AMSHC-logo.jpg
BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE
Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
Agjencia për Mbështetjen e
Shoqërisë Civile
Përditësuar më datë: 12.4.2016
Nr. Emri i OJF-së Adresa Qarku Person Kontakti Telefon; Faks; Celular E-mail Website NIPT
1 CESVI Cooperazione e Sviluppo - ONLUS Qendra Kulturore, Sheshi “Riza Cerova”, Çorovodë Berat Giorgio Ponti; Endri Dyrmishi 031222889; 0692084000 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; endridyrmishi@cesvioverseas.org; albania.administrator@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; www.cesvi.org; www.cesvi.eu K49225203P
2 Mbrojtja e të drejtave të grave qytetare e fshatare - Berat Lagja "28 Tetori", Berat Berat Arta Dyrmishi 0684156116 artadyrmishi@hotmail.com;    
3 Misionaret e te Drejtave Sociale Kucove (MDSK) Blloku Nr. 1, Lagja "Tafil Skendo", Kucove Berat Shpetim Nishani 0694026007 shpetimn5@yahoo.com;   K37910120M
4 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në Berat Lagja "Llukan Prifti" Kuçovë Berat Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com;    
5 Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore "Pallati i kultures" - Berat Berat Gentiana Deçolli 0684094694 natyraberat@yahoo.com;    
6 Qendra për të Drejtat dhe Integrimin e Individëve dhe Grupeve në Nevojë Ish Shtepia e Oficerave Berat, Kati III, prane Stadiumit te Vjeter Berat Migena Bakiaj 0693730729 qendra.sociale@yahoo.com;    
7 Romët e Bashkuar të Shqipërisë Lagjja "Stan", Morave, Berat Berat Laver Myrteli 0692880067 rometebashkuar@gmail.com;   L02709191U
8 Vizion Gruaje - Zyra në Berat Lagja "Clirimi" Corovode, Skrapar Berat Flora Laze 0692171288; 0697716025 f_laze@yahoo.com;    
1 Bashkëpunim e Zhvillim të fshatrave të Qarkut të Dibrës (DELFINI) Bulevardi Elez Isufi - QEK, Peshkopi Dibër Halil Goleci 0682693558 shoqata_delfinidiber@live.com;    
2 Ekspertët e Rinj Mjedisor (SHERM) Bulqizë Dibër Danjel Bica 0685088277 daniel-bica@hotmail.com;    
3 Forumi i Gruas Burrel (FGB) Lagja e Drita; Rruga: Kol Malci, Burrel Dibër Dashurie Bajrami 021723767; 0682339188 gruaja.mat@gmail.com; dashurie.bajrami@yahoo.com;    
4 Klubi Ekologjik (Ecodibra) - Zyra në Dibër Blvd. "Gjok Doçi" Peshkopi Dibër Brunilda Diriçi; Luan G. Leka 0672087024 ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com; http://ecodibra.tripod.com J06905791E
5 Qendra Ditore Multidisiplinare MATI (QDMD) QDMD "MATI" Pallati i Sportit "Ferit Hysa" Burrel Dibër Dalip Gjoka 0682448102 qdmdmati@gmail.com;    
6 Shoqata Atdhetare, Kulturore, Mjedisore "Mati" - Zyra në Dibër Lagjen "Partizani" Burrel, Mat Dibër Hazis Porja 0682763240 hazisporja@hotmail.com;    
7 Shoqata maqedonase "Ilinden"- Tiranë - Dega Gollobordë F. Trebishtë, Komuna Trebishtë, Dibër Dibër Ylli Halilaj 0685124595 drustvo.ilinden.tirana@live.com; www.ilinden-tirana.com  
8 Shoqata maqedonase "MOST" F. Trebishte, Komuna Trebishte, Diber Dibër Besnik Hasani 0685192185 shoqata.most@gmail.com;    
1 Fondacioni "Qendra Kristiane e Durrësit" Lagja 18, Rruga Aleksander Goga, Pallati 32 (pas dyqanit te Dylit), Durrës Durrës Hela Sheqeri 0696002254 fondacioniqkd@gmail.com; helasheqeri@gmail.com; www.lovealbania.com J91524505S
2 Fondacioni Instituti për Progres - Albania (IPA) Lagjia Nr 17, Rruga "Stef Kaculini" Nr 7790, Durrës Durrës Anna Xheka 052904732; 0682080002 axhekadpshb@yahoo.com; progressinstitut@yahoo.com;    
3 Natyra për Njeriun Lagjia 15, Rruga "Aleksandër Goga", Durrës Durrës Fali Ndreka 0684350700 natureforman@yahoo.com;    
4 Qendra ALBANIA L. 13, Plazh, Durrës Durrës Ismail Saliko 0662120953 albkult@yahoo.com; www.albkult.org  
5 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile, Durres (QZHSHC - CSDC) Lagja 11, Rruga: A. Serreqi, Durrës Durrës Mirjam Reçi 0682629527 csdcdur@icc-al.org;    
6 Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen" L. 17, Rr. "Leon Tolstoi", Skolina 5, ish-Kënetë, Durrës Durrës Fabiola Laço Egro 052907010; 0692094622 todayforthefuture@yahoo.com; fabiolaegro@hotmail.com; http://goo.gl/IZ6nui  
7 Qendra për Zhvillim Ekonomik, Social dhe Mjedisor Lokal (CLESED) Lagjja nr 11. Në kryqzimin e rrugës "Mustafa Varoshi", me rrugën "Boshnjaku", kati i tretë, Durrës Durrës Floreta Kërtusha 0699154854 flokertusha@gmail.com;   L51715751G
8 Shoqata e Grave me Probleme Sociale L.2, Rruga "Sefer Efendiu", prapa Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Durrës Durrës Bajana Çeveli 052234600; 0692103315 shoqatagrave@yahoo.com; qendraekeshillimit@yahoo.com; www.drejtesisociale.com  
9 Together in Community for Development Society Lgj. 4, Rr.Egnatia, Pallati perballe Kishes Ortodokse, mbi Karburant Kastratin, Kati 5, Durres Durrës Blerina Xhakolli 0694044255 tic.durresorg@gmail.com;   L51411751H
1 AKS (Art-Kulture-Sport) Lagja Nr. 1 Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0672031846; 0682293941 hballiu@gmail.com;    
2 AURORA Fushë-Studen, Steblevë, Librazhd Elbasan Pellumb Gjini 0692793910 aurora_ojf@yahoo.com; www.aurora.org.al  
3 Egnatia Librazhd Elbasan Agim Blloshmi 0666667100; 0692584120 shoqata_egnatia@yahoo.com; blloshmi_agim@yahoo.com;    
4 Elba-Folk - Elbasan - Shoqatë Kulturore Artistike Bulevardi "Qemal Stafa" 2, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 05452489; 0689024024 sofoklipd@yahoo.fr;    
5 Fondacioni Joscelyn Lagja "Aqif Pasha" Rruga "Ymer Myzyri" Elbasan Elbasan Drita Krasniqi 0665553914 joscelyn.foundation@gmail.com;   L52816391R
6 Forumi i Gruas Elbasan (FGE) Lagja "5 Maj", Rruga "Muç Shqiptari" Pallati 450/1, Elbasan Elbasan Shpresa Banja 054257723; 054254516 forumigruaselbasan1991@gmail.com; www.forumigruaselbasan.org  
7 Një ëndërr më shumë Lagjia "5 Maji", Rruga "Sul Domi", ish-parku i mallrave, Elbasan Elbasan Bukuroshe Manaj 054245583; 0692066599 manajb@yahoo.it;    
8 Partnerët për Integrim Lagja Brigada 17 Sulmuese, Elbasan Elbasan Kadri Kruja 0694412741 partneretperintegrim@yahoo.com;    
9 Për Një Shqipëri të Shëndetëshme (FHA) Lagj. "K. Elbasanit", Pallati 50, Hyrja 3, Kati I, Elbasan Elbasan Edmont Laho 0682099064 lahoe90@yahoo.com; www.healthyalbania.org  
10 Progresi për të gjithë Lagja Nr. 2, Librazhd Elbasan Haxhi Balliu 0696616678 dragoslib@yahoo.com;    
11 Romano Sezi Lagja 5 Maj (Rrapishtë), Elbasan Elbasan Enver Mustafaj, Ormela Jani 0682528297; 0697235579 romanosezielbasan@yahoo.com;    
12 Shoqata ALTERNATIVE L. 5 Maj, Pall. 31/4, Elbasan Elbasan Mimoza Deliu 0697695328 mimodeliu@yahoo.fr;    
13 Shoqata e Bashkuar Agro-Mjedisore "AGRI-EN" Lagjia Nr. 2, Prane Nenprefektures, Librazhd Elbasan Isuf Dervishi 0695368166 agrien.org@gmail.com;   L48427691J
14 Shoqata e Komunitetit Egjiptian "Jemi edhe Ne" Rruga "Georg Golemi", Lagja Nr. 1, Librazhd Elbasan Rexhep Shaka 0692502690      
15 Shoqata Kulturore Shqiptare "Ress - Egnatia" Sheshi Gensher, Hotel Turizmi, Elbasan Elbasan Xhimi Vila 0689024024 ressegnatia@hotmail.com; butrint2000@yahoo.com;    
16 Shoqata Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Komunale - Qarku Elbasan Prane Drejtorise Sherbimit Pyjore Elbasan Elbasan Ndriçim Çela 051422300; 0683576089 celacimi@yahoo.com; www.shkpkk.org  
17 Shoqata Zhvillimit të Burimeve Natyrore Papër - Elbasan Ne km 13 te superstrades Elbasan - Rrogozhine, prane zyrave te komunes Paper Elbasan Ndriçim Çela 0683576089 celacimi@yahoo.com;    
1 ANTIK Lagja Kastriot, Rruga Ramiz Aranitasi, pranë Teatrit "BYLIS", Fier Fier Saimir Ahmeti 0692087338 saimirahmeti@yahoo.com;    
2 Dyert e së Ardhmes (DEA) Lagjja "Kastriot", Rr. "Leon Rei", Qendra Ekonomike, kati IV, Fier Fier Matilda Dushku 0684029787; 0696207543 matildadea@yahoo.it;    
