AMSHC-logo.jpg
BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE
Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
Agjencia për Mbështetjen e
Shoqërisë Civile
Përditësuar më datë: 19.4.2018
Nr. Emri i OJF-së Adresa Qarku Person Kontakti Telefon; Faks; Celular E-mail Website NIPT
1 CESVI Cooperazione e Sviluppo - ONLUS Qendra Kulturore, Sheshi “Riza Cerova”, Çorovodë Berat Giorgio Ponti; Endri Dyrmishi 031222889; 0692084000 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; endridyrmishi@cesvioverseas.org; albania.administrator@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; www.cesvi.org; www.cesvi.eu K49225203P
2 Mbrojtja e të drejtave të grave qytetare e fshatare - Berat Lagja "28 Tetori", Berat Berat Arta Dyrmishi 0684156116 artadyrmishi@hotmail.com;    
3 Misionaret e te Drejtave Sociale Kucove (MDSK) Blloku Nr. 1, Lagja "Tafil Skendo", Kucove Berat Shpetim Nishani 0694026007 shpetimn5@yahoo.com;   K37910120M
4 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në Berat Lagja "Llukan Prifti" Kuçovë Berat Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com;    
5 Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore Lagjja: "30 Vjetori", Rruga "Sotir Kolea", Pallati Nr. 5, Kati I, Berat Berat Gentiana Deçolli 0698488794 mireqeniesociale@gmail.com;    
6 Qendra për të Drejtat dhe Integrimin e Individëve dhe Grupeve në Nevojë Ish Shtepia e Oficerave Berat, Kati III, prane Stadiumit te Vjeter Berat Migena Bakiaj 0693730729 qendra.sociale@yahoo.com;    
7 Romët e Bashkuar të Shqipërisë Lagjja "Stan", Morave, Berat Berat Laver Myrteli 0692880067 rometebashkuar@gmail.com;   L02709191U
8 Vizion Gruaje - Zyra në Berat Lagja "Clirimi" Corovode, Skrapar Berat Flora Laze 0692171288; 0697716025 f_laze@yahoo.com;    
1 Bashkëpunim e Zhvillim të fshatrave të Qarkut të Dibrës (DELFINI) Bulevardi Elez Isufi - QEK, Peshkopi Dibër Halil Goleci 0682693558 shoqata_delfinidiber@live.com;    
2 Ekspertët e Rinj Mjedisor (SHERM) Bulqizë Dibër Danjel Bica 0685088277 daniel-bica@hotmail.com; https://shermalbania.wordpress.com  
3 Forumi i Gruas Burrel (FGB) Lagja e Drita; Rruga: Kol Malci, Burrel Dibër Dashurie Bajrami 021723767; 0682339188 gruaja.mat@gmail.com; dashurie.bajrami@yahoo.com;    
4 Klubi Ekologjik (Ecodibra) - Zyra në Dibër Blvd. "Gjok Doçi" Peshkopi Dibër Brunilda Diriçi; Luan G. Leka 0672087024 ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com; http://ecodibra.tripod.com J06905791E
5 Qendra Ditore Multidisiplinare MATI (QDMD) QDMD "MATI" Pallati i Sportit "Ferit Hysa" Burrel Dibër Dalip Gjoka 0682448102 qdmdmati@gmail.com;    
6 Qendra Zhvillimore e Bulqizës Qyteti i vjeter, Pedonalja, Bulqize Dibër Aleksander Terziu 0685092656 qendrazhvillimorebz@gmail.com;    
7 Shoqata Atdhetare, Kulturore, Mjedisore "Mati" - Zyra në Dibër Lagjen "Partizani" Burrel, Mat Dibër Hazis Porja 0682763240 hazisporja@hotmail.com;    
8 Shoqata maqedonase "Ilinden"- Tiranë - Dega Gollobordë F. Trebishtë, Komuna Trebishtë, Dibër Dibër Ylli Halilaj 0685124595 drustvo.ilinden.tirana@live.com; www.ilinden-tirana.com  
9 Shoqata maqedonase "MOST" F. Trebishte, Komuna Trebishte, Diber Dibër Besnik Hasani 0685192185 shoqata.most@gmail.com;    
1 Fondacioni "Qendra Kristiane e Durrësit" Lagja 18, Rruga Aleksander Goga, Pallati 32 (pas dyqanit te Dylit), Durrës Durrës Hela Sheqeri 0696002254 fondacioniqkd@gmail.com; helasheqeri@gmail.com; www.lovealbania.com J91524505S
2 Fondacioni Instituti për Progres - Albania (IPA) Lagjia Nr 17, Rruga "Stef Kaculini" Nr 7790, Durrës Durrës Anna Xheka 052904732; 0682080002 axhekadpshb@yahoo.com; progressinstitut@yahoo.com;    
3 Gruaja në Fokus Lagja 5, Rruga “Mujo Ulqinaku”, pallati i ri perbri Pallatit te Sportit "Ramazan Njala", Durres Durrës Mimoza Selimi 0696940149 gruajanefokus@gmail.com;   L61525707R
4 Natyra për Njeriun Lagjia 15, Rruga "Aleksandër Goga", Durrës Durrës Fali Ndreka 0684350700 natureforman@yahoo.com;    
5 Porta Roma për Integrim Lagjja "Kastrioti", Fushe-Kruje Durrës Fatmira Dajlani 0693245131 jemiedhene1@gmail.com;   L71710702J
6 Qendra ALBANIA L. 13, Plazh, Durrës Durrës Ismail Saliko 0662120953 albkult@yahoo.com; www.albkult.org  
7 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile, Durres (QZHSHC - CSDC) Lagja 11, Rruga: A. Serreqi, Durrës Durrës Mirjam Reçi 0682629527 csdcdur@icc-al.org;    
8 Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen" L. 17, Rr. "Leon Tolstoi", Skolina 5, ish-Kënetë, Durrës Durrës Fabiola Laço Egro 052907010; 0692094622 todayforthefuture@yahoo.com; fabiolaegro@hotmail.com; https://goo.gl/IZ6nui  
9 Qendra për Zhvillim Ekonomik, Social dhe Mjedisor Lokal (CLESED) Lagjja nr 11. Në kryqzimin e rrugës "Mustafa Varoshi", me rrugën "Boshnjaku", kati i tretë, Durrës Durrës Floreta Kërtusha 0699154854 flokertusha@gmail.com;   L51715751G
10 Shoqata e Grave me Probleme Sociale L.2, Rruga "Sefer Efendiu", prapa Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Durrës Durrës Bajana Çeveli 052234600; 0692103315 shoqatagrave@yahoo.com; qendraekeshillimit@yahoo.com; www.drejtesisociale.com  
11 Together in Community for Development Society Lgj. 4, Rr.Egnatia, Pallati perballe Kishes Ortodokse, mbi Karburant Kastratin, Kati 5, Durres Durrës Blerina Xhakolli 0694044255 tic.durresorg@gmail.com;   L51411751H
1 AKS (Art-Kulture-Sport) Lagja Nr. 1 Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0672031846; 0682293941 hballiu@gmail.com;    
2 AURORA Fushë-Studen, Steblevë, Librazhd Elbasan Pellumb Gjini 0692793910 aurora_ojf@yahoo.com; www.aurora.org.al  
3 Citizen for Social Change - Zyra në Gramsh Rruga Hamit Dollani, Pallati pranë Xhamisë Gramsh, kati 2, dera përballë Bistros Elbasan Kalvin Dermyshi 0675585705 info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com; www.cfsc.cf L66507871G
4 Egnatia Librazhd Elbasan Agim Blloshmi 0666667100; 0692584120 shoqata_egnatia@yahoo.com; blloshmi_agim@yahoo.com;    
5 Elba-Folk - Elbasan - Shoqatë Kulturore Artistike Bulevardi "Qemal Stafa" 2, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 05452489; 0689024024 sofoklipd@yahoo.fr;    
6 Fondacioni Joscelyn Lagja "Aqif Pasha" Rruga "Ymer Myzyri" Elbasan Elbasan Drita Krasniqi 0665553914 joscelyn.foundation@gmail.com;   L52816391R
7 Forumi i Gruas Elbasan (FGE) Lagja "5 Maj", Rruga "Muç Shqiptari" Pallati 450/1, Elbasan Elbasan Shpresa Banja 054257723; 054254516 forumigruaselbasan1991@gmail.com; www.forumigruaselbasan.org  
8 International Co-Operative Center Lagja "Kongresi Elbasanit", Elbasan Elbasan Arben Ramkaj 0674996888; 0695568878 internationalcoperativecentre@gmail.com;   K63327201C
9 Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH) - Elbasan Lagjia "5 Maji", Rruga "Sul Domi", ish-parku i mallrave, Elbasan Elbasan Daniel Kadri Zhugli 0697027217 daniel.zhugli@yahoo.com;    
10 Partnerët për Integrim Lagja Brigada 17 Sulmuese, Elbasan Elbasan Kadri Kruja 0694412741 partneretperintegrim@yahoo.com;    
11 Për Një Shqipëri të Shëndetëshme (FHA) Lagj. "K. Elbasanit", Pallati 50, Hyrja 3, Kati I, Elbasan Elbasan Edmont Laho 0682099064 lahoe90@yahoo.com; www.healthyalbania.org  
12 Progresi për të gjithë Lagja Nr. 2, Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0696616678 dragoslib@yahoo.com;    
13 Qendra Mjedisore për Studime dhe Zbatime Nënprefektura e qytetit, kati 3, Librazhd Elbasan Arlis Alikaj 0698748218 info.qendramjedisore@gmail.com; https://www.facebook.com/ShoqataQMSZ/  
14 Qendra Shqiptare për Integerimin e Njerëzve me Nevoja të Veçanta Lagja “Visarion Xhuvani”, Rruga “Rinia”, Nr. 6 , Elbasan Elbasan Fatma Spahiu 0692034261 fatmaspahiu@gmail.com; www.qendrashinjnv.org L62519333B
15 Romano Sezi Lagja 5 Maj Elbasan, Rrapishte Elbasan Enver Mustafaj, Esmeralda Mallosi 0682528297; 0696290122 romanosezi-el@hotmail.com; esmeralda-el@live.com;   K83004391S
16 Shoqata ALTERNATIVE L. 5 Maj, Pall. 31/4, Elbasan Elbasan Mimoza Deliu 0697695328 mimodeliu@yahoo.fr;    
17 Shoqata e Bashkuar Agro-Mjedisore "AGRI-EN" Lagjia Nr. 2, Prane Nenprefektures, Librazhd Elbasan Isuf Dervishi 0695368166 agrien.org@gmail.com;   L48427691J
