AMSHC-logo.jpg
Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile
Baza e të Dhënave të OJF-ve të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
Përditësuar më datë 10.04.2014
Nr. Emri i OJF-së Adresa Qarku Person Kontakti Telefon; Faks; Celular E-mail Website
1 Mbrojtja e të drejtave të grave qytetare e fshatare - Berat Lagja "28 Tetori", Berat Berat Arta Dyrmishi 0684156116 artadyrmishi@hotmail.com  
2 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare Lagja "Llukan Prifti" Kuçovë dhe Rr. "H.Dalliu" Pall 2 Sh1 Ap2 Tiranë Berat Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com  
3 Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore "Pallati i kultures" - Berat Berat Gentiana Deçolli 0684094694 natyraberat@yahoo.com  
1 Bashkëpunim e Zhvillim të fshatrave të Qarkut të Dibrës (DELFINI) Bulevardi Elez Isufi - QEK, Peshkopi Dibër Halil Goleci 0682693558 shoqata_delfinidiber@live.com  
2 Qendra Ditore Multidisiplinare MATI (QDMD) QDMD "MATI" Pallati i Sportit "Ferit Hysa" Burrel Dibër Dalip Gjoka 0682448102 qdmdmati@gmail.com  
3 Shoqata maqedonase "Ilinden"- Tiranë - Dega Gollobordë Trebisht - Dibër Dibër Ylli Halilaj 0685540035 drustvo.ilinden.tirana@live.com www.ilinden-tirana.com
1 Fondacioni Instituti për Progres - Albania (INGPA) Lagjia Nr 17, Rruga "Stef Kaculini" Nr 7790, Durrës Durrës Anna Xheka 052904732; 0682080002 axhekadpshb@yahoo.com; progressinstitut@yahoo.com  
2 Forumi rajonal I OJF-ve, Krujë Lagja 2, Krujë Durrës Muharrem Goci 0682554422 muharremgoci@yahoo.com  
3 Natyra për Njeriun Lagjia 15, Rruga "Aleksandër Goga", Durrës Durrës Fali Ndreka 0684350700 natureforman@yahoo.com  
4 Qendra ALBANIA L. 13, Plazh, Durrës Durrës Ismail Saliko 0662120953 albkult@yahoo.com www.albkult.org
5 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile, Durres (QZHSHC - CSDC) Lagja 11, Rruga: A. Serreqi, Durrës Durrës Mirjam Reçi 0682629527 csdcdur@icc-al.org  
6 Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen" L. 17, Rr. "Leon Tolstoi", Skolina 5, ish-Kënetë, Durrës Durrës Fabiola Laço Egro 052907010; 0692094622 todayforthefuture@yahoo.com; fabiolaegro@hotmail.com www.albaniancommunitycentre.org
7 Shoqata e Grave me Probleme Sociale L.2, Rruga "Sefer Efendiu", prapa Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Durrës Durrës Bajana Çeveli 052234600; 0692103315 shoqatagrave@yahoo.com; qendraekeshillimit@yahoo.com www.drejtesisociale.com
1 AKS (Art-Kulture-Sport) Lagja Nr. 1 Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0672031846; 0682293941 hballiu@gmail.com  
2 AURORA Fushë-Studen, Steblevë, Librazhd Elbasan Pellumb Gjini 0692793910 aurora_ojf@yahoo.com www.aurora.org.al
3 Egnatia Librazhd Elbasan Agim Blloshmi 0666667100; 0692584120 shoqata_egnatia@yahoo.com; blloshmi_agim@yahoo.com  
4 Elba-Folk - Elbasan - Shoqatë Kulturore Artistike Bulevardi "Qemal Stafa" 2, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 05452489; 0689024024 sofoklipd@yahoo.fr  
5 Forumi i Gruas Elbasan (FGE) Lagja "5 Maj", Rruga "Muç Shqiptari" Pallati 450/1, Elbasan Elbasan Shpresa Banja 054257723; 054254516 forumi_gruaselbasan@yahoo.com www.forumigruaselbasan.org
6 Një ëndërr më shumë Lagjia "5 Maji", Rruga "Sul Domi", ish-parku i mallrave, Elbasan Elbasan Bukuroshe Manaj 054245583; 0692066599 manajb@yahoo.it  
7 Partnerët për Integrim Lagja Brigada 17 Sulmuese, Elbasan Elbasan Kadri Kruja 0694412741 partneretperintegrim@yahoo.com  
8 Për Një Shqipëri të Shëndetëshme (FHA) Lagj. "K. Elbasanit", Pallati 50, Hyrja 3, Kati I, Elbasan Elbasan Edmont Laho 0682099064 lahoe90@yahoo.com www.healthyalbania.org
9 Progresi për të gjithë Lagja Nr. 2, Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0696616678 dragoslib@yahoo.com  
10 Romano Sezi Lagja 5 Maj (Rrapishtë), Elbasan Elbasan Enver Mustafaj, Ormela Jani 0682528297; 0697235579 romanosezielbasan@yahoo.com  
11 Shoqata e Komunitetit Egjiptian "Jemi edhe Ne" Rruga "Georg Golemi", Lagja Nr. 1, Librazhd Elbasan Rexhep Shaka 0692502690 shoqatajemiedhene@gmail.com  
12 Shoqata Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Komunale - Qarku Elbasan Prane Drejtorise Sherbimit Pyjore Elbasan Elbasan Ndriçim Çela 051422300; 0683576089 celacimi@yahoo.com www.shkpkk.org
13 Shoqata Zhvillimit të Burimeve Natyrore Papër - Elbasan Ne km 13 te superstrades Elbasan - Rrogozhine, prane zyrave te komunes Paper Elbasan Ndriçim Çela 0683576089 celacimi@yahoo.com  
1 ANTIK Lagja Kastriot, Rruga Ramiz Aranitasi, pranë Teatrit "BYLIS", Fier Fier Saimir Ahmeti 0692087338 saimirahmeti@yahoo.com  
2 Dyert e së Ardhmes (DEA) Lagjja "Kastriot", Rr. "Leon Rei", Qendra Ekonomike, kati IV, Fier Fier Matilda Dushku 0684029787; 0696207543 matildadea@yahoo.it  
3 Jeta Ime Lagjia "11Janari", Rruga "Ramiz Aranitasi", Fier Fier Klarita Nevraj 034233668; 0695292164 jetaime.center@hotmail.com www.jeta-ime.weebly.com/
4 Qendra "Epoka e Re" Lagja "29 Nëntori", Rr. "Pinallopi Pirro", Fier Fier Nevila Jahaj 0694050291 epokaere-yp@fieri.com www.epokaere.org
5 Qendra Sociale Murialdo Rruga Shën Leonardo Murialdo Edukator, Sheq i Vogël, 9300 Fier Fier Rosario Avino 034228285; 0695288909; 0684157775 qsm@murialdo.org www.murialdoalbania.org; www.murialdo.org
6 Shpresë për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar (SHFAK) Rr. Petro Tako, Lagja Afrim, Fier Fier Rajmona Budaj 0694436326 rajmondabudaj@hotmail.com  
1 ARGJIRO Rr. Nikolla Tupe, Pallati Leskova 4/2, Tiranë Gjirokastër Ilda Mara 042255908 imara@argjiro.org www.argjiro.org
2 CESVI Cooperazione e Sviluppo - ONLUS Kompleksi Kulturor, Shëtitorja "Odise Paskali", kati i II, Përmet Gjirokastër Eris Ceka; Giorgio Ponti; Denada Korreshi 081323725; 0682063751; 0696367969 enricobaccioni@cesvi.org; giorgio.ponti@cesvioverseas.org; stefanopiziali@cesvi.org www.cesvi.org; www.cesvi.eu; www.visitpermet.com
3 CIOFF - Seksioni Ndërkombëtar Shqiptar Lagja Partizani pall 127/9 Permet Albania Gjirokastër Niko Mihali 042255759; 0692234986 niko.mihali3@gmail.com; cioff-albania@cioff.org www.cioff.org
4 Elena Gjika - Dora D'Istria, Përmet Lagja Partizani, Përmet Gjirokastër Natasha Karafili 081322426 egjikassoc@albmail.com  
5 Gazetarë Profesionistë - Gjirokastër Lagjja "18 shtatori", Pranë ish Uzines Metalike, Pallati i Ri, Ap 7, Gjirokastër Gjirokastër Fatos Puto 0692158156 shoq.gazetareve@gmail.com; fatputo2003@yahoo.com  
6 ODRIA - Shoqatë Atdhetaro Kulturore Kodra e Diellit, pallati jeshil, k/5, h/5, Tiranë Gjirokastër Thanas Meksi 042484299; 0692429395 sofoklipd@yahoo.fr odriegolik.itgo.com
7 Organizata për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës (GCDO) Obelisk, Pazar, Gjirokastër Gjirokastër Sadi Petrela 08467077; 0692078767 spetrela@gjirokastra.org; info@gjirokastra.org www.gjirokastra.org
8 Qendra Rajonale e Zhvillimit të Integruar (QRZHI) Hotel Alvero, Permet Gjirokastër Vasillaq Nikolla 0682081334 vnikolla@yahoo.fr  
1 Fondacioni Dorcas Aid Internacional (DAI) Rr. L10, Blloku i Ri i Sportit, Korçë Korçë Ilia Dishnica 082242115; 082253883 office@albania.dorcas.org www.dorcas.net
2 Forumi OJF-ve Pogradec (F.OJF.P) Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 forumi_ojf_pogradec@yahoo.com  
3 Gruaja Korçare Bul. Gjergj Kastrioti P.3, Korçë Korçë Klara Celo 0692341201 womenkorca@yahoo.com  
4 Organizata për Menaxhimin e Destinacionit (DMO) Qendra e Informacionit Turistik, Bul. Shën Gjergji, L.9, Korçë Korçë Orieta Glozheni 082257803; 0672034403 dmo.korca@gmail.com www.visit-korca.com
5 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - Korçë Lagjia 12, Blv. "Shen Gjergji", Pallati i Kultures, Kati II, Korce Korçë Ereandra Taipllari 082244183 csdckor@icc-al.org  
6 Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Jetimë Korçë Pallati i Kulturës "Vangjush Mio", kati i dytë (pranë Qendrës së Zhvillimit të Shoqërisë Civile Korçë), Korçë Korçë Marjeta Jani 0692485375 marjetajani@yahoo.com  
7 Shoqata e Invalidëve të Punës - Dega Korçë Lagjia 2, Shtëpia e Oficerëve, kati i II, Korçë Korçë Raimonda Jaupi; Marinela Fustanja 0693246303; 0692767867 marinelafustanja@yahoo.it  
8 Shoqata e Përfitimit Fizik (SHPF) Rr. 6 Dëshmorët e Cifligut No 38, L7, Korçë Korçë Isuf Salice 0692534907 isufsalice@gmail.com  
9 Shoqata Kombëtare 'Beach Volleyball' Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 llazi_kerxhalli@yahoo.com  
10 Shoqata Rrëshqitja dhe Natyra (SHRN) Rr. 6 Dëshmoret, Nr.38, Korçë Korçë Thoma Tasho; Isuf Saliçe 082242883, 0692534907 isufsalice@gmail.com  
11 Unë, Gruaja Rr. Kajo Karafili, Pogradec Korçë Eleni Jajçari 083222140; 0692566554 une_gruaja@yahoo.com www.unegruaja.com
1 ALB-AID Rr. Eksod 99, P. Drini, K.1/2, Kukës Kukës Jonuz Kola 024224006; 0682070905 albaid@alb-aid.org www.alb-aid.org
2 Gruaja në zhvillim - Kukës Lagja Nr. 6, Vila pranë zjarrfikëses, Kukës Kukës Lumturi Baja 0682751599 lumturi_baja@yahoo.com  
3 Për ju Nëna dhe Fëmijë Lagjja 6, Kukës Kukës Hume Elezaj 0673417707 helezi65@yahoo.com  
4 Qendra Integrim e Zhvillim Demokratik Kukës (QIZHDK) Lagja nr. 4, Pallati nr.8, Shk. 1, Ap 3, Kukës Kukës Zyrjan Alushi 0692097016; 0672018016 zyrjanalushi@yahoo.com  
5 Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) - Dega Tropojë Sheshi A. Hajdari, Pallati i Kulturës, Bajram Curri, Tropojë Kukës Afërdita Prroni 042402428 qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al www.hrdc.al
6 Rinia në Sipërmarrjen e Lirë Rr. Dituria, Qendra Rinore, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Rifat Demalija 024223113; 0682095148 rslorg@hotmail.com; orgrsl@yahoo.com www.rsl-al.org
7 Shoqata Mjedisore "ALPIN" - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Bashkia Bajram Curri, kati 4-të, Tropojë Kukës Astrit Metaliaj 0682404490 alpin_m@yahoo.com; ametaliaj@hotmail.com  
1 Gruaja Vizioni i Ndryshimit Qendra e Artizanatit, Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhe Lezhë Madalena Gega 021524582, 0672080384 madalena_gega@hotmail.it  
2 Komiteti Rinor Lezhë Pallati Kulturës, Kati II, Lezhë Lezhë Kastriot Kodheli 0672087593 kodheli04@yahoo.com  
3 Romët e Veriut (ReV) Lagjia Skënderbeg, Lezhë Lezhë Bujar Berisha 0693109182 rometeveriut@ymail.com  
4 Shoqata social kulturore "Shega lezhjane" Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati 136, shkalla 13, Lezhë Lezhë Mark Gjoka 0682298774 mark_gjoka@yahoo.com  
1 ALBmontagna Rr. Ymer Puka, Pallati 043, Post Code 4400, Pukë Shkodër Geldon Strugaj 0695618483 albmontagna1@gmail.com; strugajgeldon@gmail.com  
2 Creative City L. Qemal Stafa, Rr. Besnik Sykja, Nr. 29, Shkodër Shkodër Fatlira Bala Lohja 0673081001 cc@infoshkodra.com www.infoshkodra.com
3 Green Centre Albania Laboratori Baktereologjik, Shkodër Shkodër Anila Neziri 0692155511 anilaneziri@yahoo.com www.greenalbania.com
4 Gruaja Drejt Integrimit Qendra Komunitare pranë Bashkisë, Pukë Shkodër Bukurije Imeri 0682448263 gdi_2011@yahoo.com gruajadrejtintegrimit.blogspot.com
5 Gruaja tek Gruaja (GTG) Lagjia "Vasil Shanto", Rruga "Marin Barleti", Nr. 161, Shkodër Shkodër Majlinda Angoni 0682079112 gruajatekgruaja@gmail.com www.gruajatekgruaja.com
6 Gruaja Verilindore e Pa Punë Angjelina Paloka, rruga "Migjeni" Pukë Shkodër Angjelina Paloka 021222689; 0682055921 shgvp.ampa@hotmail.com  
7 Madonnina Del Grappa KUTIA POSTARE 181, Shkodër Shkodër Fabrizio Nocchi 022242684; 0672862161 madonninadelgrappa@libero.it  
8 Projekti Shpresa L.3 Heronj, Rr. Pal Engëlli, Nr 5, Shkodër Shkodër Luigj Mila 02245257; 0672880788 progetto.speranza@gmail.com www.projektishpresa.org
9 Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike (QKSHP) Lagjia "Vasil Shanto", Shkodër Shkodër Altin Nika 0673017299 koordinator@qkshpsikologjike.org www.qkshpsikologjike.org
10 Qendra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar Bulevardi "Zog I", Pallati 33, Shkodër Shkodër Antonjeta Pero 0682259025 antonjetapero@hotmail.com www.qknjak.org
11 Qendra Sociale "Hapa të Lehtë" Rr. Murgeshave Nr 6, Shkodër Shkodër Alketa Leskaj 022241316, 0672741522 qendragruashk@yahoo.com; hapatelehte@gmail.com www.hapatelehte.org
12 Ravasco Lagja "Tre Heronjtë", Rruga "Çajupi", Kutia Postare 152, Shkodër Shkodër Olga Lucia Rojas 0682677321 olgalucia_rojas@yahoo.it  
13 Shoqata e Gruas "Nora e Kelmendit" Tamare, Malesi e Madhe Shkodër Angjelina Bujaj 0693044175 shoq.noraekelmendit@hotmail.com  
14 Shpresa për të ardhmen L: 3 Heronj, Rr: Skenderbeg, nr.63, Shkoder Shkodër Pranvera Marku 022246423; 0692813575 hopeff@hotmail.com www.hopeff.com
15 Trajnerë në Edukim L. Fahri Ramadani, Rr. Tregu i ri. Ap. 259, Shkodër Shkodër Lindita Bushati 0692252868 shoqatatne@yahoo.com  
16 Zejtarët e Veriut L. Kongresi i Përmetit, Rr. Osa Kuka, Nr. 24, Shkodër Shkodër Drita Dibra 022247075; 0682533844; 0682077731 zejtareteveriut@yahoo.com  
1 Active Disabled People - Albania (ADP) Rr. Vllazërimi, Tiranë Tiranë Bledar Suxha 0682000324 adp.albania@adp-al.org; bledi_suxha@adp-al.org www.adp-al.org
2 AELFIOR Bd. Zhan d'Ark, Kulla jeshile 8 (sot e bardhë) no.2 8/3, Tiranë Tiranë Aleksander Peçi 0674022490 aleksanderpeci@gmail.com www.youtube.com/aleksanderpeci; www.youtube.com/pianodrom; www.facebook.com/pianodrom
3 Agjencia për Kërkime, Trajnime dhe Konsulencë (AKTK) Rr. Hajredin Shtino, Nr. 44, Tiranë Tiranë Erisola Dino 0694263321 rtc.agency@gmail.com  
4 Aksion Plus Qendra e shëndetit mendor Nr. 1, Rr. Stavri Vinjau, Tiranë Tiranë Genci Mucollari 042375368, 0692066359 gencaxionp@albmail.com; desarda_nazaj@yahoo.it  
5 Albanian Art Institute (AAI) Rr. Muhamet Gjollesha, Blloku Vasil Shanto, Pall. Nr. 6, Ap. 7, Tiranë Tiranë Ilir Butka; Edit Llazani 0689037774; 0693181539 info@albaniaartinstitute.org www.albaniaartinstitute.org
6 Albanian Center of Contemporary Art (ACCA) Galeria e Vogel, P. 7, Ap 31, Tirane Tiranë Genc Mullici 042265445; 0692212159 gencm99@yahoo.com www.galeriaevogel.com
7 Albanian Legal and Territorial Research Institute (ALTRI) Rruga "Asim Zeneli", Nr. 7, Tiranë Tiranë Eda Noçka 046303415; 0694050008 edanocka@yahoo.fr; qendra.altri@gmail.com www.altri.al
8 Albanian Life Quality Union (ALQU) Rr.Frederik Shiroka, Kulla C/3 Kati II, Tirane, Albania Tiranë Edmond Stojku 044404444 info@al-qu.com www.al-qu.com
9 Aleanca Kombëtare Rinore (AKR) Rruga e Elbasanit, Nr. 32/4, Tiranë, 1009, (P.O BOX 806/1) Tiranë Jurgen Malaj 0696040800 kontakt.akr@gmail.com www.akr.al
10 Amaro-Drom (Unioni për Zhvillim dhe Integrim të Minoritetit Rrom në Shqipëri) Rr. "Sulejman Pasha", Lagjia 4, P. 2, Shk. 3, Tiranë Tiranë Skender Veliu 042248925; 042231391; 0682039014 amarodrom@abissnet.al www.unioniamarodrom.org
11 Art Kontakt Rr. Luigj Gurakuqi, P.89/A, kati 10. (pranë R&T group), Tiranë Tiranë Andi Tepelena 0662207146 info@artkontakt.al www.artkontakt.al
12 ASAN (Rrjeti i Studentëve Shqiptarë në Botë) Rr. Pjetër Bogdani, Nr. 16, Tiranë Tiranë Isilda Dale 0672591738 kontakt@asan.al www.asan.al; www.punesimirinor.com
