Universiteti Metropolitan, Tiranë Tiranë Ervin Kurti 0685207379 eestectirana.org@gmail.com; ervinkurti94@yahoo.com; www.eestectirana.org L51509452H
46 Ekolëvizja Rr. M. Shtylla Nd. 46, Ap. 26, Kodi Postar 1022, Tiranë Tiranë Xhemal Mato 042226853, 0684053164 xhmato@abcom.al; www.ekolevizja.org  
47 Endra pa faj Bul. "Zhan D'Ark", Pall.2, Shk.1, Ap.8, Tiranë Tiranë Marsida Metani 0694890175; 0682060026 marsimetani@gmail.com;    
48 EPER Center Rr. Aleksandër Moisiu, Pall.72/1, Ap.3, Tiranë Tiranë Elvis Çela 042230252; 0672054788 info@epercenter.org; ecela@epercenter.org; www.epercenter.org  
49 ERTER Rruga "Gjik Kuqali", Nr. 6/1 Ap. 5, Tiranë Tiranë Florida Tomi 0674884803 ertertirana@outlook.com;   L51822453V
50 Evolution of Youth Rr. H.H.Dalliu, P. 10, Shk. 3, Ap.8, Tiranë Tiranë Gledis Shehu; Besa Xhumari 0684072803; 0694065780 eoy.tirana@gmail.com;    
51 Evropianet e Rinj Federaliste (JEF Albania) Rruga Barrikadave, Pallati (Hodo) Ish-Kinema 17 Nentori, Hyrja B2, Nr. 6, Tiranë Tiranë Vladimir Thano 042400233      
52 Federata e Familjes për Paqe Botërore dhe Bashkim (FFPBB) Rr. Budi, P. 72, Ap. 7, Tiranë Tiranë Gani Rroshi 044500505; 0692060270 sekretaria@federataefamiljes.org; www.federataefamiljes.org  
53 Fëmija dhe Progresi Rr. Komuna e Parisit, Pallati TIRHINO, Kulla D Kati 8, Tirane Tiranë Mirela Jorgo 0697491775; 0673111036 jorgo.mirela@yahoo.com; www.femijadheprogresi.al  
54 Fëmijët e shekullit 21 Bulevardi zogu i pare, pall.32, shk.1, Tiranë Tiranë Vera Palushaj 0682005838 shoqatafsh21@yahoo.com; palushaj_v@yahoo.com;    
55 First Step (FS) Rr. "Reshit Collaku", Pall. Shallvaret, Tiranë Tiranë Jorgo Papadhopuli 042248875; 0695446818 abc@icc-al.org; firststep.npo@gmail.com;    
56 Fondacioni "Autizmi Flet Shqip" - Tiranë Rruga “Aleksandër Moisiu” 27/4, Tiranë Tiranë Vojsava Shkurtaj; Blerina Alfasish 0676000060; 0697900575 vojsava.shkurtaj@yahoo.com; blerina.alfasih@gmail.com; www.autismspeaksalbanian.org  
57 Fondacioni "Davidi" Rruga "Sulejman Delvina", Nd. 46, Ap. 1, Tiranë Tiranë Aristir Davidhi 042265657, 0692462434 qendra_davidi@yahoo.com;    
58 Fondacioni "Fundjavë Ndryshe" Rruga Dibres, Kompleksi Halili, Tirane Tiranë Arber Hajdari   fundjavendryshe@gmail.com; www.fundjavendryshe.al L61315453U
59 Fondacioni "Harriet Martineau" Rruga e Dibrës, Pall 110. Pranë Klinikës Ortodokse, Tiranë Tiranë Entela Binjaku 044530909; 0684037832 martineauharriet@gmail.com;    
60 Fondacioni "Moisiu" Rr. Elbasanit, Pall. Amerikane, Kati II, Nr. 207, Tiranë Tiranë Eluiza Dasho 042375201; 0663755118 eluizadasho@gmail.com; www.forumicivil2010.al  
61 Fondacioni "Papa Klementi XI" - Albania Rruga Osman Myderrizi, P. 1, Ap. 19, Tirane Tiranë Zef Bushati 0682050553 segreteria@fondacionipapaklementi.com; https://fondacionipapaklementi.com L12029451V
62 Fondacioni "Rini Albania" Rr. "Themistokli Germenji", P.8, Kt.3, Tirana Tiranë Besart Kondi 0688087499 b.kondi@headhunter.al; www.rinialbania.al; https://goo.gl/u9HDQh L51406452
63 Fondacioni "Së Bashku" Tiranë Tiranë Suela Lala 0692694515 fondacionisebashku@gmail.com;    
64 Fondacioni Arsimor Shqiptar Rruga e Durresit, N.D.20, Tiranë Tiranë Nensi Dragoti 0674818500 fondacioniarsimor@gmail.com; info@fash.al; klubetstudentore@gmail.com; www.fash.al L12018452U
65 Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) Rr. Xhon Kenedi, Selita 5, Tirane Tiranë Emanuela Zaimi 0688044999; 0696037981 e.zaimi@dsalbania.org; info@dsalbania.org; www.dsalbania.org  
66 Fondacioni Fëmijët Shqiptarë "Domenick Scaglione" Rr. "Dëshmorët e 4 Shkurtit", Pall. Nr. 30, Kati 2-të, Tiranë Tiranë Entela Vakiari 0686027771 entela.vakiari@gmail.com; www.albanianchildren.org  
67 Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, Tiranë Tiranë Ketrina Çabiri 0686070012 ketrina.cabiri@uet.edu.al; www.fondacionifle.al  