3 Gruaja, Komuniteti, Mjedisi - Harmonizuar për zhvillim Lagja nr 1 Ruga nacionale Roskovec, Fier Fier Ronada Hoxha 0697812900 hoxharonada@yahoo.com; https://goo.gl/ixR2Ox L33511591H
4 Horizont EU Adresa: Lagja "Karbunare", rruga nacionale Lushnje - Berat, zona ind. ish fab. Letres, Lushnje Fier Shkelqim Bylykbashi 0692068229; 0685551472 horizonteu@yahoo.com;    
5 Jeta Ime Lagjia "11Janari", Rruga "Ramiz Aranitasi", Fier Fier Klarita Nevraj 034233668; 0695292164 jetaimefier@gmail.com; http://goo.gl/1LNYZV  
6 Qendra "Epoka e Re" Lagja "29 Nëntori", Rr. "Pinallopi Pirro", Fier Fier Nevila Jahaj 0694050291 epokaere-yp@fieri.com; www.epokaere.org  
7 Qendra Sociale Murialdo Rruga Shën Leonardo Murialdo Edukator, Sheq i Vogël, 9300 Fier Fier Rosario Avino 034228285; 0695288909; 0684157775 qsm@murialdo.org; www.murialdoalbania.org; www.murialdo.org  
8 Shoqata "Lushnja" Rruga "Lasgush Poradeci", Lagja "18 Tetori", Lushnje Fier Durim Meta 0692758766 shoqatalushnja@yahoo.com;    
9 Shpresë për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar (SHFAK) Rr. Petro Tako, Lagja Afrim, Fier Fier Rajmona Budaj 0694436326 rajmondabudaj@hotmail.com;    
1 ARGJIRO Rr. Nikolla Tupe, Pallati Leskova 4/2, Tiranë Gjirokastër Ilda Mara 042255908   www.argjiro.org  
2 CESVI Cooperazione e Sviluppo - ONLUS Qendra Kulturore Multifunksionale, Shëtitorja "Odise Paskali", kati II, Përmet Gjirokastër Giorgio Ponti; Endri Dyrmishi 081323725; 0682063751 giorgio.ponti@cesvioverseas.org; endridyrmishi@cesvioverseas.org; albania.administrator@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; www.cesvi.org; www.cesvi.eu K49225203P
3 CIOFF - Seksioni Ndërkombëtar Shqiptar Lagja Partizani pall 127/9 Permet Albania Gjirokastër Niko Mihali 042255759; 0692234986 niko.mihali3@gmail.com; cioff-albania@cioff.org; www.cioff.org  
4 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Gjirokastër Rruga e Zejtareve, Qafa e Pazarit, Gjirokastër​ Gjirokastër Lejla Hadzic​ 0694037087​ albania@chwb.org; lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
5 Edukimi për Shoqërinë e Hapur Lagjia "Varosh", Vila "Papavangjeli", Nr.1, Gjirokaster Gjirokastër Vasil Muka 0692032995;  0692823203 vasilmuka@yahoo.com;   L32608792N
6 Elena Gjika - Dora D'Istria, Përmet Lagja Partizani, Përmet Gjirokastër Natasha Karafili 081322426      
7 Gazetarë Profesionistë - Gjirokastër Lagjja "18 shtatori", Pranë ish Uzines Metalike, Pallati i Ri, Ap 7, Gjirokastër Gjirokastër Fatos Puto 0692158156 shoq.gazetareve@gmail.com; fatputo2003@yahoo.com;    
8 Mjedis, Ujëra, Pyje Blloku "Stavri Vinjau", Përmet Gjirokastër Ali Delilaj 081323184; 0692035222 alidelilaj53@gmail.com;   L19611291C
9 ODRIA - Shoqatë Atdhetaro Kulturore Kodra e Diellit, pallati jeshil, k/5, h/5, Tiranë Gjirokastër Thanas Meksi 042484299; 0692429395 sofoklipd@yahoo.fr; odriegolik.itgo.com  
10 Organizata për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës (GCDO) Obelisk, Pazar, Gjirokastër Gjirokastër Sadi Petrela 08467077; 0692078767 spetrela@gjirokastra.org; info@gjirokastra.org; www.gjirokastra.org  
11 Qendra Rajonale e Zhvillimit të Integruar (QRZHI) Hotel Alvero, Permet Gjirokastër Vasillaq Nikolla 0682081334 vnikolla@yahoo.fr;    
12 ROOF Rruga Studenti nr. 20, prane stadiumit, Gjirokaster Gjirokastër Klodian Muco 0696395831 klodianmuco@hotmail.com; info@albanianroof.org; www.albanianroof.org  
13 Shoqata Jugore Mjedisore "ÇAJUPI" Lagjia "18 Shtatori", Rruga Nacionale prane Spitalit Civil, Gjirokaster Gjirokastër Kleanthi Mandi; Gjon Fierza 084266411; 0692268015; 0692111333 info@shoqatamjedisorecajupi.org; kleanthi_mandi@hotmail.com; fierzagj@yahoo.com; www.shoqatamjedisorecajupi.org L12910791W
1 Agjencia Rajonale e Zhvillimit (SME), Korçë Blloku "Demokracia", Korçë Korçë Aurel Grabocka 082242626; 0682034464 rdakorca@yahoo.com; rdakorca@rda-korca.org; www.rda-korca.org  
2 Business Improvement District - Korça (BID) Bul. "Shen Gjergji", zona Kembesore, Pall. i Kulutres, kati II, Korce Korçë Zhaneta Zaimaj 0695281613 b.i.d.korca@gmail.com;  zhaneta.zaimaj@yahoo.com;   L44001191N
3 DISUTNI ALBANIA Rr. "Mihal Grameno", Lagjia 3, Shtëpia Nr. 2, Korçë Korçë Arben Kosturi 0692258349 arbenkosturi@yahoo.co.uk; www.disutnialbania.webs.com L14714191E
4 Dora Prindërore Rruga "Spiro Ballkameni", Pall. 1, Hyrja 1, Korçë Korçë Petrika Riza 0692298098 doraprinderore@gmail.com;   K44725001J
5 Fondacioni “Agrinas-ER” Blloku Nr 6 Erseke Korçë Paskal Vogli 0694799009 info@agrinas-er.org; agrinaser@yahoo.com; www.agrinas-er.org  
6 Fondacioni Dorcas Aid Internacional (DAI) Rr. L10, Blloku i Ri i Sportit, Korçë Korçë Ilia Dishnica 082242115; 082253883 office@albania.dorcas.org; www.dorcas.net  
7 Forumi OJF-ve Pogradec (F.OJF.P) Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 forumi_ojf_pogradec@yahoo.com;    
8 Gruaja Korçare Bul. Gjergj Kastrioti P.3, Korçë Korçë Klara Celo 0692341201 womenkorca@yahoo.com;    
9 Kadmi & Harmonia Rr. "Gani Homçani", L.3, P.87  Pogradec Korçë Arben Zaçe 0692094873 arbenzace@yahoo.com; www.kadmi-harmonia.org L54829751C
10 Organizata për Menaxhimin e Destinacionit (DMO) Qendra e Informacionit Turistik, Bul. Shën Gjergji, L.9, Korçë Korçë Orieta Glozheni 082257803; 0672034403 dmo.korca@gmail.com; www.visit-korca.com  
11 Qëndistaret Lagja 10, Bloku i Ri Sporti, Korçë Korçë Etleva Tare 0696207371 etlevatare@hotmail.com;    
12 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - Korçë Lagjia 12, Blv. "Shen Gjergji", Pallati i Kultures, Kati II, Korce Korçë Ereandra Taipllari 082244183      
13 Shoqata "Mali i Thatë", Pogradec Rruga "Reshit Collaku", Ap. Nr. 2, Pogradec Korçë Lavderim Miminllari 0695212991 ladeli2007@yahoo.com;    
14 Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Jetimë Korçë Pallati i Kulturës "Vangjush Mio", kati i dytë (pranë Qendrës së Zhvillimit të Shoqërisë Civile Korçë), Korçë Korçë Marjeta Jani 0692485375 marjetajani@yahoo.com;    
15 Shoqata e Grave Biznesmene, Korçë Lagja 18, Rruga 1 Maji, Pallati 1 Maji, Shk. A/3 Korçë Gjinovefa Lapanxa 0683136917 shoq.gr.bizesmene@gmail.com;    
16 Shoqata e Invalidëve të Punës - Dega Korçë Lagjia 2, Shtëpia e Oficerëve, kati i II, Korçë Korçë Raimonda Jaupi; Marinela Fustanja 0693246303; 0692767867 marinelafustanja@yahoo.it;    
17 Shoqata e Përdoruesve të Burimeve Natyrore Velcan, Pogradec Kati i katert, Pallati nr 2, rruga Marsel Mortier, Lagjia nr 2, Pogradec Korçë Nexhmi Torra 083604398; 0667066700 nexhmitorra@yahoo.com;    
18 Shoqata e Përdorusëve të Pyjeve e Kullotave Komunale "PRESPA" Bashkia Pustec, Rrethi Korce Korçë Vasil Jankulla 0682560840 vasil.jankula@gmail.com;   L03715191G
19 Shoqata e Përfitimit Fizik (SHPF) Rr. 6 Dëshmorët e Cifligut No 38, L7, Korçë Korçë Isuf Salice 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
20 Shoqata e Zejtarëve dhe Mjeshtrave Duarartë Pogradecarë (ATACT) Rr. Reshit Collaku, Pogradec Korçë Mimoza Shuli 0684019494 mimozashuli@yahoo.com;    
21 Shoqata Kombëtare 'Beach Volleyball' Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), Pogradec Korçë Llazi Kërxhalli 0692358100 llazi_kerxhalli@yahoo.com;    
22 Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar (Qendra e Kujdesit Paliativ Mary Potter) Rruga Thoma Huaja, Lagjia 3, Mbi Sanatoriumin, Korçë Korçë Irena Laska 082252711; 0692257953 korcapalliativecare@yahoo.com; irenalaska@yahoo.com;   K43910005W
23 Shoqata maqedonase "SONCE" Rr. Niko Kovaçi, vila 3, L.10. Korçë Korçë Petr Trajce 0685903353 shoqata.sonce@gmail.com;    
24 Shoqata Rinore Europiane F. Pustec, Komuna Pustec, Korçë Korçë Para Plloca 0676007300 youth_europe@yahoo.com;    