13 BIOPLANT Albania (Shoqata e Hortikulturës Organike) Lagjja e Re "Misto Mame", Rr. Atë Stath Melani", Njësia Nr. 6, Tiranë Tiranë Ali Coka 0692716175 bioplantalbania@yahoo.com; ali-coka@hotmail.com  
14 CARITAS Albania Rr. Don Bosco, Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert Nikolla 042230088 caritasalbania@caritas.icc-al.org www.caritasalbania.org
15 Dream City FEST Rruga "Ibrahim Tukiqi", Nr. 6, 1001, Tiranë Tiranë Enri Mato 042257475; 0695779682 enrimato@gmail.com; emato@dreamcityfest.com www.dreamcityfest.com
16 E Ardhmja Jonë Rruga Fortuzi, Godian Aleanca Kuq e Zi, Tiranë Tiranë Alfred Muharemi 0682003339 drejtor.ekzekutiv@gmail.com https://www.facebook.com/pages/eardhmjajone/218046168228997
17 ECO - Partners for Sustainable Development Rr. Ismail Qemali, Pallati 2K, Nr. 25/B, Tiranë Tiranë Ardian Maci 042234482; 044302565; 0672023612 info@europartners.al; ardian.maci@europartners.al www.eco.al
18 Ecovolis Rruga Dora D'Istria, Vila 1, Tiranë Tiranë Odeta Seferi 044502574 info@ecovolis.com www.ecovolis.com
19 Ekolëvizja Rr. M. Shtylla Nd. 46, Ap. 26, Kodi Postar 1022, Tiranë Tiranë Xhemal Mato 042226853, 0684053164 xhmato@abcom.al www.ekolevizja.org
20 Endra pa faj Bul. "Zhan D'Ark", Pall.2, Shk.1, Ap.8, Tiranë Tiranë Marsida Metani 0694890175; 0682060026 marsimetani@gmail.com  
21 EPER Center Rr. Aleksandër Moisiu, Pall.72/1, Ap.3, Tiranë Tiranë Elvis Çela 042230252; 0672054788 info@epercenter.org; ecela@epercenter.org www.epercenter.org
22 Evolution of Youth Rr. H.H.Dalliu, P. 10, Shk. 3, Ap.8, Tiranë Tiranë Gledis Shehu; Besa Xhumari 0684072803; 0694065780 eoy.tirana@gmail.com  
23 Evropianet e Rinj Federaliste (JEF Albania) Rruga Barrikadave, Pallati (Hodo) Ish-Kinema 17 Nentori, Hyrja B2, Nr. 6, Tiranë Tiranë Vladimir Thano 042400233 info@jefalbania.org www.jefalbania.org
24 Federata e Familjes për Paqe Botërore dhe Bashkim (FFPBB) Rr. Budi, P. 72, Ap. 7, Tiranë Tiranë Gani Rroshi 044500505; 0692060270 sekretaria@federataefamiljes.org www.federataefamiljes.org
25 Fëmijët e shekullit 21 Bulevardi zogu i pare, pall.32, shk.1, Tiranë Tiranë Vera Palushaj 0682005838 shoqatafsh21@yahoo.com; palushaj_v@yahoo.com  
26 First Step (FS) Rr. "Reshit Collaku", Pall. Shallvaret, Tiranë Tiranë Jorgo Papadhopuli 042248875; 0695446818 abc@icc-al.org; firststep.npo@gmail.com  
27 Fondacioni "Davidi" Rruga "Sulejman Delvina", Nd. 46, Ap. 1, Tiranë Tiranë Aristir Davidhi 042265657, 0692462434 qendra_davidi@yahoo.com  
28 Fondacioni "Harriet Martineau" Rruga e Dibrës, Pall 110. Pranë Klinikës Ortodokse, Tiranë Tiranë Entela Binjaku 044530909; 0684037832 martineauharriet@gmail.com  
29 Fondacioni Fëmijët Shqiptarë "Domenick Scaglione" Rr. "Dëshmorët e 4 Shkurtit", Pall. Nr. 30, Kati 2-të, Tiranë Tiranë Entela Vakiari 0686027771 entela.vakiari@gmail.com www.albanianchildren.org
30 Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, Tiranë Tiranë Ketrina Çabiri 0686070012 ketrina.cabiri@uet.edu.al www.fondacionifle.al
31 Fondacioni për Zhvillim Humanizëm dhe Demokraci (FZHHD) Rruga: "Pjetër Budi", 271, Tiranë Tiranë Kepi Laçi 0674081270 fzhhd@fzhhd.org; fzhhd.org@gmail.com www.fzhhd.org
32 Fondacioni Praktikimi i Gjuhës Rr. "BARDHYL", Nr. 82, H1, Tiranë Tiranë Aleksander Ndini 042376740; 0682416006 Info.lsia@yahoo.com www.lsiaal.com
33 Fondacioni ROZAFA Rr.Vace Zela 19, Tirane Tiranë Aida Ndrevataj 042263209; 0696015771 info@fondacionirozafa.com www.fondacionirozafa.com
34 Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile Blvd. Gj. Fishta, Kulla 1, H.1, Kati 6, Apt.26, Tiranë Tiranë Pandeli Theodhori 0682020482 ptheodhori@acsf.org.al www.a-csf.org
35 Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara (FSHDPAK - ARDF) Rr. "Bogdani", Nr. 1, Tiranë Tiranë Blerta Çani Drenofci 042269426; 0682049160 adrf@albmail.com www.adrf.org.al
36 Fondacioni TRE MARIAT Rr. Sami Frashëri, P. 15, Shk. 1, Ap. 1/1, Tiranë Tiranë Luljeta Dano 0683033033 luljetadano@gmail.com; fondacionitremariat@gmail.com www.fondacionitremariat.org
37 Fondacioni Ulysses Bulevardi Dëshmorët e Kombit, pranë Hotel Rogner Europapark, Tiranë Tiranë Emi Alicka Ebhardt; Julia Alicka   info@uf-al.com www.ulyssesfoundation-al.com
38 Fondacioni Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i Mosmarrëveshjeve Rruga "Him Kolli", Pall. Fratari, Ap.2-C, Tiranë Tiranë Merita Bala 042248681 gjoka@albaniaonline.net www.mediationalb.org
39 Fondaconi CIVITAS Albania Rr. Barrikadave Hyrja B nr.07, p.o.box 10.000 Tirane, Shqiperi Tiranë Endrit Reka 0692033444 info@civitas-albania.com www.civitas-albania.com
40 Food Bank Albania Rruga "Musa Agolli", Nr. 35, Tiranë Tiranë Oltion Shena 0694071741 foodbankalbania@gmail.com www.foodbank.al
41 FORIS Rr. Ali Demi, Tiranë Tiranë Ervin Doda 0672050520 info@parlamentirinor.al www.parlamentirinor.al
42 Forumi i Mendimit të Lirë Rr. Artan Lenja, Pallati 6, Ap. 13, Laprakë, Tiranë Tiranë Mentor Kikia 044522446; 0692090490 mentorkikia@gmail.com; mentor_kikia@yahoo.com; stelahysa1@yahoo.com  
43 Forumi i Pavarur i Gruas Shqiptare Rr. "Brigada e VIII", pallati Teknoprojekt, Sh. 1/29, Tiranë Tiranë Kledia Baci 042228309; 0662228309 fpgshqiptare@yahoo.com www.ifaw.al
44 Forumi Shqiptar për Aleancen e Qyteterimeve (AFALC) Bulevardi "Zogu i I", Pallati 12-katësh (pranë godinës ZP) P.O. Box 8347, Tiranë Tiranë Laura Xhaxhiu 042239896; 042272500 info@afalc.org; laura@afalc.org www.afalc.org
45 Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET) Rr."Ismail Qemali", Pall. 27/1 Shk.2, Apt.13, P.O. Box 1506, Tiranë Tiranë Fatmir Memaj 042258171; 0692095495 info@aset-al.com; fmema@yahoo.com www.aset-al.com
46 Gra të Reja në Aksion (GRA) Rr. Brigada VIII, pall. Teknoprojekt, ap.29, Tiranë Tiranë Eni Naqellari 042228225 graterejaneaksion@yahoo.it  
47 Gratë në ndihmë të komunitetit Rruga "Sulejman Delvina" Pall 142/3, ap 12, Tirane Tiranë Zana Baroni Harxhi 042224604; 0693271977 grateperkomunitet@gmail.com  
48 Green Line Albania Rruga "Sulejman Delvina", pranë Stadiumit "Selman Stërmasi", Tiranë Tiranë Ervin Shehaj; Esmeralda Hoxha 0692031900; 0696120169 info@greenline.al www.greenline.al
49 Gruaja në Muzikë Rr. "Him Kolli", Pall. ALDE 2 Shk, B, Ap. 22, Tiranë Tiranë Lejla Agolli 0682090414 marita-demiri@hotmail.it  
50 Gruaja në Zhvillim Rr. A. Frashëri, P. 9, Sh. 5, Ap. 42, Tiranë Tiranë Jeta Beluli 0692154874 j_katro@hotmail.com www.mwn-albania.org
51 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSHDNJ) Rr. Ibrahim Rugova (ish - Rr. 4 Shkurti), P.7/1. Shk.2, Ap.30, Tiranë Tiranë Genci Terpo 042251995 genciterpo@yahoo.com www.al-hrg.org
52 Hapësirat e Jetës Rr. Myslym Shyri, P 3/1, Tiranë Tiranë Blerina Xhelili 042255811 hapesiratejetes@gmail.com  
53 Henry Dunant Rruga "Hoxha Tasim, pallati 288, shkalla 2, ap 15, Tiranë Tiranë Zeliha Shkullaku 042374163 dunant_al@yahoo.com  
54 Hope and Homes (H&H) Rr. Ali Visha, Nr. 4, Tiranë Tiranë Rovena Baku 0667060020 albaniachildren@yahoo.com  
55 House of Human Rights Rruga "Mine Peza", Pallati 147/a, Tiranë Tiranë Fjoralba Memia 0672224325 fmemia@hotmail.com  
56 iBbY-Shtëpia e Librit për Fëmijë dhe të Rinjtë "Hermann Gmeiner" - Bibliotekë Rr. Jordan Misja, (Unazë), te konvikti i shkollës elektrike, Tiranë Tiranë Shpresa Vreto 042229665; 0692397092 shpresa.vreto@gmail.com  
57 INIS ART (IA) "Sheshi Gjeneral Jozef San Martini" P 9-10, Tirane Tiranë Inis Gjoni 0682017303 gjoni.inis@gmail.com  
58 Insitituti për Promovimin e Zhvillimit Social Ekonomik (IPSED) Rr. Asim Zeneli nr. 11 Tiranë Tiranë Dardan Elezi 042257289 info@ipsed.al www.ipsed.al
59 Insituti për Ndryshim dhe Lidership në Shqipëri (INLSH - ICLA) Rr. Frang Bardhi, Qendra Kristal, Godina B, Ap 3/13, Tiranë Tiranë Eldisa Zhebo (Lloshi) 044815018; 0692090163 eldisa.lloshi@gmail.com; eldisa.lloshi@icla.co www.icla.co
60 Instituiti Kërkimit dhe Zhvillimit Barleti (BIRD) Rr. "Sami Frashëri" Nr. 41, Pranë Liqenit Artificial, Tiranë Shqipëri Tiranë Adriana Berberi; Gazmend Zeneli 044500546; 042250911; 0692067247 director.bird@umb.edu.al; gzeneli2000@yahoo.de www.umb.edu.al; bird.umb.edu.al
61 Instituti AKT (Instituti Shqiptar i Kulturës dhe Arteve) Rr. "Hoxha Tahsin", Nr. 181, Tiranë Tiranë Rozeta Feri 042229893 info@akt.al; rferi@akt.al www.akt.al
62 Instituti i Kërkimeve e Studimeve Gjinore (IKSGJ) Rruga Brigada VIII, në oborrin e pallateve Agimi, 11/5, Tiranë Tiranë Drita Teta 042228181; 0682061916; 0662061916 iksgjinore@gmail.com; dritateta@yahoo.com  
63 Instituti i Kërkimeve Rurale Kutia Postare nr 139, Tiranë Tiranë Xhevdet Bashllari 044516561, 0682038266 xhbashllari@yahoo.it; ruralresearch@mail.org  
64 Instituti i Kërkimeve Urbane Rr. Reshit Petrela (Pranë Arkivës së Shtetit), Sek. 1, Kati 9, Ap. D, Tiranë Tiranë Zana Vokopola 02256840; 0694082942 zvokopola@uri.org.al www.uri.org.al
65 Instituti i Komunikimit Social (IKS) Sheshi "Skënderbej", Pallati i Kulturës, Kati III, Tiranë Tiranë Dena Grillo 0694089343 denagrillo@gmail.com  
66 Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA) Rr. "Myslym Shyri", S. Pitarka 24/B, Tiranë Tiranë Bledar Taho 0696187840 institute.irca@gmail.com www.irc-al.org
67 Instituti i Menaxhimit të Fermave & Agrobiznesit (IMFA) Universiteti Bujqësor, Fakulteti i Ekonomisë & Agrobiznesit, Kamëz, Tiranë Tiranë Ilir Kapaj 0684013722 ikapaj@ubt.edu.al  
68 Instituti i Migracionit Zhvillimit dhe Integrimit Rruga "Muhamet Gjollesha", Tiranë Tiranë Enkelejt Avdyli 0692094035; 0696386501 qendraimzhi@gmail.com  
69 Instituti i Parandalimit të Krimit Rr. M.Gjollesha, pranë shtëpisë botuese "Toena", Tiranë Tiranë Sofokli Duka 0682127267 sofoklipd@yahoo.fr  
70 Instituti i Politikave Mjedisore Rr. "Mine Peza", Vila Nr. 4 (Ish Komiteti i Shkencave), Tiranë Tiranë Edvin Pacara 0682121765 iep@iep-al.org www.iep-al.org
71 Instituti i Studimeve Bashkëkohore (ISB) Rruga "Vaso Pasha", Nr. 7, Tiranë Tiranë Endrit Kapaj 042251010; 042251020 ics@isb.icc-al.org; ekapaj@isb.icc-al.org www.isb.al
72 Instituti i Studimeve Politike Rr. "Abdi Toptani", Ish Hotel Drini, Kati pare, zyra 1, Tiranë Tiranë Afrim Krasniqi 0692098999 afrimkrasniqi@gmail.com  
73 Instituti i Studimeve të Opinionit Publik (ISOP) Rr. "Muhamet Gjollesha" Pall: 241/5, Tiranë Tiranë Fiona Todhri 04259398; 04259406 mdragoti@gmail.com; fiona.todhri@gmail.com  
74 Instituti Menaxhimit & Integrimit Mjedisor (IMIM) Rruga e "Durrësit", Pll. 118, Nr. 2, Tiranë Tiranë Besjana Balliu 042224013 info@emii.org.al www.emii.org.al
75 Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) Rr. Shenasi Dishnica, Nr. 37, P. O. BOX 8177, Tiranë Tiranë Sotiraq Hroni 042400241; 042400640; 0682049345 info@idmalbania.org; shroni@idmalbania.org www.idmalbania.org
76 Instituti për Mirqënie dhe Ambjent (IMA) Numër 355, Rr. "Theofan Popa" Lagje Nr. 1, Tiranë Tiranë Luan Lusha 0672271214 institutimam@gmail.com  
77 Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen (IPPM) Rr. "Ismail Qemali", Pall. 27/1, Shk. 2, Tiranë Tiranë Ada Shameti 0692161737 adashameti@ippm.al; ashameti@hotmail.it www.ippm.al
78 Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) Rruga "Islam Alla", Nd. 3, H 13, 1001, Tiranë Tiranë Zamir Dedej 042231437; 0682080733 info@inca-al.org www.inca-al.org
79 Instituti për Studime Gjyqesore dhe Kushtetuese (ISGjK) Universiteti Illyria, Tiranë Tiranë Fehmi Abdiu 0682020525 abdiufehmi@yahoo.com www.isgjk.org
80 Instituti për Studime Publike e Ligjore (ISPL) Rr. Murat Toptani, Gjergji Center, Kati VII, Tiranë Tiranë Ardian Dhima 042235731; 042235721; 0692062196 ardian_dhima@ipls.org www.ipls.org
81 Instituti Shqiptar i Marrëdhënieve Publike (AIPR) Rr. "Kavajes" Qendra "Gurten" 107/110, Tiranë Tiranë Alban Bala 042229118; 0692098400 info@albcomport.com www.albpr.org
82 Instituti Shqiptar i Shkencave (AIS) Rruga "Hodo Beg", Pallati 12-katësh, ap 24, Tiranë Tiranë Aranita Brahaj 0682001718 aranita.brahaj@ais.al www.ais.al
83 Instituti Shqiptar i Studimeve dhe Edukimit në Teknologjine e Informacionit (ISSETI) Rr. "George W. Bush", përballë Parlamentit, Kulla II, Tiranë Tiranë Ornela Koleka 042235729; 0694098477 isseti@yahoo.com; okoleka@gmail.com; koleka@isseti.org www.isseti.org
84 Instituti Shtëpia e Drejtësisë dhe e Pajtimit Kombëtar Bulevardi Zogu i Pare Prane stacionit te trenit Tirane Tiranë Agim Loci 042238964; 0692189721 info@ishdpk.org; agim.loci@ishdpk.org www.ishdpk.org
85 Integrimi i Zonave Suburbane (IZS) Rruga "Gj. Legisi", Laprakë, Tiranë Tiranë Agim Demushi 0682151749 izs_al@yahoo.com  
86 Jetimët në Fokus Rruga "Fortuzi", Godina "Aleanca Kuq e Zi", Tiranë Tiranë Maksim Liço 042476507; 0685366659 jetimetnefokus@gmail.com  
87 Jonathan Center Rr. Mihal Duri, Tiranë Tiranë Oreada Kita 0682019727 info@downsyndromealbania.com www.downsyndromealbania.com
88 Këngët e Tokës Pallatet e Lanës, Shkalla Nr. 6, Tiranë Tiranë Adriana Dizdari 0673230785 kengetetokes1@gmail.com  
89 Këshilli Atlantik i Shqipërisë (ATCA) Blv. Zhan D'ark, Nr.1, Tiranë Tiranë Kristaq Birbo 042225225; 0692075787 atca@albaniaonline.net www.atlantic-council-al.com
90 Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar (KASH) Rr. "Mine Peza" P.87/3, Hyrja2, kati 1, Tiranë Tiranë Enver Ferizaj; Gjon Gaspri 042229445; 0672003125 info@kash.org.al; gjongaspri@yahoo.com www.kash.org.al
91 Këshilli Kombëtar Studentor (KKS) Rektorati i Universitetit të Tiranës, Sheshi "Nënë Tereza"
"Universiteti Kristal" Km 3, Autostrada Tiranë-Durrës
Tiranë Esiona Konomi 0692068180; 0694330680 zyraeshtypit.kks@gmail.com  
92 Këshilli Shqiptar për Marrëdhenie me Jashtë (KSHMJ) Rr. Andon Zako Çajupi, Nr. 20/5, Tiranë Tiranë Elvina Jusufaj 042270894 acfr@acfr-al.org www.acfr-al.org
93 Klubi Shqiptar i Medias (KShM) Rr. Sami Frashëri, Pall. Tekno Projekt, 1001 Tiranë (perballe Piceri Juvenilja e Vjeter) Tiranë Shkëlqim Bylykbashi 042222024; 0692068229 mediaclub.albania@yahoo.com; shbylykbashi@mediaclub-al.org www.mediaclub-al.org
94 Komiteti i Pajtimit Mbarëkombëtar Rr. Maliq Muça, Pall 46, Ap 20, Tiranë Tiranë Gjin Marku 0682737989 gjin_marku@yahoo.com; gjin_marku@pajtimi.com; gjin_marku@hotmail.com www.pajtimi.com
95 Komuniteti Emanuel Shqipëri Rr. Durrësit, pallati i ri pranë Gjimnazit "Qemal Stafa", Tiranë Tiranë Mehmet Durishti 042258003; 0692680193 sekretariaemanuel@gmail.com; mehmetdurishti@yahoo.com www.komunitetiemanuel.org
96 Kuka në Ndihmë të Jetimëve dhe të Vobektëve të Shqipërisë Rr. "Myslim Keta", Nr. 31, Tiranë Tiranë Luan Keta 042366730; 042377615; 0692344941 hysni.kuka@yahoo.com  
97 Kuvendi i të Rinjve Shqiptarë (KRSH) Rruga "Nezir Gorica", Njësia 6, Tiranë Tiranë Marjon Gorica 0695778587; 0662067116 marjong@yahoo.com; ktrsh@yahoo.com  
98 La Casa Nel Cuore P. Kulturës, Sheshi "Skënderbej", 1000, Tiranë Tiranë Gaetano Tarsitani 0682024128 info@lacasanelcuore.org; lacasanelcuore@gmail.com www.lacasanelcuore.org
99 Lëvizja Artistike Kulturore Shqiptare (LAKSH) Rr. "Nikolla Tupe", Nr. 4, H. 1, Apt. 8,
Njësia Bashkiake Nr. 5, Tiranë
Tiranë Imelda Ahmataj 0694645673 aacmvision@gmail.com www.laksh-al.org