18 Shoqata e Bletarëve Librazhd Prane nenprefekturës Librazhd Elbasan Veli Hoxha 0674276345 velihoxha60@yahoo.com;   L58107691C
19 Shoqata e Komunitetit Egjiptian "Jemi edhe Ne" Rruga "Georg Golemi", Lagja Nr. 1, Librazhd Elbasan Rexhep Shaka 0692502690      
20 Shoqata e Zjarrfikësve Profesionistë të Shqipërisë Ndërmarrja NME, pranë Fakultetit të ciklit të ulët, Rr. Sali Hida, Elbasan Elbasan Artur Papa 0688795379; 0694858337 pavllo1968@gmail.com; shoqata1968@gmail.com;    
21 Shoqata Kulturore Shqiptare "Ress - Egnatia" Sheshi Gensher, Hotel Turizmi, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 0689024024 ressegnatia@hotmail.com; butrint2000@yahoo.com;    
22 Shoqata Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Komunale - Qarku Elbasan Prane Drejtorise Sherbimit Pyjore Elbasan Elbasan Ndriçim Çela 051422300; 0683576089 celacimi@yahoo.com; www.shkpkk.org  
23 Shoqata Zhvillimit të Burimeve Natyrore Papër - Elbasan Ne km 13 te superstrades Elbasan - Rrogozhine, prane zyrave te komunes Paper Elbasan Ndriçim Çela 0683576089 celacimi@yahoo.com;    
24 Woman Center for Development and Culture Albania Lagja "Visarion Xhuvani", Elbasan Elbasan Rudina Çollaku 0695376982; 0695568878 womencenter_elbasan@hotmail.com;   L02925392L
1 ANTIK Lagja Kastriot, Rruga Ramiz Aranitasi, pranë Teatrit "BYLIS", Fier Fier Saimir Ahmeti 0692087338 saimirahmeti@yahoo.com;    
2 Dyert e së Ardhmes (DEA) Lagjja "Kastriot", Rr. "Leon Rei", Qendra Ekonomike, kati IV, Fier Fier Matilda Dushku 0684029787; 0696207543 matildadea@yahoo.it;    
3 Gruaja, Komuniteti, Mjedisi - Harmonizuar për zhvillim Lagja nr 1 Ruga nacionale Roskovec, Fier Fier Ronada Hoxha 0697812900 hoxharonada@yahoo.com; https://goo.gl/ixR2Ox L33511591H
4 Horizont EU Adresa: Lagja "Karbunare", rruga nacionale Lushnje - Berat, zona ind. ish fab. Letres, Lushnje Fier Shkelqim Bylykbashi 0692068229; 0685551472 horizonteu@yahoo.com;    
5 Jeta Ime Lagjia "11Janari", Rruga "Ramiz Aranitasi", Fier Fier Klarita Nevraj 034233668; 0695292164 jetaimefier@gmail.com; https://goo.gl/1LNYZV  
6 New Bridges Berat Lagjja "18 Tetori", Rr. "4 Deshmoret", Ura Vajgurore, Fier Fier Zoica Bardhi 0693577652 zoica.bardhi@gmail.com;    
7 Njerëzit të Parët Sheshi "Fitorja", Bar "Piazza", Kati i II, Fier Fier Lusiana Mailaj 0697666673 lusiana.mailaj@gmail.com; https://goo.gl/EvnQb1 L72608531P
8 Qendra "Epoka e Re" Lagja "29 Nëntori", Rr. "Pinallopi Pirro", Fier Fier Nevila Jahaj 0694050291 epokaere-yp@fieri.com; www.epokaere.org  
9 Qendra Sociale Murialdo Rruga Shën Leonardo Murialdo Edukator, Sheq i Vogël, 9300 Fier Fier Rosario Avino 034228285; 0695288909; 0684157775 qsm@murialdo.org; www.murialdoalbania.org; www.murialdo.org  
10 Shoqata "Lushnja" Rruga "Lasgush Poradeci", Lagja "18 Tetori", Lushnje Fier Durim Meta 0692758766 shoqatalushnja@yahoo.com;    
11 Shoqata Ambjentaliste "Zharrëza" Zharrëz, Fier Fier Qani Rredhi 0693762738 shoqatazharreza@gmail.com;   L72924534J
12 Shpresë për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar (SHFAK) Rr. Petro Tako, Lagja Afrim, Fier Fier Rajmona Budaj 0694436326 rajmondabudaj@hotmail.com;    
1 ARGJIRO Rr. Nikolla Tupe, Pallati Leskova 4/2, Tiranë Gjirokastër Ilda Mara 042255908   www.argjiro.org  
2 CESVI Cooperazione e Sviluppo - ONLUS Qendra Kulturore Multifunksionale, Shëtitorja "Odise Paskali", kati II, Përmet Gjirokastër Giorgio Ponti; Endri Dyrmishi 081323725; 0682063751 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; endridyrmishi@cesvioverseas.org; albania.administrator@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; www.cesvi.org; www.cesvi.eu K49225203P
3 CIOFF - Seksioni Ndërkombëtar Shqiptar Lagja Partizani pall 127/9 Permet Albania Gjirokastër Niko Mihali 042255759; 0692234986 niko.mihali3@gmail.com; cioff-albania@cioff.org; www.cioff.org  
4 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Gjirokastër Rruga e Zejtareve, Qafa e Pazarit, Gjirokastër​ Gjirokastër Lejla Hadzic​ 0694037087​ albania@chwb.org; lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
5 Edukimi për Shoqërinë e Hapur Lagjia "Varosh", Vila "Papavangjeli", Nr.1, Gjirokaster Gjirokastër Vasil Muka 0692032995;  0692823203 vasilmuka@yahoo.com;   L32608792N
6 Elena Gjika - Dora D'Istria, Përmet Lagja Partizani, Përmet Gjirokastër Natasha Karafili 081322426      
7 Gazetarë Profesionistë - Gjirokastër Lagjja "18 shtatori", Pranë ish Uzines Metalike, Pallati i Ri, Ap 7, Gjirokastër Gjirokastër Fatos Puto 0692158156 shoq.gazetareve@gmail.com; fatputo2003@yahoo.com;    
8 Mjedis, Ujëra, Pyje Blloku "Stavri Vinjau", Përmet Gjirokastër Ali Delilaj 081323184; 0692035222 alidelilaj53@gmail.com;   L19611291C
9 ODRIA - Shoqatë Atdhetaro Kulturore Kodra e Diellit, pallati jeshil, k/5, h/5, Tiranë Gjirokastër Thanas Meksi 042484299; 0692429395 sofoklipd@yahoo.fr; odriegolik.itgo.com  
10 Organizata për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës (GCDO) Obelisk, Pazar, Gjirokastër Gjirokastër Sadi Petrela 08467077; 0692078767 spetrela@gjirokastra.org; info@gjirokastra.org; www.gjirokastra.org  
11 Qendra Rajonale e Zhvillimit të Integruar (QRZHI) Hotel Alvero, Permet Gjirokastër Vasillaq Nikolla 0682081334 vnikolla@yahoo.fr;    
12 ROOF Rruga Studenti nr. 20, prane stadiumit, Gjirokaster Gjirokastër Klodian Muco 0696395831 klodianmuco@hotmail.com; www.albanianroof.org  
13 Royal Albania Foundation Hotel Dhembeli Permet Gjirokastër Ramadan Meta; Kastriot Korro 0663307007 raffondacion@gmail.com; https://goo.gl/D7plqS L29506291V
14 Shoqata Jugore Mjedisore "ÇAJUPI" Lagjia "18 Shtatori", Rruga Nacionale prane Spitalit Civil, Gjirokaster Gjirokastër Kleanthi Mandi; Gjon Fierza 084266411; 0692268015; 0692111333 info@shoqatamjedisorecajupi.org; kleanthi_mandi@hotmail.com; fierzagj@yahoo.com; www.shoqatamjedisorecajupi.org L12910791W
1 Agjencia Rajonale e Zhvillimit (SME), Korçë Blloku "Demokracia", Korçë Korçë Aurel Grabocka 082242626; 0682034464 rdakorca@yahoo.com; rdakorca@rda-korca.org; www.rda-korca.org  
2 Business Improvement District - Korça (BID) Bul. "Shen Gjergji", zona Kembesore, Pall. i Kulutres, kati II, Korce Korçë Zhaneta Zaimaj 0695281613 b.i.d.korca@gmail.com;  zhaneta.zaimaj@yahoo.com;   L44001191N
3 DISUTNI ALBANIA Rr. "Mihal Grameno", Lagjia 3, Shtëpia Nr. 2, Korçë Korçë Arben Kosturi 0692258349 arbenkosturi@yahoo.co.uk; www.disutnialbania.webs.com L14714191E
4 Dora Prindërore Rruga "Spiro Ballkameni", Pall. 1, Hyrja 1, Korçë Korçë Petrika Riza 0692298098 doraprinderore@gmail.com;   K44725001J
5 Fondacioni “Agrinas-ER” Blloku Nr 6 Erseke Korçë Paskal Vogli 0694799009 agrinaser@yahoo.com; www.agrinas-er.org  
6 Fondacioni Dorcas Aid Internacional (DAI) Rr. L10, Blloku i Ri i Sportit, Korçë Korçë Ilia Dishnica 082242115; 082253883 office@albania.dorcas.org; www.dorcas.net  
7 Fondacioni Lions Club - Pogradec Rruga Deshmoret e Pojskes, tek Hotel Perla, Pogradec Korçë Mimoza Shuli 0684019494 mimozashuli@yahoo.com;   L64617131T
8 Forumi OJF-ve Pogradec (F.OJF.P) Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 forumi_ojf_pogradec@yahoo.com;    
9 Gruaja Korçare Bul. Gjergj Kastrioti P.3, Korçë Korçë Klara Celo 0692341201 womenkorca@yahoo.com;    
10 Kadmi & Harmonia Rr. "Gani Homçani", L.3, P.87  Pogradec Korçë Arben Zaçe 0692094873 arbenzace@yahoo.com; www.kadmi-harmonia.org L54829751C
11 Organizata për Menaxhimin e Destinacionit (DMO) Qendra e Informacionit Turistik, Bul. Shën Gjergji, L.9, Korçë Korçë Orieta Glozheni 082257803; 0672034403 dmo.korca@gmail.com; www.visit-korca.com  
12 Qëndistaret Lagja 10, Bloku i Ri Sporti, Korçë Korçë Etleva Tare 0696207371 etlevatare@hotmail.com;    
13 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - Korçë Lagjia 12, Blv. "Shen Gjergji", Pallati i Kultures, Kati II, Korce Korçë Ereandra Taipllari 082244183      
14 Shoqata "Mali i Thatë", Pogradec Rruga "Reshit Collaku", Ap. Nr. 2, Pogradec Korçë Lavderim Miminllari 0695212991 ladeli2007@yahoo.com;    