25 Shoqata Rrëshqitja dhe Natyra (SHRN) Rr. 6 Dëshmoret, Nr.38, Korçë Korçë Thoma Tasho; Isuf Saliçe 082242883, 0692534907 isufsalice@gmail.com;    
26 Shoqata Shqiptare për Trajnim, Edukim dhe Kërkim Profesional (VETAR) Rruga e Korçës, Pogradec Korçë Matilda Kurti 0698534577 vetartrainings@yahoo.com;   L44614792C
27 Shtëpia e Gjelbër Rruga "Naim Frashëri", Pogradec Korçë Diana Mile 0692065966 shtepiaegjelber@gmail.com; www.shtepiaegjelber.al  L33807791I
28 Unë, Gruaja Rr. Kajo Karafili, Pogradec Korçë Eleni Jajçari 083222140; 0692566554 une_gruaja@yahoo.com; www.unegruaja.com  
29 Vllazëria Egjiptiane Prane komunes Bucimas, Pogradec Korçë Shpetim Dute 0683946397; 0697480031 shpetimdute@gmail.com;    
1 ALB-AID Rr. Eksod 99, P. Drini, K.1/2, Kukës Kukës Jonuz Kola 024224006; 0682070905 albaid@alb-aid.org; www.alb-aid.org  
2 Federata e Përdoruesve të Pyjeve dhe Kullotave Komunale (FPPKK) - Qarku Kukës Vila Elezi, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Xhelal Shuti 0692371753 fedkuk@yahoo.com;   L081062291F
3 Gruaja në Zhvillim - Kukës Lagja Nr. 6, Vila pranë zjarrfikëses, Kukës Kukës Lumturi Baja 0682751599 lumturi_baja@yahoo.com;    
4 Për ju Nëna dhe Fëmijë Lagjja 6, Kukës Kukës Hume Elezaj 0673417707 helezi65@yahoo.com;    
5 Qendra Integrim e Zhvillim Demokratik Kukës (QIZHDK) Lagja nr. 4, Pallati nr.8, Shk. 1, Ap 3, Kukës Kukës Zyrjan Alushi 0692097016; 0672018016 zyrjanalushi@yahoo.com;    
6 Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) - Dega Tropojë Sheshi A. Hajdari, Pallati i Kulturës, Bajram Curri, Tropojë Kukës Afërdita Prroni 042402428 qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al; www.hrdc.al  
7 Rinia në Sipërmarrjen e Lirë Rr. Dituria, Qendra Rinore, prapa Hotel Gjalica, Kukës Kukës Rifat Demalija 024223113; 0682095148 rslorg@hotmail.com; orgrsl@yahoo.com; www.rsl-al.org  
8 Shoqata Mjedisore "ALPIN" - Tropojë Sheshi "Azem Hajdari", Bashkia Bajram Curri, kati 4-të, Tropojë Kukës Astrit Metaliaj 0682404490 alpin_m@yahoo.com; ametaliaj@hotmail.com;    
1 Agjencia e Zhvillimit Rajonal Lezhë (LERDA) Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati Nr. 35, Lezhë Lezhë Artan Gjoka 021522190; 0672226785 info@lerda.al; www.lerda.al L47726591F
2 Gruaja Vizioni i Ndryshimit Qendra e Artizanatit, Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhe Lezhë Madalena Gega 021524582, 0672080384 madalena_gega@hotmail.it;    
3 Komiteti Rinor Lezhë Pallati Kulturës, Kati II, Lezhë Lezhë Kastriot Kodheli 0672087593 kodheli04@yahoo.com;    
4 Romët e Veriut (ReV) Lagjia Skënderbeg, Lezhë Lezhë Bujar Berisha 0693109182 rometeveriut@ymail.com;    
5 Shoqata social kulturore "Shega lezhjane" Bulevardi "Gjergj Fishta", Pallati 136, shkalla 13, Lezhë Lezhë Mark Gjoka 0682298774 mark_gjoka@yahoo.com;    
1 ACLI - IPSIA (Shqipëri) Rr. Don Bosco, Shkodër dhe L. Vasil Shanto, Rr. Marubi 1, Shkodër Shkodër Marjan Lukani 022243650; 0693273843 acliscutari@gmail.com; scutari@patronato.acli.it; www.ipsia.acli.it K86415192S
2 Albanian Ajax School L: Guerrile, Rr 1 Qershori, Shkoder Shkodër Arben Haveri   arbenhaveri@yahoo.com;    
3 Albanian Shkodra Lake FORUM Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, K. I-re
Shkoder
Shkodër Mahir Hoti 022241877; 0676072084 Forumi.Liqeni@fsls.org.al; www.shkodralake.al  
4 ALBmontagna Rr. Ymer Puka, Pallati 043, Post Code 4400, Pukë Shkodër Geldon Strugaj 0695618483 albmontagna1@gmail.com; strugajgeldon@gmail.com;    
5 Business Improvement District - Shkodra (BID) Rr. 13 Dhjetori , Shkoder Shkodër Julinda Bala 0692411221 julindabala@yahoo.com; bid_shkodra@outlook.com; http://goo.gl/t1Lxc5  
6 Creative City L. Qemal Stafa, Rr. Besnik Sykja, Nr. 29, Shkodër Shkodër Fatlira Bala Lohja 0673081001 cc@infoshkodra.com; www.infoshkodra.com  
7 EKO Mendje Bulevardi Skenderbeu, Shkodër Shkodër Mirsad Bashi 0692545500 mirsadbasha@hotmail.com;   L56423191R
8 FORUMI Shqiptar Liqeni i Shkodrës (FSLS) Sheshi 2 Prilli, Rr. Berovic, Nr 2. Prane Rektoratit te Universitetit L.G, Shkoder Shkodër Mahir Hoti 0682052677 forumi.liqeni@fsls.org.al; http://shkodralake.al K86730191C
9 Green Centre Albania Laboratori Baktereologjik, Shkodër Shkodër Anila Neziri 0692155511 anilaneziri@yahoo.com; www.greenalbania.com  
10 Gruaja Drejt Integrimit (GDI) Qendra Komunitare pranë Bashkisë, Pukë Shkodër Bukurije Imeri 0682448263 gdi_2011@yahoo.com; http://goo.gl/FoTlEi  
11 Gruaja tek Gruaja (GTG) Lagjia "Vasil Shanto", Rruga "Marin Barleti", Nr. 161, Shkodër Shkodër Majlinda Angoni 0682079112 gruajatekgruaja@gmail.com; www.gruajatekgruaja.com K47312001N
12 Gruaja Verilindore e Pa Punë Angjelina Paloka, rruga "Migjeni" Pukë Shkodër Angjelina Paloka 021222689; 0682055921 shgvp.ampa@hotmail.com;    
13 Intelektualët e rinj, Shpresë L. "Qemal Stafa", Rr. "Daut Boriçi", 874, Shkodër Shkodër Saimir Beqiraga 022248811; 0692255776 irsh_centre@yahoo.com; www.irsh.al L56403192S
14 Komuniteti Papa Xhovani XXIII Rruga "Klea Merloni", Lagjia Mark Lula, Shkodër Shkodër Samuel Polidori 0694057143 samuel.74@libero.it; mariastelladelmattino@apg23.org;   K66712008M
15 Madonnina Del Grappa KUTIA POSTARE 181, Shkodër Shkodër Fabrizio Nocchi 022242684; 0672862161 madonninadelgrappa@libero.it;    
16 Projekti Shpresa L.3 Heronj, Rr. Pal Engëlli, Nr 5, Shkodër Shkodër Luigj Mila 02245257; 0672880788 progetto.speranza@gmail.com; www.projektishpresa.org  
17 Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike (QKSHP) Lagjia "Vasil Shanto", Shkodër Shkodër Altin Nika 0673017299 koordinator@qkshpsikologjike.org; www.qkshpsikologjike.org  
18 Qendra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar Bulevardi "Zog I", Pallati 33, Shkodër Shkodër Antonjeta Pero 0682259025 antonjeta.pero@gmail.com; www.qknjak.org K76402001N
19 Qendra Sociale "Hapa të Lehtë" Rr. Murgeshave Nr 6, Shkodër Shkodër Alketa Leskaj 022241316, 0672741522 qendragruashk@yahoo.com; hapatelehte@gmail.com; www.hapatelehte.org  
20 Ravasco Lagja "Tre Heronjtë", Rruga "Çajupi", Kutia Postare 152, Shkodër Shkodër Olga Lucia Rojas 0682677321 olgalucia_rojas@yahoo.it;    
21 Rreze Shprese Qender Qyteti Vau-Dejes, Shkoder Shkodër Alma Prendi (Topalli) 0672739753 almaprendi@hotmail.it;    
22 Shoqata e Gruas "Nora e Kelmendit" Tamare, Malesi e Madhe Shkodër Angjelina Bujaj 0693044175 shoq.noraekelmendit@hotmail.com;    
23 Shoqata Eko - Turistike Pukë Fushë - Arrëz, Pukë Shkodër Gjovalin Alia 0682374024;
0692069329
shoqata.etpuke@yahoo.com;    
24 Shpresa për të ardhmen L: 3 Heronj, Rr: Skenderbeg, nr.63, Shkoder Shkodër Pranvera Marku 022246423; 0692813575 hopeff@hotmail.com; www.hopeff.com  
25 Trajnerë në Edukim L. Fahri Ramadani, Rr. Tregu i ri. Ap. 259, Shkodër Shkodër Lindita Bushati 0692252868 shoqatatne@yahoo.com;    
26 Zejtarët e Veriut L. Kongresi i Përmetit, Rr. Osa Kuka, Nr. 24, Shkodër Shkodër Drita Dibra 022247075; 0682533844; 0682077731 zejtareteveriut@yahoo.com;    
1 Active Disabled People - Albania (ADP) Rr. Vllazërimi, Tiranë Tiranë Bledar Suxha 0682000324   https://goo.gl/mevJUa  
2 AELFIOR Bd. Zhan d'Ark, Kulla jeshile 8 (sot e bardhë) no.2 8/3, Tiranë Tiranë Aleksander Peçi 0674022490 aleksanderpeci@gmail.com; http://goo.gl/at5jxN;
http://goo.gl/GjLXFD;
http://goo.gl/aqkMjA
 
3 Agjencia Investigative "STOP KRIMIT" Rr. "Vangjel Capo", Pall.5, Shk.14, kati 1, Nr. 162, Tiranë Tiranë Fatmir Sena 0692238618 fatmirsena@yahoo.com; www.stopkrimi.al L42411451P
4 Agjencia për Kërkime, Trajnime dhe Konsulencë (AKTK) Rr. Hajredin Shtino, Nr. 44, Tiranë Tiranë Erisola Dino 0694263321 rtc.agency@gmail.com;    
5 Agjencia për Zhvillim të Qëndrueshëm (AZHQ) Rruga Teodor Keko.Nr. 41, Tiranë Tiranë Sonila Shehu 0686455082 asd_sustainable@yahoo.com;   L51411452V