100 Lëvizja e Gruas për Zhvillim Integral (LGZHI) Rr. Gjergj Fishta, Kulla jeshile, Nr. 1, Tiranë Tiranë Anjela Vasili 042428148; 0692611185 evisqaja@msn.com www.lgzhi.com
101 Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) Rr. Brigada VIII, Godina 1/3, Ap. 9, Tirana 1001 - Albania Tiranë Blerta Hoxha 042253184; 0682071710 info@em-al.org; blerta.hoxha@em-al.org www.em-al.org
102 Lidhja e Gazetarëve të Shëndetit (LGSH) Bulevardi "Gjergj Fishta", Kullla 1. Pall ne krah te gjykates se Rrethit. Ap. 18, Tirane Tiranë Sonila Cemurati 0672035139; 0692053985; 0698570166 sonilamlloja@yahoo.it; lgshalbania@gmail.com; sonilacemurati@gmail.com duashendet.blogspot.com
103 Mbrojtja e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara (MEDPAK) Rr. Shyqyri Ishmi, Pall. 38, Sh. 1, Apt. 3, Tiranë Tiranë Nesila Koka 042345028; 0696037880 info@medpak.org www.medpak.org
104 MEGAPHONE Rr. A. Basha, Kompleksi Derveni, Kati 1, Tiranë Tiranë Taulant Mërkuri 0692886223 info@megaphone.al www.megaphone.al
105 Miqësi dhe Bashkepunim me Europën (MBE) Rruga "Bogdanve", Pll 32 H.4, Tiranë Tiranë Gjon Nikolli 042264202; 0695431470 mbe_fce@hotmail.com; gjonnikolli@live.com  
106 MIRËSIA Rruga "Vaso Pasha", ish-blloku, Tiranë Tiranë Arta Sara 0697863355; 0672083942 artasaro@hotmail.com  
107 Mjedisi dhe Bujqësia Rr. Llazi Miho, Pallati Nr 5, Kombinat, Tiranë Tiranë Gramoz Ramollari 0682686179 gramoz_ramollari@yahoo.com  
108 MOKO Tirana (Muzeu i Objekteve të Komunizmit) Rr. "Labinoti", P.2, Shk.10, Ap.4, Tiranë Tiranë Arba Bekteshi 0665747512 moko.archive@gmail.com www.mokotirana.org (së shpejti)
109 NAMART - Albania Bulevardi "Gjergj Fishta", Kulla 4, ap. 3, Tiranë Tiranë Fatma Spahiu 042273313; 0684010653 namartalbania@hotmail.com  
110 Narconon Albania Rruga "Frosina Plaku", Nr 11, Tiranë Tiranë Vitore Lelaj 0682612910 narcononalbania@yahoo.com; vitore_kapo@yahoo.com  
111 NDIHMË !!! Rr. Jul Variboba Vila 4, Tirane Tiranë Sokol Cili 0692021421 ndihme_org@yahoo.com  
112 Ndihmoni Jetën Fshati Prush, Komuna Vaqarr, Tiranë Tiranë Aferdita Seiti 0682084945 info@helpthelife.org.al www.helpthelife.org
113 Në dobi të Gruas Shqiptare Rr. Naim Frashëri, Nr. 6, Tiranë Tiranë Sevim Arbana 042223001, 0692095973 sevim@icc-al.org; uaw@icc-al.org www.uaw-al.com
114 Një botë e re Rruga "Rexhep Jella", Nr 12, Tiranë Tiranë Gezim Tola 0673870706 gezimtola@njeboteere.org www.njeboteere.org
115 Një botë për një zemër Bulevardi "Bajram Curri", Materniteti "Koco Glozheni", kati 6, Tiranë Tiranë Agim Baçi 042452843; 0682071825 elonabaci@gmail.com www.njebotenjezemer.org
116 Njerëz dhe Ide Rruga "Stavri Themeli", Nr. 72, Tiranë Tiranë Juliana Sinanaj 0692092092 njerezdheide1@gmail.com www.njerezdheide.org
117 Open DOORS Rr. Preng Bib Doda, Ndertesa 42, Sh.1, Ap. 7, Tiranë Tiranë Rezear Xhaxhiu 042245552 rezearxhaxhiu@yahoo.com  
118 Open Mind Spectrum Albania (OMSA) Rruga Mihal Grameno, P. 010, Shk. 1, Ap. 6, Tiranë Tiranë Arber Kodra 0693953920 omsa.albania@gmail.com; arberkodra85@gmail.com www.omsalbania.com
119 Organizata e Bashkuar e Veteranëve të Luftës Antifashiste të Popupllit Shqiptar (OBVL) Rruga "Abdi TOPTANI", Selia e Partisë Dmokratike Tiranë Jorgji Terca 042243904; 0693298585 t_llupo@yahoo.com  
120 Organizata për një vizion të ri (NEO) Rr. "Bogdani", P. 19, Ap. 5, Tiranë Tiranë Pjerin Marku 0682080672 markupjerin@gmail.com  
121 Organizata për Zhvillim dhe Emancipim (OZHE) Kutia Postare 1425, Rr. "Durresi" P.102, sh.1, ap.5, Tiranë Tiranë Genci Anastasi 042237915; 0692026724 orgzhe@gmail.com; gencianastasi@gmail.com; info@ozhealbania.org www.ozhealbania.org
122 Organizata për Zhvillim në Fushën e Turizmit Përballë Komandës së Aviacionit, pranë zyrave të firmës "InterTrade", Vaqarr, Tiranë Tiranë Andi Hila 0693567431 orgperturizmin@yahoo.com  
123 Paraleli 40 Gradë Rr. Perlat Rexhepi, P. Unicon, Ap. 43, Tiranë Tiranë Ilir Bolani 042255811 paraleli40@gmail.com  
124 Partner në Zgjidhje dhe Zhvillim - Development Solutions Associates (DSA) Rr. Lekë Dukagjini Nr. 11/1, Kati 3, Ap. 2, Tiranë Tiranë Elvina Merkaj 042225237 elvinamerkaj@yahoo.it www.dsaconsult.com
125 Partnerët Shqipëri - Qendra për Ndryshim dhe Menaxhim Konflikti Rr. Muhamet Gjollesha, P. 16/1, Shk.1, Ap.9, PO box 2418/1, Tiranë Tiranë Elona Kapexhiu 042254881; 042254883 partners@partnersalbania.org www.partnersalbania.org
126 Përtej Barrierave Rruga e Durrësit, Ish Uzina Tirana, Laprakë, Tiranë Tiranë Ana Mullanji 044806136 anadervishi@yahoo.com www.beyondbarriers.org; www.vullnetarizmi.org
127 Përthyerje Rr. Isa Boletini, Nd.2, Kati 6, Tiranë Tiranë Marinela Sota 042259139 refraction2000@gmail.com; refraction@albmail.com www.refraction.org.al
128 POETEKA Rr. "Frederik Shiroka", Kulla 3, Tiranë Tiranë Arian Leka 042425595; 0682062263 infopoeteka@gmail.com; arianleka@ymail.com www.poeteka.org
129 Pro~Youth Rruga "Tefta Tashko", Tiranë Tiranë Julian Dalipi 0665899991 proyouth.albania@yahoo.com  
130 Programi i Alternativave Sociale Stimuluese (PASS) Rruga Dora D'istria, Vila 1, Tirane Tiranë Ened Mato 044502574 info@pass-al.org; enedmato@hotmail.com www.pass-al.org
131 Programi Mbështetjes së Shoqatave Rurale (RASP) Rr. Dritan Hoxha, Pall. Teknoprojekt, Shkalla 2, ap 28, Tiranë - PO.Box 2415/1 Tiranë Petrit Dobi 042404584; 0692067991 office@rasp.org.al www.rasp.org.al
132 Projekte Vullnetare Ndërkombëtare (PVN) Rr. Myslym Shyri, Tiranë Tiranë Oltiana Rama 0692425264 info@pvnalbania.org www.pvnalbania.org
133 Qendra "E drejta për ju" Rr. "Reshit Collaku", Pallati Shallvareve Shkalla 7, Tiranё Tiranë Hysen Spahiu 0692197442 prifti_aida@yahoo.com  
134 Qendra "Ekipi për Studim dhe Informim Ligjor" (LIST) Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, Tiranë Tiranë Erion Fejzulla 0689036757 qendralist@gmail.com; info@qendra-list.org www.qendra-list.org
135 Qendra "European Center For Development And Education - Albania" (ECDE) Rr. Margarita Tutulani, Nr 34, Tiranë Tiranë Matilda Asllanaj 0686077599; 0695290152 mati_asi@hotmail.com; ecdealbania@yahoo.com  
136 Qendra "Fëmijët Sot" Rr. Rexhep Jella, Nr. 127, Selitë e Vogël, Tiranë Tiranë Klodiana Thartori 0696075791 info@femijetsot.org; klodthartori@gmail.com www.femijetsot.org
137 Qendra "House of Europe" Rr. "Sami Frashëri", Nr. 13, Sh. 1, Ap. 2, Tiranë Tiranë Valbona Jaupllari 042268256; 0692050541 director@houseofeurope.org www.houseofeurope.org
138 Qendra 4A Rr. Donika Kastrioti, Pallati Pergola, Nr. 141/1, ap. 2, Tiranë Tiranë Jeta Krasniqi 0674048804 qendra4a@gmail.com  
139 Qendra ACTION Rr. Ymer Ndregjoni, Tiranë Tiranë Elis Babe 0693744754 elis.babe1981@gmail.com  
140 Qendra ALVOT_EP Universiteti Kristal, Autostrada TR-DR km3 Tiranë Pellumb Shahini 0692833992 alvot_center@yahoo.com  
141 Qendra 'Çelësi im' Rruga Nacionale Tiranë - Kamëz, Tiranë Tiranë Enkelejda Kumaraku; Milena Bekteshi 0682077647; 0696017327 leda_jezus@yahoo.com; milena_mit@yahoo.com  
142 Qendra e Edukimit Familjar Rr. "Kostandin Kristoforidhi", Nd.3, Ap.36, Tiranë Tiranë Arta Dollani, Enida Xhumari 0692069232; 0662079603 edukimifamiljar@yahoo.com  
143 Qendra e Hulumtimit Progresiv (QHP) Bulevardi "Zog I", Pall. 62/2, Tiranë Tiranë Shkëlzen Berisha; Sonila Kapidani 0682001101; 0686504888 qendraehulumtimitprogresiv@hotmail.com  
144 Qendra e Studimeve Parlamentare Rr. Zef Jubani, Pallati Bjorn, Nr. 5, Tiranë Tiranë Elira Zaka 044808859; 0692052250 cps@albaniaonline.net; elira@albmail.com www.ascpdp.org
145 Qendra EDEN Rr. "Bogdani", Pall. 7, Nd. 15, Ap. 8, Kodi 025, Njësia Bashkiake Nr. 10, Tiranë Tiranë Ermelinda Mahmutaj 042227615; 0672030512 eden@eden-al.org; ermelinda.mahmutaj@eden-al.org www.eden-al.org
146 Qendra EuroPartners Development Rruga "Ismail Qemali", Pallati 2K, Nr. 25 B, Tiranë Tiranë Jolanda Trebicka 042234482; 0692052966 europartners@europartners.al; info@europartners.al www.europartners.al
147 Qendra Instituti për Studime Demokratike (ISD) Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, Tiranë Tiranë Erion Fejzulla 0689036757 qendraisd@gmail.com  
148 Qendra Kombëtare e Lëvizjes Ambeintaliste (QKLA) Rr. "Ismail Qemali", Nr. 19, Tiranë Tiranë Haziz Marku 042267847; 0662040231 projektemjedisore@yahoo.com www.ncem-albania.org
149 Qendra Komunitare Integrimi (QKI) Rr. "Muzakët", Nd. 19, H. 12, Nr. 12, Njësia Bashkiake Nr. 9, Kodi Postar 1016, Tiranë Tiranë Renaldo Bregu 0692695300 qendraintegrimi@gmail.com www.qki.org.al
150 Qendra No Limits Rruga Budi, Pallati Boga, Shkalla II, Apartamenti 4/2, Tiranë Tiranë Zylyftar Bregu 0694050540 breguz@gmail.com www.nolimits.com.al
151 Qendra për Arsim Demokratik (CDE) Rruga Mustafa Matohiti, Pallati 7, Shkalla 1, Nr. 1/2, Tiranë Tiranë Desara Karaj 042247893; 0686080789 infocde@cde.edu.al; desarakaraj@yahoo.com www.cde.edu.al
152 Qendra për Dialog ndërmjet Biznesit dhe Parlamentit (QDBP) Rr. Abdi Toptani, Torre Drin, Kati II, Nr. 27, Tiranë Tiranë Eugenia Gjuraj 0682058137 eugenia.gjuraj@cbpd.al; info@cbpd.al www.cbpd.al
153 Qendra për Kohezion Social Rr. Elbasanit, Pallati ABAU, Tiranë Tiranë Manjola Malo 0695767725 manjola.malo@albaniancenterforsocialcohesion.org www.albaniancenterforsocialcohesion.org
154 Qendra për Kulturë dhe Zhvillim Europian Rr. Haxhi Hysen Dalliu, Nr. 49/1, Tiranë Tiranë Lorenc Troshani 0682077811 lorenc.troshani@qkzhe.org; ormida.hamzaj@qkzhe.org www.qkzhe.org
155 Qendra për menaxhimin agro-mjedisor & ekonomik (AEEM-CENTER) Rruga: "Zef Jubani", Nr. 5, Tiranë Tiranë Aida Bani 042252490; 0692467488 aida_alushi@hotmail.com  
156 Qendra për Ndihmë Rehabilitim dhe Integrim (QNRI) Rr. Don Bosko, Kulla 3, Ap. 6/3, Kutia Postare 234, Tiranë Tiranë Hysen Vathi 044806094; 0683813267 qnri_info@yahoo.com  
157 Qendra për Promovimin e Konkurrueshmërisë Rr. "Hamid Shijaku", P. 6 ap. 3, Tiranë Tiranë Alida Kondi 0692141920 alida.kondi@gmail.com www.ccp.al
158 Qendra për Promovimin e Vlerave dhe Resurseve (Promotion 3D) Rr. Mihal Grameno, Nr. 41, Shk. 1/18, Tiranë Tiranë Agim Popoci 0672088624 info@promotion3d.org www.promotion3d.org
159 Qëndra për Transparencë dhe Informim të Lirë (QTIL) Rr. Muhamet Gjollesha, p2/3, sh2, Tirane Tiranë Sami Neza 042260959; 0682088602 saminezaus@yahoo.com qtil.altirana.com
160 Qendra për Trashëgiminë Kulturore Shqiptare (Qendra Trakult) Rr. Sulejman Delvina, 40, 7/4, Tiranë Tiranë Ilir Parangoni 0692175579 trakultinfo@gmail.com  
161 Qendra për Zhvillim dhe Informim Rinor (QZHIR) Rr. "Don Bosko", Pallati Almak, Tiranë Tiranë Elona Prifti 0686086068 qzhir_al@hotmail.com  
162 Qendra për Zhvillimin dhe Demokratizimin e Institucioneve (QZHDI) Rr. Myslym Shyri, Pall. 8/1, kati 4, Tiranë Tiranë Ilir Aliaj 042248519; 0692095284 ilir.aliaj@qzhdi-alb.org; info@qzhdi-alb.org; office@qzhdi-alb.org www.qzhdi-alb.org
163 Qendra PolitON! Rr. "Vaso Pasha" Pall 13/1, kati 8, Tiranë Tiranë Vana Kasapi 0696015250 vanakasapi@politon.eu www.politon.eu
164 Qendra Shqiptare e Asistencës Arsimore Rr. Qemal Stafa, Pall. 8/1, Tiranë Tiranë Pëllumb Karameta 0692219927 pkarameta@gmail.com www.qshaa.org
165 Qendra Shqiptare për Kërkim Shkencor Socio-Ekonomik (ACSER) Rr. Sh. Bërxolli, P.18, Tiranë Tiranë     info@acser-albania.org www.acser-albania.org
166 Qendra Shqiptare për Zhvillim të Qëndrueshëm Bulevardi "Zog I", Nr. 16, Tiranë Tiranë Julia Çanga 042454764; 0695859035 acsd_albania@yahoo.com  
167 Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Shëndetit Mendor Rr. Sami Frashëri, P. VORTEK, Hyrja 2, Ap.11, Tiranë Tiranë Blerta Bodinaku 0692091999 mentalhealth.al@gmail.com  
168 Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) Rr. "Siri Kodra", Pall 23, Ap 12, Tiranë - Kutia Postare 2901, Tiranë Tiranë Afërdita Prroni 042400712 qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al www.hrdc.al
169 Qendra UET Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, Tiranë Tiranë Nevila Xhindi 0682056910 nevila.xhindi@uet.edu.al www.uetcentre.org
170 Qendra Vullnetare e Emergjencave Civile Rruga "Komuna e Parisit", Pallati Matrix, Kati i Parë, Tiranë Tiranë Nebi Mucaj 0697440332; 0682083140 info@qv-ec.com www.qv-ec.com
171 Refleksione Rr. Elbasanit, P. Fratari, Tërshana 2, kati 1, Tiranë, P.O. Box 2412/1 Tiranë Monika Kocaqi 042340434; 0682049380 info@refleksione.org; monikakocaqi@refleksione.org www.stopdhunes.com; www.refleksione.org
172 Reforma Reale Zydi Herri 28, Tiranë Tiranë Gylsen Zhllima 0696640775 gylsenzlima@hotmail.com  
173 Rinia e Bashkuar Euro - Shqiptare (RBESH) Rreth rrotullimi i "Zogut të Zi", Pall. Tekno Projekt, zyra 11, Tiranë Tiranë Andi Memo 0696662929 riniabashkuareuroshqiptare@yahoo.com  
174 Rinia Shqiptare për Integrim Europian Qyteti Studenti, Godina 18 dhe Rruga "3 Dëshmorët", Pallati "Liseci", Yzberisht, Tiranë Tiranë     info.rshie@yahoo.com  
175 Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri - AWEN Rr. "Pashko Vasa", Pall. 14 16, Tiranë Tiranë Ines Leskaj 0692052450 awencoordinator@hotmail.com www.awenetwork.org
176 Rrjeti i Grave 'Barazi në Vendimmarrje' Rr. Sami Frashëri, Tiranë Tiranë Mimoza Haxhiaj 0672591738 info@edm.org.al www.platformagjinore.al
177 Rromano Kham Rr. Tasim Shehu, Nr.58, Lagja 10, Tirane Tiranë Xheladin Taco 0682152616 rromanokham@gmail.com; xheladintaco@yahoo.com  
178 Ruajtja dhe Mbrojtja e Ujrave të Ëmbla dhe të Kripura të Shqipërisë Rr. Muhamet Gjollesha, Pall. Moskat, Nr.1, Tiranë Tiranë Niko Pano; Alfred Frashëri 042224790 evis-taska@hotmail.com  
179 SANUS Infermier - Ambulantë Rr. "Mihal Grameno", Pall 10/3, Tiranë Tiranë Albana Dule 042343686; 0672065765 iasanus@yahoo.com  
180 SEDA - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik të Qëndrueshëm Rr. Vaso Pasha, Pall.13/1, Kati 6, Ap.3, Tirane Tiranë Genc Myftiu 042257623; 042238613 seda@albnet.net; gencmyftiu@hotmail.com www.seda.org.al
181 Shërbimet Shqiptare për Refugjatë dhe Migrantë (RMSA) Rr. Skenderbej, Volkswagen Building, Kati i 2, Tiranë Tiranë Mariana Hereni 042250205; 042250224; 0682051736; 0695580497 mhereni@yahoo.com www.RMSA.webs.com
182 Shoqata Basketbollit "Virtus Tirana" Rruga e Saracëve, Nr.66, Tiranë Tiranë Erdal Borova 0684038275 erdal_borova@hotmail.com  
183 Shoqata e Artisteve të Rinj të Skenës (SHARS) Rr. Thanas Ziko, Pall. 6, Shk. 3, Ap. 41, Tirane Tiranë Gjergji Trola 0682061105 sharsalbania@gmail.com  
184 Shoqata e Bashkive të Shqipërisë Rr. Abdyl Frashëri, P.11, Sh.2, A.14, Tiranë Tiranë Fatos Hodaj 042257603/6; 0692067845 aam@albmail.com www.aam.al
185 Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) Rr. "Ifan Tomini", Tiranë Tiranë Mevlut Derti 0692489327 mevlut.derti@gmail.com www.investigim.al; www.albanianinvestigativereporters.com
186 Shoqata e Grave Profesioniste Afariste dhe Zejtare (SHGPAZ) Rr. Bogdani, Pallati Nr. 25, Kati 7, Ap.51, Tiranë Tiranë Flutura Xhabija 042235726 info.shgpaz@yahoo.com; shgpaz.albania@yahoo.com www.nemewea.al; www.prom-albania.com
187 Shoqata e Komunave të Shqipërisë Rr. Skerdilajd Llagami, Nd.3, H.1, Ap.8, Tiranë Tiranë Agron Haxhimali 042468492; 0682050310 aac@abcom.al www.aac-al.org