15 Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Jetimë Korçë Pallati i Kulturës "Vangjush Mio", kati i dytë (pranë Qendrës së Zhvillimit të Shoqërisë Civile Korçë), Korçë Korçë Marjeta Jani 0692485375 marjetajani@yahoo.com;    
16 Shoqata e Grave Biznesmene, Korçë Lagja 18, Rruga 1 Maji, Pallati 1 Maji, Shk. A/3 Korçë Gjinovefa Lapanxa 0683136917 shoq.gr.bizesmene@gmail.com;    
17 Shoqata e Invalidëve të Punës - Dega Korçë Lagjia 2, Shtëpia e Oficerëve, kati i II, Korçë Korçë Raimonda Jaupi; Marinela Fustanja 0693246303; 0692767867 marinelafustanja@yahoo.it;    
18 Shoqata e Përdoruesve të Burimeve Natyrore Velcan, Pogradec Kati i katert, Pallati nr 2, rruga Marsel Mortier, Lagjia nr 2, Pogradec Korçë Nexhmi Torra 083604398; 0667066700 nexhmitorra@yahoo.com;    
19 Shoqata e Përdorusëve të Pyjeve e Kullotave Komunale "PRESPA" Bashkia Pustec, Rrethi Korce Korçë Vasil Jankulla 0682560840 vasil.jankula@gmail.com;   L03715191G
20 Shoqata e Përfitimit Fizik (SHPF) Rr. 6 Dëshmorët e Cifligut No 38, L7, Korçë Korçë Isuf Salice 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
21 Shoqata e Zejtarëve dhe Mjeshtrave Duarartë Pogradecarë (ATACT) Rr. Reshit Collaku, Pogradec Korçë Mimoza Shuli 0684019494 mimozashuli@yahoo.com;    
22 Shoqata Kombëtare 'Beach Volleyball' Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 llazi_kerxhalli@yahoo.com;    
23 Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar (Qendra e Kujdesit Paliativ Mary Potter) Rruga Thoma Huaja, Lagjia 3, Mbi Sanatoriumin, Korçë Korçë Irena Laska 082252711; 0692257953 korcapalliativecare@yahoo.com; irenalaska@yahoo.com;   K43910005W
24 Shoqata maqedonase "SONCE" Rr. Niko Kovaçi, vila 3, L.10. Korçë Korçë Petr Trajce 0685903353 shoqata.sonce@gmail.com;    
25 Shoqata për Ruatjen e Vlerave e Zhvillim (AVCD) L. 3, Rr. "Nene Tereza", Nr.1, Kati 3, Po Box. 54, Korçë Korçë Jola Lena 0692083388 shoqata.avcd@gmail.com;   L63825131R
26 Shoqata Rinore Europiane F. Pustec, Komuna Pustec, Korçë Korçë Para Plloca 0676007300      
27 Shoqata Rrëshqitja dhe Natyra (SHRN) Rr. 6 Dëshmoret, Nr.38, Korçë Korçë Thoma Tasho; Isuf Saliçe 082242883, 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
28 Shoqata Shqiptare për Trajnim, Edukim dhe Kërkim Profesional (VETAR) Rruga e Korçës, Pogradec Korçë Matilda Kurti   vetartrainings@yahoo.com;   L44614792C
29 Shtëpia e Gjelbër Rruga "Naim Frashëri", Pogradec Korçë Diana Mile 0692065966 shtepiaegjelber@gmail.com; www.shtepiaegjelber.al  L33807791I
30 Unë, Gruaja Rr. Kajo Karafili, Pogradec Korçë Eleni Jajçari 083222140; 0692566554 une_gruaja@yahoo.com; www.unegruaja.com  
31 Vllazëria Egjiptiane Prane komunes Bucimas, Pogradec Korçë Shpetim Dute 0683946397; 0697480031 shpetimdute@gmail.com;    
1 Agjencia e Zhvillimit Rajonal Lagjia nr.5; Sheshi Skenderbej; Godina e Bashkise, kati IV, Kukës Kukës Arjola Domi 0672738945 rdakukes@gmail.com; https://goo.gl/qokdLh L57716291P
2 ALB-AID Rr. Eksod 99, P. Drini, K.1/2, Kukës Kukës Jonuz Kola 024224006; 0682070905      
3 Federata e Përdoruesve të Pyjeve dhe Kullotave Komunale (FPPKK) - Qarku Kukës Vila Elezi, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Xhelal Shuti 0692371753 fedkuk@yahoo.com;   L081062291F
4 Gruaja në Zhvillim - Kukës Lagja Nr. 6, Vila pranë zjarrfikëses, Kukës Kukës Lumturi Baja 0682751599      
5 Për ju Nëna dhe Fëmijë Lagjja 6, Kukës Kukës Hume Elezaj 0673417707 helezi65@yahoo.com;    
6 Qendra e Këshillimit të Grave dhe Shërbimeve Sociale  Lagje Nr. 2, Kukës Kukës Vera Istrefaj 0692244911 wcckukes@yahoo.com;   K77925206N
7 Qendra Integrim e Zhvillim Demokratik Kukës (QIZHDK) Lagja nr. 4, Pallati nr.8, Shk. 1, Ap 3, Kukës Kukës Zyrjan Alushi 0692097016; 0672018016 zyrjanalushi@yahoo.com;    
8 Qendra për Progres Rinor L 4, Godina e Kryqit te Kuq, Kati II, Kukës Kukës Lavdrim Shehu 0682095148 orgcyp@hotmail.com; www.cyp.al L67604271N
9 Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) - Dega Tropojë Sheshi A. Hajdari, Pallati i Kulturës, Bajram Curri, Tropojë Kukës Afërdita Prroni 042402428 qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al; www.hrdc.al  
10 Rinia në Sipërmarrjen e Lirë Rr. Dituria, Qendra Rinore, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Rifat Demalija 024223113; 0682095148 rslorg@hotmail.com; orgrsl@yahoo.com; www.rsl-al.org  
11 Shoqata Integrimi - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Tropojë Kukës Xhevdet Hoxha; Vjollca Haklaj 0692072920; 0686878655 integrimda@yahoo.com; vjollcahaklaj@live.com;   L08721691H
12 Shoqata Mjedisore "ALPIN" - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Bashkia Bajram Curri, kati 4-të, Tropojë Kukës Astrit Metaliaj 0682404490 alpin_m@yahoo.com; ametaliaj@hotmail.com;    
1 Agjencia e Zhvillimit Rajonal Lezhë (LERDA) Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati Nr. 35, Lezhë Lezhë Artan Gjoka 021522190; 0672226785 info@lerda.al; www.lerda.al L47726591F
2 Ambasadorët e Paqes Fshati Baqel - Lezhe, 4505 Lezhë Markeljan Hiluku 0699573514 markeljanhiluku@gmail.com; ap_albania@yahoo.it; enzo.zago@yahoo.it; https://goo.gl/Xxgx2R K48130545F
3 Caritas Dioqezan Rrëshen Rr. Shen Vincenc De Paoli, 4601, Rrëshen, Mirditë Lezhë Chiara Pietta; Myrvete Keqa 0676097030 caritasrreshen@gmail.com; www.caritasrreshen.al L49407091N
4 Gruaja Vizioni i Ndryshimit Qendra e Artizanatit, Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhe Lezhë Madalena Gega 021524582, 0672080384 madalena_gega@hotmail.it;    
5 Komiteti Rinor Lezhë Pallati Kulturës, Kati II, Lezhë Lezhë Kastriot Kodheli 0672087593 kodheli04@yahoo.com;    
6 Romët e Veriut (ReV) Lagjia Skënderbeg, Lezhë Lezhë Bujar Berisha 0693109182 rometeveriut@ymail.com;    
7 Shoqata social kulturore "Shega lezhjane" Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati 136, shkalla 13, Lezhë Lezhë Mark Gjoka 0682298774 mark_gjoka@yahoo.com;    
1 ACLI - IPSIA (Shqipëri) Rr. Don Bosco, Shkodër dhe L. Vasil Shanto, Rr. Marubi 1, Shkodër Shkodër Marjan Lukani 022243650; 0693273843 acliscutari@gmail.com; scutari@patronato.acli.it; www.ipsia.acli.it K86415192S
2 Albanian Ajax School L: Guerrile, Rr 1 Qershori, Shkoder Shkodër Arben Haveri   arbenhaveri@yahoo.com;    
3 Albanian Shkodra Lake FORUM Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, K. I-re
Shkoder
Shkodër Mahir Hoti 022241877   www.shkodralake.al  
4 ALBmontagna Rr. Ymer Puka, Pallati 043, Post Code 4400, Pukë Shkodër Geldon Strugaj 0695618483 albmontagna1@gmail.com; strugajgeldon@gmail.com;    
5 Business Improvement District - Shkodra (BID) Rr. 13 Dhjetori , Shkoder Shkodër Julinda Bala 0692411221 julindabala@yahoo.com; bid_shkodra@outlook.com; https://goo.gl/t1Lxc5  
6 Creative City L. Qemal Stafa, Rr. Besnik Sykja, Nr. 29, Shkodër Shkodër Fatlira Bala Lohja 0673081001   www.infoshkodra.com  
7 EKO Mendje Bulevardi Skenderbeu, Shkodër Shkodër Mirsad Bashi 0692545500 mirsadbasha@hotmail.com;   L56423191R
8 FORUMI Shqiptar Liqeni i Shkodrës (FSLS) Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, Nr 2. Prane Rektoratit te Universitetit L.G, Shkoder Shkodër Mahir Hoti 0682052677 forumi.liqeni@fsls.org.al; http://shkodralake.al K86730191C
9 Green Centre Albania Laboratori Baktereologjik, Shkodër Shkodër Anila Neziri 0692155511 anilaneziri@yahoo.com; www.greenalbania.com  
10 Gruaja Drejt Integrimit (GDI) Qendra Komunitare pranë Bashkisë, Pukë Shkodër Bukurije Imeri 0682448263 gdi_2011@yahoo.com; https://goo.gl/FoTlEi  
11 Gruaja tek Gruaja (GTG) Lagjia "Vasil Shanto", Rruga "Marin Barleti", Nr. 161, Shkodër Shkodër Majlinda Angoni 0682079112 gruajatekgruaja@gmail.com; www.gruajatekgruaja.com K47312001N
12 Gruaja Verilindore e Pa Punë Rruga "Migjeni", Pukë Shkodër Angjelina Paloka 021222689; 0682055921 shgvp.ampa@hotmail.com;    
13 Intelektualët e rinj, Shpresë L. "Qemal Stafa", Rr. "Daut Boriçi", 874, Shkodër Shkodër Saimir Beqiraga 022248811; 0692255776 irsh_centre@yahoo.com; www.irsh.al L56403192S
14 Komuniteti Papa Xhovani XXIII Rruga "Klea Merloni", Lagjia Mark Lula, Shkodër Shkodër Samuel Polidori 0694057143 samuel.74@libero.it; mariastelladelmattino@apg23.org;   K66712008M