6 Aksion Plus Qendra e shëndetit mendor Nr. 1, Rr. Stavri Vinjau, Tiranë Tiranë Genci Mucollari 042375368 gencaxionp@albmail.com; desarda_nazaj@yahoo.it;    
  Meditimi Transcendental i Shqipërisë Qendra Aksion Plus - Rruga Nasi Pavllo (pas Ambasadës Amerikane), 1000 Tiranë Tiranë Felix Kaegi 0695564104 f.kaegi@fairtalk.com; http://al.tm.org L41604451H
7 Albania ABA Rr. Ismail Qemali, nr. 34/1 Tirane Tiranë Anjeza Ngjelina (Dishnica) 0682085405 info@albaniaaba.org; www.albaniaaba.org  
8 Albania Community Assist (ACA) Rr. "Mujo Ulqinaku", Pall. Ndertuesi 10, Shk. 2, Ap. 46, Tirane Tiranë Holta Koçi 042424827; 0692081965 holta.koci@gmail.com; acaalbania@gmail.com; www.albania.atcdata.co.uk; www.ica-uk.co.uk  
9 Albanian American Trade & Development Association (AATDA-AL) Rr. Kavajes, Nd. 1; H.15; Ap. 6, Tirane Tiranë Gafur Luga 042224542; 0692097874 aatda@albaniaonline.net; gluga@albmail.com; www.aatda.org K92411454U
10 Albanian Art Institute (AAI) Rr. Muhamet Gjollesha, Blloku Vasil Shanto, Pall. Nr. 6, Ap. 7, Tiranë Tiranë Ilir Butka; Edit Llazani 0689037774; 0693181539 info@albaniaartinstitute.org; www.albaniaartinstitute.org  
11 Albanian Center of Contemporary Art (ACCA) Galeria e Vogel, P. 7, Ap 31, Tirane Tiranë Genc Mullici 042265445; 0692212159 gencm99@yahoo.com; www.galeriaevogel.com  
12 Albanian Centre for Energy Regulation and Conservation (ACERC) P.O. Box: 274/1 C.P. 1016, Tiranë Tiranë Lorenc Gordani 044818296; 0699532443; info@albaniaenergy.org; direction@albaniaenergy.org; www.albaniaenergy.org  
13 Albanian CSR Network Kashar, Katund i Ri, Aut. Tr- Dr, Km. 7, PO BOX 1746, Tiranë Tiranë Teuta Saka 0688040019 info@albaniancsrnetwork.org; www.albaniancsrnetwork.org L31623451J
14 Albanian Excellence Rr. Barrikada, P2 Ap 11, Tirane Tiranë Flora Nikolla 0692079921; 0684453291 albexcellence@gmail.com; https://goo.gl/VKUCio L22218451T
15 Albanian Legal and Territorial Research Institute (ALTRI) Rruga "Asim Zeneli", Nr. 7, Tiranë Tiranë Eda Noçka 046303415; 0694050008 edanocka@yahoo.fr; qendra.altri@gmail.com; www.altri.al  
16 Albanian Life Quality Union (ALQU) Rr.Frederik Shiroka, Kulla C/3 Kati II, Tirane, Albania Tiranë Igli Xhurxhi; Armida Plangarica 0682054443; 044404444 info@al-qu.com; logysocio35@gmail.com; www.al-qu.com L01405452K
17 Aleanca Kombëtare Studentore (AKS) Rruga e Elbasanit, N32/4, Tirane Tiranë Jurgen Malaj 0696040800   www.aks.al  
18 Amaro-Drom (Unioni për Zhvillim dhe Integrim të Minoritetit Rrom në Shqipëri) Rr. "Sulejman Pasha", Lagjia 4, P. 2, Shk. 3, Tiranë Tiranë Skender Veliu 042248925; 042231391; 0682039014 amarodrom@abissnet.al; www.unioniamarodrom.org  
19 ARSIS (Organizatë shoqërore e përkrahjes së të rinjve) Rr. "Sali Butka", Ndertesa 7, Hyrja 12, Ap. 3, Nj. Bashkiake nr. 7, KP 1023, Tiranë Tiranë Zini Kore 042200148; 0697637313 arsistirana@gmail.com; www.arsis-al.org/arsis K91629452G
20 Art Kontakt Rr. Luigj Gurakuqi, P.89/A, kati 10. (pranë R&T group), Tiranë Tiranë Andi Tepelena 0662207146   www.artkontakt.al  
21 ASAN (Rrjeti i Studentëve Shqiptarë në Botë) Rr. Pjetër Bogdani, Nr. 16, Tiranë Tiranë Isilda Dale 0672591738   www.asan.al; www.punesimirinor.com  
22 Balkan Youth Link Albania (BYL-A) Rr. "Komuna e Parisit" Pall, 107/13, Ap 6, Kati 2, Tirane Tiranë Erald Ismaili 0694421627 balkanyouthlink@live.com; www.byl-a.org  
23 Barazi dhe Integrim Rruga Kashar, Pallati perballe KMY-se, Tirane Tiranë Rexhep Shaka 0692502690 shakarexhep@gmail.com;   L51505420
24 BIOPLANT Albania (Shoqata e Hortikulturës Organike) Lagjja e Re "Misto Mame", Rr. Atë Stath Melani", Njësia Nr. 6, Tiranë Tiranë Ali Coka 0692716175 bioplantalbania@yahoo.com; ali-coka@hotmail.com;    
25 Broadway Albania Bld. Gjergj Fishta. Kulla e Bardhe 2, 8/3. 1001, Tirane Tiranë Elvis Peçi 0694025149 elvis.peci@gmail.com; broadwayalbania@gmail.com; http://goo.gl/3N5Jry  
26 CARITAS Albania Rr. Don Bosco, Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert Nikolla 042230088   www.caritasalbania.org  
27 Coherent Development Albania (CoDe Albania) Rruga “Don Bosko” Nr. 4, Tiranë Tiranë Albert P. Nikolla 0448092222 info@codealbania.org; www.codealbania.org  
28 Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në Tiranë Rr. "Ismail Qemali", pall 34/1, kati 3, nr 15, Tiranë Tiranë Lejla Hadzic​ 0694037087​ lejla.hadzic@chwb.org; www.chwb.org/albania​ L01327452C​
29 DEV-AID Rr. “Thanas Ziko”, Nr. 65/1, 1001 Tirane Tiranë Endrita Cici 0694008020 info@devaid.al; endrita.cici@devaid.al; www.devaid.al L32402452A
30 Do-Lo-Ri Rr."Pandi Dardha", Pll Nr.56/1, Tirane Tiranë Dori Xhaferaj 0698444899 dori.xhaferaj1@gmail.com; www.do-lo-ri.com  
31 Dream City FEST Rruga "Ibrahim Tukiqi", Nr. 6, 1001, Tiranë Tiranë Enri Mato 042257475; 0695779682 enrimato@gmail.com; www.dreamcityfest.com  
32 Dress for Success Tirana Rr. "Sulejman Delvina", P. 3, Tirane Tiranë Irena Qorlaze 0692369358 tirana@dressforsuccess.org; www.dressforsuccesstirana.org L32221451M
33 DUKTIL Rruga 3 Dëshmorët, Pll. Arlis, Yzberisht, Tiranë Tiranë Klevis Meçaj 0696874868 info@duktil.org; k.mecaj@duktil.org; www.duktil.org  
34 E Ardhmja Jonë Rruga Fortuzi, Godian Aleanca Kuq e Zi, Tiranë Tiranë Alfred Muharemi 0682003339 drejtor.ekzekutiv@gmail.com; http://goo.gl/dyFgOP  
35 ECO - Partners for Sustainable Development Rr. Ismail Qemali, Pallati 2K, Nr. 25/B, Tiranë Tiranë Ardian Maci 042234482; 044302565; 0672023612 info@europartners.al; ardian.maci@europartners.al; www.eco.al  
36 Ecovolis Rruga Dora D'Istria, Vila 1, Tiranë Tiranë Odeta Seferi 044502574 info@ecovolis.com; www.ecovolis.com  
37 Eestec Lc Tirana Rruga "Brigada VIII'' Bllok, Universiteti Metropolitan, Tiranë Tiranë Ervin Kurti 0685207379 eestectirana.org@gmail.com; ervinkurti94@yahoo.com; www.eestectirana.org L51509452H
38 Ekolëvizja Rr. M. Shtylla Nd. 46, Ap. 26, Kodi Postar 1022, Tiranë Tiranë Xhemal Mato 042226853, 0684053164 xhmato@abcom.al; www.ekolevizja.org  
39 Endra pa faj Bul. "Zhan D'Ark", Pall.2, Shk.1, Ap.8, Tiranë Tiranë Marsida Metani 0694890175; 0682060026 marsimetani@gmail.com;    
40 EPER Center Rr. Aleksandër Moisiu, Pall.72/1, Ap.3, Tiranë Tiranë Elvis Çela 042230252; 0672054788 info@epercenter.org; ecela@epercenter.org; www.epercenter.org  
41 ERTER Rruga "Gjik Kuqali", Nr. 6/1 Ap. 5, Tiranë Tiranë Florida Tomi 0674884803 ertertirana@outlook.com;   L51822453V
42 Evolution of Youth Rr. H.H.Dalliu, P. 10, Shk. 3, Ap.8, Tiranë Tiranë Gledis Shehu; Besa Xhumari 0684072803; 0694065780 eoy.tirana@gmail.com;    
43 Evropianet e Rinj Federaliste (JEF Albania) Rruga Barrikadave, Pallati (Hodo) Ish-Kinema 17 Nentori, Hyrja B2, Nr. 6, Tiranë Tiranë Vladimir Thano 042400233 info@jefalbania.org; www.jefalbania.org  
44 Federata e Familjes për Paqe Botërore dhe Bashkim (FFPBB) Rr. Budi, P. 72, Ap. 7, Tiranë Tiranë Gani Rroshi 044500505; 0692060270 sekretaria@federataefamiljes.org; www.federataefamiljes.org  
45 Fëmija dhe Progresi Rr. Komuna e Parisit, Pallati TIRHINO, Kulla D Kati 8, Tirane Tiranë Mirela Jorgo 0697491775; 0673111036 jorgo.mirela@yahoo.com; www.femijadheprogresi.al  
46 Fëmijët e shekullit 21 Bulevardi zogu i pare, pall.32, shk.1, Tiranë Tiranë Vera Palushaj 0682005838 shoqatafsh21@yahoo.com; palushaj_v@yahoo.com;    
47 First Step (FS) Rr. "Reshit Collaku", Pall. Shallvaret, Tiranë Tiranë Jorgo Papadhopuli 042248875; 0695446818 abc@icc-al.org; firststep.npo@gmail.com;    
48 Fondacioni "Autizmi Flet Shqip" - Tiranë Rruga “Aleksandër Moisiu” 27/4, Tiranë Tiranë Vojsava Shkurtaj; Blerina Alfasish 0676000060; 0697900575 vojsava.shkurtaj@yahoo.com; blerina.alfasih@gmail.com; www.autismspeaksalbanian.org  