188 Shoqata Internacionale për Solidaritetin (SHIS) Rruga Vaçe Zela, nr. 19 Tiranë, Kutia Postare 108 Tiranë Brunilda Kotja 042263209; 0696099980 b.kotja@shisalbania.org; projekte@shisalbania.org www.shisalbania.org
189 Shoqata Kombëtare e Punonjësve Socialë - Shqipëri Rr. Shyqyri Ishmi, Nr. 62/1, Tiranë Tiranë Eliona Bimbashi (Kulluri) 0692097809 info@albanian-nasw.com; ela_kulluri@yahoo.com www.albanian-nasw.com
190 Shoqata Kombëtare e Transportuesve Qytetas (SHKTQ) Rr. Abdi Toptani, Torre Drin, Kati II, Nr. 38, Tiranë Tiranë Kujtim Hyka 042262429; 0692693304 kujtim.hyka@shktq.org www.shktq.org
191 Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë (ANAD) Bulevardi Gjergj Fishta, Pall 4, Shk 1, Ap 9, Tiranë Tiranë Eduard Ajas 0422428218; 0693252707 anad.organisation@gmail.com www.shknd.org
192 Shoqata Kristiane e të Burgosurve të Shqipërisë (ShKBSh) Rruga "Musa Agolli" 35, Tiranë Tiranë Fred Westerink 0682019860; 0682013940 reception@shkbsh.com www.shkbsh.com
193 Shoqata maqedonase "Ilinden" - Tiranë Rruga "Mihal Grameno" 183 Tiranë, Shqipëri Tiranë Nikolla Gjurgjaj 0692401778 drustvo.ilinden.tirana@live.com www.ilinden-tirana.com
194 Shoqata për Gratë dhe Fëmijët Rr. "Haki Stermilli", Godina 10/3, Njësia Bashkiake Nr. 6, Kombinat, Tiranë Tiranë Rajmonda Prifti 0682152667 mondaprifti@albmail.com  
195 Shoqata per Integrim dhe Zhvillim (SHIZH) Rruga Don Bosko, Nr, 22. Tiranë Tiranë Naim Lusha 044806094, 0683178533 integrim_zhvillim@yahoo.com  
196 Shoqata për Integrimin e Grave Tekstiliste (ShIGT) Rr. Kongresi i Lushnjes, P. 2, Sh. 3, Tiranë Tiranë Fatbardha Barjaba 0682020245 bardhabarjaba@gmail.com  
197 Shoqata për Integrimin e Pensionistëve të Shqipërisë Rruga e Durrësit, Kompleksi "Korovon", Zyra Nr. 2, Tiranë Tiranë Osman Terziu 0685949668; 0693501999 osman.tereziu@hotmail.com  
198 Shoqata per Integrimin e Zonave Informale (SHIZI) Rr. "Bajram Curri", Pall. 440, Shk. 2, Ap.18, Tiranë Tiranë Mrike Cara 0693254899 mrikcara@hotmail.com; info@shzi.org www.shzi.org
199 Shoqata për progres dhe civilizim (PPC) Rr. B.Curri, Pall. 480, Tiranë Tiranë Arian Boci 0682057773 pcivilizim@yahoo.com  
200 Shoqata për Zhvillim Mediatik Njesia Bashkiake nr.10, Rruga: Islam Alla, Nr. 10/2, Tirane Tiranë Deniz Xhoga 0682012670 dxhoga@yahoo.com  
201 Shoqata Shqiptare e të Rinjve Studentë të Shkencave të Tokës dhe Mjedisit (AAYSGE) Rr. Ali Demi, pall 216/3, ap 3, Tiranë Tiranë Lorenc Gjoka 042369251; 0692267877; 0672083609 aaysge@yahoo.com www.albaniatourism.eu
202 Shoqata Shqiptare e Turizmit (ATA) Rr. Komuna e Parisit, P. 1/3, Shk. 1, Apt. 5, Tiranë Tiranë Matilda Naco 0694035153 ata@ata.org.al www.ata.org.al
203 Shoqata Shqiptare Gruaja Kryefamiljare Rr. Mihal Grameno, Postart, P-5, Tiranë Tiranë Luljeta Hysa 042346132; 0682702463 luljetahysa@yahoo.com www.shshgk.org
204 SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri Rr. "Mahmut Fortuzi" Nr. 10, PO Box 1524, Tiranë Tiranë Teuta Shkenza 042415972; 042415973 teuta.shkenza@soskd.org.al www.sos-childrenvillages.org; www.soskd.org.al
205 South-East Europe Center for Economic Development (SECED) Rr. Papa Gjon Pali II, Nr. 11/1, Kati 3, App. 6, Tiranë Tiranë Edvin Zhllima 042225237 zhllima@seced-web.org; edvinzh@yahoo.com www.seced-web.org
206 STOP AIDS Rruga Q. Stafa, kulla A (mati beton), Apt 7/1, Tiranë Tiranë Memo Boci 0692297071 memoboci@yahoo.com; stopaids_al@yahoo.it  
207 Syri Blu Kutia postare 8362, Tiranë Tiranë Besim Petrela 042230953; 0672059466 syriblu2001@yahoo.com www.klasikalbania.org
208 TAMAM - Albania Rr. "Skenderbeg", Pallati 33/2, Sh.1, Ap.1, Tiranë Tiranë Armeza Gjonbrataj 0693575327 tirana@tamam.se; armeza.gjonbrataj@gmail.com www.tamam.se
209 Të Ndryshëm & të Barabartë Rr. Bogdani, Pallati i ri 10 katësh "4 BIMO", Nr 14, Tiranë Tiranë Mariana Meshi 042221892 different&equal@icc-al.org www.differentandequal.org
210 The American Enterprise School of Albania (AESA) Rr. Andon Zako Çajupi, 20/7, Tiranë Tiranë Ada Huibregtse (Hyso); Marlise Sanchez-Torres 042203004; 042268256; 0673217966 anazarko@aesa-al.org  
211 TLAS (Tirana Legal Aid Society) Rr. Sami Frashëri, 4 kullat, Seksioni 3, Ap. 1/A, Tiranë, Kutia Postare 69 Tiranë Raimonda Bozo 042258442, 0692087930 rbozo@tlas.org.al; tlas@tlas.org.al www.tlas.org.al
212 Unioni i Vllehëve të Shqipërisë (UVSH) Rruga Elbasanit, Pall. 30, Hyrja 2, Ap. 17, Tiranë Tiranë Marjeta Beneja 0682141755 marjetabeneja@yahoo.com; uvsh@hotmail.com www.facebook.com/groups/67682271272
213 Unioni Shqiptar për Zhvillim Social (USHZHC - AUSD) Rr. "Qemal Stafa", Pall. 195, Shk. 3, Ap. 35, Tiranë Tiranë Istela Mujollari 0672059238 albania.usd@gmail.com  
214 Uniteti Kombetar i Pensionisteve e Pleqerise (UKPP) Rr. Myslym Shyri, Pall. 60, Sh.9, Ap. 129, Tirane Tiranë Apostol Nocka 042426666, 0683100089 ivisnocka@yahoo.it; ermiradervishi@ymail.com  
215 Uniteti Rinor (UR) 21 Dhjetori, Tiranë Tiranë Fatjon Hajdari 0693311384 unitetirinor@yahoo.com  
216 Youth for Transparency Rr. Ali Demi P.70, Tiranë Tiranë Grisenta Qosja 042251761 info@rinia.al www.rinia.al
217 Zhvillim, Informim dhe Barazi Gjinore (DIGE) Rr. Durrësit, ish Magazinat e Uzinës Tirana - Laprakë, Tiranë Tiranë Edona Shkenza 0695561108 digeorganization@yahoo.com  
1 Edukimi Social dhe Mbrojtja e Mjedisit (SEEP) Bulevardi "Ismail Qemali"; Pall. Conad; Kati II, Hyrja nga Veriu; Vlorë Vlorë Simo Ribaj 033406627; 0692387089 seep_al@yahoo.com  
2 Fondacioni PELOD Bulevardi Izadora Duncan, Ksamil Vlorë Limos Dizdari 0693267591 adizdari@hotmail.fr  
3 Gjelbërimi 2000 Gumenice - Kote - Vlore Vlorë Kastriot Shehaj 0692867846 gjelberimi2000@yahoo.com  
4 Këshilli Rajonal i Prindërve Vlorë Shkolla e mesme e pergjithshme Ali Demi, Vlore Vlorë Bardhyl Baduni 0683372467 badunib@yahoo.com  
5 Qendra "Agjencia Joniane e Mjedisit, Medias dhe Informacionit" (AJMMI) Rr. "Apostol Cuni", Nr. 35, L. Nr. 4, Sarandë Vlorë Shkelqim Hajno 085225678; 0692235026 agency_ajmmi@yahoo.com www.agencyajmmi.com
6 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - Vlorë L. Pavaresia, Rr.Sadik Zotaj, Qendra Kulturore e Femijeve, Kati II, (Parku i Lojerave) Vlore Vlorë Aleksander Mita 033 400351, 0692260212 csdcvl@icc-al.org; aleksander.mita@gmail.com www.vloracivilsociety.org
7 Qendra Ndryshimi Lagja "Hajro Çakërri", Rr. "Bulevardi Ismail Qemali", Pallati 1, Hyrja 1, Kati i IV, Vlorë Vlorë Robert Murataj 033402513 changealbania@gmail.com www.changealbania.org
8 Qendra Psiko - Sociale Vatra Lagja Isa Boletini, Rr. Vlorë - Skelë, tek Banka Intesa Sanpaolo, kati 3-të, Vlorë Vlorë Brikena Puka 033224078; 033228048 qvatra@icc-al.org; info@qendravatra.org.al www.qendravatra.org.al
9 Qendra Rinore e Vlorës (VYC) Pallati i Kulturës "Labëria", kati i parë, Vlorë Vlorë Elidon Lamani 033203064; 0692102945 vlorayouthcenter@gmail.com www.vlorayouthcenter.org
10 Shoqata e Logopedistëve Shqiptarë Lagjia "Kushtrim", Rr. "Ibrahim Kushta", pranë ish NPAN-it, Vlorë Vlorë Sashen Rexhepaj 0695816644 sashen_141@yahoo.it  
11 Shoqata Historiko - Kulturore Arkeologjike (Oriku) Lagja 4 Herojnjte, Rr. Selam Musai Vlorë Eduard Demo, Vangjel Sako 0692821185, 0692637368 errdemo@yahoo.com www.orik01.blinkz.com
12 Shoqata Kulturore - Mjedisore BORSHI Adresa: Rruga "Durresit", Pallati 210/1, Ap.3, Tirane Vlorë Ylber Hysi 042261442, 0682249727 shoqata_borshi@hotmail.com; ylberhysi@yahoo.com  
Publikimi i të dhënave personale bëhet në përputhje me Ligjin Nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale", ndryshuar me ligjin Nr. 48/2012.
AGJENCIA PËR MBËSHTETJEN E SHOQËRISË CIVILE (AMSHC). Të gjitha të drejtat e rezervuara.
LEGJENDË
 Fushat e veprimtarisë (*)
             
1 Drejtësi, Avokati, Këshillim, Ndërmjetësim, Kundër gjakmarrjes, Shteti i së drejtës, Pushteti qëndror dhe vendor, Të drejtat e njeriut, Integrimi Europian, Mirëqeverisje, Demokratizim
2 Art, Kulturë, Sport, Media, Muzikë, Teatër, Opera, Social-Kulturore, Trashëgimi kulturore
3 Shëndetësi, Të sëmurët
4 Arsim, Edukim, Rritje e kapaciteteve, Trajnime, Teknologji, Kërkime shkencore, Edukim kundër përdorimit të drogave
5 Mjedis, Turizëm, Bujqësi, Ambjentalizëm, Agrobiznes, Zhvillimi rural, Eko-Turizëm, Artizanat, Zejtari
6 Transparencë, Kundër Korrupsionit
7 Barazia gjinore, Minoritetet, Komunitetet rom dhe egjiptian, LGBT, Komunitete fetare, Shtresat vulnerabël të shoqërisë, Personat me aftësi të kufizuara, Të burgosurit, Azilkërkues, Përfshirje sociale e kësaj kategorie, Antiracizëm
   
8 Shërbime Sociale, Shërbime komunitare, Çështje sociale, Shoqëria civile, Sensibilizim, Ndërgjegjësim dhe edukim të komunitetit, Zhvillim i qëndrueshëm, Ndihmë njerëzve në nevojë, Socio-Ekonomike, Sipërmarrje, Marrëdhënie publike, Kujdes për familjet e varfëra
   
9 Transporti, Strehimi
10 Kundër dhunës në familje, Kundër dhunës ndaj fëmijëve, Kundër trafikimit të qënieve njerëzore, Parandalimi i krimit
11 Filantropi, Vullnetarizëm
12 Fëmijët, Çerdhet, Kopshtet
13 Rinia, Studentët, Punësimi, Formimi profesional
14 Mosha e tretë, Pensionistët, Veteranët
Listë e Organizatave Jo-Fitimprurese të Regjistruara pranë Organeve Tatimore
Burimi: Faqja zyrtare web e Drejtorisë së Përgjithshme e Parandalimit të Pastrimit të Parave (DPPPP) - www.fint.gov.al
Datë 09.06.2010
           
Nr. Emri i OJF-së Adresa Qarku Administratori NIPT
1 "Fillimet E Reja" Gorice Berat Aurel Shulla K52808010V
2 "Istituto Delle Maestre Pie Filippini" 30 Vjetori Berat Francesca Corbone K52808011G
3 Albania Rafting Group Berat Berat Zamir Spathara L02820191J
4 Edmond Fishta Kisha Katolike Berat Edmond Fishta K38228164C
5 Eko-Kult-08 Trashegimi Monumente Mangalem Berat Ritvan Braushi K83513191U
6 Fond. Humanitar Shpresa Uznove Berat Yzedin Saraj K23206019S
7 Fondi Financ.Zona Malore Corovode Berat Tasim Sheshi K49312432B
8 Gruaja Ars.Kult.Sp.Perkrahje Te Femijve Prane Doganes Berat Resmije Ngjeqari K52822002I
9 Koshnica Zhepe Berat Mersin Musabelliu K99720491A
10 Kullota Pyje Terpan Komuna Terpan Corogjafe Berat Eduart Selenica L02921191R
11 Oksigjen Lagjja 13 Shtatori Berat Myrteza Bode K92922191H
12 Ostrovica Leshnje Berat Çlirim Koromani K99628491O
13 Ramia Komuna Qender Berat Fatmir Myftaraj K99810491W
14 Shen Asti Lagjja Llukan Prifti Berat Vaccarini Giovanni K98005191W
15 Shoq. "Miqte E Sportit" Lagja Tafil Skendo Berat Sokol Terpo K77606105K
16 Shoq. Ndihme Sociale Gruas Kryefamiljare Lagjja Llukan Prifti Berat Tefta Mala K97828191V
17 Shoq.E Perd.Pyjeve Kull.Kom.Rroshnik Rroshnik Berat Qazim Murataj L02921192C
18 Shoqata "Pylli I Blirit"   Berat Skender Sulka K78508192M
19 Shoqata Mbrojtja E Mjedisit Natyror Berat Berat Gentiana Deçolli K93010191O
20 Shoqata Mehmet Qyperli Roshniku Lagjja 30 Vjetori Berat Dervish Hoxha K92919191P
21 Shoqata P.P.K.Cepan Cepan Berat Ylli Metaj K98817491J
22 Shoqata"Familja E Vogel" Uznove Berat Mikaela Mussoni K83118191K
23 Shoqata"Romet E Bashkuar" Morave Otllak Berat Berat Laver Myrteli L02709191U
1 Forumi i Gruas Burrel Rruga 'Kol Malci L.Drita' Dibër Dashurie Bajrami K98311991R
2 Manaxhimi I Burimeve Natyrore Xiber Xiber Mat Dibër Sali Muça K97913991U
3 Oaz Lagjia Pjeter Budi Dibër Carla Neziri K97704991P
4 Perdoruesit E Pyjeve Dhe Kull. Bulqize   Dibër Ilir Çupi K96706491Q
5 Sherbime Ne Pyje E Kull. Kurora E Gjelber Drita-Burrel Dibër Lutfi Miftari L07723991K
6 Shoq Perd. Burim. Natyrore Zall Dardhe Dibër Fasli Shira K77009730B
7 Shoq. e Perd.Pyjeve Dhe Kull.Gjorice Gjorice Dibër Ashim Izvira K96616491R
8 Shoq. e Pyjeve Dhe Kullotave Macukull Burrel Dibër Besim Gjoka K98420991T
9 Shoq. e Pyjeve Dhe Kullotave Reç, Diber Draj Reç Dibër Refik Troci K97220791W
10 Shoq. e Pyjeve Dhe Kullotave Selishte Selishte Dibër Ramazan Loca K97213791K
11 Shoq. e Pyjeve,Kullotave Dhe Mjed.Luzni Luzni Dibër Tahir Damzi K96809791G
12 Shoq.Perd.Pyjeve.Kull. Sabatra Fushe Cidhen Dibër Sadin Pernezha L06703791L
13 Shoqata 'Dibra Progres' Lagjia Dobrove Dibër Maksim Hajrullaj K97108791F
14 Shoqata Hist. Kulturore 'Dilaver Kurti' Lagjja Drita14 Dibër Artan Kurti K97912991P
1 Betania   Durrës Antonietta Vitale K24725201C
2 "Eben-Ezer" L.3rr. Ramazan Njella.N87 Durrës Gezim Spahija K81405751E
3 "Ekologjisti" L.7rr H.Demiri P 279 Durrës Bashkim Shyle K82104751P
4 "Kurbini" Zyrat E Komunes Cudhi Durrës Asllan Alla K84323391J
5 "Rilindja Durrsake" L1 Rr.Taulant P.Kokve Durrës Mehmet Repçe K81521751S
6 Act Skenderbej L.3 Durrës Shkelzen Cuni L01504751S
7 Arise & Shine N. B.F A. Goga L.15 Durrës Blerta Çami K71501504J
8 Art And Progres Prokop Sorra L.17 5 Durrës Orges Mema L01609751A
9 Arti Dhe Kultura Italo-Shqiptare Skenderbej L.4684 Durrës Sajmir Kalaja K62011501V
10 Artlink Egnatia L.4 Durrës Alban Ramohitaj K91513751C
11 Asambleja E Perendise Fushe-Kruje Adem Gjeli Durrës Kurt Plagenhorf K14229216H
12 Assistance Healthcare Albania Aha Arrameras Durrës Theodorus I. A. Bolle K14229208Q
13 Bamiresia Ikona Fshati Luz F. Kruje Durrës Deshire Deliu K94008391S
14 Bashkes. Ungjilliz. Femijeve Shqipetar A. Goga L.18131 Durrës Rajmond Shaw K41929501T
15 Bluepidamnus Andon Naci L.6, P. Fama R.I Durrës Gjergj Kota K81511751O
16 'Droja-1" Bashkia Kruje Durrës Bajram Droja K82310751F
17 Durres Beauty A,Goga L.11 Ish Lavanteria Durrës Gjergji Prevazi K61907501D
18 Evolucione L.14 Shkozet G.1 Kateshe Durrës Liljana Subashi K91803751H
19 F. Qendra Kristiane E Durresit A. Goga L. 1832 Durrës David Jonathan Pennoyer J91524505S
20 Fjala e Gjalle Thumane Durrës Ilir Idrollari K54529203M
21 Flora And Fauna Albania Aleksander Goga L. 7 Durrës Adela Vllamasi L01606751I
22 Fondac. "Qendrat Rajon. Keshill. Bujqesor" Shkozet L.14 Durrës Skender Keçuku K51713508N
23 Fondacioni "Ibrahim Kodra" Jeta E Re L.18 (Blloku Ri) Durrës Jashar Arreza K61805506H
24 Fondacioni Shqipetar Mjedisi Dhe Ekonomi Andon Naci L.4 Durrës Tasim Besho K91531751A
25 Informacion Dhe Integrim Skenderbej L.4 Durrës Alket Aliu K82228751A
26 Instituti M. B. T. P. H Taulantia L.1 Durrës Adelaide Montagnoli K51511509F
27 Instituti Biblik Shqiptar Rr.A.Goga L18 Kutia Postare250 Durrës James Lee Bradley K51725502C
28 Instituti I Bujqesise Biologjike Tirana L.14 Shkozet Durrës Enver Isufi L01508751P
29 Instituti Per Dialog Dhe Mirkuptim Skenderbej L.3 Nr.147 Durrës Ferdinand Xhaferri K71715506J
30 Kisha E Krishtit "Adriatik" 3 V.Thanasi L.13 Sek.Hekurru Durrës Alfred Zike K81404751W
31 Kisha Ungj. Konfesionale Luteriane M. Ulqinaku, L.1266 Durrës Agron Meçe J91626501W
32 Klubi I Futbollit Teuta Durres Hotel "Blue Moon' Plazh Durrës Edmond Hasanbelli K92124751B
33 Klubi I Shkrimtareve E Artisteve Durres L.11 Bulev Kryesore(P Kultu) Durrës Nikolla Spatharaj K81930751G
34 Klubi Shqipetar i Jahteve Durres Skenderbej L.37 Durrës Edmond Zhupani K91725751W
35 Komuniteti Musliman Shqiptar Sheshi Liria L.2 Durrës Asllan Bajrami K52119501R
36 Manez 2005 Bash.Manez (Q.Shijak) Durrës Naim Gjyzeli K81924751W
37 Men I Burimeve Nat Komuna Maminas Komuna Maminas Durrës Zyhdi Uruci K81629751P
38 Misioni Pa Kufi Kleosteni L.119 Durrës Monika Qerimi K41803512Q