68 Fondacioni për Zhvillim Humanizëm dhe Demokraci (FZHHD) Rruga: "Pjetër Budi", 271, Tiranë Tiranë Kepi Laçi 0674081270 fzhhd.org@gmail.com; www.fzhhd.org  
69 Fondacioni Praktikimi i Gjuhës Rr. "BARDHYL", Nr. 82, H1, Tiranë Tiranë Aleksander Ndini 042376740; 0682416006 Info.lsia@yahoo.com; www.lsiaal.com  
70 Fondacioni ROZAFA Rr.Vace Zela 19, Tirane Tiranë Aida Ndrevataj 042263209; 0696015771   www.fondacionirozafa.com  
71 Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile Blvd. Gj. Fishta, Kulla 1, H.1, Kati 6, Apt.26, Tiranë Tiranë Pandeli Theodhori 0682020482   www.a-csf.org  
72 Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara (FSHDPAK - ARDF) Rr. "Bogdani", Nr. 1, Tiranë Tiranë Blerta Çani Drenofci 042269426; 0682049160 adrf@albmail.com; www.adrf.org.al  
73 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës (FSNF) Blvd. Zogu I, SUOGJ "Mbretëresha Geraldine", Tiranë Tiranë Gerta Hagen 0676095777   www.fsnf.org; https://goo.gl/iYZYIW  
74 Fondacioni Together Albania Rr. Dibres, Tiranë Tiranë Vera Remskar 042366526 together.albania@gmail.com; www.togetheralbania.org L51826456M
75 Fondacioni TRE MARIAT Rr. Sami Frashëri, P. 15, Shk. 1, Ap. 1/1, Tiranë Tiranë Luljeta Dano 0683033033 luljetadano@gmail.com; fondacionitremariat@gmail.com; www.fondacionitremariat.org  
76 Fondacioni Ulysses Bulevardi Dëshmorët e Kombit, pranë Hotel Rogner Europapark, Tiranë Tiranë Emi Alicka Ebhardt; Julia Alicka     www.ulyssesfoundation-al.com  
77 Fondacioni Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i Mosmarrëveshjeve Rruga "Him Kolli", Pall. Fratari, Ap.2-C, Tiranë Tiranë Merita Bala 042248681 mediationalb@abcom.al; www.mediationalb.org  
78 Fondaconi CIVITAS Albania Rr. Barrikadave Hyrja B nr.07, p.o.box 10.000 Tirane, Shqiperi Tiranë Endrit Reka 0692033444 info@civitas-albania.com; www.civitas-albania.com  
79 Food Bank Albania Rruga "Musa Agolli", Nr. 35, Tiranë Tiranë Oltion Shena 0694071741 foodbankalbania@gmail.com; www.foodbank.al  
80 FORIS Rr. Ali Demi, Tiranë Tiranë Ervin Doda 0672050520   www.parlamentirinor.al  
81 Forumi i Mendimit të Lirë Rr. Artan Lenja, Pallati 6, Ap. 13, Laprakë, Tiranë Tiranë Mentor Kikia 044522446; 0692090490 mentorkikia@gmail.com; mentor_kikia@yahoo.com; stelahysa1@yahoo.com;    
82 Forumi i Pavarur i Gruas Shqiptare Rr. "Brigada e VIII", pallati Teknoprojekt, Sh. 1/29, Tiranë Tiranë Kledia Baci 042228309; 0662228309 fpgshqiptare@yahoo.com; www.ifaw.al  
83 Forumi Shqiptar për Aleancen e Qyteterimeve (AFALC) Bulevardi "Zogu i I", Pallati 12-katësh (pranë godinës ZP) P.O. Box 8347, Tiranë Tiranë Laura Xhaxhiu 042239896; 042272500   www.afalc.org  
84 Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET) Rr."Ismail Qemali", Pall. 27/1 Shk.2, Apt.13, P.O. Box 1506, Tiranë Tiranë Fatmir Memaj 042258171; 0692095495 fmema@yahoo.com; www.aset-al.com  
85 Gra të Reja në Aksion (GRA) Rr. Brigada VIII, pall. Teknoprojekt, ap.29, Tiranë Tiranë Eni Naqellari 042228225 graterejaneaksion@yahoo.it;    
86 Gratë në ndihmë të komunitetit Rruga "Sulejman Delvina" Pall 142/3, ap 12, Tirane Tiranë Zana Baroni Harxhi 042224604; 0693271977 grateperkomunitet@gmail.com;    
87 Green Line Albania Rruga "Sulejman Delvina", pranë Stadiumit "Selman Stërmasi", Tiranë Tiranë Ervin Shehaj; Esmeralda Hoxha 0692031900; 0696120169 info@greenlinealbania.org; info@greenline.al; www.greenlinealbania.org; www.greenline.al  
88 Gruaja në Muzikë Rr. "Him Kolli", Pall. ALDE 2 Shk, B, Ap. 22, Tiranë Tiranë Lejla Agolli 0682090414 marita-demiri@hotmail.it;    
89 Gruaja në Zhvillim Rr. A. Frashëri, P. 9, Sh. 5, Ap. 42, Tiranë Tiranë Jeta Beluli 0692154874 j_katro@hotmail.com; www.mwn-albania.org  
90 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSHDNJ) Rr. Ibrahim Rugova (ish - Rr. 4 Shkurti), P.7/1. Shk.2, Ap.30, Tiranë Tiranë Genci Terpo 042251995 genciterpo@yahoo.com; www.al-hrg.org  