49 Fondacioni "Davidi" Rruga "Sulejman Delvina", Nd. 46, Ap. 1, Tiranë Tiranë Aristir Davidhi 042265657, 0692462434 qendra_davidi@yahoo.com;    
50 Fondacioni "Harriet Martineau" Rruga e Dibrës, Pall 110. Pranë Klinikës Ortodokse, Tiranë Tiranë Entela Binjaku 044530909; 0684037832 martineauharriet@gmail.com;    
51 Fondacioni "Moisiu" Rr. Elbasanit, Pall. Amerikane, Kati II, Nr. 207, Tiranë Tiranë Eluiza Dasho 042375201; 0663755118 eluizadasho@gmail.com; www.forumicivil2010.al  
52 Fondacioni "Rini Albania" Rr. "Themistokli Germenji", P.8, Kt.3, Tirana Tiranë Besart Kondi 0688087499 info@rinialbania.al; b.kondi@headhunter.al; www.rinialbania.al; https://goo.gl/u9HDQh L51406452
53 Fondacioni "Së Bashku" Tiranë Tiranë Suela Lala 0692694515 fondacionisebashku@gmail.com;    
54 Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) Rr. Xhon Kenedi, Selita 5, Tirane Tiranë Emanuela Zaimi 0688044999; 0696037981 e.zaimi@dsalbania.org; info@dsalbania.org; www.dsalbania.org  
55 Fondacioni Fëmijët Shqiptarë "Domenick Scaglione" Rr. "Dëshmorët e 4 Shkurtit", Pall. Nr. 30, Kati 2-të, Tiranë Tiranë Entela Vakiari 0686027771 entela.vakiari@gmail.com; www.albanianchildren.org  
56 Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, Tiranë Tiranë Ketrina Çabiri 0686070012 ketrina.cabiri@uet.edu.al; www.fondacionifle.al  
57 Fondacioni për Zhvillim Humanizëm dhe Demokraci (FZHHD) Rruga: "Pjetër Budi", 271, Tiranë Tiranë Kepi Laçi 0674081270 fzhhd.org@gmail.com; www.fzhhd.org  
58 Fondacioni Praktikimi i Gjuhës Rr. "BARDHYL", Nr. 82, H1, Tiranë Tiranë Aleksander Ndini 042376740; 0682416006 Info.lsia@yahoo.com; www.lsiaal.com  
59 Fondacioni ROZAFA Rr.Vace Zela 19, Tirane Tiranë Aida Ndrevataj 042263209; 0696015771   www.fondacionirozafa.com  
60 Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile Blvd. Gj. Fishta, Kulla 1, H.1, Kati 6, Apt.26, Tiranë Tiranë Pandeli Theodhori 0682020482   www.a-csf.org  
61 Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara (FSHDPAK - ARDF) Rr. "Bogdani", Nr. 1, Tiranë Tiranë Blerta Çani Drenofci 042269426; 0682049160 adrf@albmail.com; www.adrf.org.al  
62 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës (FSNF) Blvd. Zogu I, SUOGJ "Mbretëresha Geraldine", Tiranë Tiranë Gerta Hagen 0676095777   www.fsnf.org; http://goo.gl/iYZYIW  
63 Fondacioni Together Albania Rr. Dibres, Tiranë Tiranë Vera Remskar 042366526 together.albania@gmail.com; www.togetheralbania.org L51826456M
64 Fondacioni TRE MARIAT Rr. Sami Frashëri, P. 15, Shk. 1, Ap. 1/1, Tiranë Tiranë Luljeta Dano 0683033033 luljetadano@gmail.com; fondacionitremariat@gmail.com; www.fondacionitremariat.org  
65 Fondacioni Ulysses Bulevardi Dëshmorët e Kombit, pranë Hotel Rogner Europapark, Tiranë Tiranë Emi Alicka Ebhardt; Julia Alicka     www.ulyssesfoundation-al.com  
66 Fondacioni Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i Mosmarrëveshjeve Rruga "Him Kolli", Pall. Fratari, Ap.2-C, Tiranë Tiranë Merita Bala 042248681 mediationalb@abcom.al; www.mediationalb.org  
67 Fondaconi CIVITAS Albania Rr. Barrikadave Hyrja B nr.07, p.o.box 10.000 Tirane, Shqiperi Tiranë Endrit Reka 0692033444 info@civitas-albania.com; www.civitas-albania.com  
68 Food Bank Albania Rruga "Musa Agolli", Nr. 35, Tiranë Tiranë Oltion Shena 0694071741 foodbankalbania@gmail.com; www.foodbank.al  
69 FORIS Rr. Ali Demi, Tiranë Tiranë Ervin Doda 0672050520   www.parlamentirinor.al  
70 Forumi i Mendimit të Lirë Rr. Artan Lenja, Pallati 6, Ap. 13, Laprakë, Tiranë Tiranë Mentor Kikia 044522446; 0692090490 mentorkikia@gmail.com; mentor_kikia@yahoo.com; stelahysa1@yahoo.com;    
71 Forumi i Pavarur i Gruas Shqiptare Rr. "Brigada e VIII", pallati Teknoprojekt, Sh. 1/29, Tiranë Tiranë Kledia Baci 042228309; 0662228309 fpgshqiptare@yahoo.com; www.ifaw.al  
72 Forumi Shqiptar për Aleancen e Qyteterimeve (AFALC) Bulevardi "Zogu i I", Pallati 12-katësh (pranë godinës ZP) P.O. Box 8347, Tiranë Tiranë Laura Xhaxhiu 042239896; 042272500   www.afalc.org  
73 Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET) Rr."Ismail Qemali", Pall. 27/1 Shk.2, Apt.13, P.O. Box 1506, Tiranë Tiranë Fatmir Memaj 042258171; 0692095495 fmema@yahoo.com; www.aset-al.com  
74 Gra të Reja në Aksion (GRA) Rr. Brigada VIII, pall. Teknoprojekt, ap.29, Tiranë Tiranë Eni Naqellari 042228225 graterejaneaksion@yahoo.it;    
75 Gratë në ndihmë të komunitetit Rruga "Sulejman Delvina" Pall 142/3, ap 12, Tirane Tiranë Zana Baroni Harxhi 042224604; 0693271977 grateperkomunitet@gmail.com;    
76 Green Line Albania Rruga "Sulejman Delvina", pranë Stadiumit "Selman Stërmasi", Tiranë Tiranë Ervin Shehaj; Esmeralda Hoxha 0692031900; 0696120169 info@greenlinealbania.org; info@greenline.al; www.greenlinealbania.org; www.greenline.al  
77 Gruaja në Muzikë Rr. "Him Kolli", Pall. ALDE 2 Shk, B, Ap. 22, Tiranë Tiranë Lejla Agolli 0682090414 marita-demiri@hotmail.it;    
78 Gruaja në Zhvillim Rr. A. Frashëri, P. 9, Sh. 5, Ap. 42, Tiranë Tiranë Jeta Beluli 0692154874 j_katro@hotmail.com; www.mwn-albania.org  
79 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSHDNJ) Rr. Ibrahim Rugova (ish - Rr. 4 Shkurti), P.7/1. Shk.2, Ap.30, Tiranë Tiranë Genci Terpo 042251995 genciterpo@yahoo.com; www.al-hrg.org  
80 Hapësirat e Jetës Rr. Myslym Shyri, P 3/1, Tiranë Tiranë Blerina Xhelili 042255811 hapesiratejetes@gmail.com;    
81 Henry Dunant Rruga "Hoxha Tasim, pallati 288, shkalla 2, ap 15, Tiranë Tiranë Zeliha Shkullaku 042374163 dunant_al@yahoo.com;    
82 Hope and Homes (H&H) Rr. Ali Visha, Nr. 4, Tiranë Tiranë Rovena Baku 0667060020 albaniachildren@yahoo.com;    
83 House of Human Rights Rruga "Mine Peza", Pallati 147/a, Tiranë Tiranë Fjoralba Memia 0685025300; 0672224325 fmemia@hotmail.com;    
84 iBbY-Shtëpia e Librit për Fëmijë dhe të Rinjtë "Hermann Gmeiner" - Bibliotekë Rr. Jordan Misja, (Unazë), te konvikti i shkollës elektrike, Tiranë Tiranë Shpresa Vreto 042229665; 0692397092 shpresa.vreto@gmail.com;    
85 Infinit + Rruga: Konferenca e Pezës, Pallati: Golloborda, Shkalla: 2, Apartamenti: 25, Tiranë Tiranë Karolina Rista 0684061301 risto_karolina@hotmail.com;   L21702452
86 INIS ART (IA) "Sheshi Gjeneral Jozef San Martini" P 9-10, Tirane Tiranë Inis Gjoni 0682017303 gjoni.inis@gmail.com;    
87 Insitituti për Promovimin e Zhvillimit Social Ekonomik (IPSED) Rr. Asim Zeneli nr. 11 Tiranë Tiranë Dardan Elezi 042257289 info@ipsed.al; www.ipsed.al  
88 Insituti për Ndryshim dhe Lidership në Shqipëri (INLSH - ICLA) Rr. Frang Bardhi, Qendra Kristal, Godina B, Ap 3/13, Tiranë Tiranë Eldisa Zhebo (Lloshi) 044815018; 0692090163 eldisa.lloshi@gmail.com; eldisa.lloshi@icla.co; www.icla.co  
89 Instituiti Kërkimit dhe Zhvillimit Barleti (BIRD) Rr. Frang Bardhi, Selitë, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0692067247 director.bird@umb.edu.al; http://bird.umb.edu.al  
90 Instituti Adriapol (Smart and Creative Development) Rr. Muhamet Gjollesha – Olipmia Center, Tiranë Tiranë Jorgest Kovaci 0694033977 development@adriapol.al; www.adriapol.al  
91 Instituti AKT (Instituti Shqiptar i Kulturës dhe Arteve) Rr. "Hoxha Tahsin", Nr. 181, Tiranë Tiranë Rozeta Feri 042229893 info@akt.al; rferi@akt.al; www.akt.al  
92 Instituti i Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvillim (ICID) Rr. Robert Shvarc, Pall BEEM, Ap. 9/2, Tirane Tiranë Reis Mulita 0682240414 icidalbania@yahoo.com; http://goo.gl/MHCMB7  
93 Instituti i Bimëve Medicinale të Shqipërisë (MedAlb Institut) Rruga Shefqet Ndroqi nr. 185/1 Tirane Tiranë Luan Ahmetaj 0682280019 medalbinstitut@yahoo.com; www.medalbinstitut.com  