15 Madonnina Del Grappa KUTIA POSTARE 181, Shkodër Shkodër Fabrizio Nocchi 022242684; 0672862161      
16 Mendoni edhe për Ne (MeN) Pallatet e reja, Fushe-Arrez, Puke Shkodër Muhamet Cufaj 0672194193 cufajm@yahoo.com;   L09420391A
17 Projekti Shpresa L.3 Heronj, Rr. Pal Engëlli, Nr 5, Shkodër Shkodër Luigj Mila 02245257; 0672880788 progetto.speranza@gmail.com; www.projektishpresa.org  
18 Qendra e Gruas "Hapa të Lehtë" Rr. Murgeshave Nr 6, Shkodër Shkodër Violeta Neziri 022241316, 0673118301 qendragruashk@yahoo.com; hapatelehte@gmail.com; www.hapatelehte.org K47305001B
19 Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike (QKSHP) Lagjia "Vasil Shanto", Shkodër Shkodër Altin Nika 0673017299 qksh.psikologjike@gmail.com; www.qkshpsikologjike.org L36825191W
20 Qendra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar Bulevardi "Zog I", Pallati 33, Shkodër Shkodër Antonjeta Pero 0682259025 antonjeta.pero@gmail.com; www.qknjak.org K76402001N
21 Qendra Sociale në Ndihmë të Njerëzve në Nevojë (QSNNN), Fushë-Arrëz Rr.Demokracia, Ish-Zdrukthtaria Kati II, Fushë-Arrëz, Pukë Shkodër Hil Curri 0686419378 hilcurri@hotmail.com; shoqata_qsnnn@hotmail.com; www.qsnnn.com L49205391P
22 Ravasco Lagja "Tre Heronjtë", Rruga "Çajupi", Kutia Postare 152, Shkodër Shkodër Olga Lucia Rojas 0682677321      
23 Resurset natyrore në zhvillim L. Qemal Stafa, Rr. Musa Juka, Nr.16, Shkoder Shkodër Xaira Shurdha 0676035803; 0672087186 resourcesindevelopment@gmail.com;   L56520193V
24 Rreze Shprese Qender Qyteti Vau-Dejes, Shkoder Shkodër Alma Prendi (Topalli) 0672739753 almaprendi@hotmail.it;    
25 Shoqata e Gruas "Nora e Kelmendit" Tamare, Malesi e Madhe Shkodër Angjelina Bujaj   shoq.noraekelmendit@hotmail.com;    
26 Shoqata e gruas "Shpresa" Rruga qender, Pallati i verdhe, Fushe-Arrez, Puke Shkodër Ajshe Cufaj 0672194192 aida_cufaj@yahoo.com;   L59419391F
27 Shoqata Eko - Turistike Pukë Fushë - Arrëz, Pukë Shkodër Gjovalin Alia 0682374024;
0692069329
shoqata.etpuke@yahoo.com;    
28 Shpresa për të ardhmen L: 3 Heronj, Rr: Skenderbeg, nr.63, Shkoder Shkodër Pranvera Marku 022246423; 0692813575 hopeff@hotmail.com; www.hopeff.com  
29 Trajnerë në Edukim L. Fahri Ramadani, Rr. Tregu i ri. Ap. 259, Shkodër Shkodër Lindita Bushati 0692252868 shoqatatne@yahoo.com;    
30 Zejtarët e Veriut L. Kongresi i Përmetit, Rr. Osa Kuka, Nr. 24, Shkodër Shkodër Drita Dibra 022247075; 0682533844; 0682077731 zejtareteveriut@yahoo.com;    
1 3 Dhjetori Lagja nr. 2, Sallbeg, Kavaje Tiranë Artur Kanani 0699160478 shoqata3dhjetori@gmail.com;   L63016932D
2 Active Disabled People - Albania (ADP) Rr. Vllazërimi, Tiranë Tiranë Bledar Suxha 0682000324   https://goo.gl/mevJUa  
3 Adventist Development and Relief Agency (ADRA Albania) Rruga Muhamet Gjollesha, no.4 PoBox 24 03  Tiranë Tiranë Altin Rexhepi 0672026039 info@adra.al; www.adraalbania.org J72321007G
4 AELFIOR Bd. Zhan d'Ark, Kulla jeshile 8 (sot e bardhë) no.2 8/3, Tiranë Tiranë Aleksander Peçi 0674022490 aleksanderpeci@gmail.com; https://goo.gl/at5jxN;
https://goo.gl/GjLXFD;
https://goo.gl/aqkMjA
 
5 Agjencia Investigative "STOP KRIMIT" Rr. "Vangjel Capo", Pall.5, Shk.14, kati 1, Nr. 162, Tiranë Tiranë Fatmir Sena 0692238618 fatmirsena@yahoo.com; www.stopkrimi.al L42411451P
6 Agjencia për Kërkime, Trajnime dhe Konsulencë (AKTK) Rr. Hajredin Shtino, Nr. 44, Tiranë Tiranë Erisola Dino 0694263321 rtc.agency@gmail.com;    
7 Agjencia për Zhvillim të Qëndrueshëm (AZHQ) Rruga Teodor Keko.Nr. 41, Tiranë Tiranë Sonila Shehu 0686455082 asd_sustainable@yahoo.com;   L51411452V
8 Aksion Plus Qendra e shëndetit mendor Nr. 1, Rr. Stavri Vinjau, Tiranë Tiranë Genci Mucollari 042375368 gencaxionp@albmail.com; desarda_nazaj@yahoo.it;    
9 Albania ABA Rr. Ismail Qemali, nr. 34/1 Tirane Tiranë Anjeza Ngjelina (Dishnica) 0682085405   www.albaniaaba.org  
10 Albania Community Assist (ACA) Rr. "Mujo Ulqinaku", Pall. Ndertuesi 10, Shk. 2, Ap. 46, Tirane Tiranë Holta Koçi 042424827; 0692081965 holta.koci@gmail.com; acaalbania@gmail.com; www.albania.atcdata.co.uk; www.ica-uk.co.uk  
11 Albanian American Trade & Development Association (AATDA-AL) Rr. Kavajes, Nd. 1; H.15; Ap. 6, Tirane Tiranë Gafur Luga 042224542; 0692097874 aatda@albaniaonline.net; gluga@albmail.com; www.aatda.org K92411454U
12 Albanian Art Institute (AAI) Rr. Muhamet Gjollesha, Blloku Vasil Shanto, Pall. Nr. 6, Ap. 7, Tiranë Tiranë Ilir Butka; Edit Llazani 0689037774; 0693181539 info@albaniaartinstitute.org; www.albaniaartinstitute.org  
13 Albanian Center of Contemporary Art (ACCA) Galeria e Vogel, P. 7, Ap 31, Tirane Tiranë Genc Mullici 042265445; 0692212159 gencm99@yahoo.com; www.galeriaevogel.com  
14 Albanian Centre for Energy Regulation and Conservation (ACERC) P.O. Box: 274/1 C.P. 1016, Tiranë Tiranë Lorenc Gordani 044818296; 0699532443; info@albaniaenergy.org; direction@albaniaenergy.org; www.albaniaenergy.org  
15 Albanian CSR Network Kashar, Katund i Ri, Aut. Tr- Dr, Km. 7, PO BOX 1746, Tiranë Tiranë Teuta Saka 0688040019     L31623451J
16 Albanian Excellence Rr. Barrikada, P2 Ap 11, Tirane Tiranë Flora Nikolla 0692079921; 0684453291 albexcellence@gmail.com; https://goo.gl/VKUCio L22218451T
17 Albanian Legal and Territorial Research Institute (ALTRI) Rruga "Asim Zeneli", Nr. 7, Tiranë Tiranë Eda Noçka 046303415; 0694050008 edanocka@yahoo.fr; qendra.altri@gmail.com; www.altri.al  
18 Albanian Life Quality Union (ALQU) Rr.Frederik Shiroka, Kulla C/3 Kati II, Tirane, Albania Tiranë Igli Xhurxhi; Armida Plangarica 0682054443; 044404444 info@al-qu.com; logysocio35@gmail.com; www.al-qu.com L01405452K
19 Albanian Thalassaemic and Onko Hemoglobinopatie Association (AT & OHA) Rr. "Idriz Dollaku", Pallati Domus 1, shkalla 1, Ap. 24, Kodi postal 1011, Tiranë Tiranë Anduela Pinguli 0672170414 elapinguli@gmail.com;   L71520452A
20 Albanian University Center Bulevardi "Zogu I", Albanian University, Tiranë Tiranë Aida Veliaj 0696050515 aida_veliaj@hotmail.com;   L32420451N
21 Aleanca Kombëtare Studentore (AKS) Rruga e Elbasanit, N32/4, Tirane Tiranë Jurgen Malaj 0696040800   www.aks.al  
22 Alzheimer Albania Rr."Altin Basha", Kompleksi Derveni, Kashar, Tiranë Tiranë Fatmir Milaqi 0692577217 info@alz.al; www.alz.al L52111455P
23 Amaro-Drom (Unioni për Zhvillim dhe Integrim të Minoritetit Rrom në Shqipëri) Rr. "Sulejman Pasha", Lagjia 4, P. 2, Shk. 3, Tiranë Tiranë Skender Veliu 042248925; 042231391; 0682039014 amarodrom@abissnet.al; www.unioniamarodrom.org  
24 ARSIS (Organizatë shoqërore e përkrahjes së të rinjve) Rr. "Sali Butka", Ndertesa 7, Hyrja 12, Ap. 3, Nj. Bashkiake nr. 7, KP 1023, Tiranë Tiranë Zini Kore 042200148; 0697637313 arsistirana@gmail.com; www.arsis-al.org/arsis K91629452G
25 Art Kontakt Rr. Luigj Gurakuqi, P.89/A, kati 10. (pranë R&T group), Tiranë Tiranë Andi Tepelena 0662207146   www.artkontakt.al  
26 ASAN (Rrjeti i Studentëve Shqiptarë në Botë) Rr. Pjetër Bogdani, Nr. 16, Tiranë Tiranë Isilda Dale 0672591738   www.asan.al; www.punesimirinor.com  
27 Association of Psychosocial Rehabilitation Albania Rruga “Joklin Persi”, Pall. Lorena shpk, kati i pare, Tirane Tiranë Anisa Zeqja 0695641437 apraassociation@gmail.com;    
28 Balkan Youth Link Albania (BYL-A) Rr. "Komuna e Parisit" Pall, 107/13, Ap 6, Kati 2, Tirane Tiranë Erald Ismaili 0694421627 balkanyouthlink@live.com; www.byl-a.org  
29 Barazi dhe Integrim Rruga Kashar, Pallati perballe KMY-se, Tirane Tiranë Rexhep Shaka 0692502690 shakarexhep@gmail.com;   L51505420
30 BIOPLANT Albania (Shoqata e Hortikulturës Organike) Lagjja e Re "Misto Mame", Rr. Atë Stath Melani", Njësia Nr. 6, Tiranë Tiranë Ali Coka 0692716175 bioplantalbania@yahoo.com; ali-coka@hotmail.com;    
31 Broadway Albania Bld. Gjergj Fishta. Kulla e Bardhe 2, 8/3. 1001, Tirane Tiranë Elvis Peçi 0694025149 elvis.peci@gmail.com; broadwayalbania@gmail.com; https://goo.gl/3N5Jry  
32 CARITAS Albania Rr. Don Bosco, Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert Nikolla 042230088; 0682024596 caritasalbania@caritasalbania.org; www.caritasalbania.org  