91 Hapësirat e Jetës Rr. Myslym Shyri, P 3/1, Tiranë Tiranë Blerina Xhelili 042255811 hapesiratejetes@gmail.com;    
92 Henry Dunant Rruga "Hoxha Tasim, pallati 288, shkalla 2, ap 15, Tiranë Tiranë Zeliha Shkullaku 042374163 dunant_al@yahoo.com;    
93 Hope and Homes (H&H) Rr. Ali Visha, Nr. 4, Tiranë Tiranë Rovena Baku 0667060020 albaniachildren@yahoo.com;    
94 House of Human Rights Rruga "Mine Peza", Pallati 147/a, Tiranë Tiranë Fjoralba Memia 0685025300; 0672224325 fmemia@hotmail.com;    
95 iBbY-Shtëpia e Librit për Fëmijë dhe të Rinjtë "Hermann Gmeiner" - Bibliotekë Rr. Jordan Misja, (Unazë), te konvikti i shkollës elektrike, Tiranë Tiranë Shpresa Vreto 042229665; 0692397092 shpresa.vreto@gmail.com;    
96 Infinit + Rruga: Konferenca e Pezës, Pallati: Golloborda, Shkalla: 2, Apartamenti: 25, Tiranë Tiranë Karolina Rista 0684061301 risto_karolina@hotmail.com;   L21702452
97 INIS ART (IA) "Sheshi Gjeneral Jozef San Martini" P 9-10, Tirane Tiranë Inis Gjoni 0682017303 gjoni.inis@gmail.com;    
98 Insitituti për Promovimin e Zhvillimit Social Ekonomik (IPSED) Rr. Asim Zeneli nr. 11 Tiranë Tiranë Dardan Elezi 042257289 info@ipsed.al; www.ipsed.al  
99 Insituti për Ndryshim dhe Lidership në Shqipëri (INLSH - ICLA) Rr. Frang Bardhi, Qendra Kristal, Godina B, Ap 3/13, Tiranë Tiranë Eldisa Zhebo (Lloshi) 044815018; 0692090163 eldisa.lloshi@gmail.com; www.icla.co  
100 Instituiti Kërkimit dhe Zhvillimit Barleti (BIRD) Rr. Frang Bardhi, Selitë, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0692067247 director.bird@umb.edu.al; http://bird.umb.edu.al  
101 Instituti Adriapol (Smart and Creative Development) Rr. Muhamet Gjollesha – Olipmia Center, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0694033977 development@adriapol.al; www.adriapol.al  
102 Instituti AKT (Instituti Shqiptar i Kulturës dhe Arteve) Rr. "Hoxha Tahsin", Nr. 181, Tiranë Tiranë Rozeta Feri 042229893      
103 Instituti i Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvillim (ICID) Rr. Robert Shvarc, Pall BEEM, Ap. 9/2, Tirane Tiranë Reis Mulita 0682240414 icidalbania@yahoo.com; https://goo.gl/MHCMB7  
104 Instituti i Bimëve Medicinale të Shqipërisë (MedAlb Institut) Rruga Shefqet Ndroqi nr. 185/1 Tirane Tiranë Luan Ahmetaj 0682280019 medalbinstitut@yahoo.com; www.medalbinstitut.com  
105 Instituti i Efiçensës së Resurseve Ekonomike Natyrore Vellezrit Hobdari, nr 23 Tirane Tiranë Kostandin Dano 0672014915 kostandindano@yahoo.com;    
106 Instituti i Europës Juglindore për Kontratën Shoqërore (SSCI) Rr. Abdyl Frasheri, Pall. 10/1, Shk. 1, Ap. 3, Tirane Tiranë Olda Ceta 0684054440 socialcontractinstitute@gmail.com; https://goo.gl/kCyuGF L52423452L
107 Instituti i Kërkimeve e Studimeve Gjinore (IKSGJ) Rruga Brigada VIII, në oborrin e pallateve Agimi, 11/5, Tiranë Tiranë Drita Teta 042228181; 0682061916; 0662061916 iksgjinore@gmail.com; dritateta@yahoo.com;    
108 Instituti i Kërkimeve Rurale Kutia Postare nr 139, Tiranë Tiranë Xhevdet Bashllari 044516561, 0682038266 xhbashllari@yahoo.it;    
109 Instituti i Kërkimeve Urbane Rr. Reshit Petrela (Pranë Arkivës së Shtetit), Sek. 1, Kati 9, Ap. D, Tiranë Tiranë Zana Vokopola 02256840; 0694082942 zvokopola@uri.org.al; www.uri.org.al  
110 Instituti i Komunikimit Social (IKS) Sheshi "Skënderbej", Pallati i Kulturës, Kati III, Tiranë Tiranë Dena Grillo 0694089343 denagrillo@gmail.com;    
111 Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA) Rr. "Myslym Shyri", S. Pitarka 24/B, Tiranë Tiranë Bledar Taho 0696187840 institute.irca@gmail.com; www.irca.al  
112 Instituti i Librit dhe i Promocionit (ILP) Rruga "M.Gjollesha" k.p. 1420, Tiranë Tiranë Aurora Kenga 0695551187 instituti.libri.promocioni@gmail.com; www.institutilibripromocioni.al L41702451A