94 Instituti i Efiçensës së Resurseve Ekonomike Natyrore Vellezrit Hobdari, nr 23 Tirane Tiranë Kostandin Dano 0672014915 kostandindano@yahoo.com;    
95 Instituti i Kërkimeve e Studimeve Gjinore (IKSGJ) Rruga Brigada VIII, në oborrin e pallateve Agimi, 11/5, Tiranë Tiranë Drita Teta 042228181; 0682061916; 0662061916 iksgjinore@gmail.com; dritateta@yahoo.com;    
96 Instituti i Kërkimeve Rurale Kutia Postare nr 139, Tiranë Tiranë Xhevdet Bashllari 044516561, 0682038266 xhbashllari@yahoo.it;    
97 Instituti i Kërkimeve Urbane Rr. Reshit Petrela (Pranë Arkivës së Shtetit), Sek. 1, Kati 9, Ap. D, Tiranë Tiranë Zana Vokopola 02256840; 0694082942 zvokopola@uri.org.al; www.uri.org.al  
98 Instituti i Komunikimit Social (IKS) Sheshi "Skënderbej", Pallati i Kulturës, Kati III, Tiranë Tiranë Dena Grillo 0694089343 denagrillo@gmail.com;    
99 Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA) Rr. "Myslym Shyri", S. Pitarka 24/B, Tiranë Tiranë Bledar Taho 0696187840 institute.irca@gmail.com; www.irca.al  
100 Instituti i Menaxhimit të Fermave & Agrobiznesit (IMFA) Universiteti Bujqësor, Fakulteti i Ekonomisë & Agrobiznesit, Kamëz, Tiranë Tiranë Ilir Kapaj 0684013722 ikapaj@ubt.edu.al;    
101 Instituti i Migracionit Zhvillimit dhe Integrimit (IMZHI) Rruga "Muhamet Gjollesha", Tiranë Tiranë Enkelejt Avdyli 0692094035; 0696386501 qendraimzhi@gmail.com;    
102 Instituti i Parandalimit të Krimit Rr. M.Gjollesha, pranë shtëpisë botuese "Toena", Tiranë Tiranë Sofokli Duka 0682127267 sofoklipd@yahoo.fr;    
103 Instituti i Politikave Mjedisore Rr. "Mine Peza", Vila Nr. 4 (Ish Komiteti i Shkencave), Tiranë Tiranë Edvin Pacara 0682121765 iep@iep-al.org; www.iep-al.org  
104 Instituti i Studimeve Bashkëkohore (ISB) Rruga "Vaso Pasha", Nr. 7, Tiranë Tiranë Endrit Kapaj 042251010; 042251020 ics@isb.icc-al.org; ekapaj@isb.icc-al.org; www.isb.al  
105 Instituti i Studimeve Politike Rr. "Abdi Toptani", Ish Hotel Drini, Kati pare, zyra 1, Tiranë Tiranë Afrim Krasniqi 0692098999 afrimkrasniqi@gmail.com; www.ishsp.net  
106 Instituti i Studimeve të Europës Juglindore Sheshi “Rumania”, Rruga “Mihal Duri”, Vila 17, Tiranë Tiranë Enver Bytyçi 0672081919 enver.bytyci@ises.org.al; www.ises.org.al L12324451F
107 Instituti i Studimeve të Opinionit Publik (ISOP) Rr. "Muhamet Gjollesha" Pall: 241/5, Tiranë Tiranë Fiona Todhri 04259398; 04259406 mdragoti@gmail.com; fiona.todhri@gmail.com;    
108 Instituti i Teksteve Shkollore, Universitare, i Kurrikulës, Kualifikimit dhe Trajnimit (ITKT) Rr. Pashko Vasa, p 7/1, Tiranë Tiranë Xhevair Lleshi 0664040943; 0692062665 xhlleshi@yahoo.com;    
109 Instituti i Zhvillimit të Qëndrueshëm (ISD) Rruga "Myslym Shyri", Pall. 51/2 , Nr. 39, Tirane Tiranë Odhise Zoto 042226330; 0682075489 institute.isd@gmail.com;    
110 Instituti Menaxhimit & Integrimit Mjedisor (IMIM) Rruga e "Durrësit", Pll. 118, Nr. 2, Tiranë Tiranë Besjana Balliu 042224013      
111 Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) Rr. Sulejman Delvina, Pall. Moskat, Shk.8/64, 1019 Tiranë Tiranë Krisela Hackaj 042203054 info@cdinstitute.eu; www.cdinstitute.eu; www.shtetiweb.org L11523451E
112 Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) Rr. Shenasi Dishnica, Nr. 37, P. O. BOX 8177, Tiranë Tiranë Sotiraq Hroni 042400241; 042400640; 0682049345 info@idmalbania.org; shroni@idmalbania.org; www.idmalbania.org  
113 Instituti për Integrim Evropian Rruga Vebi Dibra. Nr. 221, Tiranë Tiranë Kela Mehmeti 068588706 iei_institute@yahoo.com;   L51826452A
114 Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom Rruga Myslym Shyri, Kulla 9, seksioni 3, kati parë, zyra 8, Tiranë Tiranë   042259311; 0696421957 wisdomcenter@albmail.com; www.wisdom.al L52211453D
115 Instituti për Konsulenca dhe Kërkime Rruga Adem Jashari. Nr. 241, Tiranë Tiranë Emanuela Avdillari 0685267135 irc_institute@yahoo.com;   L51826453H
116 Instituti për Mirqënie dhe Ambjent (IMA) Numër 355, Rr. "Theofan Popa" Lagje Nr. 1, Tiranë Tiranë Luan Lusha 0672271214 institutimam@gmail.com;    
117 Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen (IPPM) Rr. "Ismail Qemali", Pall. 27/1, Shk. 2, Tiranë Tiranë Ada Shameti 0692161737 ashameti@hotmail.it; www.ippm.al  
118 Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) Rruga "Islam Alla", Nd. 3, H 13, 1001, Tiranë Tiranë Zamir Dedej 042231437; 0682080733 info@inca-al.org; www.inca-al.org  
119 Instituti për Studime Gjyqesore dhe Kushtetuese (ISGjK) Universiteti Illyria, Tiranë Tiranë Fehmi Abdiu 0682020525 abdiufehmi@yahoo.com; www.isgjk.org  
120 Instituti për Studime Publike e Ligjore (ISPL) Rr. Murat Toptani, Gjergji Center, Kati VII, Tiranë Tiranë Ardian Dhima 042235731; 042235721; 0692062196 ardian_dhima@ipls.org; www.ipls.org  
121 Instituti SEDA Rr. M. Gjollesha, P.67, Sh.3, Tiranë Tiranë Jona Spahiu 0693384656 info@seda-institute.org; www.seda-institute.org L31904451P
122 Instituti Shqiptar i Marrëdhënieve Publike (AIPR) Rr. "Kavajes" Qendra "Gurten" 107/110, Tiranë Tiranë Alban Bala 042229118; 0692098400 info@albcomport.com; www.albpr.org  
123 Instituti Shqiptar i Shkencave (AIS) Rruga "Hodo Beg", Pallati 12-katësh, ap 24, Tiranë Tiranë Aranita Brahaj 0682001718 aranita.brahaj@ais.al; www.ais.al  
124 Instituti Shqiptar i Studimeve dhe Edukimit në Teknologjine e Informacionit (ISSETI) Rr. "George W. Bush", përballë Parlamentit, Kulla II, Tiranë Tiranë Ornela Koleka 042235729; 0694098477 isseti@yahoo.com; okoleka@gmail.com; www.isseti.org  
125 Instituti Shqiptar për Çështje Publike (AIPA) Rr. Sami Frashëri, Nr. 41, Tiranë Tiranë Dorian Jano 042430333; 0692817502 director.aipa@umb.edu.al; http://aipa.umb.edu.al  
126 Instituti Shtëpia e Drejtësisë dhe e Pajtimit Kombëtar Bulevardi Zogu i Pare Prane stacionit te trenit Tirane Tiranë Agim Loci 042238964; 0692189721 info@ishdpk.org; agim.loci@ishdpk.org; www.ishdpk.org  
127 Integrimi i Zonave Suburbane (IZS) Rruga "Gj. Legisi", Laprakë, Tiranë Tiranë Agim Demushi   izs_al@yahoo.com;    
128 Jetimi në Fokusin Tonë Bulevardi "Zhan Dark", afër Ministrisë së Punëve të Jashtme, mbrapa ish hotelit të Oficerave, kati i II, Tiranë Tiranë Hysen Dosti; Marsida Potka 046304637; 0665779998; 0694746615 jetimi.ne.fokusin.tone@hotmail.com; www.shjft.org  
129 Jonathan Center Rr. Mihal Duri, Tiranë Tiranë Oreada Kita 0682019727 info@downsyndromealbania.com; www.downsyndromealbania.com  
130 Këngët e Tokës Pallatet e Lanës, Shkalla Nr. 6, Tiranë Tiranë Adriana Dizdari 0673230785 kengetetokes1@gmail.com;    
131 Këshilli Atlantik i Shqipërisë (ATCA) Blv. Zhan D'ark, Nr.1, Tiranë Tiranë Kristaq Birbo 042225225; 0692075787 atca@albaniaonline.net; www.atlantic-council-al.com  
132 Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar (KASH) Rr. "Mine Peza" P.87/3, Hyrja2, kati 1, Tiranë Tiranë Enver Ferizaj; Gjon Gaspri 042229445; 0672003125 info@kash.org.al; gjongaspri@yahoo.com; www.kash.org.al  
133 Këshilli Kombëtar Studentor (KKS) Rektorati i Universitetit të Tiranës, Sheshi "Nënë Tereza"
"Universiteti Kristal" Km 3, Autostrada Tiranë-Durrës
Tiranë   0692068180 zyraeshtypit.kks@gmail.com;    
134 Këshilli Shqiptar për Marrëdhenie me Jashtë (KSHMJ) Rr. Andon Zako Çajupi, Nr. 20/5, Tiranë Tiranë Elvina Jusufaj 042270894   www.acfr-al.org  
135 Klubi Ekologjik - Zyra në Tiranë Rr. "Hajredin Shtino", Nr. 413, Nd. 32, Shk. 1 Ap. 23, Kodi Postar 1012, Tiranë Tiranë Luan G. Leka   ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com;    
136 Klubi Shqiptar i Medias (KShM) Rr. Sami Frashëri, Pall. Tekno Projekt, 1001 Tiranë (perballe Piceri Juvenilja e Vjeter) Tiranë Shkëlqim Bylykbashi 042222024; 0692068229 mediaclub.albania@yahoo.com; www.mediaclub-al.org  