39 Motrat Sherbyese Te Semureve Shen Kamili Arrameras Durrës Assunta Tondini K64112204Q
40 Murgesha Te Gjakut Te Krishtit L. 18 Rr. A. Goga Durrës Angela Bianchi J71805503G
41 Ndihma Popullore Franceze 1999 Kastrioti Durrës Shkelqim Ziri K53915201F
42 Ndihma Popullore Shqiptare Ura Gjoles Durrës Marie Biba K44605201Q
43 Ne Krahet E Shpreses Jeta E Re L.18 Durrës Myzejen Konduri K61319506Q
44 Paqe Progres Dhe Harmoni A.Goga L.11 P. Fama Durrës Saimir Bulku K92102751G
45 Perdoruesve Te Pyjeve E Kullotave Ilnje Bashkia Kruje Durrës Bashkim Doku K84802391L
46 Progresi Kombetar Per Njerzimin E Re L.17 Q. Kom Icmc Durrës Nikoll Prenga K91706751T
47 Q.P.P.B Qen. Perp. Prodh. Te Bukes Prokop Sorra L.12 Ish Urt Durrës Latif Sela L01415751B
48 Qend.Promovimit Te Biznesit & Ekonomise Prokop Meksi L.7 Nr.180 Durrës Andrea Xhovara K71317501N
49 Qendra "Oaz" Lagja Hoxhe Durrës Alber Hysa K84014391B
50 Qendra E Zhvillimit Te Shoq. Civile Deshmoret L.6409 Durrës Miriam Reci K42215501W
51 Qendra Prof. Elektro - Mekanike - Zpm L.14 (Ish Ormn) Shkozet Durrës Fadil Kadrimi K61708502K
52 Qendra Shqiptare Per Shendetin Publik L11 Rr.A.Goga Durres Durrës Ermira Xhunga K82122751N
53 Qendra Sportive Shqipetare L.1 Shk. V.Prendushi Durrës Giampietro Zampiva K71529501K
54 Qfpr Ln 17 Rr S.Kaculini Durrës Fadil Kadrimi K82022751K
55 Sh. A. S. O. D Taulantia L.1 Kat.Ii Durrës Aurel Kaçulini K71516506I
56 Sh. E Perd. Te Pyjeve E Kullotave Ishem Kumuna Ishem Durrës Besnik Dama K82221751L
57 Shanit Grup Tirana L.14 Shkozet Durrës Guitard Sabine K71721502H
58 Shoq Perdorusve Pyjeve Kullotave"Gurra" Komuna Bubq Durrës Edlir Çypi K84810391F
59 Shoq. Dhur. Te Gjakut E Rrethit Durres A. Goga L.8 Pr. Drejt. Spital. Durrës Tomorr Llani K41919506J
60 Shoq. Perdor Pyjeve Kullotave "Hazgeri" Fshati Halil Durrës Ilir Halili K84812391P
61 Shoqata E Grave Me Probleme Sociale Sefer Efendiu L.2 Prapa Gjykat Durrës Bajana Ceveli K51504503O
62 Shoqata E Vreshtave Fruti Kultur Hamalla Bashkia Manez Durrës Islam Lashi K71709504J
63 Shoqata Kombetare Juristeve Shqipetare Taulantia L.1 Prane Pishines Durrës Raimond Todhe K72104501N
64 Shoqata Kultur. Artistike"Jan Kukuzeli" Rr A Naci Nr.66 Durrës Petrika Afezolli K81723958K
65 Shoqata Per Zhvillim Komunitar B. Kryesor Pr. Ish Q. Sanitare Durrës Teuta Shehu K72222751P
66 Shoqeria E Shpetimtarit Hyjnor Fshati Bilaj Durrës Artan Seli K64805203R
67 Shoq-Perd Pyjeve E Kullotave"Gjelberimi" Komuna Nikel Kruje Durrës Hysni Hushi K93728391W
68 Shpresa E Gjalle A. Goga L.18 Pra F. Ueslian Durrës Viktor Ceka K71515503C
69 Shtepia E Shpreses Se Femijeve Shenavlash Durrës Charles Linderman K51717504B
70 Shtepia Orthodhokse E Shpreses Shen Vlash Amb.E Kishes Durrës Jorgo Papadhopuli K71623531E
71 Shtepia Rregull. "Bijat Dash.Kanosiane" Lagja 1 Durrës Filomena Rispoli K64310203E
72 Stafuka S-K Fushe Kruje Durrës Murat Stafuka K94307391W
73 Swiscontact Taulantia L.1 Durrës Matthias Jager K22216501C
74 U. P. R. "Tauleda" Bulev. Kryesor L.11 Durrës Genci Alizoti K41803511I
75 Ura Josif Pambuku L.41 Durrës Enton Dimni K61711503K
76 World Hope International - Albania A. Goga L.18 Durrës Kenneth Bishop K92003751I
1 "Aurora" Ojf Stebleve Elbasan Pellumb Gjini K88129691N
2 "Derveni"   Elbasan Haki Cekani K78613691Q
3 "Egnatia" Ojf Hotolisht Elbasan Idriz Hysa K87802692U
4 "Lunik" Letem Elbasan Ruzhdi Borufi K87802691M
5 "Pishaj" Sh.P.P.K.K   Elbasan Zolo Salla K76326814C
6 "Porocan" Sh.P.P.K.K.   Elbasan Vehat Hoxha K66626803S
7 "Shenepremte" Sh.P.P.K.K.   Elbasan Refit Hasa K66626805L
8 "Skenderbegas" Sh.P.P.K.K.   Elbasan Gani Pole K66626804D
9 "Sopoti" Stravaj Elbasan Fatmir Rrushi K78415691U
10 A.M.C. " Without Walls " Albania Kongresi I Elbasanit P.53sh.A Elbasan Frieda(Frederiki) Vlahokosta K81810453Q
11 A.T.K. Teatri Skampa Elbasan Adonis Filipi K53510201O
12 Aid To The Balkans L.B.Dardha Kopsh''p.Xhuvani' Elbasan Elona Deliu K73222205H
13 Burimet Natyrore Komunes Labinot Fushe Labinot Fushe Elbasan Hasan Balliu K92508391G
14 Burimet Natyrore Te Komunes "Gjinar" Gjinar Elbasan Dhimiter Muça K73424391O
15 Burimet Natyrore Te Komunes Lab-Mal Fshati Qafe Elbasan Xhelal Qoku K72530201W
16 Burimi I Shpreses Cezme Elbasan Gunter Haase K29824108O
17 Cefa L. Aqif Pasha Rr Ali Arapi Elbasan Sabina Broggini J93112232V
18 Çermenika Godina Kom Orenje Kati Par Elbasan Ferit Mokra K98128691J
19 Dhoma Tregtise Industrise Qarku Elbasan L.Sul Papri Pr.Kesh.Qarkut Elbasan Veli Kazazi K73402391T
20 Drite Per Te Gjithe L.Partizani Rr.B.15s17 Elbasan Niikolas Jeremy Wakeley K62525202E
21 E C E Shkolla Mesme Luigj Gurakuqi Elbasan Fiqerete Trendafili K13021201E
22 Elba - Folk B. Q. Stafa Pr.Hotel Skampes Elbasan Thanas Meksi K62821205R
23 F A Z A N I Fshati Licaj Elbasan Zaim Murati K93101391H
24 Fondacioni "Sema" L.Nr.2 Cerrik Elbasan Erol Tosun K23020201A
25 Fondacioni Qendra Biblike Hajdaran Elbasan Mehmet Gega K72508201E
26 Forum Ne Veprim L.Syria Dylgjeri Rruga E Re P.107/4 Elbasan Ardiana Kasa L02616391S
27 Forumi I Gruas Elbasan L. Aqif Pasha Rr.28nentori P.77.5 Elbasan Shpresa Banja K52609201K
28 Gruaja Ndryshe Librazhd Lagja 1 Elbasan Fatbardha Allmeta K58315601V
29 Horizonti L.Gurakuqi Rr 28 Nentorip/75 Elbasan Sokol Paheshti K82816391I
30 Internacional Co-Operative Center Icc Lagja Vullnetari P.621 H/A4 Elbasan Behaudin Gashi K63327201C
31 Invalideve Te Punes Qarkut Elbasan Dyli Haxhire Gurabardh Elbasan Hekur Broshka K73401391O
32 Kalaja Fshati Klos Elbasan Misir Vishkulli K83421391A
33 Klubi Ekologjik Elbasan L. A.Pasha P 494/1 H.215 Elbasan Ahmet Mehmeti K83010412G
34 Klubi I Shkrimtareve"K. Kristoforidhi" L. Shenkoll Rr. J Dilo27 Elbasan Milianov Kallupi K92612391G
35 Korrek. Dhe Rehabilit. Njerezor - K.R.Nj L. V. Xhuvani Rr.7 Marsi P.4962 Elbasan Behauddin Gashi K82902391K
36 Lidhja Ekologjike L. Aqif Pasha Rr. 28 Nentori77/5 Elbasan Fuat Banja K83525202I
37 Medpak   Elbasan Zela Koka K48210602A
38 Misionaret E Bamiresise L. S.Dylgjeri Rr.I.Kondakciu Elbasan Marie Shalom Spini K52610202A
39 Misioni Joshua L.K.Elbasanit Pr.Pall45/2 Elbasan Festim Qelemeni K52604201I
40 Motrat Domenikane Te Se "Lumes Imelda" L. 5 Maji Rr. Mahmut Bicaku Elbasan Rosa Agnese Refosco K43015202I
41 Ndihma E Weilheim Per Shqiperine Dyli Haxhire Myzyri Ishf.Druve Elbasan Almuth Bosele K12810201R
42 Ndihme Per Ballkanin(Per.&Bes) L.E Re;7qershori8 Elbasan Roy Debenhan K02727216H
43 Ne Familje ,Per Familjen L.L. Gurakuqi Hotel Skampa202 Elbasan Alketa Vangjeli (Vogli) K72917205B
44 Noralb - Al Lagja Kala Rr.Jovan Popa20 Elbasan Sigrart Byberg Arjan Halili K63412201W
45 Partneret Per Integrim L. Brig 17/S Rr. Pertaq Popa91/15 Elbasan Taulant Hoxha K93015391F
46 Per Mbrojtjen E Te Drejt.Pers Me A.Kufiz L. Sul Papri Elbasan Engjellushe Bejtja K93516391C
47 Per Ndalimin E Ndotjes Ne Elbasan L.Luigj Gurakuqi P.40 Sh.2 Ap2 Elbasan Petro Marku K73501391R
48 Per Nje Shqiperi Te Shendeteshme L. Kong. Elbasanit P.50/1 H/Aap/2 Elbasan Edmond Laho K43405201I
49 Perdorimi Pyje Kullota Komunale Blerimi Tregan Elbasan Demir Jolla K82618391M
50 Perdoruesit E Pyjeve E Kullotave Byshek Byshek Elbasan Refik Koçi L02802391A
51 Perdoruesit E Pyjeve Kullotave "Karine" Karine Elbasan Zenel Thartori K89725192O
52 Pojska Rrajce Elbasan Viktor Çarçia L07609691L
53 Pyjeve E Kullotave Komunale "Funari" Branesh Elbasan Mahmud Mema K63627201L
54 Qendra Biblike L.Haxhias Pr.Univer Elbasan Philip Dindinger K13605201L
55 Qendra E Zhvillimit Te Shoqerise Civile L.B. Dardha Rr.L.Gurakuqi Elbasan Gjolek Mera K43422203R
56 Qendra Zhvill. Komunitar 18 Gushti Elbasan Tomorr Dobrenji K47103801K
57 Romano Sezi L. 5 Maji Tek Ura E Bakallit Elbasan Enver Mustafai K83004391S
58 Sh.Rr.B.Sh Apostuj P&Pal-V Don Orione Kisha Kat Shen Piu L 5 Maj Elbasan Dan Giuseppe De Gulielmo K63027201Q
59 Shendeti I Adoleshentit Dhe Gruas L/ Brig 17/S Rr. Labinoti47 Elbasan Desantila Tahiraj K72925232P
60 Sherbimet Bujqesore Elbasan Sh.B.E L. Aqif Pasha Rr. Ali Arapi19 Elbasan Asim Sula K43115201D
61 Sherbimi Krishter Shqiptar Lagja Ish Depo E Duhanit Elbasan Artan Figu K76326809M
62 Shoq Ballkanike Integ Femije Jetim,Nenat L.11 nentori, Prane A.Dakli Elbasan Shkelzen Liçaj K83201391J
63 Shoq E Menaxh Te Pyjeve Kull. Kom.Gracen Gracen Elbasan Ruzhdi Xh. Kasa K93504391L
64 Shoq E Zhvillimit Te Burimeve Natyrore Paper Elbasan Ndriçim Çela K63622202R
65 Shoq Perdorim Pyjeve E Kullotave Gorica Selite Elbasan Bajram Ago L02716391V
66 Shoq Raj E Pyjeve Dhe Kullotave Kongresi Elbasanit Elbasan Ndriçim Çela K93611391D
67 Shoq Shqiptare Parandalimin Aksidenteve Lagja Beqir Dardha, P.41 Elbasan Kujtim Ibrahimi L02528391G
68 Shoq. Ambiental. "Gramsh" Lagja Xhile Lici Elbasan Harun Sulmina K76808802T
69 Shoq. Invalid.Paraplegjik Lagja Sporti Elbasan Vladimir Kokomeci K76326811B
70 Shoq. Perd. Pyje Kull.Kukur   Elbasan Celnik Lena K76808804M
71 Shoq. Perd. Pyjeve Kullota   Elbasan Pasho Miraka K76808801L
72 Shoq. Perdor. Pyjeve Pajove   Elbasan Ramazan Kodra K69508102T
73 Shoq. Perdorimi Pyje E Kullota Komunale Grekan Elbasan Shefqet Tafani K83602201D
74 Shoq."Perdorues Pyje E Kullota" Zavaline Zavaline Elbasan Dhimiter Piligriu K92611391B
75 Shoq.Perd.Pyje Kull.Kushov   Elbasan Petrit Miraka K76808803E
76 Shoq.Perd.Pyjeve E Kullot.Kom.Bradashesh Bradashesh Elbasan Nezir Gjoni K93408391F
77 Shoq.Perd.Pyjeve E Kullotave Komunale Karthnek Elbasan Hysen Tabaku K89822191R
78 Shoq.Perd.Pyjeve Perparim   Elbasan Hamit Zylyfi K69508103E
79 Shoq.Perd.Te Pyjeve Kullot.Kom.Kodovjat Kokel Elbasan Hyqmet Lumani K96603891W
80 Shoq.Perdor. Pyjeve Gjocaj   Elbasan Imer Deja K69508101L
81 Shoq.Pyjeve E Kullotave,Komuna Kajan Merhoje Elbasan Bajram Idrizi K92918391W
82 Shoq.Zhv.Burim Natyr "Domosdova"Shzhbn Prrenjas Elbasan Xhemal Brega K98518691R
83 Shoqata "Eko 2030" L. L. Gurakuqi Hotel Skampa Elbasan Nezir Cullhaj K89725191G
84 Shoqata E Perdoruesve Te Ujit Rrajce   Elbasan Ali Dashi K78613692B
85 Shoqata E Perdoruesve Te Ujit Te Funares Funares Elbasan Fiqiri Balliu K88006692S
86 Shoqata Kultura "Skampa" Lagja Q.Stafa Pr.Tv Dardan Elbasan Blerim Narazani K83526201F
87 Shoqata Probleme Sociale   Elbasan Klarita Vangjeli K47619605K
88 Shoqata Pyjeve Kullotave Komunale Tunje Tunje Elbasan Nefail Rama L06509891S
89 Shoqate Bamiresie L. Gurabardh Elbasan Sami Roçi K43322201V
90 Shoqate Gradishta Qukes Elbasan Hekuran Filo Mema K88622691Q
91 Shoqate Verniku Komune Qender Elbasan Ibrahim Gjekola (Arif) K88622692B
92 Shtepia R.B.B.D.Sh.V.D.P.Mis Kat. Mollas Mollas Elbasan Camilla Maenza K62919202J
93 Shtepia Shpreses Shtepia E Femijes Rr.Rinia Elbasan Judith B.H.Smith K02727220M
94 Shushica Shushice Elbasan Skender Çerri K82717391K
95 Sindikata Rajonale Elbasan Kombinati Metalurgjik Uz Mek Elbasan Xhevdet Manoku K93414391M
96 Studio E Teatrit Po L.Luigj Gurakuqi Pr.Teatrit Elbasan Spiro Duni K83302391R
97 Tjeter Vizion L.Cl Ish Shk.P.Xhuvani Elbasan Arjan Cala K23014201Q
98 Vreshtaret E Pemerritesit Tregan Fshati Tregan Elbasan Rrapush Kyçyku K53202201L
99 Ylli I Alpeve Sebisht Elbasan Medi Cela K88006691K
1 "Aranitasi"   Fier Namik Danaj K77921838U
2 Administratura Apostolike E Shqip Jugut L. 1 Maj Fier M Sgr Hil Kabashi K62923402S
3 Agjensia Rajonale E Zhvillimit L.11.Janari Fier Dhimitraq Marko K52709402K
4 Antik L.Kastriot Teatri Bylis Fier Saimir Ahmeti K63002402D
5 Apollon I. A. A L.Kastriot Fier Klajdi Marku K52812401U
6 Caritas L. 1 Maji Fier Viktor Margilaj K52707401P
7 Carlo Liviero Pluk Fier Nadia Paluello K53804402N
8 Darsia - Eg Hysgjokaj Fier Zabit Sharka K54315401B
9 Dega E Partise Demokratike L. 29 Nentori Fier Ligor Pove K52906427J
10 Dega E Partise Socialiste L. 15 Tetori Fier Myzelejen Hoxha K52906426B
11 Dyert E Se Ardhmes L. Liri Fier Klarita Llano K43024406F
12 Epoka E Re Lagja Liri Fier Nevila Jahaj K72531402B
13 F.F.M Kemishtaj Fier Andon Rrapokushi K54126402M
14 Fam.Sh.Apostuj Pjetri E Pali K.Katolike 18 Tetori Fier Don Zeno Daniele K53814403C
15 Fida International L.Apollonia Fier Altin Dushi K43014404I
16 Fjala E Jetes Fier L.8.Shkurti Fier Valter Xhelilaj K52815402U
17 Gruaja Per Gruan Xoxi Andoni L. Apollonia Fier Klodiana Tosuni K93414591B
18 Iba Per Shqiperine Skender Libohova Fier Thomas Boner K54019401M
19 Intelektualet E Naftes Lagja "Apollonia" Ish Elektriku Fier Vlashi Nakuçi L02611591F
20 Jeta Ime L.11 Janri ,Rr Ramiz Aranitasi, Fier Fier Klarita Nevraj L02807591O
21 Kisha E Krishtit Lagja "Gafurr Muca" Fier Thomas Lyle Bonner K64611403H
22 Kisha Katolike "Zonja E Paperlyer" Jani Bakalli Fier Car Jaroslav K93017591E
23 M.S.U Insituti I Kerkimeve Bujq Fier Piro Rapushi K54019404N
24 Mjedisi Dhe Zhvillimi Social 29 Nentori Todi Shkurta Fier Entela Cjapi K93017592M
25 Molla E Gjelber Lagja Gafurr Muco Lushnje Nr.16 Fier Andon Rrapokushi L04118591G
26 Ndihme Per Njerezit Ne Nevoje Shtepia E Oficerave K.V Fier Fatime Hajdari K83602402A
27 Patmos In Albania Divjake Fier Marja Rantanen K64520401K
28 Qend. Rajon. Arkeologjike Turistike Koço L.Kastriot Fier Lami Koço K93114591P
29 Qendra Sociale Murialdo Sheqi I Vogel Fier Giovanni Salustri K42730401O
30 Rwdc Albania Apollonia Sheshi Fitorja Fier Marsela Taho K73228401R
31 S.N.V. L. Konferenca E Pezes Fier Wilhelmus Coenen K43212401D
32 Shoq. Perdoruesve Te Pyjeve E Kullotave Gjuzaj Fier Sulejman Xhyra K94807592L
33 Shoq.E Perdor.Te Pyjeve E Kullotave Golem Fier Flamur Hajdari L03705591D
34 Shoq.E Perdorimit Te Pyjeve E Kullotave Hyzgjokaj Fier Mersin Sharka K94726591D
35 Shoq.Men.Pyjeve,Kullotave Komunale Divjake Fier Zoida Naci K84529591L
36 Shoq.Perd.Te Pyjeve E Kullotave Kemishtaj Fier Ligor Qose K94524591K
37 Shoq.Perdoruesve Te Pyjeve E Kullot.Komu Grabjan Fier Hazis Hasani K94203591L
38 Shoq.Perdoruesve Te Pyjeve E Kullotave Bicakaj Fier Nazif Arapi K94807591D
39 Shoqata " Bashkimi" Hysgjokaj Fier Abdyl Tabaku K54313401O
40 Shoqata E Invalideve Te Punes Qarku Fier Todi Shkurta, L. 15 Tetori Fier Ramiz Hoxha K73411591H
41 Shprese Per Ty Gjokalli Fier Adrian Kamenica K93504591A
42 Sindikata E Pavarur E Punonjesve Te Naft L.1 Maj Fier Veli Fejzullari K92925591A
43 Sportdashesit Fierake L.11 Janari, Shtepia e Ushtarakeve, Kati i 5 Fier Arben Myzeqari L02816591N
44 Stop Smoking - Stop Alkool L.15 Tetori, Rr.Miço Papuçiu Fier Remzi Kalemi K92911591W
45 The Language Institute Lagja"Naftetari"Rr"Sulo Goxhaj" Fier Edison Varfaj L02529591A
46 Victory School Skender Libohova Fier Albert Dosti K44807401V
1 "Dora e Ngrohte" Lagja Demokracia Gjirokastër Gjon Dervishi K78731512J
2 Aem-Misioni Ungjillor 18 Shtatori Gjirokastër Geoffrey Alan Townseno K43128625A
3 Agjen. Per Kom. E Integrim Qendra E Pazarit Gjirokastër Altin Babameto K72806603U
4 Amaneti Memaliaj Gjirokastër Qazim Gapi Qazim Gapi K89819591D
5 Amiv 18 Shtatori Gjirokastër Ylli Asllani K43025614N
6 Bamiresi Per Femijet Jetim Lagja Selam Musa Gjirokastër Liljana Katiraj K78731513R
7 Biraci Shpk Griot Gjirokastër Agim Biraci K43128644G
8 Dhrinos Lagj.Varosh Gjirokastër Mirela Karanxha K92906791J