33 Caritas Dioqezan Tiranë-Durrës Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë Tiranë Elidon Dodaj 042259758; 0662180481 info@caritastirana.org; caritastiranedurres@yahoo.it; www.caritastirana.org K61317004G
34 Center of Managment of Education (CME) Rruga “Pjeter Budi”, Pallati Roger, Ap 25/5, Tiranë Tiranë Ornela Dhamo 042342601; 0698773814 info@cme-al.org; ornela-dhamo@fieri.com; www.cme-al.org L72324453U
35 Citizen for Social Change - Zyra në Tiranë Rruga "Teodor Keko", Kompleksi "Ales", Kati 1, Nr. 33, Tiranë Tiranë Kalvin Dermyshi 0675585705 info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com; www.cfsc.cf L66507871G
36 Coherent Development Albania (CoDe Albania) Rruga “Don Bosko” Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert P. Nikolla 0448092222   www.codealbania.org  
37 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Tiranë Rr. "Ismail Qemali", pall 34/1, kati 3, nr 15, Tiranë Tiranë Lejla Hadzic​ 0694037087​ lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
38 DEV-AID Rr. “Thanas Ziko”, Nr. 65/1, 1001 Tirane Tiranë Endrita Cici 0694008020 info@devaid.al; endrita.cici@devaid.al; www.devaid.al L32402452A
39 Do-Lo-Ri Rr."Pandi Dardha", Pll Nr.56/1, Tirane Tiranë Dori Xhaferaj 0698444899 dori.xhaferaj1@gmail.com; www.do-lo-ri.com  
40 Dream City FEST Rruga "Ibrahim Tukiqi", Nr. 6, 1001, Tiranë Tiranë Enri Mato 042257475; 0695779682 enrimato@gmail.com; www.dreamcityfest.com  
41 Dress for Success Tirana Rr. "Sulejman Delvina", P. 3, Tirane Tiranë Irena Qorlaze 0692369358 tirana@dressforsuccess.org; www.dressforsuccesstirana.org L32221451M
42 DUKTIL Rruga 3 Dëshmorët, Pll. Arlis, Yzberisht, Tiranë Tiranë Klevis Meçaj 0696874868      
43 E Ardhmja Jonë Rruga Fortuzi, Godian Aleanca Kuq e Zi, Tiranë Tiranë Alfred Muharemi 0682003339 drejtor.ekzekutiv@gmail.com; https://goo.gl/dyFgOP  
44 ECO - Partners for Sustainable Development Rr. Ismail Qemali, Pallati 2K, Nr. 25/B, Tiranë Tiranë Ardian Maci 042234482; 044302565; 0672023612 info@europartners.al; ardian.maci@europartners.al; www.eco.al  
45 Ecovolis Rruga Dora D'Istria, Vila 1, Tiranë Tiranë Odeta Seferi 044502574   www.ecovolis.com  
46 Eestec Lc Tirana Rruga "Brigada VIII'' Bllok, Universiteti Metropolitan, Tiranë Tiranë Ervin Kurti 0685207379 eestectirana.org@gmail.com; ervinkurti94@yahoo.com; www.eestectirana.org L51509452H
47 Ekolëvizja Rr. M. Shtylla Nd. 46, Ap. 26, Kodi Postar 1022, Tiranë Tiranë Xhemal Mato 042226853, 0684053164 xhmato@abcom.al; www.ekolevizja.org  
48 Endra pa faj Bul. "Zhan D'Ark", Pall.2, Shk.1, Ap.8, Tiranë Tiranë Marsida Metani 0694890175; 0682060026 marsimetani@gmail.com;    
49 EPER Center Rr. Aleksandër Moisiu, Pall.72/1, Ap.3, Tiranë Tiranë Elvis Çela 042230252; 0672054788 info@epercenter.org; ecela@epercenter.org; www.epercenter.org  
50 ERTER Rruga "Gjik Kuqali", Nr. 6/1 Ap. 5, Tiranë Tiranë Florida Tomi 0674884803 ertertirana@outlook.com;   L51822453V
51 Evolution of Youth Rr. H.H.Dalliu, P. 10, Shk. 3, Ap.8, Tiranë Tiranë Gledis Shehu; Besa Xhumari 0684072803; 0694065780 eoy.tirana@gmail.com;    
52 Evropianet e Rinj Federaliste (JEF Albania) Rruga Barrikadave, Pallati (Hodo) Ish-Kinema 17 Nentori, Hyrja B2, Nr. 6, Tiranë Tiranë Vladimir Thano 042400233      
53 Federata e Familjes për Paqe Botërore dhe Bashkim (FFPBB) Rr. Budi, P. 72, Ap. 7, Tiranë Tiranë Gani Rroshi 044500505; 0692060270 sekretaria@federataefamiljes.org; www.federataefamiljes.org  
54 Fëmija dhe Progresi Rr. Komuna e Parisit, Pallati TIRHINO, Kulla D Kati 8, Tirane Tiranë Mirela Jorgo 0697491775; 0673111036 jorgo.mirela@yahoo.com; www.femijadheprogresi.al  
55 Fëmijët e shekullit 21 Bulevardi zogu i pare, pall.32, shk.1, Tiranë Tiranë Vera Palushaj 0682005838 shoqatafsh21@yahoo.com; palushaj_v@yahoo.com;    
56 First Step (FS) Rr. "Reshit Collaku", Pall. Shallvaret, Tiranë Tiranë Jorgo Papadhopuli 042248875; 0695446818 abc@icc-al.org; firststep.npo@gmail.com;    
57 Fondacioni "Autizmi Flet Shqip" - Tiranë Rruga “Aleksandër Moisiu” 27/4, Tiranë Tiranë Vojsava Shkurtaj; Blerina Alfasish 0676000060; 0697900575 vojsava.shkurtaj@yahoo.com; blerina.alfasih@gmail.com; www.autismspeaksalbanian.org  
58 Fondacioni "Davidi" Rruga "Sulejman Delvina", Nd. 46, Ap. 1, Tiranë Tiranë Aristir Davidhi 042265657, 0692462434 qendra_davidi@yahoo.com;    
59 Fondacioni "Fundjavë Ndryshe" Rruga Dibres, Kompleksi Halili, Tirane Tiranë Arber Hajdari   fundjavendryshe@gmail.com; www.fundjavendryshe.al L61315453U
60 Fondacioni "Harriet Martineau" Rruga e Dibrës, Pall 110. Pranë Klinikës Ortodokse, Tiranë Tiranë Entela Binjaku 044530909; 0684037832 martineauharriet@gmail.com;    
61 Fondacioni "Moisiu" Rr. Elbasanit, Pall. Amerikane, Kati II, Nr. 207, Tiranë Tiranë Eluiza Dasho 042375201; 0663755118 eluizadasho@gmail.com; www.forumicivil2010.al  
62 Fondacioni "Papa Klementi XI" - Albania Rruga Osman Myderrizi, P. 1, Ap. 19, Tirane Tiranë Zef Bushati 0682050553 segreteria@fondacionipapaklementi.com; https://fondacionipapaklementi.com L12029451V
63 Fondacioni "Rini Albania" Rr. "Themistokli Germenji", P.8, Kt.3, Tirana Tiranë Besart Kondi 0688087499 b.kondi@headhunter.al; www.rinialbania.al; https://goo.gl/u9HDQh L51406452
64 Fondacioni "Së Bashku" Tiranë Tiranë Suela Lala 0692694515 fondacionisebashku@gmail.com;    
65 Fondacioni Arsimor Shqiptar Rruga e Durresit, N.D.20, Tiranë Tiranë Nensi Dragoti 0674818500 fondacioniarsimor@gmail.com; info@fash.al; klubetstudentore@gmail.com; www.fash.al L12018452U
66 Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) Rr. Xhon Kenedi, Selita 5, Tirane Tiranë Emanuela Zaimi 0688044999; 0696037981 e.zaimi@dsalbania.org; info@dsalbania.org; www.dsalbania.org  
67 Fondacioni Fëmijët Shqiptarë "Domenick Scaglione" Rr. "Dëshmorët e 4 Shkurtit", Pall. Nr. 30, Kati 2-të, Tiranë Tiranë Entela Vakiari 0686027771 entela.vakiari@gmail.com; www.albanianchildren.org  
68 Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, Tiranë Tiranë Ketrina Çabiri 0686070012 ketrina.cabiri@uet.edu.al; www.fondacionifle.al  
69 Fondacioni për Zhvillim Humanizëm dhe Demokraci (FZHHD) Rruga: "Pjetër Budi", 271, Tiranë Tiranë Kepi Laçi 0674081270 fzhhd.org@gmail.com; www.fzhhd.org  
70 Fondacioni Praktikimi i Gjuhës Rr. "BARDHYL", Nr. 82, H1, Tiranë Tiranë Aleksander Ndini 042376740; 0682416006 Info.lsia@yahoo.com; www.lsiaal.com  
71 Fondacioni ROZAFA Rr.Vace Zela 19, Tirane Tiranë Aida Ndrevataj 042263209; 0696015771   www.fondacionirozafa.com  
72 Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile Blvd. Gj. Fishta, Kulla 1, H.1, Kati 6, Apt.26, Tiranë Tiranë Pandeli Theodhori 0682020482   www.a-csf.org  
73 Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara (FSHDPAK - ARDF) Rr. "Bogdani", Nr. 1, Tiranë Tiranë Blerta Çani Drenofci 042269426; 0682049160 adrf@albmail.com; www.adrf.org.al  
74 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës (FSNF) Blvd. Zogu I, SUOGJ "Mbretëresha Geraldine", Tiranë Tiranë Gerta Hagen 0676095777   www.fsnf.org; https://goo.gl/iYZYIW  
75 Fondacioni Together Albania Rr. Dibres, Tiranë Tiranë Vera Remskar 042366526 together.albania@gmail.com; www.togetheralbania.org L51826456M
76 Fondacioni TRE MARIAT Rr. Sami Frashëri, P. 15, Shk. 1, Ap. 1/1, Tiranë Tiranë Luljeta Dano 0683033033 luljetadano@gmail.com; fondacionitremariat@gmail.com; www.fondacionitremariat.org  
77 Fondacioni Ulysses Bulevardi Dëshmorët e Kombit, pranë Hotel Rogner Europapark, Tiranë Tiranë Emi Alicka Ebhardt; Julia Alicka     www.ulyssesfoundation-al.com  
78 Fondacioni Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i Mosmarrëveshjeve Rruga "Him Kolli", Pall. Fratari, Ap.2-C, Tiranë Tiranë Merita Bala 042248681 mediationalb@abcom.al; www.mediationalb.org  
79 Fondaconi CIVITAS Albania Rr. Barrikadave Hyrja B nr.07, p.o.box 10.000 Tirane, Shqiperi Tiranë Endrit Reka 0692033444 info@civitas-albania.com; www.civitas-albania.com  
80 Food Bank Albania Rruga "Musa Agolli", Nr. 35, Tiranë Tiranë Oltion Shena 0694071741 foodbankalbania@gmail.com; www.foodbank.al  