137 Komiteti i Pajtimit Mbarëkombëtar Rr. Maliq Muça, Pall 46, Ap 20, Tiranë Tiranë Gjin Marku 0682737989 gjin_marku@yahoo.com; gjin_marku@pajtimi.com; gjin_marku@hotmail.com; www.pajtimi.com  
138 Komuniteti Emanuel Shqipëri Rr. Durrësit, pallati i ri pranë Gjimnazit "Qemal Stafa", Tiranë Tiranë Mehmet Durishti 042258003; 0692680193 mehmetdurishti@yahoo.com; www.komunitetiemanuel.org  
139 Kuka në Ndihmë të Jetimëve dhe të Vobektëve të Shqipërisë Rr. "Myslim Keta", Nr. 31, Tiranë Tiranë Luan Keta 042366730; 042377615; 0692344941 hysni.kuka@yahoo.com;    
140 Kulturë - Media - Art Bulevardi “Zogu I”, P.103, Nr. 501, Tirane Tiranë Zana Çela 0682046468 cma@icc-al.org; www.operafestalbania.com  
141 Kuvendi i të Rinjve Shqiptarë (KRSH) Rruga "Nezir Gorica", Njësia 6, Tiranë Tiranë Marjon Gorica 0695778587; 0662067116 marjong@yahoo.com; ktrsh@yahoo.com;    
142 La Casa Nel Cuore P. Kulturës, Sheshi "Skënderbej", 1000, Tiranë Tiranë Gaetano Tarsitani 0682024128 info@lacasanelcuore.org; lacasanelcuore@gmail.com; www.lacasanelcuore.org  
143 Lëvizja Artistike Kulturore Shqiptare (LAKSH) Rr. "Nikolla Tupe", Nr. 4, H. 1, Apt. 8,
Njësia Bashkiake Nr. 5, Tiranë
Tiranë Imelda Ahmataj 0694645673 aacmvision@gmail.com; www.laksh-al.org  
144 Lëvizja e Gruas për Zhvillim Integral (LGZHI) Rr. Gjergj Fishta, Kulla jeshile, Nr. 1, Tiranë Tiranë Anjela Vasili 042428148; 0692611185      
145 Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) Rr. Brigada VIII, Godina 1/3, Ap. 9, Tirana 1001 - Albania Tiranë Blerta Hoxha 042253184; 0682071710   www.em-al.org  
146 LIBURNETIK Rr. Siri Kodra 332, Tiranë Tiranë Ergys Gezka 0697424044 info@liburnetik.org; www.liburnetik.org L42019452F
147 Lidhja e Gazetarëve të Shëndetit (LGSH) Bulevardi "Gjergj Fishta", Kullla 1. Pall ne krah te gjykates se Rrethit. Ap. 18, Tirane Tiranë Sonila Cemurati 0672035139; 0692053985; 0698570166 sonilamlloja@yahoo.it; lgshalbania@gmail.com; sonilacemurati@gmail.com; http://goo.gl/NPGnvU  
148 MAYA (Medical Association Youth Albania) Rr. Barrikada, Ndertesa HODO, Ap. C8, Tirane Tiranë Indrit Seferi 0692603821 indritseferi@gmail.com;   L41830457H
149 Mbrojtja e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara (MEDPAK) Rr. Shyqyri Ishmi, Pall. 38, Sh. 1, Apt. 3, Tiranë Tiranë Nesila Koka 042345028; 0696037880   www.medpak.org  
150 Më Pranë Adoleshentëve Rruga "Kristaq Mone", Unaza e Re, Tiranë Tiranë Nevila Mataj 0673136597 nevimataj@yahoo.com;   L51829453D
151 MEGAPHONE Rr. A. Basha, Kompleksi Derveni, Kati 1, Tiranë Tiranë Taulant Mërkuri 0692886223 info@megaphone.al; www.megaphone.al  
152 Miqësi dhe Bashkepunim me Europën (MBE) Rruga "Bogdanve", Pll 32 H.4, Tiranë Tiranë Gjon Nikolli 042264202; 0695431470 mbe_fce@hotmail.com; gjonnikolli@live.com;    
153 MIRËSIA Rruga "Vaso Pasha", ish-blloku, Tiranë Tiranë Arta Sara 0697863355 artasaro@hotmail.com;    
154 Mjedisi dhe Bujqësia Rr. Llazi Miho, Pallati Nr 5, Kombinat, Tiranë Tiranë Gramoz Ramollari 0682686179 gramoz_ramollari@yahoo.com;    
155 MOKO Tirana (Muzeu i Objekteve të Komunizmit) Rr. "Labinoti", P.2, Shk.10, Ap.4, Tiranë Tiranë Arba Bekteshi 0665747512 moko.archive@gmail.com; www.mokotirana.org  
156 Mountain Bike Albania Rr. Frederik Shiroka Kulla 2 Kati 1, Tiranë Tiranë Enid Mero 0693257025 enid.mero@gmail.com; www.mtb.al J41531451B
157 NAMART - Albania Bulevardi "Gjergj Fishta", Kulla 4, ap. 3, Tiranë Tiranë Fatma Spahiu 042273313; 0684010653 namartalbania@hotmail.com;    
158 Narconon Albania Rruga "Frosina Plaku", Nr 11, Tiranë Tiranë Vitore Lelaj 0682612910 narcononalbania@yahoo.com; vitore_kapo@yahoo.com;    
159 NDIHMË !!! Rr. Jul Variboba Vila 4, Tirane Tiranë Sokol Cili 0692021421 ndihme_org@yahoo.com;    
160 Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në Tiranë Rr. "H.Dalliu" Pall 2 Sh1 Ap2 Tiranë Tiranë Tefta Mala 0692296445 teftansgk@yahoo.com;    
161 Ndihmoni Jetën Fshati Prush, Komuna Vaqarr, Tiranë Tiranë Aferdita Seiti 0682084945 info@helpthelife.org.al; www.helpthelife.org  
162 Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH) Rr. Naim Frashëri, Nr. 6, Tiranë Tiranë Sevim Arbana 042223001, 022237728; 0692095973 sevim@icc-al.org; uaw@icc-al.org; www.uaw-al.com  
163 Ne për Golemin Blv. Palmave, Nr. 2, Golem, Kavajë Tiranë Ilmi Xhaferri 0682338034 ilmi.xhaferri@gmail.com;    
164 Një botë e re Rruga "Rexhep Jella", Nr 12, Tiranë Tiranë Gezim Tola 0673870706      
165 Një botë për një zemër Bulevardi "Bajram Curri", Materniteti "Koco Glozheni", kati 6, Tiranë Tiranë Agim Baçi 042452843; 0682071825 elonabaci@gmail.com; www.njebotenjezemer.org  
166 Njerëz dhe Ide Rruga "Stavri Themeli", Nr. 72, Tiranë Tiranë Juliana Sinanaj   njerezdheide1@gmail.com; www.njerezdheide.org  
167 Observatori për të Drejtat e Fëmijëve (ODF) Blv. "B. Curri", Pallatet "Agimi", Shk.5, Ap.81 Tirane Tiranë Elma Tershana; Zana Kondi 042258987; 0674070991; 0692551348 director@observator.org.al; z.kondi@observator.org.al; www.observator.org.al  
168 Olimpiku Special Shqiptar Rr. Mine Peza, P 250, Sh 1, Ap 17, Tirane Tiranë Eva Bellova 0683247519 eva.zace@gmail.com;    
169 Open DOORS Rr. Preng Bib Doda, Ndertesa 42, Sh.1, Ap. 7, Tiranë Tiranë Rezear Xhaxhiu 042245552 rezearxhaxhiu@yahoo.com; opendoors_center@yahoo.com;    
170 Open Doors for Albanian Youth Pas Casa Italia, Hapësira X, Tiranë Tiranë Marinela Rukia 0695448284 marinelarukia63@gmail.com;   L42422453R
171 Open Mind Spectrum Albania (OMSA) Rruga Mihal Grameno, P. 010, Shk. 1, Ap. 6, Tiranë Tiranë Arber Kodra 0693953920 omsa.albania@gmail.com; arberkodra85@gmail.com; www.omsalbania.com  
172 Organizata e Bashkuar e Veteranëve të Luftës Antifashiste të Popupllit Shqiptar (OBVL) Rruga "Abdi TOPTANI", Selia e Partisë Dmokratike Tiranë Jorgji Terca 042243904; 0693298585 t_llupo@yahoo.com;    
173 Organizata për një vizion të ri (NEO) Rr. "Bogdani", P. 19, Ap. 5, Tiranë Tiranë Pjerin Marku 0682080672 markupjerin@gmail.com;    
174 Organizata për Zhvillim dhe Emancipim (OZHE) Kutia Postare 1425, Rr. "Durresi" P.102, sh.1, ap.5, Tiranë Tiranë Genci Anastasi 042237915; 0692026724 orgzhe@gmail.com; gencianastasi@gmail.com; www.ozhealbania.org  
175 Organizata për Zhvillim në Fushën e Turizmit Përballë Komandës së Aviacionit, pranë zyrave të firmës "InterTrade", Vaqarr, Tiranë Tiranë Andi Hila 0693567431 orgperturizmin@yahoo.com;    
176 Organizata Shqipëria Europiane (OSE) Rruga ''Myslym Shyri'', Nr. 45/1, Tiranë, 1022 (P.O BOX 508/29) Tiranë Jurgen Malaj 0696040800   www.ose.al  
177 Paraleli 40 Gradë Rr. Perlat Rexhepi, P. Unicon, Ap. 43, Tiranë Tiranë Ilir Bolani 042255811 paraleli40@gmail.com;    
178 Partner në Zgjidhje dhe Zhvillim - Development Solutions Associates (DSA) Rr. Lekë Dukagjini Nr. 11/1, Kati 3, Ap. 2, Tiranë Tiranë Elvina Merkaj 042225237 elvinamerkaj@yahoo.it; www.dsaconsult.com  
179 Partnerët Shqipëri - Qendra për Ndryshim dhe Menaxhim Konflikti Rr. Muhamet Gjollesha, P. 16/1, Shk.1, Ap.9, PO box 2418/1, Tiranë Tiranë Elona Kapexhiu 042254881; 042254883 partners@partnersalbania.org; www.partnersalbania.org  
180 People in Focus Rr. "M. Grameno", P. 40 Shk. 1, Tiranë Tiranë Armelia Barci 0696033070 peopleinfocusalbania@gmail.com;   L42011451D
181 Përtej Barrierave Rruga e Durrësit, Ish Uzina Tirana, Laprakë, Tiranë Tiranë Ana Mullanji 044806136 anadervishi@yahoo.com; www.beyondbarriers.org; www.vullnetarizmi.org  
182 Përthyerje Rr. Isa Boletini, Nd.2, Kati 6, Tiranë Tiranë Marinela Sota 042259139 refraction2000@gmail.com; refraction@albmail.com; www.refraction.org.al  
183 POETEKA Rr. "Frederik Shiroka", Kulla 3, Tiranë Tiranë Arian Leka 042425595; 0682062263 infopoeteka@gmail.com; arianleka@ymail.com; www.poeteka.org  