9 Fond.Qendra Kult.Mediatike"Antigone" Qendr.Shtyp.-Rr.Nacionale Gjirokastër Gentiana Brahimi K93318791H
10 Forumi I Zhvillimit Te Zonave Malore Gj. L.Varosh-Vila Papavangjeli Gjirokastër Vasil Muka K93114791E
11 Istituto Figlie Di Cristo Re 18 Shtatori Gjirokastër Clara Latanzio K43025605O
12 'Miqesia' Pagja Pazar Vjeter Gjirokastër Stefan Arseni K72806622D
13 Natural Bodybuilding Fitnes Lagjia "18 Shtatori" Gjirokastër Nikollaq Muco K92610791U
14 New Dimensions Lagjia Nr2, Banesa 32, Nr 6300 Memaliaj Gjirokastër Daniel Reichert L09012591G
15 Qend.Komun.Multifunksion Lagja 18 Shtatori Gjirokastër Fatbardha Idrizaj K72806626M
16 Qendra Rajonale Syri I Medias Se Re Smr Qafa E Pazarit Gjirokastër Ilir Gjini K93121791Q
17 Rinia Dhe Femijet Lagj.Partizani Gjirokastër Kastriot Korro L08802291G
18 Shoq E Perdorusve Te Pyjeve Dhe Kullotav Komuna Luftinje Tepelene Gjirokastër Muharrem Kanushi L09002591C
19 Shoq E Pyj E Kull Komuna Dropull I Siper   Gjirokastër Filip Decka K93623791S
20 Shoq E.Pyj Dhe Kull.Komunal Kom. Lunxher Lunxheri Gjirokastër Petraq Ila Nikolla K93611791E
21 Shoq.E Futbollit "Memaliaj - Sport" Lagj.Nr.33 Gjirokastër Gezim Shehu K99111591M
22 Shoq.E Perd Te Pyjeve Kullot Kom.Pogon Polican Gjirokastër Thanas Konomi K93412791D
23 Shoq.E Perdorimit Te Pyjeve & Kullotave Andon Poci Gjirokastër Vangjel Stathi Vangjel Stathi K83619791U
24 Shoq.E Perdoruesve Pyje E Kullota -Lopes Komuna Lopes Gjirokastër Hetem Zeraj K98719591W
25 Shoq.E Pyjeve E Kullot Kom.Qend.Tepelen Komuna Qender Tepelen Gjirokastër Bektash Koci K93412792L
26 Shoq.Perd.& Pyejeve E Kull.- Kom.Piskove Piskove Gjirokastër Agim Aliaj K98827291B
27 Shoq.Perdor.Pyjeve E Kullotave - Krahes Komuna Krahes Gjirokastër Fatmir Haderi K92906792R
28 Shoq.Perdoruesve Pyj.& Kullot.Drop.Posht Godina Ish Ambulanca Gjirokastër Pandeli Cinga K93214791H
29 Shoqata E Burimeve Natyrore Komuna Picar Zyrat E Komunes Picar Gjirokastër Dritan Tola K93421791C
30 Shoqata E Pyjeve Dhe Kullotave Kardhiq Komuna Cepo Gjirokastër Luan Pula L02610791M
31 Shoqata E Pyjeve E Kullotave" Dhembeli Zagori Gjirokastër Flora Vaiti K93611792M
32 Shoqata Kulturore "Gras" 18 Shtatori Gjirokastër Maria Biscu K43025606W
33 Shtepia E Te Moshuarve 18 Shtatori Gjirokastër Arjanit Muho K43128646W
34 Stichting Vater e Ngrohte Palorto Gjirokastër Berndarda Marijanna Nijhov K43025607H
35 Veprimtari Humanitare Permet Gjirokastër Paolo Bolzacchini K49225203P
1 " E Shkuara Per Te Ardhmen " L1, Bulevard Republika Korçë Kliti Kallamata K53901002A
2 " Une Gruaja" Reshit Collaku - Lagja 1 Korçë Eleni Jajcari K73919602N
3 " V E LL A Z E R I M I " L.3, Gavril Pepo14 Korçë Andrea Mico K44112003R
4 "Enkelejt" Komuna Hudenisht Korçë Myftar Avdulla K64822601S
5 "Gruaja, Koha, Shoqeria" Islam Dami - Lagja 5 Korçë Mirjeta Shkulaku K74107602A
6 "Kenedi" Bulevard Republika Korçë Jan Loring K33827006T
7 "Osram Albania" E Drilonit Lagja 1 Korçë Saimir Rakipllari K64220601N
8 "Perd. Pyjeve Kullotave Komunal Blerimi"   Korçë Jarec Qose K84008791S
9 "Pylli I Blerte" Bucimas Korçë Rruzhdi Hymetllari K83708792W
10 "Qendra Drita E Shpreses" Rruga e Drilonit Korçë Anke Nicolaus K94329791S
11 "Qendra Mjekesore Union Per Diabetin" Rinia-Lagja 2-P.164-Shk.2 Korçë Arber Gjata K83708791O
12 "Shkolla E Rilindur" E Drilonit Korçë Lumturi Kreci K64611603T
13 "Te Rinjte Me Nje Mision" E Unazes Lagja 4 Korçë Judy Mitstifer K64112604R
14 A L B A Zyra Komunes Mollaj Korçë Gjergji Shtylla K94612191V
15 A.R.Zh. Blloku Demokracia Korçë Aurel Grabocka K34209006F
16 Agrinet Tek Qendra Dorkas Korçë Tomi Pikuli K63822002L
17 Ampep L.18, 1 Maj Korçë Auddun Bjarni Olafsson K34323001P
18 Biznesi I Vogel Korce Rr Ismail Qemali, Tek Turizmi Korçë Albert Nasto L03802191N
19 Christ For The Nation Cfn Lagja 1,Rruga E Drilonit Korçë Mentor Rama K94209791H
20 Community Development Center L 1, Rr Nuci Gogo3 Korçë Denada Manoku K94210191W
21 Dhoma E Tregetise Dhe Industrise Bul. Republika Korçë Niko Peleshi K44204001K
22 Dorkas In Albania L.10, Blloku I Ri I Sportit Korçë Ilia Dishnica K24308001I
23 Duart E Arta L.8, Viktimat E Ravonikut Korçë Muhamer Rushiti K64821001A
24 Foleja L1 Rr.Sul Starovari Korçë Judy Ann Mitstifer K94814791E
25 Fond. Medical Amassadors L.14 Rr.Partizani177 Korçë Mashelle Zadina K42109003V
26 Fondacioni Bethany L.4, Sotir Polena Korçë Ildiko Gjata K54026001A
27 Fondacioni Tabita Lagj. E Re E Sportit Korçë Edison Rezhda Ervin Vani K44114001L
28 Fondi I Financimit Per Zonat Malore L.12, Bul. Gjergj Kastrioti Korçë Arben Jorgji K54424001C
29 Gjanci Prane Drejtorise Bujqesise Korçë Andonaq Minka K54710002S
30 Gruaja Ne Zhvillim Korce Gjinovefa Leshnja, L. 1. Korçë Entela Macka K94811191W
31 Hafuz Domi Korce Korçë Hafuz Domi L06606791A
32 K.O.A.Sh. Mitropolia - Korce Sotir Peci Korçë Aleko Dhima K54513001T
33 Kennedy L.13, Nesti Vreto Korçë Ian Loring K64724001M
34 Keshilli I Arumuneve Voskopoje Korçë Arben Lena K93723191I
35 Kolegji Preka Blloku I Sportit Korçë Carmel Camilleri K44125002F
36 Konsullata Greke Korçe L.4, Pavllo Katro Korçë Elefterios Proios K44131001E
37 Kryqi I Kuq L.3, Nene Tereza Korçë Mikel Vllahu K44207003S
38 Kujdesi Shendetsor Familjar Mbi Senatorium Korçë Irena Laska K43910005W
39 Misioni Emanuel L.10, Tek Dorkasi Korçë Mariela Baraku K44513002D
40 Org Per Menaxhimin E Destinacionit Korce Bulevardi "Shen Gjergji" Korçë Orieta Glozheni K94621191U
41 Perd E Pyjeve Kullota Komuna Hocisht Hocisht Zurat E Komunes Korçë Ali Gupe K87327691H
42 Perdorues Pyje Kullota Emertuar Voskopi Fshati Voskop,Komu Voskop Korçë Gezim Mersinllari K93715191O
43 Perdoruesit E Pyjeve E Kullotave Radomi Komuna Novosele Korçë Elmas Mustafa K98024091T
44 Perdoruesit E Pyjeve Kullotave Qyteze Komuna Clirim Korçë Eqerem Lame K98603091B
45 Perdoruesit E Pyjeve Kullotave Vreshtas Komuna Vreshtas Korçë Demirali Barci K94710191O
46 Permiresimit Pyjeve Kullotave Libonik Komuna Libonik Korçë Arif Belishta K94710192W
47 Porta Evropiane Per Qarkun E Korces Godina Ushtarakeve Korce Korçë Stavro Hasa K94830191C
48 Pyjeve Kullotave Komunale Malesia Maliq Maliq Korçë Rrapi Baci K94803192N
49 Pylli I Ri - Jete E Re Leskovik Korçë Ivanov Pasho K98428091F
50 Qendistaret L.10, Blloku I Ri I Sportit Korçë Etleva Tare K73826001B
51 Qendra E Zhvillimit Te Shoqerise Civile L 12,Rr Bulevard Shen Gjergji Korçë Orjoda Ylli Tare K44608001T
52 Qendra Trashegimise Kulturore - Kamenica Kico Drenova, L.15.35/16 Korçë Skender Ali K84631191A
53 Se Perdoruesve Pyjeve E Kullotave Prespa Liqenas Korçë Vasil Jankulla L03715191G
54 Sekretariati I Liqenit Te Ohrit E Vilave2 Korçë Arjan Merolli K64220602V
55 Sh Zh B N Opari Komuna Moglice Korçë Thanas Menkshi K94803191F
56 Sh.P.B.N Komuna Velcan Velcan Korçë Hysen Torra K93721791L
57 Sh.P.B.N. Zyrat E Komunes Dardhas Korçë Mentor Pere K94620791F
58 Sh.P.B.N. Cerrave Zyra E Bujqesise Komunes Korçë Feridon Zerka K94620792N
59 Sh.P.B.N.K Proptisht Komuna Proptisht Korçë Evzi Kasmollari K94726791P
60 Sherbime Ne Pyje E Kullota " Rrungaja" Vithkuq Korçë Thanas Renxa K73726001V
61 Shoq.Per Burimet Natyrore Bejkove Korçë Bardhyl Diko K48220029P
62 Shoqata Bletrritesit L.7, Rr.Ligor Rembeci Korçë Gezim Skerma K44703002F
63 Shoqata E Perfitimit Fizik L.7, 6 Deshmoret Korçë Isuf Salice K63727001C
64 Shoqata E Zejt & Mjesh Duararte Pogradec L 4 Rr Reshit Collaku Korçë Mimoza Shuli L03817791J
65 Transborder Wildlife L.1, Ramis Aranitasi Korçë Stavri Pllaha K54014001J
1 Shoqata "Danchurch Aid" Golaj Kukës Derek William Frost K46915919I
2 "Gjalica E Lumes"   Kukës Mersin Petku K98415292G
3 "Kujdesi" Hotel Gjallica Kati Ii Kukës Bilbil Keraj K67617201P
4 "Pashtreci"   Kukës Gezim Miftari K68321202N
5 "Rinia Ne Sipermarr. E Lire" Hotel Gjallica Kati Ii Kukës Rifat Demalija K67617203I
6 "Sasati" Bicaj Kukës Servet Onuzi K98415291V
7 Agjensi Rajonale Zhv.Rural Prane Hotel Gjalices Kati I Kukës Vexhi Halili K77925201T
8 Alb-Aid Hotel Gjalica Kati 2203 Kukës Jonuz Kola K98518291Q
9 Fondi Financimit Zona Mal. Tirane Kukës Skender Kucana K49326615B
10 Integrimi Komuna Margegaj Kukës Xhevdet Hoxha L08721691H
11 Kalisi 2001 Kalis Kukës Hysni Imeraj K77925218N
12 Mbrojtja Mirmb.Pyj.Kull. Komuna Bujan Kukës Viktor Ndoc Ramaj K77925214E
13 Mireperd.Pyje Kullot Nikel Lagja Dardania Kukës Fran Zhivani K78731610W
14 Mjalt Kurues Malsi Gjakov Aste Kukës Shpend Hajdarmetaj K77925222S
15 Per Ju Nena Dhe Femije Lagja 6, Pall. 5 Kukës Hume Elezaj K77925210S
16 Qend.Keshill.Gra.Sherb.Soc Lagja 2 -Prane Poliklinikes Kukës Vera Istrefaj K77925206N
17 Sh.P.P.K.K.K.M Fhstati Shemri Kukës Ismail Vata L07529291P
18 Sh.Perdoruesve E Kullota Dushaj Kukës Hamza Shiqerukaj K77925213T
19 Shkelzeni Ojf Fierz Kukës Hajredin Hoxhaj K77925215M
20 Shoq.Fermer Kom.Bushtric Bushtrice Kukës Adem Lita K77925208G
21 Shoq.Per Integ.Zhvill.Demo Lagja 4, Pall.8, Shk.1, Ap. 3 Kukës Zurjan Alushi K77925212L
22 Shoq.Perd.Pyj.Kull.Komun Komuna Shishtavec Kukës Agim Noka K77524206T
23 Shoq.Perd.Pyj.Kull.Komun. Surroj Kukës Ferit Sina K77925211D
24 Shoq.Perd.Pyje.Kull.Komun Bushtrice Kukës Sanie Lita K77925209O
25 Shoqata E Pyjeve Dhe Kullotave Komunale   Kukës Adem Byberi K99607691N
26 Shoqata Mbrojtja E Pyjeve Golaj Kukës Avdullah Neza K66906910I
27 Shoqata Per Pyje E Kullta Skavice Kukës Abdyl Koldashi K77925204U
28 Shtepia Rregulltare Bashk 28 Gushti Kukës Anna Maria Basso K49326629R
1 "Caritasi Dioqezan Lezhe" Kalase Lezhë Antoni Leuci K77929503E
2 "Dioqeza E Rreshenit" Shen Vinçenc De Paoli Lezhë Cristoforo Palmieri K99118091R
3 "Eterit Rogazioniste Shqiptare"   Lezhë Antonio Lenci K77523506J
4 "Lajmi I Mire" Beslidhja Tek Ish Ng-Ja Lezhë Edmond Palucaj K68015502P
5 "Santa Maria - Marianisti Lezhe Albania" Tek Ura E Cenit, Vile Private Lezhë Davide Gozio K77705501A
6 "Sherbetoret E Hyut Virgjeres Matara" Rr. Shen Vincenc De Pauli Lezhë Donika Lleshi K99809091Q
7 "Shqiptar I Misionit Menonit" Beslidhja 21 Lezhë Sonya Harnish K68104505K
8 "Zoja E Keshillit Mire" Fshati Gurez Lezhë Ate Pasquale Nalli K78102301D
9 Bijat E Zellit Hyjnor Pllane Lezhë Rosalba Tedone K48130520U
10 Bijat E Zemres Shenjte Jezu Lagja Re Lezhë Erminia Morelli K48130514W
11 Forca Drites Hoteli Gjuetise Lezhë George Ridlej K37513519J
12 Karitas   Lezhë Zef Shtija J69303037T
13 Kisha Katolike "Dioqeza Lezhes" Tek Ipeshkvnia L.Skenderbe Lezhë Ottavio Vitale K97718592A
14 Kisha Katolike "Shen Nikoll" Kisha Katolike Lezhë Giovanni Peragine L07521391E
15 Klubi Ekologjik Hotel Liss Lezhë Zef Imeraj K48130518I
16 Komiteti Rinor Lagjja "Beselidhja" Lezhë Kastriot Kodheli K88304591D
17 Miqte E Lezhes Pallati I Gjok Nikes Lezhë Piero Schergna L07521591Q
18 Motrat E Vogla Te Familjes Se Shenjte   Lezhë Maria Santore K97907591M
19 Murgeshat Franceskane Torovice Lezhë Wanda Lucia D'olimpio K48130526W
20 Nderkomunalja E Zadrimes Komuna Dajç Lezhë Zef Vokrri K77305191E
21 Pcec Tek Poliklinika Lezhë Albert Leka K88308591A
22 Per Permiresimin E Pyjeve Dhe Kullotave Ne Komunen Milot Lezhë Mark Marku K98408391P
23 Qen.Rinore Motra Vanerini Gjader Lezhë Enrichetta Giovannini K48130507Q
24 Seminari Misionar "Redemptori Maters" L. Skenderbe Lezhë Carlo Lorenzo Roseti K88410592V
25 Shoq "Sherbim Ne Pyje Kullota" Zepa   Lezhë Gjoke Gjoka K99310091G
26 Shoq E Perdoruesve Te Pyjeve "Kashnjet"   Lezhë Kol Toli K97617591H
27 Shoq E Perdoruesve Te Pyjeve E Kullotave   Lezhë Serafin Marku K88417591C
28 Shoq"Ambasadoret Paqes" Baqel Lezhë Antonio Sciarra K48130545F
29 Shoq.Perd. Pyllit Livadheve Zyrat E Komunes Kolsh Lezhë Fran Kola K48130524G
30 Shoq.Perdor.Pyjeve.Kull."Lugapaj Kurbin"   Lezhë Hamid Lama L07615391A
31 Shoq.Pylltari Kom.Orosh Blinisht Lezhë Gjovalin Tusha K78827007S
32 Shoqata E Perdoruesve Te Pyjeve E Kullot Tek Zyrat E Komunes Lezhë Gjon Nikolli K78624591T
33 Shoqata E Perdoruesve Te Pyllit Fshati Zejmen Lezhë Gjelina Bacaj K68615501C
34 Shoqata Perdorimit Te Pyjeve E Kullotave Komuna Kthell Lezhë Liugj Ndreja K89823091Q
35 Shoqata Perdoruesve Te Pyllit Kallmet   Lezhë Gjin Marku K77510501T
36 Shpresa e se Ardhmes Lagja Nr 3, Pallati 82 Lezhë Mirela Gjinaj K88618391B
37 Shtepia Rreg e Bashk. Urdheri I Klerikve Shtep. Rreg. E Bashkesise Lezhë Ate "Emidio D'errico" K88507591B
38 Ucodep Ndertes Priv Rr.D.Lleshi Lezhë Luca Biddau K88410591N
1 " Bujqesise Dhe Mjedisit Iballe " Iballe, Puke Shkodër Mentor Malaj L09113391C
2 " Creative City " L.K.Permetit Rr. Zyhdi Lahi441 Shkodër Armand Lohja L06501192N
3 " Sarda" L.T.Kola Rr N.Fanko Shkodër Artef Lekaj K67309001A
4 "Acli - Ipsia" Ne Shqiperi L.Tom Kola, Rr.Lin Delianr 36 Shkodër Marco Zecchinato K86415192S
5 "Aleanca Franceze" God. Fakult. Gjuheve Huaja Shkodër Artan Haxhi K77215191F
6 "Arqidioqeza Metropolitane Shkoder-Pult Gjon Pali Ii Shkodër Angelo Massafra K57427002I
7 "Asta" Pallati Ri Te Kisha Freterve Shkodër Alfrida Alekaj K96404191C
8 "Bashkimi I Biznesit Shkodran" Bulevardi Zogu I Pare54 Shkodër Hedi Teli K66606002A
9 "Besa 03" Vau - Dejes Shkodër Nikolle Lleshi K57101003P
10 "Bjeshka" Komuna Shkrel Shkodër Prel Luigj Vitaj K98415791F
11 "Blegtoret Dajç" Dajc Shkodër Bardhyl Hyseni K77023001Q
12 "Blerimi"   Shkodër Lin Prendi K79121306C
13 "Burimi" (Shoqate) L.K.Permetit, Rr.Zdralej Shkodër Sokol Mandi K86414191F
14 "Change" Barbullush Shkodër Magdalena Maria Katrina K57128002E
15 "Cospe" Branko Kadia Shkodër Debora Angjeli K56723001K
16 "Cradle - Albania" Vaso Kadia (L.V.Shanto) 1124 Shkodër Zwenn Broomark K76627003W
17 "Dimension Human" Danej85 Shkodër Donika Selimi K56410005O
18 "Dioqeza E Sapes" Vau Dejes Shkodër Dode Gjergji K66712006T
19 "Eduk.I Shur.Dhe Integ.I Tyre" (Sh.Eshit Tre Heronjte (Prane Ntsh1) Shkodër Rozarta Rrotani K76708002O
20 "Fjala" L P.Rexhepi Rr.A.Moisiu1 Shkodër Albana Paplekaj K77022003E
21 "Gjelberimi" Komuna Rrape Shkodër Enver Kadana K79121304J
22 "Gjeomjedisi" (Ojf) L.N.Mazi , Rr. Skenderbegp.1180 Shkodër Mark Rupa K96601191Q
23 "Gruaja Ne Zhvillim Shkoder" Skenderbeg Shkodër Anila Gurakuqi K56423001B
24 "Impresion" L.P.Rexhepi, Rr.B.Kadia Shkodër Edir Edmond Mhilli K66423001C
25 "Intercooperation" Oso Kuka (L.K. Permetit)11 Shkodër Pascal Arnold K67303002B
26 "K.L.A.S.S." Çajupi75 Shkodër Afrim Gerbeti K56612003O
27 "Komuniteti Papa Xhovani I Xxiii" Fshati I Paqes Shkodër Kristina Petrela K66712008M
28 "Krrabi"   Shkodër Gjon Dodaj K79121303B
29 "Kultura Zadrimore" P.Tusha (L.3 Heronjte) Shkodër Terezina Shtjefni K76728001O
30 "Malteser Ndihmon Ne Shqiperi" L. P. Rexhepi, Rr. L. Saraçi 6 Shkodër Teola Shkodra K36909001N
31 "Mandarina Project" Bajram Curri (L.P.Rexhepi)Nr.18 Shkodër Entoni Jubani K67015002G
32 "Miqte E Thethit" Theth Shkodër Dede Nika K57218001S
33 "Motrat Engjellore Te Shen Palit" Daniel Matlija81 Shkodër Vera Lleshi K66506001M
34 "Per Integrimin E Zonave Rurale" Gjon Pali Ii Shkodër Antonio Giovannini K56517003N
35 "Perdorusit E Pyjeve E Kullotave" Hajmel Hajmel Shkodër Zef Marku K96506191P
36 "Pyjet E Vau-Dejes" Bashkia Vau-Dejes Shkodër Preng Prenga K77417191V