81 FORIS Rr. Ali Demi, Tiranë Tiranë Ervin Doda 0672050520   www.parlamentirinor.al  
82 Forumi i Mendimit të Lirë Rr. Artan Lenja, Pallati 6, Ap. 13, Laprakë, Tiranë Tiranë Mentor Kikia 044522446; 0692090490 mentorkikia@gmail.com; mentor_kikia@yahoo.com; stelahysa1@yahoo.com;    
83 Forumi i Pavarur i Gruas Shqiptare Rr. "Brigada e VIII", pallati Teknoprojekt, Sh. 1/29, Tiranë Tiranë Kledia Baci 042228309; 0662228309 fpgshqiptare@yahoo.com; www.ifaw.al  
84 Forumi Shqiptar për Aleancen e Qyteterimeve (AFALC) Bulevardi "Zogu i I", Pallati 12-katësh (pranë godinës ZP) P.O. Box 8347, Tiranë Tiranë Laura Xhaxhiu 042239896; 042272500   www.afalc.org  
85 Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET) Rr."Ismail Qemali", Pall. 27/1 Shk.2, Apt.13, P.O. Box 1506, Tiranë Tiranë Fatmir Memaj 042258171; 0692095495 fmema@yahoo.com; www.aset-al.com  
86 Gra të Reja në Aksion (GRA) Rr. Brigada VIII, pall. Teknoprojekt, ap.29, Tiranë Tiranë Eni Naqellari 042228225      
87 Gratë në ndihmë të komunitetit Rruga "Sulejman Delvina" Pall 142/3, ap 12, Tirane Tiranë Zana Baroni Harxhi 042224604; 0693271977 grateperkomunitet@gmail.com;    
88 Green Line Albania Rruga "Sulejman Delvina", pranë Stadiumit "Selman Stërmasi", Tiranë Tiranë Ervin Shehaj; Esmeralda Hoxha 0692031900; 0696120169 info@greenline.al; www.greenlinealbania.org; www.greenline.al  
89 Gruaja në Muzikë Rr. "Him Kolli", Pall. ALDE 2 Shk, B, Ap. 22, Tiranë Tiranë Lejla Agolli 0682090414 marita-demiri@hotmail.it;    
90 Gruaja në Zhvillim Rr. A. Frashëri, P. 9, Sh. 5, Ap. 42, Tiranë Tiranë Jeta Beluli 0692154874 j_katro@hotmail.com; www.mwn-albania.org  
91 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSHDNJ) Rr. Ibrahim Rugova (ish - Rr. 4 Shkurti), P.7/1. Shk.2, Ap.30, Tiranë Tiranë Genci Terpo 042251995 genciterpo@yahoo.com; www.al-hrg.org  
92 Hapësirat e Jetës Rr. Myslym Shyri, P 3/1, Tiranë Tiranë Blerina Xhelili 042255811 hapesiratejetes@gmail.com;    
93 Henry Dunant Rruga "Hoxha Tasim, pallati 288, shkalla 2, ap 15, Tiranë Tiranë Zeliha Shkullaku 042374163 dunant_al@yahoo.com;    
94 Hope and Homes (H&H) Rr. Ali Visha, Nr. 4, Tiranë Tiranë Rovena Baku 0667060020 albaniachildren@yahoo.com;    
95 House of Human Rights Rruga "Mine Peza", Pallati 147/a, Tiranë Tiranë Fjoralba Memia 0685025300; 0672224325 fmemia@hotmail.com;    
96 iBbY-Shtëpia e Librit për Fëmijë dhe të Rinjtë "Hermann Gmeiner" - Bibliotekë Rr. Jordan Misja, (Unazë), te konvikti i shkollës elektrike, Tiranë Tiranë Shpresa Vreto 042229665; 0692397092 shpresa.vreto@gmail.com;    
97 Infinit + Rruga: Konferenca e Pezës, Pallati: Golloborda, Shkalla: 2, Apartamenti: 25, Tiranë Tiranë Karolina Rista 0684061301 risto_karolina@hotmail.com;   L21702452
98 INIS ART (IA) "Sheshi Gjeneral Jozef San Martini" P 9-10, Tirane Tiranë Inis Gjoni 0682017303 gjoni.inis@gmail.com;    
99 Insitituti për Promovimin e Zhvillimit Social Ekonomik (IPSED) Rr. Asim Zeneli nr. 11 Tiranë Tiranë Dardan Elezi 0696060363 info@ipsed.al; www.ipsed.al  
100 Insituti për Ndryshim dhe Lidership në Shqipëri (INLSH - ICLA) Rr. Frang Bardhi, Qendra Kristal, Godina B, Ap 3/13, Tiranë Tiranë Eldisa Zhebo (Lloshi) 044815018; 0692090163 eldisa.lloshi@gmail.com; www.icla.co  
101 Instituiti Kërkimit dhe Zhvillimit Barleti (BIRD) Rr. Frang Bardhi, Selitë, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0692067247 director.bird@umb.edu.al; http://bird.umb.edu.al  
102 Instituti Adriapol (Smart and Creative Development) Rr. Muhamet Gjollesha – Olipmia Center, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0694033977 development@adriapol.al; www.adriapol.al  
103 Instituti AKT (Instituti Shqiptar i Kulturës dhe Arteve) Rr. "Hoxha Tahsin", Nr. 181, Tiranë Tiranë Rozeta Feri 042229893      
104 Instituti i Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvillim (ICID) Rr. Robert Shvarc, Pall BEEM, Ap. 9/2, Tirane Tiranë Reis Mulita 0682240414 icidalbania@yahoo.com; https://goo.gl/MHCMB7  
105 Instituti i Bimëve Medicinale të Shqipërisë (MedAlb Institut) Rruga Shefqet Ndroqi nr. 185/1 Tirane Tiranë Luan Ahmetaj 0682280019 medalbinstitut@yahoo.com; www.medalbinstitut.com  
106 Instituti i Efiçensës së Resurseve Ekonomike Natyrore Vellezrit Hobdari, nr 23 Tirane Tiranë Kostandin Dano 0672014915 kostandindano@yahoo.com;    
107 Instituti i Europës Juglindore për Kontratën Shoqërore (SSCI) Rr. Abdyl Frasheri, Pall. 10/1, Shk. 1, Ap. 3, Tirane Tiranë Olda Ceta 0684054440 socialcontractinstitute@gmail.com; https://goo.gl/kCyuGF L52423452L
108 Instituti i Kërkimeve e Studimeve Gjinore (IKSGJ) Rruga Brigada VIII, në oborrin e pallateve Agimi, 11/5, Tiranë Tiranë Drita Teta 042228181; 0682061916; 0662061916 iksgjinore@gmail.com; dritateta@yahoo.com;    
109 Instituti i Kërkimeve Rurale Kutia Postare nr 139, Tiranë Tiranë Xhevdet Bashllari 044516561, 0682038266 xhbashllari@yahoo.it;    
110 Instituti i Kërkimeve Urbane Rr. Reshit Petrela (Pranë Arkivës së Shtetit), Sek. 1, Kati 9, Ap. D, Tiranë Tiranë Zana Vokopola 02256840; 0694082942 zvokopola@uri.org.al; www.uri.org.al  
111 Instituti i Komunikimit Social (IKS) Sheshi "Skënderbej", Pallati i Kulturës, Kati III, Tiranë Tiranë Dena Grillo 0694089343 denagrillo@gmail.com;    
112 Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA) Rr. "Myslym Shyri", S. Pitarka 24/B, Tiranë Tiranë Bledar Taho 0696187840 institute.irca@gmail.com; www.irca.al  
113 Instituti i Librit dhe i Promocionit (ILP) Rruga "M.Gjollesha" k.p. 1420, Tiranë Tiranë Aurora Kenga 0695551187 instituti.libri.promocioni@gmail.com; www.institutilibripromocioni.al L41702451A
114 Instituti i Menaxhimit të Fermave & Agrobiznesit (IMFA) Universiteti Bujqësor, Fakulteti i Ekonomisë & Agrobiznesit, Kamëz, Tiranë Tiranë Ilir Kapaj 0684013722 ikapaj@ubt.edu.al;    
115 Instituti i Migracionit Zhvillimit dhe Integrimit (IMZHI) Rruga "Muhamet Gjollesha", Tiranë Tiranë Enkelejt Avdyli 0692094035; 0696386501 qendraimzhi@gmail.com;    
116 Instituti i Parandalimit të Krimit Rr. M.Gjollesha, pranë shtëpisë botuese "Toena", Tiranë Tiranë Sofokli Duka 0682127267 sofoklipd@yahoo.fr;    
117 Instituti i Politikave Mjedisore Rr. "Mine Peza", Vila Nr. 4 (Ish Komiteti i Shkencave), Tiranë Tiranë Edvin Pacara 0682121765 iep@iep-al.org; www.iep-al.org  
118 Instituti i Studimeve Bashkëkohore (ISB) Rruga "Vaso Pasha", Nr. 7, Tiranë Tiranë Endrit Kapaj 042251010; 042251020   www.isb.al  
119 Instituti i Studimeve Politike Rr. "Abdi Toptani", Ish Hotel Drini, Kati pare, zyra 1, Tiranë Tiranë Afrim Krasniqi 0692098999 afrimkrasniqi@gmail.com; www.ishsp.net  
120 Instituti i Studimeve të Europës Juglindore Sheshi “Rumania”, Rruga “Mihal Duri”, Vila 17, Tiranë Tiranë Enver Bytyçi 0672081919 enver.bytyci@ises.org.al; www.ises.org.al L12324451F
121 Instituti i Studimeve të Opinionit Publik (ISOP) Rr. "Muhamet Gjollesha" Pall: 241/5, Tiranë Tiranë Fiona Todhri 04259398; 04259406 mdragoti@gmail.com; fiona.todhri@gmail.com;    
122 Instituti i Teksteve Shkollore, Universitare, i Kurrikulës, Kualifikimit dhe Trajnimit (ITKT) Rr. Pashko Vasa, p 7/1, Tiranë Tiranë Xhevair Lleshi 0664040943; 0692062665 xhlleshi@yahoo.com;    
123 Instituti i Zhvillimit të Qëndrueshëm (ISD) Rruga "Myslym Shyri", Pall. 51/2 , Nr. 39, Tirane Tiranë Odhise Zoto 042226330; 0682075489 institute.isd@gmail.com;    
124 Instituti Menaxhimit & Integrimit Mjedisor (IMIM) Rruga e "Durrësit", Pll. 118, Nr. 2, Tiranë Tiranë Besjana Balliu 042224013      
125 Instituti Ndërkombëtar për Zhvillimin e Qëndrueshëm Ekonomik të Shqipërisë - (Dega Tiranë) Bulevardi “Ismail Qemali”, Pallati Tirana Bank, Kati III, Vlorë Vlorë Artur Ribaj 0682052726 sedalbania@gmail.com;   L86315332B
126 Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) Rr. Sulejman Delvina, Pall. Moskat, Shk.8/64, 1019 Tiranë Tiranë Krisela Hackaj 042203054 info@cdinstitute.eu; www.cdinstitute.eu; www.shtetiweb.org L11523451E
127 Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) Rr. Shenasi Dishnica, Nr. 37, P. O. BOX 8177, Tiranë Tiranë Sotiraq Hroni 042400241; 042400640; 0682049345 info@idmalbania.org; shroni@idmalbania.org; www.idmalbania.org  