113 Instituti i Menaxhimit të Fermave & Agrobiznesit (IMFA) Universiteti Bujqësor, Fakulteti i Ekonomisë & Agrobiznesit, Kamëz, Tiranë Tiranë Ilir Kapaj 0684013722 ikapaj@ubt.edu.al;    
114 Instituti i Migracionit Zhvillimit dhe Integrimit (IMZHI) Rruga "Muhamet Gjollesha", Tiranë Tiranë Enkelejt Avdyli 0692094035; 0696386501 qendraimzhi@gmail.com;    
115 Instituti i Parandalimit të Krimit Rr. M.Gjollesha, pranë shtëpisë botuese "Toena", Tiranë Tiranë Sofokli Duka 0682127267 sofoklipd@yahoo.fr;    
116 Instituti i Politikave Mjedisore Rr. "Mine Peza", Vila Nr. 4 (Ish Komiteti i Shkencave), Tiranë Tiranë Edvin Pacara 0682121765 iep@iep-al.org; www.iep-al.org  
117 Instituti i Studimeve Bashkëkohore (ISB) Rruga "Vaso Pasha", Nr. 7, Tiranë Tiranë Endrit Kapaj 042251010; 042251020 ics@isb.icc-al.org; www.isb.al  
118 Instituti i Studimeve Politike Rr. "Abdi Toptani", Ish Hotel Drini, Kati pare, zyra 1, Tiranë Tiranë Afrim Krasniqi 0692098999 afrimkrasniqi@gmail.com; www.ishsp.net  
119 Instituti i Studimeve të Europës Juglindore Sheshi “Rumania”, Rruga “Mihal Duri”, Vila 17, Tiranë Tiranë Enver Bytyçi 0672081919 enver.bytyci@ises.org.al; www.ises.org.al L12324451F
120 Instituti i Studimeve të Opinionit Publik (ISOP) Rr. "Muhamet Gjollesha" Pall: 241/5, Tiranë Tiranë Fiona Todhri 04259398; 04259406 mdragoti@gmail.com; fiona.todhri@gmail.com;    
121 Instituti i Teksteve Shkollore, Universitare, i Kurrikulës, Kualifikimit dhe Trajnimit (ITKT) Rr. Pashko Vasa, p 7/1, Tiranë Tiranë Xhevair Lleshi 0664040943; 0692062665 xhlleshi@yahoo.com;    
122 Instituti i Zhvillimit të Qëndrueshëm (ISD) Rruga "Myslym Shyri", Pall. 51/2 , Nr. 39, Tirane Tiranë Odhise Zoto 042226330; 0682075489 institute.isd@gmail.com;    
123 Instituti Menaxhimit & Integrimit Mjedisor (IMIM) Rruga e "Durrësit", Pll. 118, Nr. 2, Tiranë Tiranë Besjana Balliu 042224013      
124 Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) Rr. Sulejman Delvina, Pall. Moskat, Shk.8/64, 1019 Tiranë Tiranë Krisela Hackaj 042203054 info@cdinstitute.eu; www.cdinstitute.eu; www.shtetiweb.org L11523451E
125 Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) Rr. Shenasi Dishnica, Nr. 37, P. O. BOX 8177, Tiranë Tiranë Sotiraq Hroni 042400241; 042400640; 0682049345 info@idmalbania.org; shroni@idmalbania.org; www.idmalbania.org  
126 Instituti për Integrim Evropian Rruga Vebi Dibra. Nr. 221, Tiranë Tiranë Kela Mehmeti 068588706 iei_institute@yahoo.com;   L51826452A
127 Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom Rruga Myslym Shyri, Kulla 9, seksioni 3, kati parë, zyra 8, Tiranë Tiranë   042259311; 0696421957 wisdomcenter@albmail.com; www.wisdom.al L52211453D
128 Instituti për Konsulenca dhe Kërkime Rruga Adem Jashari. Nr. 241, Tiranë Tiranë Emanuela Avdillari 0685267135 irc_institute@yahoo.com;   L51826453H
129 Instituti për Mirëqenie dhe Ambient (IMA) Rruga Spahiu Nr. 67, Tiranë Tiranë Luan Lusha 0674383901 institutimam@gmail.com;   K92117453K
130 Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen (IPPM) Rr. "Ismail Qemali", Pall. 27/1, Shk. 2, Tiranë Tiranë Ada Shameti 0692161737 ashameti@hotmail.it; www.ippm.al  
131 Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) Rruga "Islam Alla", Nd. 3, H 13, 1001, Tiranë Tiranë Zamir Dedej 042231437; 0682080733 info@inca-al.org; www.inca-al.org  
132 Instituti për Studime Gjyqesore dhe Kushtetuese (ISGjK) Universiteti Illyria, Tiranë Tiranë Fehmi Abdiu 0682020525 abdiufehmi@yahoo.com; www.isgjk.org  
133 Instituti për Studime Publike e Ligjore (ISPL) Rr. Murat Toptani, Gjergji Center, Kati VII, Tiranë Tiranë Ardian Dhima 042235731; 042235721; 0692062196 ardian_dhima@ipls.org; www.ipls.org  
134 Instituti SEDA Rr. M. Gjollesha, P.67, Sh.3, Tiranë Tiranë Jona Spahiu 0693384656   www.seda-institute.org L31904451P
135 Instituti Shqiptar i Marrëdhënieve Publike (AIPR) Rr. "Kavajes" Qendra "Gurten" 107/110, Tiranë Tiranë Alban Bala 042229118; 0692098400 info@albcomport.com; www.albpr.org  