37 "Pylli Per Njerezit"   Shkodër Dila Prendi K79121309D
38 "Q.K.Nj.A.K." Bul. Zogu I-re (L.M.Alimani), Nr.33 Shkodër Antonjeta Pero K76402001N
39 "Qender Amt"   Shkodër Don Gionomi Fiocchi K69215306U
40 "Qendra E Progresit Mjeksor" Nuri Bushati10 Shkodër Shuaip Kraja K57228001W
41 "Qendra E Zhvillimit Te Shoq.Civ.Shkoder Çajupi175 Shkodër Zamira Poda K56718001I
42 "Qendra Nderfetare E Grave" L.V.Shanto Rr.R.Muhja1 Shkodër Jorida Dushi K77223191W
43 "Ringjallja Dhe Jeta" L.Tom Kola Rr.Hysaj37 Shkodër Vladimir Odeja L06602191N
44 "Rozafa Ekspresion" L. N. Mazi Rr.M.Barleti168 Shkodër Zef Çoba K76509001F
45 "Sh.Rreg..E Bashk.Mis.E Dash.Konteplativ Bushat Shkodër Rosaire Jussaume K76406003D
46 "Shoqata Artistike Buna 2" L.Q.Stafa Rr.V.Shanto Shkodër Arben Mazi K77314191D
47 "Shoqata Atdhetare Dukagjini" Çlirimi (L.Vojo Kushi) Shkodër Ndue Sanaj K67320001J
48 "Shoqata Mjedisore Puka" Nen/ Prefektuta Puke, Kati I Pare Shkodër Astrit Kuçi L06523191A
49 "Shpresa Per Te Ardhmen" Skenderbeg63 Shkodër Pranvera Marku K56404002G
50 "Taraboshi" (Shoqate) Oblike Shkodër Mark Vata K86415191K
51 "Ymca Shkodra - Alb" Rr. Bujar Bishanakunr.114 Shkodër Fatmir Luxhi K86618191I
52 "Young Development Economic Actions" L.Q.Stafa, Rr.V.Shanto Nr.121 Shkodër Chiara Minutella K57115001A
53 Alba-Myriam Gjon Buzuku30 Shkodër Conseta Buscene K56311002P
54 Apostullet E Zemres Shenjte Te Jezusit Klelia Merloni Shkodër Adriana Baiani K47115001W
55 Artizaneve Te Punimeve Artist. Te Shqipe L.Q.Stafa Rr.Daut Boriçi1115 Shkodër Drita Dibra K77301191H
56 Bijat Sigmatine Te Shen Franceskut Branko Kadia (L. P. Rexhepi) Shkodër Erneste Pasqualini J96409021R
57 Caritas Dioqezan Sape Laç V-Dejes Shkodër Simon Kulli K56414003S
58 Caritas Dioqezan Shkoder-Pult Sheshi "Gjon Pali Ii" Shkodër At Antonio Bozza K47123004R
59 Coppi Kodheli (Tek K. Milenium)1 Shkodër Massimiliano D ' Ottavio K47208002V
60 Drejtesi Dhe Paqe Sh. Gjon Pali Ii (Katedralja) Shkodër Luigj Mila K47206001D
61 Emigranti L.10 Korriku (Ish Parku I Autobuzeve) Shkodër Age Shullani L06622191V
62 Era D.Boriçi Shkodër Ali Laçej K26821001A
63 Famullia E Se Lumes Virgjin Te Karmelit Beltoje Shkodër Dom Silvio Braga K47206003T
64 Famullia Shen Shtjefnit Kisha E Madhe Shkodër Mons. Luciano Avgustini K47123001Q
65 Fjala E Krishtit Tregu I Ri Shkodër Dritan Prroj K47316001K
66 Fond."Fondacioni Shkollor Austriak " Lagjja Qafhardhi Ish Karitasi Shkodër Wolfgang Stelzmuller K71529005M
67 Fondacioni "Isa" L.Vojo Kushi, Rr.7 Shkurti Shkodër Margaret Reid K87223191A
68 Fondacioni "Shprese Per Shkodren" Rr.Tregu I Ri(Te Shk.Muzikes) Shkodër Kole Puka K87217191Q
69 Forumi Shqiptar "Liqeni I Shkodres" L. Q.Stafa, Rr. V.Shanto Shkodër Mahir Hoti K86730191C
70 Gruaja Intelektuale Shkodrane L.Q.Stafa , Rr.D.Boriçi1141 Shkodër Zenepe Dibra K67101002I
71 Gurra Popullore Marin Barleti Shkodër Albina Gjondrekaj K66805004R
72 Inkubatori I Biznesit Tek Policia Shkodër Arben Haveri K46721001W
73 Ins. Motrave Françesk. Te Jezusit Femije Bajze, Malesi Madhe Shkodër Luigia Fenu K96424191K
74 Kisha Katolike Misionaret Vinçenciane Grude E Re, Komuna Rrethina Shkodër Gruseppe Ferrara K56321001L
75 Kisha Shen Rrokut Shiroke Shkodër At Giuseppe De Guglielmo K47208001N
76 Klubi Sportiv Judo "Anton Shkoza" Vau -Dejes Shkodër Çesk Kimça K66705018H
77 Kong.E Mot.Mesu.Sh.Dorotea E Frassinetti L. M.Lula ( Ish Artistikja ) Shkodër Ester Gobbo L06411191G
78 L.D.A. L.Q.Stafa Rr.13 Dhjetori150 Shkodër Antoine Rozes K96712191F
79 L.V.I.A. 3 Heronj36 Shkodër Andrea Lo Iacono K77309191B
80 Levizja Studentore Life L.D.Matlia Rr.T.Berdica1146 Shkodër Bekim Kastrati K96726191G
81 Madonnina Dell Grapa B.Kadia(Rr.Murgeshave) Shkodër Karlo Zaccaro K46920001A
82 Medreseja H.Sheh.Shamia D.Vajzave Bardhyl Dani60 Shkodër Hiqmet Bekteshi K47220001E
83 Medreseja Haxhi Sheh .Shamia (D. Djemve) Tek Hotel Argenti Shkodër Hiqmet Bekteshi K47128001S
84 Mikrobiologj. Dhe Toksikologj Ambjentale Don Bosco(Lab.Bakterolog) Shkodër Anila Neziri K67303001Q
85 Mmpk Godina E Komunes Fierze Shkodër Flora Palushi K99215391A
86 Mons.Frano Ilia Juban Shkodër Mikelangjelo Braga K47211001F
87 Motrat Françeskane Te Zonjes Se Paperlye Kongresi I Lushnjes63 Shkodër Prena Marijana Merdita K66712007E
88 Naleda L.Partizani Rr.Clirimi992 Shkodër Sokol Zhabjaku K97117195A
89 Per Çdo Femije Lin Delia Shkodër Alma Guli K47308001Q
90 Per Emancipimin Shoqeror"Bote E Hapur" (25 Tetori) L.N Gjylbegu43 Shkodër Neritana Kraja K76617001C
91 Progresi I Gruas Malesore Godina E Ndihmes Sanitare20 Shkodër Diana Mehmeti K99216391F
92 Projekti Shpresa Ndoc Mazi (L.3 Heronj)69 Shkodër Silvana Vignali K47121001G
93 Provinca Françeskane Shqiptare Kisha E Freterve Shkodër Flavio Cavallini K47208004O
94 Q.A.F.S (Qender Aktiv.Saleziane) Don Bosco10 Shkodër Carla Meschini K47120001B
95 Q.Sh.A.I.B. L.V.Shanto Rr. 13 Dhjetori Shkodër Aleksander Laçaj L06619192O
96 Qendra Burimore Per Permakulture Daut Boriçi1115 Shkodër Tom Ndoka K47012002M
97 Qendra Ditore 'Shen Martini" Ish Artistikes Shkodër Padre Mario Luigi Bosio K47214009P
98 Qendra E Avokatise "Luli" L.N. Gjylbegu, Rr.Nexhip Luli Shkodër Fation Luli K86713192R
99 Qendra E Gruas "Hapat E Lehte" Branko Kadia (L.3 Heronj) Shkodër Alketa Leskaj K47305001B
100 Qendra E Informacionit Aarhus-Shkoder L.V.Shanto, Rr.Çajupinr.171 Shkodër Aurora Dibra K96609191K
101 Qendra Kristiane Fushe Arrez Shkodër Arben Delia K19629305U
102 Qendra Sociale "Don Bosco' Don Bosco Shkodër Michele Gentile K47130001F
103 Rrjeti I Zerave Rurale L: 3 Heronjte Rr . 3 Heronjte Shkodër Alfred Haxhari K86303191Q
104 Sem.Nderdioq."Nena E Keshillit Te Mire" Baron Nopça (L.V.Shanto) Shkodër Armando Ceccarelli K76916002O
105 Sh.Rreg.Mot.Mis.Te Sh.Karlit Borrome Sk. Juban Shkodër Giustina Pretto K67106002K
106 Shen Fatlumi Fushe Arrez Shkodër Moter Agnes Ruf K99517391T
107 Shkodra-Basket 1 P Sportit "Qazim Dervishi" Shkodër Gezim Galiqi K96801191W
108 Shoq. Divin Salvatore Rragam Shkodër Nunzia Lemma K47127002V
109 Shoq. Shqip. "Trokitja" Daniel Matlija Shkodër Bledi Shanja K46727001G
110 Shoq. Vllaz. Hum. Kult. Inst. Tir-Shqi L.Perash,Rr.M.P.Bushatlliu62 Shkodër Arif Qerozi K01802004J
111 Shoq."Perdor. Komunal Te Pyllit Shelqet" Barbullush (Kom. Bushat) Shkodër Tome Shelqeti K96316191N
112 Shoq.E Perdoruesve Te Pyjeve E Kullotave F/Mes (Komuna Postribe) Shkodër Besnik Bibaj K86713194K
113 Shoq.Menaxh.Te Pyjeve E Kullot. Komunale Komuna Pult Shkodër Pjeter Rroku K97122191Q
114 Shoq.Perd.Pyjeve Kull.Komunare Vig-Mnele Mnele E Madhe (Vig Mnele) Shkodër Paulin Marku K96309191B
115 Shoqata " Koha E Femijeve" L. Daniel Matlija Shkodër Artan Marku L06518191V
116 Shoqata " Monsinjor Loro Nodaj " Guri I Zi Shkodër Monda Jaku L06524191F
117 Shoqata "Ada" Velipoje Shkodër Lazer Matija K87019191U
118 Shoqata "Gruaja Tek Gruaja" Marin Barleti Shkodër Majlinda Angoni K47312001N
119 Shoqata "Instituti Alpeve Te Shqiperise" Dedaj (Komuna Shkrel) Shkodër Marash Kole Rakaj K97316191P
120 Shoqata "Kol Idromeno" L. V. Shanto, Rr. 13 Dhjetori Shkodër Nikolin Luci K86713191J
121 Shoqata "Lugina E Shales" Gimaj (Komuna Shale) Shkodër Pjeter Shytani K86713193C
122 Shoqata "Ndrevashaj" Brashte (Komuna Shosh) Shkodër Kole Ndrevashaj K87221191N
123 Shoqata "Per Pyjet E Kullotat Komunale" Barcolle ( Komuna Shllak) Shkodër Nike Ded Preka K87108191O
124 Shoqata "Prenke Jakova" L.P.Rexhepi, Rr.Berdicejnr130 Shkodër Gjon Shllaku K87216191L
125 Shoqata Jehona E Kelmendit Tamare, Komuna Kelmend Shkodër Dila Zef Vaçaj K98212791H
126 Shoqata Kulturore "Rrok Jakaj" M.Barleti (Tek K.Millenium) Shkodër Florian Jakaj K57019001R
127 Shoqata Perdor. Te Bur.Natyrore "Cukali" Koman (Komuna Temal) Shkodër Lush Curraj K87112191L
128 Shoqata Pyjore "Bredhi" Tamare Shkodër Lule Ndoka L06510191E
129 Shpirti Artistik I Shkodres Tasim Berdica1117 Shkodër Ledia Dushi K66702002G
130 Shprese Per Jete Tregu I Ri Shkodër Bale Vuksani K96505191K
131 Sht.Rregull.E Bashk.Bijat E Dash.Hyjnore L. Vojo Kushi, Rr. L.Dukagjininr.34 Shkodër Moter Jela Juros K96526191A
132 Shtepia Rreg. Bashk.Motrat Oblate Te Zem Barbullush Shkodër Vitore Gjergji K76310002M
133 Shtepia Rreg.E Bashk.Motrave Punet.Vogla R.Tyli (L. 3 Heronjt) Nr.3 Shkodër Maria Carmela Mariniello K67411002V
134 Teuleda Zog I.I Re54 Shkodër Arjeta Troshani K46809001L
135 The Door F.Ramadani799 Shkodër Kastriot Faci K46823026U
136 Urdhri I Freterve Te Vegjel Kapuçine Tek Fshati I Paqes Shkodër Sergio La Forgia K47130002N
137 W.P.F-Onlus/Italy(Albania Branch) L.Tre Herojt Prane Ish Artistikes, (Ish Fabrike E Tapeteve) Shkodër Martin Lazri L06501191F
138 Zemra E Krishtit 13 Dhjetori Shkodër Maria Motolese K46823010L
1 " Actavis " Aed Elbasanit P.13 Pr.Gjeologjis Tiranë Fatos Rexha K71624013E
2 " Akademia Inxhinjerise Civile A.I.C. " Bul.Zogu I Pare Kati 12 Ap.54 Tiranë Vehip Guri K81811451F
3 " Albaforest " Barrikadave P.Kafe Europa3 Tiranë Mehmet Metaj K81810454B
4 " Ari - Li - Shqip " Thanas Ziko8/2 Tiranë Burhan Spahiu K72301451K
5 " Cdo Femije " Rruga E Durresit ,Pallatet "Hawai" Tiranë Sokol Muca L01613452K
6 " Dora E Ngrohte - Tirane " Kom.Parisit Pr.Bank.Tirana Tiranë Ana Topalli K82124451F
7 " Euro Partners Development " D.Kastrioti,Bus.Cent.Kotoni5 Tiranë Jolanda Trebicka K81428452R
8 " Experiment - Albania " Shoqate Selaudin Zorba Pr.F.Mjeksis Tiranë Altin Qefalia K91410452U
9 " Gjimnastika Aerobike " Dervish Hima Pr.St.Q.Stafa Tiranë Mimoza Mevlani K82210451H
10 " Klubi I Automobilit Te Shqiperise " Ismail Qemali32/1 Tiranë Arian Kapedani K71828001H
11 " Kolombofilet E Tirones " Mehmet Brocaj20 Tiranë Gezim Mana K71624011L
12 " Kontabel I Miratuar " Kavajes (Qend.Gurden)116 Tiranë Ariet Malaj K71902017E
13 " Ndihme !!! " Jul Voriboba4/1 Tiranë Sokol Çili K82108452C
14 " Netrda " Ismail Qemali P.34/1 Shk.1 K.22 Tiranë Arjan Ramaj K71619024R
15 " Shtepia E Endrave " Komuna Parisit Pall.10 Tiranë Vjollca Dori K71517004N
16 " Tirana Talent" Bul.Bajram Curri Spitali Obsetrik Tiranë Besa Kaçinari L01515453C
17 " Traffic " Kompleksi " Gersi " Kati 1 Tiranë Ilda Lumani K82216451O
18 " Ure E Kalter Ponte Azzuro Shqip.-Ital" 4 Deshmoret P.197/28 Tiranë Niko Xhufka K72030046R
19 "Akdie"Agj.Ad.Kol.Dr.Art.Int.Ekz.Fu.Aud. Bul.B.Curri P.Agimi Shk.4 H259 Tiranë Arben Duro K82311451P
20 "Albanian Imaging Association" Qsut"Nene Tereza" Tiranë Aqif Gjokutaj K72118451U
21 "Bota E Jetimit" Lagja 1- Zguraj Tiranë Dashuri Met-Hasani K82515992P
22 "David Lega Per Shqiperine" Lek Dukagjini1 Tiranë Majlinda Brahaj K31804013V
23 "E.T.T-East Trans Trade Speditions Gmbh" Kavajes Shk1 Pr.Ambulances21 Tiranë Siegfried Huber K71506001D
24 "Midiprod" Bul.Gjergj Fishta, P.3 Tiranë Robert Aliaj L01530452A
25 "Per Nje Zhvillim Rural Te Qendrueshem" Bab Rexha P.11 Shk.1 Tiranë Alban Ibraliu K72121451M
26 "Q.Higj&Ruaj.Pas.Ambj"(Qhrpa Melisa-2000 Kongresi Lushnjes P.48 Shk.17 Tiranë Fatbardha Aliko K82227452I
27 "Qend.Shqiptare E Ekselences " Puntoret Rilindjes1 Tiranë Skender Lipo K21617006E
28 A C I L Siri Kodra73 Tiranë Eris Hoxha K51712023V
29 A D A M A Brigada E Tete Pll11/115 Tiranë Merita Nenaj K52322007K
30 A L B H U M A N Qemal Stafa448 Tiranë Agron Marku K51725008U
31 A R Dh Me R I A Budi Pll Firmes Daai K 2 Tiranë Tahir Zenel Hasani K61815008U
32 A.C.S. & M.I. Qamil Gurakuqi P.56/420 Tiranë Fatos Qerimaj K91729452J
33 A.F.T.D Elbasanit Pll Fratarit Pll32/1 Tiranë Fatos Fico K51709003P
34 A.S.S.A. Sami Frasher Pall.Tid.Sh2 A7/6 Tiranë Blendi Ceka K41818008K
35 Acho H.Dalliu,Pall.18/3 Tiranë Gentiana Rrjepaj K81429451O
36 Adlibitum Bul.B.Curri,Bll.1maj,P.2/1 Tiranë Agim Rreza K81504453A
37 Aeronautika Shqiptare Qemal Stafa Pll 577/12 Tiranë Alket Islami K41919005R
38 Agjen.Per Zhvillim Bujqesor&Rural(Azhbr) Sheshi Skenderbej2 Tiranë Ferdi Brahushi K02421002J
39 Agjensia E Trajtimit Te Kredive Prokop Myzeqari Vila 17 Tiranë Margarita Kota K52030001Q
40 Agroindustria Dhe Mjedisi Kavajes Prane N.Sh.R.A.K. Tiranë Anilda Guri K72201451H
41 Aipr Hajdar Hidri 24/1 Tiranë Alban Bala K71323003G
42 Akademia - Kult Durresit Pall 102/2 Tiranë Ylli Sula K52409004Q
43 Aksion Plus Ismail Qemali Pll 34 /15 Tiranë Nikoleta Nikolai K41602098K
44 Aksione Te Perbashketa Kunder Varferise 4 Deshmoret195 Tiranë Anila Arapi K82221451Q
45 Alb - Konfindustria S.Delvina,Qen.Biznesit Zayed Tiranë Gjergji Buxhuku K81622453B
46 Alba - Jon Mihal Grameno P.1 Shk.4 Ap.60 Tiranë Leonard Topi K71620001H
47 Albania Art Institute Vasil Shanto Pll 6/7 Tiranë Ilir Butka K52011004O
48 Albanian Arts Foundation (AAF) Ded Gjon Luli P.1 Shk.3 Ap.45 Tiranë Donika Bardha K92130451N
49 Albanian Association Of Banks B.Desh.Kombit K.Binjake K6 Ku13 Tiranë Libero Catalano K51626015F
50 Albanian Besa Capital Brigada Viii Pall.5 Tiranë Bajram Mucaj K92431451E
51 Albanian Life Quality Union ( A.L.Q.U ) Frederik Shiroka Kulla C/3 Kati I Dyte Tiranë Edmond Stojku L01405452K
52 Albanian Poker Players Associations B.Zogu 1 Pr.Fak.Shkenc.P.13kat1 Tiranë Salvator Jaku K82326451V
53 Aleanca Franceze E Tiranes Barrikadave122 Tiranë Drita Hadaj K52315008G
54 Aleanca Kunder Diskriminimit Lgbt   Tiranë Xheni Karai L01415453W
55 Aleanca Per Femijet Ne Shqiperi Bul.Zogu 1 Mbr.Zeri Popullit Tiranë Suela Kusi K71905011R
56 Aleanca Shqiptare Fadil Rada Kati 2 Ap.1 Tiranë Rudina Seseri K81806451D
57 Amaro - Drom Sulejman Pasha Pll 70/1 Tiranë Skender Velia K42227005P
58 Ambasada E Republikes Se Sllovakise Skenderbej Pall.8 Shk.3 Tiranë Ivan Sveda K91412451W
59 Arka E Noeut Bogdani Pll.10 Katesh1 Tiranë Sue Ellen Hartmann K91608451I
60 Arqidioqeza Metropolitane Tirane -Durres Bul Zhan D'ark Katedralja Tiranë Imzot Rrok Mirdita K52309005V
61 Arsimi - Rruga Drejt Integrimit H.Beg,P.156/2,Shk.1,Ap.15, Tiranë Klajda Gjosha K81621451D
62 Art - Alb - Art Komuna Parisit Pll 1 Maj 25112 Tiranë Kristaq Papa K51723027Q
63 Art & Media Albania Fama Bajram Curri Pll 1 Maj Tiranë Agron Domi K41713023C
64 Art Albania Durresit Pall.192 Sh.4 Ap.31 Tiranë Ermira Dautaj K91524451Q
65 Art Blu Ali Demi P.70 Shk.1 Ap.3 Tiranë Monika Lubonja K81401451M
66 Art Group Bogdani7/7 Tiranë Rudina Magjistari K42301004S
67 Art Kontakt L.Gurakuqi,P.89,K.10 Tiranë Andi Tepelena K81325451O
68 Art&Culture For The Future Xhorxhi Martini8 Tiranë Lorec Jaupi K72419451L
69 Artema - Shqiperi M.Gjollesha P.Moskat L8p6/48 Tiranë Diana Toçe K81827451Q
70 Artet E Integruara Arkitekt Kasemi P.1/1 K.5 Sh.2 Tiranë Julia Ilirjani K81415451N
71 Ason Pjeter Bogdani16 Tiranë Edlira Cepani L01319451A
72 Ballkan Sun Flowers Albania B.S.F.A. Sefer Kondi Selite Tiranë Sonila Gogu K51507023N
73 Bar Albania Desh.4 Shkurtit Pall.Ri K.3 Tiranë Christian Heinzmann K71804003S
74 Bashkimi I Dh. Te Tregt.Dhe Industrise Bul. Zhan D'ark Tiranë Gani Buka K51920009J
75 Bashkimi I Shoqatave Te Fermereve Shinasi Dishnica P.Ak/Sh-B7/4 Tiranë Gori Stefi K91409452P
76 Bashkimi Liberal Demokrat Elbasanit17 Tiranë Arian Starova K72114451A
77 Bayer Pharma D.O.O ( Zyre Perfaq.) Bul.Gjergj Fishta Sh.4 Ap17 Tiranë Ilir Teneqexhi K71603010N