128 Instituti për Integrim Evropian Rruga Vebi Dibra. Nr. 221, Tiranë Tiranë Kela Mehmeti 068588706 iei_institute@yahoo.com;   L51826452A
129 Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom Rruga Myslym Shyri, Kulla 9, seksioni 3, kati parë, zyra 8, Tiranë Tiranë   042259311; 0696421957 wisdomcenter@albmail.com; www.wisdom.al L52211453D
130 Instituti për Konsulenca dhe Kërkime Rruga Adem Jashari. Nr. 241, Tiranë Tiranë Emanuela Avdillari 0685267135 irc_institute@yahoo.com;   L51826453H
131 Instituti për Mirëqenie dhe Ambient (IMA) Rruga Spahiu Nr. 67, Tiranë Tiranë Luan Lusha 0674383901 institutimam@gmail.com;   K92117453K
132 Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen (IPPM) Rr. "Ismail Qemali", Pall. 27/1, Shk. 2, Tiranë Tiranë Ada Shameti 0692161737 ashameti@hotmail.it; www.ippm.al  
133 Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) Rruga "Islam Alla", Nd. 3, H 13, 1001, Tiranë Tiranë Zamir Dedej 042231437; 0682080733 info@inca-al.org; www.inca-al.org  
134 Instituti për Studime Gjyqesore dhe Kushtetuese (ISGjK) Universiteti Illyria, Tiranë Tiranë Fehmi Abdiu 0682020525 abdiufehmi@yahoo.com; www.isgjk.org  
135 Instituti për Studime Publike e Ligjore (ISPL) Rr. Murat Toptani, Gjergji Center, Kati VII, Tiranë Tiranë Ardian Dhima 042235731; 042235721; 0692062196 ardian_dhima@ipls.org; www.ipls.org  
136 Instituti SEDA Rr. M. Gjollesha, P.67, Sh.3, Tiranë Tiranë Jona Spahiu 0693384656   www.seda-institute.org L31904451P
137 Instituti Shqiptar i Marrëdhënieve Publike (AIPR) Rr. "Kavajes" Qendra "Gurten" 107/110, Tiranë Tiranë Alban Bala 042229118; 0692098400 info@albcomport.com; www.albpr.org  
138 Instituti Shqiptar i Shkencave (AIS) Rruga "Hodo Beg", Pallati 12-katësh, ap 24, Tiranë Tiranë Aranita Brahaj 0682001718 aranita.brahaj@ais.al; www.ais.al  
139 Instituti Shqiptar i SME-ve (SME Albania) Rr. Donika Kastrioti, Pall.14, Apt.7/b, Tiranë Tiranë  Elton Shametaj 0692344222 elton.shametaj@sme.al; info@sme.al; www.sme.al L71509451A
140 Instituti Shqiptar i Studimeve dhe Edukimit në Teknologjine e Informacionit (ISSETI) Rr. "George W. Bush", përballë Parlamentit, Kulla II, Tiranë Tiranë Ornela Koleka 042235729; 0694098477 isseti@yahoo.com; okoleka@gmail.com; www.isseti.org  
141 Instituti Shqiptar për Çështje Publike (AIPA) Rr. Sami Frashëri, Nr. 41, Tiranë Tiranë Dorian Jano 042430333; 0692817502 director.aipa@umb.edu.al; http://aipa.umb.edu.al  
142 Instituti Shqiptar për Zhvillim Social dhe Ekonomik (AISED) Rruga "Liman Kaba", Pall. "38", Tiranë Tiranë Bledar Stafa 0689097146 aised.institute@gmail.com;   L6230240O
143 Instituti Shtëpia e Drejtësisë dhe e Pajtimit Kombëtar Bulevardi Zogu i Pare Prane stacionit te trenit Tirane Tiranë Agim Loci 042238964; 0692189721 info@ishdpk.org; agim.loci@ishdpk.org; www.ishdpk.org  
144 Integrimi i Zonave Suburbane (IZS) Rruga "Gj. Legisi", Laprakë, Tiranë Tiranë Agim Demushi   izs_al@yahoo.com;    
145 International Modelim Aredim (I.M.A) Rr. "Themistokli Germenji" Pall. 9, Hyrja 1, kati ll-te, Tiranë Tiranë Alban Lama 0692139854; 0692039854 bani_la2002@yahoo.com; www.imaojf.com L51517451S
146 Jetimi në Fokusin Tonë Bulevardi "Zhan Dark", afër Ministrisë së Punëve të Jashtme, mbrapa ish hotelit të Oficerave, kati i II, Tiranë Tiranë Hysen Dosti; Marsida Potka 046304637; 0665779998; 0694746615 jetimi.ne.fokusin.tone@hotmail.com; www.shjft.org  
147 Jonathan Center Rr. Mihal Duri, Tiranë Tiranë Oreada Kita 0682019727 info@downsyndromealbania.com; www.downsyndromealbania.com  
148 Këngët e Tokës Pallatet e Lanës, Shkalla Nr. 6, Tiranë Tiranë Adriana Dizdari 0673230785 kengetetokes1@gmail.com;    
149 Këshilli Atlantik i Shqipërisë (ATCA) Blv. Zhan D'ark, Nr.1, Tiranë Tiranë Kristaq Birbo 042225225; 0692075787 atca@albaniaonline.net; www.atlantic-council-al.com  
150 Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar (KASH) Rr. "Mine Peza" P.87/3, Hyrja2, kati 1, Tiranë Tiranë Enver Ferizaj; Gjon Gaspri 042229445; 0672003125 gjongaspri@yahoo.com;    
151 Këshilli Kombëtar Studentor (KKS) Rektorati i Universitetit të Tiranës, Sheshi "Nënë Tereza"
"Universiteti Kristal" Km 3, Autostrada Tiranë-Durrës
Tiranë   0692068180 zyraeshtypit.kks@gmail.com;    
152 Këshilli Shqiptar për Marrëdhenie me Jashtë (KSHMJ) Rr. Andon Zako Çajupi, Nr. 20/5, Tiranë Tiranë Elvina Jusufaj 042270894   www.acfr-al.org  
153 Klubi Ekologjik - Zyra në Tiranë Rr. "Hajredin Shtino", Nr. 413, Nd. 32, Shk. 1 Ap. 23, Kodi Postar 1012, Tiranë Tiranë Luan G. Leka   ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com;    
154 Klubi Shqiptar i Medias (KShM) Rr. Sami Frashëri, Pall. Tekno Projekt, 1001 Tiranë (perballe Piceri Juvenilja e Vjeter) Tiranë Shkëlqim Bylykbashi 042222024; 0692068229 mediaclub.albania@yahoo.com; www.mediaclub-al.org  
155 Komiteti i Pajtimit Mbarëkombëtar Rr. Maliq Muça, Pall 46, Ap 20, Tiranë Tiranë Gjin Marku 0682737989 gjin_marku@yahoo.com; gjin_marku@pajtimi.com; gjin_marku@hotmail.com; www.pajtimi.com  
156 Komuniteti Emanuel Shqipëri Rr. Durrësit, pallati i ri pranë Gjimnazit "Qemal Stafa", Tiranë Tiranë Mehmet Durishti 042258003; 0692680193 mehmetdurishti@yahoo.com; www.komunitetiemanuel.org  
157 Korridor përtej Kufijve Rruga “Haxhi Dalliu”, Nr. 29,  Residenca, Kati 2, Tiranë Tiranë Alket Kashahu 0674832293 kpk.albania@gmail.com;   L61620458V
158 Kuka në Ndihmë të Jetimëve dhe të Vobektëve të Shqipërisë Rr. "Myslim Keta", Nr. 31, Tiranë Tiranë Luan Keta 042366730; 042377615; 0692344941 hysni.kuka@yahoo.com;    
159 Kulturë - Media - Art Bulevardi “Zogu I”, P.103, Nr. 501, Tirane Tiranë Zana Çela 0682046468 cma@icc-al.org; www.operafestalbania.com  
160 Kuvendi i të Rinjve Shqiptarë (KRSH) Rruga "Nezir Gorica", Njësia 6, Tiranë Tiranë Marjon Gorica 0695778587; 0662067116 marjong@yahoo.com;    
161 La Casa Nel Cuore P. Kulturës, Sheshi "Skënderbej", 1000, Tiranë Tiranë Gaetano Tarsitani 0682024128 info@lacasanelcuore.org; lacasanelcuore@gmail.com; www.lacasanelcuore.org  
162 Leadership Development Association Albania (LDA Albania) Rrruga "Medar Shtylla", Lura3, 1020, Tiranë Tiranë Marilo Meta 0684241000 president.albania@lda.international; meta.marilo@gmail.com; https://goo.gl/SfGpLC L71324453T
163 Lëvizja Artistike Kulturore Shqiptare (LAKSH) Rr. "Nikolla Tupe", Nr. 4, H. 1, Apt. 8,
Njësia Bashkiake Nr. 5, Tiranë
Tiranë Imelda Ahmataj 0694645673 aacmvision@gmail.com; www.laksh-al.org  
164 Lëvizja e Gruas për Zhvillim Integral (LGZHI) Rr. Gjergj Fishta, Kulla jeshile, Nr. 1, Tiranë Tiranë Anjela Vasili 042428148; 0692611185      
165 Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) Rr. Brigada VIII, Godina 1/3, Ap. 9, Tirana 1001 - Albania Tiranë Blerta Hoxha 042253184; 0682071710   www.em-al.org  
166 LIBURNETIK Rr. Siri Kodra 332, Tiranë Tiranë Ergys Gezka 0697424044 info@liburnetik.org; www.liburnetik.org L42019452F
167 Lidhja e Gazetarëve të Shëndetit (LGSH) Bulevardi "Gjergj Fishta", Kullla 1. Pall ne krah te gjykates se Rrethit. Ap. 18, Tirane Tiranë Sonila Cemurati 0672035139; 0692053985; 0698570166 sonilamlloja@yahoo.it; lgshalbania@gmail.com; sonilacemurati@gmail.com; https://goo.gl/NPGnvU  
168 Lux Hominum (LuHo) Rruga "Budi",  pallati Konstruksion, Zyra Nr.7 , Tirane Tiranë Fjoralba Dishi 0697871153 dishi.fjoralba@gmail.com;   L61914451O
169 M & M Ivanaj Foundation Institute Rr. Perlat Rexhepi, Nd. 19. Hyrja 9, Tiranë Tiranë Drita Ivanaj 04450 2680 info@ivanaj-foundations.org; https://www.ivanaj-foundations.org K51712022N
170 MAYA (Medical Association Youth Albania) Rr. Barrikada, Ndertesa HODO, Ap. C8, Tirane Tiranë Indrit Seferi 0692603821 indritseferi@gmail.com;   L41830457H
171 Mbrojtja e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara (MEDPAK) Rr. Shyqyri Ishmi, Pallati 38, Apt.3, Tiranë Tiranë Zela Koka 0693577247 info@medpak.org; www.medpak.org K48210602A
172 Më Pranë Adoleshentëve Rruga "Kristaq Mone", Unaza e Re, Tiranë Tiranë Nevila Mataj 0673136597 nevimataj@yahoo.com;   L51829453D
173 Media Circus Rr. Saraceve, Nr.52, Tirane Tiranë Ledja Likaj 0692065042 ledjaliku@gmail.com;   L62203452B