136 Instituti Shqiptar i Shkencave (AIS) Rruga "Hodo Beg", Pallati 12-katësh, ap 24, Tiranë Tiranë Aranita Brahaj 0682001718 aranita.brahaj@ais.al; www.ais.al  
137 Instituti Shqiptar i Studimeve dhe Edukimit në Teknologjine e Informacionit (ISSETI) Rr. "George W. Bush", përballë Parlamentit, Kulla II, Tiranë Tiranë Ornela Koleka 042235729; 0694098477 isseti@yahoo.com; okoleka@gmail.com; www.isseti.org  
138 Instituti Shqiptar për Çështje Publike (AIPA) Rr. Sami Frashëri, Nr. 41, Tiranë Tiranë Dorian Jano 042430333; 0692817502 director.aipa@umb.edu.al; http://aipa.umb.edu.al  
139 Instituti Shqiptar për Zhvillim Social dhe Ekonomik (AISED) Rruga "Liman Kaba", Pall. "38", Tiranë Tiranë Bledar Stafa 0689097146 aised.institute@gmail.com;   L6230240O
140 Instituti Shtëpia e Drejtësisë dhe e Pajtimit Kombëtar Bulevardi Zogu i Pare Prane stacionit te trenit Tirane Tiranë Agim Loci 042238964; 0692189721 info@ishdpk.org; agim.loci@ishdpk.org; www.ishdpk.org  
141 Integrimi i Zonave Suburbane (IZS) Rruga "Gj. Legisi", Laprakë, Tiranë Tiranë Agim Demushi   izs_al@yahoo.com;    
142 International Modelim Aredim (I.M.A) Rr. "Themistokli Germenji" Pall. 9, Hyrja 1, kati ll-te, Tiranë Tiranë Alban Lama 0692139854; 0692039854 bani_la2002@yahoo.com; www.imaojf.com L51517451S
143 Jetimi në Fokusin Tonë Bulevardi "Zhan Dark", afër Ministrisë së Punëve të Jashtme, mbrapa ish hotelit të Oficerave, kati i II, Tiranë Tiranë Hysen Dosti; Marsida Potka 046304637; 0665779998; 0694746615 jetimi.ne.fokusin.tone@hotmail.com; www.shjft.org  
144 Jonathan Center Rr. Mihal Duri, Tiranë Tiranë Oreada Kita 0682019727 info@downsyndromealbania.com; www.downsyndromealbania.com  
145 Këngët e Tokës Pallatet e Lanës, Shkalla Nr. 6, Tiranë Tiranë Adriana Dizdari 0673230785 kengetetokes1@gmail.com;    
146 Këshilli Atlantik i Shqipërisë (ATCA) Blv. Zhan D'ark, Nr.1, Tiranë Tiranë Kristaq Birbo 042225225; 0692075787 atca@albaniaonline.net; www.atlantic-council-al.com  
147 Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar (KASH) Rr. "Mine Peza" P.87/3, Hyrja2, kati 1, Tiranë Tiranë Enver Ferizaj; Gjon Gaspri 042229445; 0672003125 gjongaspri@yahoo.com;    
148 Këshilli Kombëtar Studentor (KKS) Rektorati i Universitetit të Tiranës, Sheshi "Nënë Tereza"
"Universiteti Kristal" Km 3, Autostrada Tiranë-Durrës
Tiranë   0692068180 zyraeshtypit.kks@gmail.com;    
149 Këshilli Shqiptar për Marrëdhenie me Jashtë (KSHMJ) Rr. Andon Zako Çajupi, Nr. 20/5, Tiranë Tiranë Elvina Jusufaj 042270894   www.acfr-al.org  
150 Klubi Ekologjik - Zyra në Tiranë Rr. "Hajredin Shtino", Nr. 413, Nd. 32, Shk. 1 Ap. 23, Kodi Postar 1012, Tiranë Tiranë Luan G. Leka   ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com;    
151 Klubi Shqiptar i Medias (KShM) Rr. Sami Frashëri, Pall. Tekno Projekt, 1001 Tiranë (perballe Piceri Juvenilja e Vjeter) Tiranë Shkëlqim Bylykbashi 042222024; 0692068229 mediaclub.albania@yahoo.com; www.mediaclub-al.org  
152 Komiteti i Pajtimit Mbarëkombëtar Rr. Maliq Muça, Pall 46, Ap 20, Tiranë Tiranë Gjin Marku 0682737989 gjin_marku@yahoo.com; gjin_marku@pajtimi.com; gjin_marku@hotmail.com; www.pajtimi.com  
153 Komuniteti Emanuel Shqipëri Rr. Durrësit, pallati i ri pranë Gjimnazit "Qemal Stafa", Tiranë Tiranë Mehmet Durishti 042258003; 0692680193 mehmetdurishti@yahoo.com; www.komunitetiemanuel.org  
154 Korridor përtej Kufijve Rruga “Haxhi Dalliu”, Nr. 29,  Residenca, Kati 2, Tiranë Tiranë Alket Kashahu 0674832293 kpk.albania@gmail.com;   L61620458V
155 Kuka në Ndihmë të Jetimëve dhe të Vobektëve të Shqipërisë Rr. "Myslim Keta", Nr. 31, Tiranë Tiranë Luan Keta 042366730; 042377615; 0692344941 hysni.kuka@yahoo.com;    
156 Kulturë - Media - Art Bulevardi “Zogu I”, P.103, Nr. 501, Tirane Tiranë Zana Çela 0682046468 cma@icc-al.org; www.operafestalbania.com  