78 Bota E Artit P.Myzeqari,P.7,H.4/2, Tiranë Ina Kosturi K81629453N
79 British Council Ded Gjon Luli Tiranë Artur Ago K41928003A
80 Busulla Abdyl Frasheri P.8 Sh.3 Ap 22 Tiranë Klement Zoraqi K71619006T
81 Byl - A Elbasan Nr 77 Tiranë Endri Fuga K41828009W
82 C O G Margarita Tutula2/18 Tiranë Hervin Fushehati K31521048U
83 Cafod Albania Dibres139 Tiranë Shkelqim Bozgo K41914002O
84 Caritas Italiana Ne Shqiperi Don Bosko4 Tiranë Teresio Dutto K82119452L
85 Caritas Shqiptar Don Bosko4 Tiranë Albert P. Nikolla J61919004K
86 Casals & Associates Albania Bul Zhan D'ark Kulla5/5 Tiranë Karem Russell K51410003L
87 Comes S.R.L. Nikolla Tupe Tiranë Amidio Albanesi K41713024K
88 Cooperazione Internazionale Ded Gjon Luli P 12/37 Tiranë Gianluca Gondolini K01809004V
89 Corporate Governance Instituti - Albania Fakulteti Mjekesise U.T Tiranë Bilal Kola L01519451G
90 Crown Agents I. Qemali Prane B Amerikane9 Tiranë Monika Llupa K52119004L
91 Deg.Shqip.Aed Akademi.Per Zhvill.Arsimor Asim Zeneli Kati I Dyte7 Tiranë Berengere Denegri K91406451P
92 Deg.Shqip.Inst.Stud.L.Nderk.&Zhv(Islnzh) Bajram Curri Tiranë Fabian Cenko K81902452R
93 Deleg. Italian I Eksperteve Ne Shqiperi Hotel Rogner Kat 3 Tiranë Raimondo Spedicato K41828011L
94 Demokracia Dhe Zhvillimi Social E Publik Dulaku K.3 Pr.Gjyk.Shkall.1 Tiranë Enver Bregasi K81523453D
95 Development Alternatives I. Qemali Pll Mbi Bank Amerik2 Tiranë Thomas Rulland K41519015M
96 Dhoma Amerik. E Tregt. Ne Shqiperi Deshmoret E 4 Shkurtit Pall 12 Tiranë Floreta Luli Faber K11506006O
97 Dhoma E Fasonisteve Te Shqiperise Sami Frasheri P.15 Shk.2 Ap.12 Tiranë Gjergji Gjika K82124452N
98 Dhoma E Tregetis Ital.Ne Shqiperi Sheshi Skenderbej Pll Kultkat 2 Tiranë Giovanni Degennaro K51327001I
99 Dhoma E Tregtise Kavajes Tiranë Arben Shehu J62130004U
100 Dhoma Kombetare E Avokatise M.Toptani Q.Biznesi Eurocolkati 7 Tiranë Maksim Haxhia K82007453C
101 Dhoma Tregtise E Ind. Shqip-Britani P. Bogdani P.Teuta11/3 Tiranë Zenel Hoxha K31428006I
102 Dhoma Tregtise&Industrise Bullgaro Shqip Komuna E Parisit Pallati I Ri Prane Lulishtes 1 M,Aji Tiranë Monika Gugu L01402454L
103 Diving Into Cultures Kostaq Cipa Pll 44 Sh1/2 Tiranë Hueyda El-Saied K52322006C
104 Drejt Se Ardhmes Reshit Collaku Pll Bora Tiranë Sofi Noti K41804010V
105 Dsa (Partnere Ne Zgjidhje Dhe Zhvillim) Lek Dukagjini11/1 Tiranë Drini Imami K92129452Q
106 E D S Bul Zogu I Pare Tir Biz Cent Tiranë Erdal Borova K41721023T
107 E N Gj E J T Kryqz Bardhyl 20/1 D Hekali129/1 Tiranë Pezana Rexha K42316006R
108 E P C A Adem Seit Kruja38 Tiranë Xhevit Hysenaj K51920004P
109 Eco - Project Albania Vasil Shanto Pall Eni Ap.388/1 Tiranë Elvis Xhaferri K81813451P
110 Edukim Shend.Ne Nje Vend Te Shendetshem Muhamet Gjollesha24 Tiranë Marika Martiri K72315451L
111 Elena Gjika Rr.Komuna Parisit P.140/1/2 Tiranë Rajna Kovaçi K51612009G
112 Endra Pa Faj Zhan D Ark Pall.2 Shk.18 Tiranë Etleva Strati K91404451F
113 Eper Center Aleksander Moidiu Pall.72/13 Tiranë Elvis Çela K92409451J
114 Ermus Association Bul.D.Kombi Q.Nderk.Kultur. Tiranë Ermir Musaj K91705451T
115 Europ.E Rinj Feder.Albania (Jef-Albania) Dora D'istria Pall.1 Shk.2 A19 Tiranë Vladimir Thano K81817452U
116 Everychild Pjeter Bogdani Pll 121 Tiranë Migena Lleksani J91326002O
117 F L A G Brigada E Tete Pall Jeshil Kt5 Tiranë Alba Dakoli K51726021G
118 F O R I S Ismail Qemali Pall 34/1 Ap313 Tiranë Endrit Shabani K52203005L
119 F.Gjirok.Conserv.&Development Organ.Gcdo Dibres Pall 369/14 Tiranë Sadi Petrela K82108451R
120 Famillia " Zoja Ndihmtare " Don Bosko Tiranë Skender Qerimi K71311004A
121 Famullia '' Zemra E Krishtit '' Kavajes Tiranë Ate Ignazio Buffa K62115009J
122 Fde - Forumi Per Demokraci Dhe Etike A.Moisiu.P.42,Sh.2,Ap.38, Tiranë Arian Galdini K81820452M
123 Fed.Sind.Arsim.&Shkenc.Shqip.(F.S.A.Sh.) Lagj.Kombinat,P.Tekstilisti Tiranë Xhafer Dobrushi K81916451K
124 Federata E Shpetimit Daneze - Shqiptare Amb.Mbreterise Danimarke Tiranë Carl Eltorp K72119452K
125 Federata Shqip.Gjuetareve & Peshkatareve Kavajes Pall.12/1 Tiranë Bujar Hyka K92302451R
126 Federata Shqiptare E Futbollit R.Elbasanit Tek Gjuhet E Huaja Tiranë Armando Duka J62008031T
127 Federata Sindik. Ndert.-Drurit Te Shqip. Ferit Xhajko ,L.8 Vila 1/B Tiranë Riza Bengasi L01622453R
128 Femija Ne Fokus Gjergj Fishta K.Jeshile Sh1 A91 Tiranë Matilda Belalla K62113001E
129 Femijet Per Integrim Vllazen Huta 107 Tiranë Silvana Damo K42121014E
130 Fillimet E Reja Te Shtepise Se Femijes Irfan Tomini Selite E Vogel Tiranë Paulin Vilajeti K61731010R
131 Fo. Shqip."Per Te Dr.Pers.Me Afte.Kuf" Bogdani Pall Ri Kati 315 Tiranë Blerta Cani K22424002D
132 Fon."Mesazhi I Nene Terezes" Kavajes17 Tiranë Giovanni Abelli K62317003A
133 Fond " Drita E Diturise " Ismail Qemali31/1 Tiranë Prnavera Haçkaj K31424093E
134 Fond " Vitrina " Donika Kastrioti Banesa Nr.1 Tiranë Edmond Vlashaj K81810451A
135 Fond "Hiri" Qemal Stafa184 Tiranë Maksim Gumeni K11315004O
136 Fond "Phsuisse - Partnerships In Health" Muhamet Gjollesha Tiranë Bettina Schwethelm K71821014D
137 Fond F.S.V.C(Fin Serv Volun Corps) Tirana Businessbul Desh Kombitcenter Tiranë Anthony Randazzo K02113003O
138 Fond I Anadollise Per Zhvillim Bogdani Pall Kati I Tiranë Mehmet Veysi Isik K41512017Q
139 Fond Inst Alternativat Rurale Shqiptare Don Bosko Pallati 4315 Tiranë Drini Salko K62112036O
140 Fond Inst. Komb. Integ.. Te Jetim. Shqip Dibres Nr 312/1 Tiranë Ilir Cumani K31931020E
141 Fond Paqja Ne Bote - Onlus Durresit Komp Karavan U-1e1 42 Tiranë Njazi Beshiri K42319008C
142 Fond Shendetsor A.B.C Qemal Stafa Tiranë Barry Trent Ogden J91417004L
143 Fond Sophie D'ursel Albania Dhimiter Kamarda Pll 1/2 Tiranë Rexhep Cuni K41920011U
144 Fond. "Miq Per Shqiperine" Bogdabi Pall 12 Tiranë Tefta Bilali K62003014F
145 Fond. "Patricia Nugee " Bajram Curri Pall.490 Shk.447 Tiranë Ilirian Kadia K82116453E
146 Fond. Albanian Aid International. Aai Labinoti251 Tiranë Haxhi Bardhi K42311004W
147 Fond. Bashkimi Biblik Baptist Myslym Shyri Kat 1 Pall Ri Tiranë Norbert Nebiu K01605006L
148 Fond. Christian Children's Fund M. Toptani Per Kin Milenium25 Tiranë Ingrid Jones K52330001C
149 Fond. Diaconia Internacional Aid-Albania Pjeter Budi Pll. Clasik Konst.8 Tiranë Artan Metohu K31929006F
150 Fond. El - Furkan Selim Brahja Sauk I Bjeter Tiranë Urim Rexhepi K51822008I
151 Fond. Familja Kristjane Mushqeta Tiranë Erald Shuaipi K11315005W
152 Fond. Fara Shpreses Fshat Shkoze Tiranë Vera Piperku K61918013F
153 Fond. Fjala E Jetes Per Kombet Ali Spahiu, P2/2 Tiranë Gentian Proseku K61821018L
154 Fond. Gulistan Frederik Shiroka52 Tiranë Noman Gulen K01321007V
155 Fond. Hap Pas Hapi Elbasanit Pll Frat.2/1/3 Tiranë Gerta Sula K22301010O
156 Fond. Instit. Komunik. Dhe Dialogut Qendra Nderkomb. E Kultur Tiranë Piro Misha K52408008U
157 Fond. Kisha Krishtere Shqiperise Prokop Myzeqari Nr 3/3 Tiranë Ilirian Nikoli K51925001Q
158 Fond. Kulturor - Arsimor 'Ekonomisti" Qemal Stafa226 Tiranë Anika Luga Ilirian Sykaj K42117016A
159 Fond. Misioni Per Mbjelljen E Bashkesive Isa Buletini47 Tiranë Gentian Bekteshi K51828005O
160 Fond. Muslim Helpfull Soul Bardhyl Pll 18 Shk 2 Ap 1 Tiranë Syrja Myftari K62224017C
161 Fond. Ne Mbeshtetje Te Bashk. Islame Qemal Stafa Pll 3432/1 Tiranë Drini Mema K61403003A
162 Fond. Ungjilli I Krishtit Ferit Xhajko P 96 Sh 1 7/1 Tiranë Akil Pano K12009002H
163 Fond. Wiking Of Sweden P. Bogdani Pall Aviacion 5/22 Tiranë Gezim Bushati K61407018V
164 Fond. Zh.Sh.K.K. Kajo Karafili26/3 Tiranë Elvana Sharkaj K21512005O
165 Fond."Instituti I Formimit Profesional" Durresit.P.Komfort Tiranë Eleni G. Galanopulu K81909451V
166 Fond."Qendra E Zhvillimeve Humane" Margarita Tutulani P.1sh110 Tiranë Theodhori Karaj K62321001E
167 Fond.Albeurofinancing (Aef) Kavajes Nr 59a 1001 Tiranë Henri Panozaqi K91629453O
168 Fond.Cultural Heritage Without Borders Dora D'istria Zyra 5 Tiranë Lejla Hadziç L01327452C
169 Fond.Europ.Per Security Hygenie & Health Ismail Qemali Pall.7/1 Ap.4c Tiranë Peter Broz K92317452I
170 Fond.Global Care Shqiperi Abdyl Frasheri P10 Kateshe7 Tiranë Bethany Sanders K11814002I
171 Fond.Health Found Gp Albania Desh.4 Shkurtit Kulla 225 Tiranë Embri Kollçinaku K81904451T
172 Fond.Konrad-Adenauer- Stiftung Dibres, Business Centre, K.11 Tiranë Willibold Frehner K92012451M
173 Fond.Nder. Per Sist. E Zgj. Ifes (Usaid) Lek Dukagjini God 113 Tiranë Dickson H Bailey J92010004M
174 Fond.Swiss Foundation For Innovation Frosina Plaku36 Tiranë Christian Vogeli K92125452T
175 Fond.Trashegimia Shqiptare Ismail Qemali Nr.12/1 Tiranë Diana Ndrenika K91603453W
176 Fond.Universiteti Europian Per Turizmin Tre Vellezerit Kondi20 Tiranë Qamil Shkodra K82008451O
177 Fondac. Nxenesit E Jezusit Isa Boletini47 Tiranë Luljeta Dogani K02008002B
178 Fondac. Philekpedeftiki Tre Velles Kondi20 Tiranë Gjeorgjios Babinjotio J82217003V
179 Fondacion Alo !Mik Farke,Pall.Nr.2, Tiranë Sylvain Joel Vergnon K32417001H
180 Fondacioni " Davidi " Sulejman Delvina P.57/1 Kati 2 Tiranë Aristir Davidhi K31410042G
181 Fondacioni " Drita E Botes " Shkoze Pran Ambulances Tiranë Graham Mcbain K82416451U
182 Fondacioni " Forumi Imazh & Media " God.Nr.19 Qyteti Studenti Tiranë Astrit Memia K82310453D
183 Fondacioni " Friedrich Ebert " Abdi Toptani Torre Drin K.8 Tiranë Alfred Diebold K82229451K
184 Fondacioni " Mirenjohja " Mine Peza P.Hawai Ap.4 K.31 Tiranë Bardhyl Shehu K91603454H
185 Fondacioni " Moisiu " Elbasanit Nr.2 P.Amerikan Tiranë Ruzhdi Gjatoja K91527453B
186 Fondacioni " Rozafa" Kajo Karafili Nr 26/2 Tiranë Ergita Kamberi K61808015O
187 Fondacioni " Rumi " Kavajes Kryqezim Unazes Re Tiranë Seyed Amirhosein Asghari K82227451A
188 Fondacioni " Sema" Pun.Rilindjeskom. Myslym Shqip Tiranë Ramiz Kayaoglu K12113002H
189 Fondacioni "7 Fuqi 3" Llazi Miho Pall 84/318 Tiranë Shkelqim Sokoli K41901003D
190 Fondacioni "Cisp" Barikadave260/1 Tiranë Fabrizo Bolsi K02009001V
191 Fondacioni "Fan - Noli" Muhamet Gjollesha Pll 40/11/2 Tiranë Ilir Butka K61627019U
192 Fondacioni "Krahet E Shqiponjes" Prisk E Madhe Tiranë Amie Leigh Ottoson K82418452P
193 Fondacioni "Ulysses" Bul. Zhan D'ark Kulla 3 Tiranë Klajdi Kruja K91624451T
194 Fondacioni Biznesit Te Vogel Mehmet Broci 10 /1 Tiranë Qemal Balliu K41920010M
195 Fondacioni Dervish Sokoli Rexhep Jella, Selite E Re, 8/26 Tiranë Nurije Hasani L01415454H
196 Fondacioni Diakonia Metodiste Qemal Stafa 186/1 Tiranë Rigels Kasmollari K84509791P
197 Fondacioni Emanuel Myrtezim Kellici7 Tiranë Altin Hysi J82403002S
198 Fondacioni Fava Kavajes Tirana Tower59 Tiranë Pamela Griffin K41512020N
199 Fondacioni Fibl Sami Frasheri Vila Nr 10 Tiranë Ilir Mehmeti K61808028W
200 Fondacioni Grek I Kultures Ne Shqiperi Elbasanit,Sauk,Lunder Tiranë Georgios Giakoumis K81504451H
201 Fondacioni Hapur Bajram Curri16 Tiranë Fiqiri Sejdiaj K81518451I
202 Fondacioni Humanitar Shqiponja Rilindja,Zall-Mner I Ri Tiranë Shaban Lami K81427451E
203 Fondacioni Kazazi Sauke Tiranë Nuri Kazazi K31817005D
204 Fondacioni Kurani Hoxha Tasim168 Tiranë Mohammod Lodra -Ci Javahevi K52016005B
205 Fondacioni Mjaft Elbsanit77 Tiranë Jona Repishta K52325004B
206 Fondacioni Nxenesit E Jezusit Ne Kavaje" Lagja 3 Tiranë Miranda Penn K43601802P
207 Fondacioni Osaab Marteniteti 1 Bul Desh.Komb Tiranë Claudia Marie Janiszewski K92108453L
208 Fondacioni Per Edukimin Ekonomik Rinjve Abdyl Frasheri God 1/23 Tiranë Merita Shuka K41828008O
209 Fondacioni Q.K.B.T.A.T. Reshit Collaku Pall Bores1/16 Tiranë Edmond Spaho K41901015D
210 Fondacioni Qendra Fitorja Frederik Shiroka22 Tiranë Larry Mosley K42002006H
211 Fondacioni Rruga Me Pisha Ismail Qemalite Televizioni Tiranë Arben Papadhopulli K11926002C
212 Fondacioni Saadi Shirazi Haxhi. I. Dalliu21 Tiranë Mehdi Reza K11927001W
213 Fondacioni Skard Mihal Duri 43 Tiranë Lindita Janka K52011003G
214 Fondacioni ''Vizioni I Ri'' Rr Budi Nr 7 Tiranë Ibrahim Berisha K92007451K
215 Fondacioni Vodafone Albania Bulevardi B.Curri Qen.Etc Kat10 Tiranë Albi Greva K72118452F
216 Fondacioni Zgjidhja E Konflikteve P.M. Him Kolli Pall 12 Katesh Tiranë Rasim Gjoka K41909013E
217 Fondi Besa Brigada E Vii Pll.Nr. 5 Kati 2 Tiranë Bajram Muca K02126003K
218 Fondi Financimit Te Zonave Malore Mustafa Matohiti12 Tiranë Arben Jorgji K41802005V
219 Fondi Shqiptar Per Monumentet Kavajes Nr 116 Tiranë Artan Shkreli K52205019O
220 Forum.Nderk.Per Te Drejt.Njeriut Shqip. Nikolla Tupe27 Tiranë Ramazan Dervishi K92429452C
221 Forumi I Mendimit Te Lire Artan Lenja Pall.6 Ap.13 Tiranë Mentor Kikia K81923451W
222 Forumi Intelektual dhe Art te Laberise Teodor Keko, Kompleksi Gb-A Tiranë Ismet Elezi L01509451C
223 Forumi Musliman I Shqiperise Ura E Tabakeve,Sh.Ishmi Tiranë Fisnik Kruja K62106038A
224 Forumi Shqip.Per Aleance Te Qyteterimeve Bul.Zogu I P.12 Katesh Tiranë Halil Hyseni K72031006R
225 Forumi Shqiptar Social - Ekonomik Ismail Qemali Pll 27/1 Shk 213 Tiranë Albana Idershai K41804007B
226 Fountain House Dervish Hekali73 Tiranë Arjana Gazheli K01620002I
227 Foursquare Shqiperi Hoxha Tasim Nr 1 Tiranë Christy Dakas K42302005I
228 G & G Group Sami Frasheri Pll 20/103 Tiranë Sazan Guri K42301007T
229 G.I.A. Albania Deshmoret Kombit64/2 Tiranë Vladimir Mehilli J62403001I
230 G.T. Z. Th. Germenji Pr Amb. Rumune Tiranë Anulla Guda K51516047M
231 Glaxosmithkline Export Limited Elbasanit33/1 Tiranë Luiza Tahiri K42103004W
232 Global Mission Society Irfan Tomini,Pall I Ri Tiranë Jung Jang Bae K41627015J
233 Global Music Bajram Curri P.Ri 10 Katesh Tiranë Gentian Lako K91714452D
234 Grate Breglumase Gj.Legisi,Laprake Tiranë Gjina Bushati K81615452E
235 Gruaja Ne Muzike Pall.De - 2 Shk.B17 Tiranë Lejla Agolli K91727451O
236 Gruaja Ne Zhvillim M.Muco,Mbrapa Z.Te Populli Tiranë Jeta Beluli K81518452Q
237 Gruaja,Realitete Dhe Vizione Nasi Pavllo Tiranë Marieta Vinjau K91417451B
238 Grupi I Iniciatives Alpbach Tirana Y.Kurti,P.3,Sh.2,Ap.11, Tiranë Irida Sotiri K71909005Q
239 Grupi Rinor I Te Drejtave Te Njeriut Kavajes Pall 20726 Tiranë Brikena Kasmi K82021451K
240 Gs 1 Albania Barrikadave Pall Ish Kin 17nentor Tiranë Nazri Haxhiu K61808034U
241 H O R I Z O N T I. Dervish Hima Te Tv.Klan Tiranë Stavraq Trako K42302003P
242 Hafuz Domi Ish Pallati I Kultures ''Tekstilisti'' Kombinat. Tiranë Hafuz Domi L06606792I
243 Hans - Seidel Deshmoret E Kombitrogner Tiranë Nertila Mosko K42324003K
244 Hbaa Shoq.Biznesit Grek Shqiperi Desh. 4 Shkurtit Sky Tower10/101 Tiranë Stefanos Octapodas K42304005S
245 Hope And Homes For Children Kajo Karafili3 B Tiranë Harriet Epstein K41907013R
246 I.K.S.V.S.E. Artan Lenja39/A Tiranë Rodolfo Bozzi K41802033D
247 I.S.M.B. & Ia Punt. Rilindjes Qend Edal Tiranë Ilir Zeqo K42201012G
248 Iata Albania Kavajes Tirane Tower K.559 Tiranë Gordan Balen K72024025L
249 Ieka - Inst.Eks.Kont Autorizuar Nikolla Tupepr Amb Demokr Tiranë Valbona Merko K41605030L
250 Informacion - Kulture - Art ( Ika) Myslym Shyri Pll 44/28 Tiranë Shaqir Rexhvelaj K42403009C
251 Innocert Albania Muhamet Gjollesha, N 1/7/56 Tiranë Hans Spernbauer L01405451C