174 Meditimi Transcendental i Shqipërisë Qendra Aksion Plus - Rruga Nasi Pavllo (pas Ambasadës Amerikane), 1000 Tiranë Tiranë Felix Kaegi 0695564104 f.kaegi@fairtalk.com; http://al.tm.org L41604451H
175 MEGAPHONE Rr. A. Basha, Kompleksi Derveni, Kati 1, Tiranë Tiranë Taulant Mërkuri 0692886223 info@megaphone.al; www.megaphone.al  
176 Milieukontakt Albania Rr. “Xhorxhi Martini”, Pll. Teuta Konstruksion, Sh. 3, Ap. 8, Tiranë Tiranë Valbona Mazreku 042256528; 0682065353 valbona.mazreku@milieukontakt.org; office@milieukontakt.org; www.milieukontakt.org L01311454H
177 Miqësi dhe Bashkepunim me Europën (MBE) Rruga "Bogdanve", Pll 32 H.4, Tiranë Tiranë Gjon Nikolli 042264202; 0695431470 mbe_fce@hotmail.com; gjonnikolli@live.com;    
178 MIRËSIA Rruga "Vaso Pasha", ish-blloku, Tiranë Tiranë Arta Sara 0697863355 artasaro@hotmail.com;    
179 Mjedisi dhe Bujqësia Rr. Llazi Miho, Pallati Nr 5, Kombinat, Tiranë Tiranë Gramoz Ramollari 0682686179 gramoz_ramollari@yahoo.com;    
180 MOKO Tirana (Muzeu i Objekteve të Komunizmit) Rr. "Labinoti", P.2, Shk.10, Ap.4, Tiranë Tiranë Arba Bekteshi 0665747512 moko.archive@gmail.com; www.mokotirana.org  
181 Mountain Bike Albania Rr. Frederik Shiroka Kulla 2 Kati 1, Tiranë Tiranë Enid Mero 0693257025 enid.mero@gmail.com; www.mtb.al J41531451B
182 NAMART - Albania Bulevardi "Gjergj Fishta", Kulla 4, ap. 3, Tiranë Tiranë Fatma Spahiu 042273313; 0684010653 namartalbania@hotmail.com;    
183 Narconon Albania Rruga "Frosina Plaku", Nr 11, Tiranë Tiranë Vitore Lelaj 0682612910 narcononalbania@yahoo.com; vitore_kapo@yahoo.com;    
184 NDIHMË !!! Rr. Jul Variboba Vila 4, Tirane Tiranë Sokol Cili 0692021421 ndihme_org@yahoo.com;    
185 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në Tiranë Rr. "H.Dalliu" Pall 2 Sh1 Ap2 Tiranë Tiranë Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com;    
186 Ndihmoni Jetën Fshati Prush, Komuna Vaqarr, Tiranë Tiranë Aferdita Seiti 0682084945 info@helpthelife.org.al; www.helpthelife.org  
187 Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH) Rr. Naim Frashëri, Nr. 6, Tiranë Tiranë Sevim Arbana 042223001, 022237728; 0692095973 sevim@icc-al.org; uaw@icc-al.org; www.uaw-al.com  
188 Ne për Golemin Blv. Palmave, Nr. 2, Golem, Kavajë Tiranë Ilmi Xhaferri 0682338034 ilmi.xhaferri@gmail.com;    
189 Një botë e re Rruga "Rexhep Jella", Nr 12, Tiranë Tiranë Gezim Tola 0673870706      
190 Një botë për një zemër Bulevardi "Bajram Curri", Materniteti "Koco Glozheni", kati 6, Tiranë Tiranë Agim Baçi 042452843; 0682071825 elonabaci@gmail.com; www.njebotenjezemer.org  
191 Njerëz dhe Ide Rruga "Stavri Themeli", Nr. 72, Tiranë Tiranë Juliana Sinanaj   njerezdheide1@gmail.com; www.njerezdheide.org  
192 Njësia Shqiptare e Bioetikës Rruga Jordan Misja, Pallati Hekla, Hyrja A, Ap. 31, Tiranë Tiranë Altin Stafa 00393495870970  astafa@hotmail.com;   L52323452J
193 Observatori për të Drejtat e Fëmijëve (ODF) Blv. "B. Curri", Pallatet "Agimi", Shk.5, Ap.81 Tirane Tiranë Elma Tershana; Zana Kondi 042258987; 0674070991; 0692551348 director@observator.org.al; www.observator.org.al  
194 Olimpiku Special Shqiptar Rr. Mine Peza, P 250, Sh 1, Ap 17, Tirane Tiranë Eva Bellova 0683247519 eva.zace@gmail.com;    
195 Olof Palme International Center - Albania Rr. "Pjeter Bogdani", Pall. 12. Kati VI, Ap. 26, Tiranë Tiranë Plejada Gugashi 0682063677 plejada.gugashi@palmecenter.se; www.palmecenter.se  
196 Open DOORS Rr. Preng Bib Doda, Ndertesa 42, Sh.1, Ap. 7, Tiranë Tiranë Rezear Xhaxhiu 042245552 rezearxhaxhiu@yahoo.com; opendoors_center@yahoo.com;    
197 Open Doors for Albanian Youth (ODAy) Pas Casa Italia, Hapësira X, Tiranë Tiranë Esma Sina 0697941339 opendoors.oday@gmail.com;   L42422453R
198 Open Mind Spectrum Albania (OMSA) Rruga Mihal Grameno, P. 010, Shk. 1, Ap. 6, Tiranë Tiranë Arber Kodra 0693953920 omsa.albania@gmail.com; arberkodra85@gmail.com; www.omsalbania.com  
199 Organizata e Bashkuar e Veteranëve të Luftës Antifashiste të Popupllit Shqiptar (OBVL) Rruga "Abdi TOPTANI", Selia e Partisë Dmokratike Tiranë Jorgji Terca 042243904; 0693298585 t_llupo@yahoo.com;    
200 Organizata për një vizion të ri (NEO) Rr. "Bogdani", P. 19, Ap. 5, Tiranë Tiranë Pjerin Marku 0682080672 markupjerin@gmail.com;    
201 Organizata për Zhvillim dhe Emancipim (OZHE) Kutia Postare 1425, Rr. "Durresi" P.102, sh.1, ap.5, Tiranë Tiranë Genci Anastasi 042237915; 0692026724 orgzhe@gmail.com; gencianastasi@gmail.com; www.ozhealbania.org  
202 Organizata për Zhvillim në Fushën e Turizmit Përballë Komandës së Aviacionit, pranë zyrave të firmës "InterTrade", Vaqarr, Tiranë Tiranë Andi Hila 0693567431      
203 Organizata Shqipëria Europiane (OSE) Rruga ''Myslym Shyri'', Nr. 45/1, Tiranë, 1022 (P.O BOX 508/29) Tiranë Jurgen Malaj 0696040800   www.ose.al  
204 Paraleli 40 Gradë Rr. Perlat Rexhepi, P. Unicon, Ap. 43, Tiranë Tiranë Ilir Bolani 042255811 paraleli40@gmail.com;    
205 Partner në Zgjidhje dhe Zhvillim - Development Solutions Associates (DSA) Rr. Lekë Dukagjini Nr. 11/1, Kati 3, Ap. 2, Tiranë Tiranë Elvina Merkaj 042225237 elvinamerkaj@yahoo.it; www.dsaconsult.com  
206 Partnerët Shqipëri - Qendra për Ndryshim dhe Menaxhim Konflikti Rr. Muhamet Gjollesha, P. 16/1, Shk.1, Ap.9, PO box 2418/1, Tiranë Tiranë Elona Kapexhiu 042254881; 042254883 partners@partnersalbania.org; www.partnersalbania.org  
207 People in Focus Rr. "M. Grameno", P. 40 Shk. 1, Tiranë Tiranë Armelia Barci 0696033070 peopleinfocusalbania@gmail.com;   L42011451D
208 Përtej Barrierave Rruga e Durrësit, Ish Uzina Tirana, Laprakë, Tiranë Tiranë Ana Mullanji 044806136 anadervishi@yahoo.com; www.beyondbarriers.org; www.vullnetarizmi.org  
209 Përthyerje Rr. Isa Boletini, Nd.2, Kati 6, Tiranë Tiranë Marinela Sota 042259139 refraction2000@gmail.com; refraction@albmail.com; www.refraction.org.al  
210 POETEKA Rr. "Frederik Shiroka", Kulla 3, Tiranë Tiranë Arian Leka 042425595; 0682062263 infopoeteka@gmail.com; arianleka@ymail.com; www.poeteka.org  
211 Pro~Youth Rruga "Tefta Tashko", Tiranë Tiranë Julian Dalipi 0665899991   www.proyouth.org  
212 Programi i Alternativave Sociale Stimuluese (PASS) Rruga Dora D'istria, Vila 1, Tirane Tiranë Ened Mato 044502574 enedmato@hotmail.com; www.pass-al.org  
213 Programi Mbështetjes së Shoqatave Rurale (RASP) Rr. Dritan Hoxha, Pall. Teknoprojekt, Shkalla 2, ap 28, Tiranë - PO.Box 2415/1 Tiranë Petrit Dobi 042404584; 0692067991 office@rasp.org.al; www.rasp.org.al  
214 Projekte Vullnetare Ndërkombëtare (PVN) Rr. Myslym Shyri, Tiranë Tiranë Oltiana Rama 0692425264 info@pvnalbania.org; www.pvnalbania.org  
215 PULS Rruga e Kavajës, Park Construction, Tiranë Tiranë Izabela Trojani 0672017847      
216 Qendra "Çelësi im" Rruga Nacionale Tiranë - Kamëz, Tiranë Tiranë Enkelejda Kumaraku; Milena Bekteshi 0682077647; 0696017327 leda_jezus@yahoo.com; milena_mit@yahoo.com;    
217 Qendra "E drejta për ju" Rr. "Reshit Collaku", Pallati Shallvareve Shkalla 7, Tiranё Tiranë Hysen Spahiu 0692197442 prifti_aida@yahoo.com;    
218 Qendra "Ekipi për Studim dhe Informim Ligjor" (LIST) Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, Tiranë Tiranë Erion Fejzulla 0689036757 qendralist@gmail.com; www.qendra-list.org  
219 Qendra "European Center For Development And Education - Albania" (ECDE) Rr. Margarita Tutulani, Nr 34, Tiranë Tiranë Matilda Asllanaj 0686077599; 0695290152 mati_asi@hotmail.com;    
220 Qendra "Fëmijët Sot" Rr. Rexhep Jella, Nr. 127, Selitë e Vogël, Tiranë Tiranë Klodiana Thartori 0696075791 klodthartori@gmail.com; www.femijetsot.org  
221 Qendra "Gus Albania" Rruga Besim Imami, Pallati i Ri, Kati i 7, Tiranë Tiranë Marjana Dividi 0696507490 info@gusalbania.al; www.gusalbania.al L52222451T
222 Qendra "House of Europe" Rr. "Sami Frashëri", Nr. 13, Sh. 1, Ap. 2, Tiranë Tiranë Valbona Jaupllari 042268256; 0692050541 acela@houseofeurope.org; www.houseofeurope.org  
223 Qendra "Instituti Europian i Tiranës" Rruga "Ymer Kurti", Qendra "OLIMPIA", Tiranë Tiranë Sonila Pema 044514811; 0692050546   www.iet-eit.org