157 Kuvendi i të Rinjve Shqiptarë (KRSH) Rruga "Nezir Gorica", Njësia 6, Tiranë Tiranë Marjon Gorica 0695778587; 0662067116 marjong@yahoo.com; ktrsh@yahoo.com;    
158 La Casa Nel Cuore P. Kulturës, Sheshi "Skënderbej", 1000, Tiranë Tiranë Gaetano Tarsitani 0682024128 info@lacasanelcuore.org; lacasanelcuore@gmail.com; www.lacasanelcuore.org  
159 Leadership Development Association Albania (LDA Albania) Rrruga "Medar Shtylla", Lura3, 1020, Tiranë Tiranë Marilo Meta 0684241000 president.albania@lda.international; meta.marilo@gmail.com; https://goo.gl/SfGpLC L71324453T
160 Lëvizja Artistike Kulturore Shqiptare (LAKSH) Rr. "Nikolla Tupe", Nr. 4, H. 1, Apt. 8,
Njësia Bashkiake Nr. 5, Tiranë
Tiranë Imelda Ahmataj 0694645673 aacmvision@gmail.com; www.laksh-al.org  
161 Lëvizja e Gruas për Zhvillim Integral (LGZHI) Rr. Gjergj Fishta, Kulla jeshile, Nr. 1, Tiranë Tiranë Anjela Vasili 042428148; 0692611185      
162 Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) Rr. Brigada VIII, Godina 1/3, Ap. 9, Tirana 1001 - Albania Tiranë Blerta Hoxha 042253184; 0682071710   www.em-al.org  
163 LIBURNETIK Rr. Siri Kodra 332, Tiranë Tiranë Ergys Gezka 0697424044 info@liburnetik.org; www.liburnetik.org L42019452F
164 Lidhja e Gazetarëve të Shëndetit (LGSH) Bulevardi "Gjergj Fishta", Kullla 1. Pall ne krah te gjykates se Rrethit. Ap. 18, Tirane Tiranë Sonila Cemurati 0672035139; 0692053985; 0698570166 sonilamlloja@yahoo.it; lgshalbania@gmail.com; sonilacemurati@gmail.com; https://goo.gl/NPGnvU  
165 Lux Hominum (LuHo) Rruga "Budi",  pallati Konstruksion, Zyra Nr.7 , Tirane Tiranë Fjoralba Dishi 0697871153 dishi.fjoralba@gmail.com;   L61914451O
166 M & M Ivanaj Foundation Institute Rr. Perlat Rexhepi, Nd. 19. Hyrja 9, Tiranë Tiranë Drita Ivanaj 04450 2680 info@ivanaj-foundations.org; https://www.ivanaj-foundations.org K51712022N
167 MAYA (Medical Association Youth Albania) Rr. Barrikada, Ndertesa HODO, Ap. C8, Tirane Tiranë Indrit Seferi 0692603821 indritseferi@gmail.com;   L41830457H
168 Mbrojtja e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara (MEDPAK) Rr. Shyqyri Ishmi, Pallati 38, Apt.3, Tiranë Tiranë Zela Koka 0693577247 info@medpak.org; www.medpak.org K48210602A
169 Më Pranë Adoleshentëve Rruga "Kristaq Mone", Unaza e Re, Tiranë Tiranë Nevila Mataj 0673136597 nevimataj@yahoo.com;   L51829453D
170 Media Circus Rr. Saraceve, Nr.52, Tirane Tiranë Ledja Likaj 0692065042 ledjaliku@gmail.com;   L62203452B
171 Meditimi Transcendental i Shqipërisë Qendra Aksion Plus - Rruga Nasi Pavllo (pas Ambasadës Amerikane), 1000 Tiranë Tiranë Felix Kaegi 0695564104 f.kaegi@fairtalk.com; http://al.tm.org L41604451H
172 MEGAPHONE Rr. A. Basha, Kompleksi Derveni, Kati 1, Tiranë Tiranë Taulant Mërkuri 0692886223 info@megaphone.al; www.megaphone.al  
173 Miqësi dhe Bashkepunim me Europën (MBE) Rruga "Bogdanve", Pll 32 H.4, Tiranë Tiranë Gjon Nikolli 042264202; 0695431470 mbe_fce@hotmail.com; gjonnikolli@live.com;    
174 MIRËSIA Rruga "Vaso Pasha", ish-blloku, Tiranë Tiranë Arta Sara 0697863355 artasaro@hotmail.com;    
175 Mjedisi dhe Bujqësia Rr. Llazi Miho, Pallati Nr 5, Kombinat, Tiranë Tiranë Gramoz Ramollari 0682686179 gramoz_ramollari@yahoo.com;    
176 MOKO Tirana (Muzeu i Objekteve të Komunizmit) Rr. "Labinoti", P.2, Shk.10, Ap.4, Tiranë Tiranë Arba Bekteshi 0665747512 moko.archive@gmail.com; www.mokotirana.org  
177 Mountain Bike Albania Rr. Frederik Shiroka Kulla 2 Kati 1, Tiranë Tiranë Enid Mero 0693257025 enid.mero@gmail.com; www.mtb.al J41531451B
178 NAMART - Albania Bulevardi "Gjergj Fishta", Kulla 4, ap. 3, Tiranë Tiranë Fatma Spahiu 042273313; 0684010653 namartalbania@hotmail.com;    
179 Narconon Albania Rruga "Frosina Plaku", Nr 11, Tiranë Tiranë Vitore Lelaj 0682612910 narcononalbania@yahoo.com; vitore_kapo@yahoo.com;    
180 NDIHMË !!! Rr. Jul Variboba Vila 4, Tirane Tiranë Sokol Cili 0692021421 ndihme_org@yahoo.com;    
181 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në Tiranë Rr. "H.Dalliu" Pall 2 Sh1 Ap2 Tiranë Tiranë Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com;    
182 Ndihmoni Jetën Fshati Prush, Komuna Vaqarr, Tiranë Tiranë Aferdita Seiti 0682084945 info@helpthelife.org.al; www.helpthelife.org  
183 Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH) Rr. Naim Frashëri, Nr. 6, Tiranë Tiranë Sevim Arbana 042223001, 022237728; 0692095973 sevim@icc-al.org; uaw@icc-al.org; www.uaw-al.com  
184 Ne për Golemin Blv. Palmave, Nr. 2, Golem, Kavajë Tiranë Ilmi Xhaferri 0682338034 ilmi.xhaferri@gmail.com;    
185 Një botë e re Rruga "Rexhep Jella", Nr 12, Tiranë Tiranë Gezim Tola 0673870706      
186 Një botë për një zemër Bulevardi "Bajram Curri", Materniteti "Koco Glozheni", kati 6, Tiranë Tiranë Agim Baçi 042452843; 0682071825 elonabaci@gmail.com; www.njebotenjezemer.org  
187 Njerëz dhe Ide Rruga "Stavri Themeli", Nr. 72, Tiranë Tiranë Juliana Sinanaj   njerezdheide1@gmail.com; www.njerezdheide.org  
188 Njësia Shqiptare e Bioetikës Rruga Jordan Misja, Pallati Hekla, Hyrja A, Ap. 31, Tiranë Tiranë Altin Stafa 00393495870970  astafa@hotmail.com;   L52323452J
189 Observatori për të Drejtat e Fëmijëve (ODF) Blv. "B. Curri", Pallatet "Agimi", Shk.5, Ap.81 Tirane Tiranë Elma Tershana; Zana Kondi 042258987; 0674070991; 0692551348 director@observator.org.al; www.observator.org.al  
190 Olimpiku Special Shqiptar Rr. Mine Peza, P 250, Sh 1, Ap 17, Tirane Tiranë Eva Bellova 0683247519 eva.zace@gmail.com;    
191 Olof Palme International Center - Albania Rr. "Pjeter Bogdani", Pall. 12. Kati VI, Ap. 26, Tiranë Tiranë Plejada Gugashi 0682063677 plejada.gugashi@palmecenter.se; www.palmecenter.se  
192 Open DOORS Rr. Preng Bib Doda, Ndertesa 42, Sh.1, Ap. 7, Tiranë Tiranë Rezear Xhaxhiu 042245552 rezearxhaxhiu@yahoo.com; opendoors_center@yahoo.com;    
193 Open Doors for Albanian Youth (ODAy) Pas Casa Italia, Hapësira X, Tiranë Tiranë Esma Sina 0697941339 opendoors.oday@gmail.com;   L42422453R
194 Open Mind Spectrum Albania (OMSA) Rruga Mihal Grameno, P. 010, Shk. 1, Ap. 6, Tiranë Tiranë Arber Kodra 0693953920 omsa.albania@gmail.com; arberkodra85@gmail.com; www.omsalbania.com  
195 Organizata e Bashkuar e Veteranëve të Luftës Antifashiste të Popupllit Shqiptar (OBVL) Rruga "Abdi TOPTANI", Selia e Partisë Dmokratike Tiranë Jorgji Terca 042243904; 0693298585 t_llupo@yahoo.com;    
196 Organizata për një vizion të ri (NEO) Rr. "Bogdani", P. 19, Ap. 5, Tiranë Tiranë Pjerin Marku 0682080672 markupjerin@gmail.com;    
197 Organizata për Zhvillim dhe Emancipim (OZHE) Kutia Postare 1425, Rr. "Durresi" P.102, sh.1, ap.5, Tiranë Tiranë Genci Anastasi 042237915; 0692026724 orgzhe@gmail.com; gencianastasi@gmail.com; www.ozhealbania.org  
198 Organizata për Zhvillim në Fushën e Turizmit Përballë Komandës së Aviacionit, pranë zyrave të firmës "InterTrade", Vaqarr, Tiranë Tiranë Andi Hila 0693567431      
199 Organizata Shqipëria Europiane (OSE) Rruga ''Myslym Shyri'', Nr. 45/1, Tiranë, 1022 (P.O BOX 508/29) Tiranë Jurgen Malaj 0696040800   www.ose.al  
200 Paraleli 40 Gradë Rr. Perlat Rexhepi, P. Unicon, Ap. 43, Tiranë Tiranë Ilir Bolani 042255811 paraleli40@gmail.com;    
201 Partner në Zgjidhje dhe Zhvillim - Development Solutions Associates (DSA) Rr. Lekë Dukagjini Nr. 11/1, Kati 3, Ap. 2, Tiranë Tiranë Elvina Merkaj 042225237 elvinamerkaj@yahoo.it; www.dsaconsult.com  
202 Partnerët Shqipëri - Qendra për Ndryshim dhe Menaxhim Konflikti Rr. Muhamet Gjollesha, P. 16/1, Shk.1, Ap.9, PO box 2418/1, Tiranë Tiranë Elona Kapexhiu 042254881; 042254883 partners@partnersalbania.org; www.partnersalbania.org  
203 People in Focus Rr. "M. Grameno", P. 40 Shk. 1, Tiranë Tiranë Armelia Barci 0696033070 peopleinfocusalbania@gmail.com;   L42011451D
204 Përtej Barrierave Rruga e Durrësit, Ish Uzina Tirana, Laprakë, Tiranë Tiranë Ana Mullanji 044806136 anadervishi@yahoo.com; www.beyondbarriers.org; www.vullnetarizmi.org  
205 Përthyerje Rr. Isa Boletini, Nd.2, Kati 6, Tiranë Tiranë Marinela Sota 042259139 refraction2000@gmail.com; refraction@albmail.com; www.refraction.org.al  
206 POETEKA Rr. "Frederik Shiroka", Kulla 3, Tiranë Tiranë Arian Leka 042425595; 0682062263 infopoeteka@gmail.com; arianleka@ymail.com; www.poeteka.org  
207 Pro~Youth Rruga "Tefta Tashko", Tiranë Tiranë Julian Dalipi 0665899991   www.proyouth.org  
208 Programi i Alternativave Sociale Stimuluese (PASS) Rruga Dora D'istria, Vila 1, Tirane Tiranë Ened Mato 044502574 enedmato@hotmail.com; www.pass-al.org  
209 Programi Mbështetjes së Shoqatave Rurale (RASP) Rr. Dritan Hoxha, Pall. Teknoprojekt, Shkalla 2, ap 28, Tiranë - PO.Box 2415/1 Tiranë Petrit Dobi 042404584; 0692067991 office@rasp.org.al; www.rasp.org.al  
210 Projekte Vullnetare Ndërkombëtare (PVN) Rr. Myslym Shyri, Tiranë Tiranë Oltiana Rama 0692425264 info@pvnalbania.org; www.pvnalbania.org  
211 PULS Rruga e Kavajës, Park Construction, Tiranë Tiranë Izabela Trojani 0672017847      
212 Qendra "Çelësi im" Rruga Nacionale Tiranë - Kamëz, Tiranë Tiranë Enkelejda Kumaraku; Milena Bekteshi 0682077647; 0696017327 leda_jezus@yahoo.com; milena_mit@yahoo.com;    
213 Qendra "E drejta për ju" Rr. "Reshit Collaku", Pallati Shallvareve Shkalla 7, Tiranё Tiranë Hysen Spahiu 0692197442 prifti_aida@yahoo.com;    
214 Qendra "Ekipi për Studim dhe Informim Ligjor" (LIST) Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, Tiranë Tiranë Erion Fejzulla 0689036757 qendralist@gmail.com; www.qendra-list.org  
215 Qendra "European Center For Development And Education - Albania" (ECDE) Rr. Margarita Tutulani, Nr 34, Tiranë Tiranë Matilda Asllanaj 0686077599; 0695290152 mati_asi@hotmail.com; ecdealbania@yahoo.com;    
216 Qendra "Fëmijët Sot" Rr. Rexhep Jella, Nr. 127, Selitë e Vogël, Tiranë Tiranë Klodiana Thartori 0696075791 klodthartori@gmail.com; www.femijetsot.org  
217 Qendra "Gus Albania" Rruga Besim Imami, Pallati i Ri, Kati i 7, Tiranë Tiranë Marjana Dividi 0696507490 info@gusalbania.al; www.gusalbania.al L52222451T
218 Qendra "House of Europe" Rr. "Sami Frashëri", Nr. 13, Sh. 1, Ap. 2, Tiranë Tiranë Valbona Jaupllari 042268256; 0692050541 acela@houseofeurope.org; www.houseofeurope.org  
219 Qendra "Instituti Europian i Tiranës" Rruga "Ymer Kurti", Qendra "OLIMPIA", Tiranë Tiranë Sonila Pema 044514811; 0692050546   www.iet-eit.org K91603452O
220 Qendra "J&K" Rr. "Deshmoret e 4 Shkurtit", P. 70, kati 4, Tirane Tiranë Migena Kola 0694342221 qendra.jk@gmail.com;   L51503456L
221 Qendra "Jean Jacque Rousseau" Rruga "Myslym Shyri", 55/1, ap.4, Tiranë Tiranë Florian Trojani 0673415984 floriantrojani@gmail.com;   L71415451I
222 Qendra "Konsumatori Shqiptar" Rr. "Mine Peza", Nd. nr.8, Hyrja 9, Zyra 1, tek Zilijon, Tiranë Tiranë Ersida Teliti 0693961511 ersidateliti@yahoo.com;   L4222251S
223 Qendra "Mbështetje, Informacion, Kujdes, Edukim" (MIKE) Rruga "Budi ", 56/2, Tirane Tiranë Daklea Shtylla (Xinxo) 042377392; 0692047006 info@mikecenter.org; www.mikecenter.org K91423451I
224 Qendra "Multidiplinary Arts Movement" (MAM) Rruga "Gjon Muzaka", Pallati 18/2 Ap2, Tirane Tiranë Ema Andrea 0696034138 m.a.m.artfoundation@gmail.com;   L41702452l
225 Qendra "Për të Drejtën" Rruga "MIhail Grameno", Pall. 010/2 Ap 24, Tiranë Tiranë Mirlinda Çollaku 0672837754 infopertedrejten@gmail.com; mirlinda.collaku@gmail.com;   L41414451F
226 Qendra "Për zhvillimin social, mjedisor, ekonomik dhe kulturor" (SMEK) Rr. Kavajes, Prane Unazes, Godina 8-Ksht, Kt. 8, Hy. 3, Tirane Tiranë Elton Lilaj; Edita Stojani 0682069900; 0674721427 seedcenteralbania@gmail.com;