184 Pro~Youth Rruga "Tefta Tashko", Tiranë Tiranë Julian Dalipi 0665899991 proyouth.albania@yahoo.com; www.proyouth.org  
185 Programi i Alternativave Sociale Stimuluese (PASS) Rruga Dora D'istria, Vila 1, Tirane Tiranë Ened Mato 044502574 info@pass-al.org; enedmato@hotmail.com; www.pass-al.org  
186 Programi Mbështetjes së Shoqatave Rurale (RASP) Rr. Dritan Hoxha, Pall. Teknoprojekt, Shkalla 2, ap 28, Tiranë - PO.Box 2415/1 Tiranë Petrit Dobi 042404584; 0692067991 office@rasp.org.al; www.rasp.org.al  
187 Projekte Vullnetare Ndërkombëtare (PVN) Rr. Myslym Shyri, Tiranë Tiranë Oltiana Rama 0692425264 info@pvnalbania.org; www.pvnalbania.org  
188 PULS Rruga e Kavajës, Park Construction, Tiranë Tiranë Izabela Trojani 0672017847      
189 Qendra "Çelësi im" Rruga Nacionale Tiranë - Kamëz, Tiranë Tiranë Enkelejda Kumaraku; Milena Bekteshi 0682077647; 0696017327 leda_jezus@yahoo.com; milena_mit@yahoo.com;    
190 Qendra "E drejta për ju" Rr. "Reshit Collaku", Pallati Shallvareve Shkalla 7, Tiranё Tiranë Hysen Spahiu 0692197442 prifti_aida@yahoo.com;    
191 Qendra "Ekipi për Studim dhe Informim Ligjor" (LIST) Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, Tiranë Tiranë Erion Fejzulla 0689036757 qendralist@gmail.com; www.qendra-list.org  
192 Qendra "European Center For Development And Education - Albania" (ECDE) Rr. Margarita Tutulani, Nr 34, Tiranë Tiranë Matilda Asllanaj 0686077599; 0695290152 mati_asi@hotmail.com; ecdealbania@yahoo.com;    
193 Qendra "Fëmijët Sot" Rr. Rexhep Jella, Nr. 127, Selitë e Vogël, Tiranë Tiranë Klodiana Thartori 0696075791 klodthartori@gmail.com; www.femijetsot.org  
194 Qendra "House of Europe" Rr. "Sami Frashëri", Nr. 13, Sh. 1, Ap. 2, Tiranë Tiranë Valbona Jaupllari 042268256; 0692050541 acela@houseofeurope.org; www.houseofeurope.org  
195 Qendra "Instituti Europian i Tiranës" Rruga "Ymer Kurti", Qendra "OLIMPIA", Tiranë Tiranë Sonila Pema 044514811; 0692050546 director@iet-eit.org; info@iet-eit.org; www.iet-eit.org K91603452O
196 Qendra "J&K" Rr. "Deshmoret e 4 Shkurtit", P. 70, kati 4, Tirane Tiranë Migena Kola 0694342221 qendra.jk@gmail.com;   L51503456L
197 Qendra "Konsumatori Shqiptar" Rr. "Mine Peza", Nd. nr.8, Hyrja 9, Zyra 1, tek Zilijon, Tiranë Tiranë Ersida Teliti 0693961511 ersidateliti@yahoo.com;   L4222251S
198 Qendra "Mbështetje, Informacion, Kujdes, Edukim" (MIKE) Rruga "Budi ", 56/2, Tirane Tiranë Daklea Shtylla (Xinxo) 042377392; 0692047006 info@mikecenter.org; www.mikecenter.org K91423451I
199 Qendra "Multidiplinary Arts Movement" (MAM) Rruga "Gjon Muzaka", Pallati 18/2 Ap2, Tirane Tiranë Ema Andrea 0696034138 m.a.m.artfoundation@gmail.com;   L41702452l
200 Qendra "Për të Drejtën" Rruga "MIhail Grameno", Pall. 010/2 Ap 24, Tiranë Tiranë Mirlinda Çollaku 0672837754 infopertedrejten@gmail.com; mirlinda.collaku@gmail.com;   L41414451F
201 Qendra "Peshëmatje-Çmime" Rr. "Idriz Dollaku", Nd.148, Tirane Tiranë Avni Koldashi 0692162929; 0682245267 peshematjecmime@yahoo.com; www.peshematjecmime.com  
202 Qendra "Thurje" Rr. Sulejman Delvina, Pallatet Moskat, Sh. 8, Ap. 56, Tiranë Tiranë Besjan Pesha 0674056756 info@thurje.org; www.thurje.org L42326451S
203 Qendra "URA" Rr. Siri Kodra 332 H1, Tiranë Tiranë Ergys Gezka 0697424044 qendraura@gmail.com; www.qendraura.al L21721454C
204 Qendra “Art, Kulturë, Integrim” Rr. Sami Frasheri, nr. 41, Tirane Tiranë Irma Dudushi 0694098179 irmavaso@gmail.com;   L11530452B
205 Qendra 4A Rr. Donika Kastrioti, Pallati Pergola, Nr. 141/1, ap. 2, Tiranë Tiranë Jeta Krasniqi 0674048804 qendra4a@gmail.com;    
206 Qendra ACTION Rr. Ymer Ndregjoni, Tiranë Tiranë Elis Babe 0693744754 elis.babe1981@gmail.com;    
207 Qendra ALBAFOREST Rruga "Ymer Kurti", Qendra Tregtare "OLIMPIA", P. O. Box. 1544,  Tirane Tiranë Mehmet Metaj 044309193; 0682092008 albaforest@gmail.com; mehmet.metaj@yahoo.com; www.albaforest.com K81810454B
208 Qendra ALVOT_EP Universiteti Kristal, Autostrada TR-DR km3 Tiranë Pellumb Shahini 0692833992 alvot_center@yahoo.com;    
209 Qendra e Artit - Boshnjaku Rruga Emin Duraku, Pall 6/1; Ap nr 7; Tiranë Tiranë Rivelina Boshnjaku 0695129709 boshnjakuartc@gmail.com;    
210 Qendra e Edukimit Familjar Rr. "Kostandin Kristoforidhi", Nd.3, Ap.36, Tiranë Tiranë Arta Dollani, Enida Xhumari 0692069232; 0662079603 edukimifamiljar@yahoo.com;    
211 Qendra e Hulumtimit Progresiv (QHP) Bulevardi "Zog I", Pall. 62/2, Tiranë Tiranë Shkëlzen Berisha; Sonila Kapidani 0682001101; 0686504888 qendraehulumtimitprogresiv@hotmail.com;    
212 Qendra e Kujtesës Kolektive të Diktaturës në Shqipëri Rr. "Muhamet Gjollesha", Pll. 73, Shk. 3, Ap.33, Tiranë Tiranë Mia Koka 0692904547 miakoka89@gmail.com;    
213 Qendra e Studimeve Parlamentare Rr. Zef Jubani, Pallati Bjorn, Nr. 5, Tiranë Tiranë Elira Zaka 044808859; 0692052250   www.ascpdp.org  
214 Qendra e Trashëgimisë Kulturore Shqiptare Rr. Mine Peza, Pall 3, Tirane Tiranë Hevjola Sherifi 0692590980 hevjola@yahoo.com;    
215 Qendra e Zhvillimit Social - Psikologjik Mezes, Kashar Tirane Tiranë Marsela Lekli 0682044910 qendrazhvillimit@gmail.com;    
216 Qendra EDEN Rr. "Bogdani", Pall. 7, Nd. 15, Ap. 8, Kodi 025, Njësia Bashkiake Nr. 10, Tiranë Tiranë Ermelinda Mahmutaj 042227615; 0672030512 eden@eden-al.org; ermelinda.mahmutaj@eden-al.org; www.eden-al.org  
217 Qendra EuroPartners Development Rruga "Ismail Qemali", Pallati 2K, Nr. 25 B, Tiranë Tiranë Jolanda Trebicka 042234482; 0692052966 europartners@europartners.al; info@europartners.al; www.europartners.al  
218 Qendra Europiane (European Centre) Rr. Vaso Pasha, Pall. 20, Ap. 57, Tiranë Tiranë Ina Xhepa 044519076; 0693912872 info@euro-centre.eu; www.euro-centre.eu  
219 Qendra Instituti për Studime Demokratike (ISD) Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, Tiranë Tiranë Erion Fejzulla 0689036757 qendraisd@gmail.com;    
220 Qendra Kombëtare e Lëvizjes Ambeintaliste (QKLA) Rr. "Ismail Qemali", Nr. 19, Tiranë Tiranë Haziz Marku 042267847 projektemjedisore@yahoo.com; www.ncem-albania.org  
221 Qendra Kombëtare e Teatrit Mesdhetar (QKTM) Rruga "Qemal Stafa", Nr. 476, Tiranë Tiranë Alfred Bualoti 0692020578 butrint2000@yahoo.com; www.butrinti2000.com  
222 Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare (NCCS) Rruga "Isa Boletini", Pallat Planet X, Kati II, Ap/b. (Perballë Hotel Vila Verde, pranë kryqëzimit të Selvisë), Tiranë Tiranë Liliana Dango 042273247; 0672663137 nccs.albania@gmail.com; www.nccs-al.com K72120452P
223 Qendra Komunitare Integrimi (QKI) Rr. "Muzakët", Nd. 19, H. 12, Nr. 12, Njësia Bashkiake Nr. 9, Kodi Postar 1016, Tiranë Tiranë Renaldo Bregu 0692695300 qendraintegrimi@gmail.com; www.qki.org.al  
224 Qendra Kulturore ASA (Art Stilim Arkitekturë) Rr. Bego Hoxha, Misto Mame, Tirane Tiranë Olger Rakipllari 0697740406 info.klubiasa@yahoo.com; olgertrakipllari@yahoo.com; www.klubiasa.org  
225 Qendra Kulturore Elit Art Rruga Manhatan, Vila Nr 36, Tiranë Tiranë Esmeralda Stafa 0693404425 qendraelitart@gmail.com;    
226 Qendra No Limits Rruga Budi, Pallati Boga, Shkalla II, Apartamenti 4/2, Tiranë Tiranë Zylyftar Bregu 0694050540 breguz@gmail.com; www.nolimits.com.al  
227 Qendra për Administrim Social Ekonomik Territorial Bussines Center, Torre Drin, Rr. Abdi Toptani, Nr.24, Tiranë Tiranë Meriglena Rusta 0692941099 info@asetcenter.al; www.asetcenter.al L51423453R
228 Qendra për Arsim Demokratik (CDE) Rruga Mustafa Matohiti, Pallati 7, Shkalla 1, Nr. 1/2, Tiranë Tiranë Desara Karaj 042247893; 0686080789 desarakaraj@yahoo.com; www.cde.edu.al  
229 Qendra për Bashkëpunim dhe Zhvillim Rajonal (RCDC) Unaza e Re, nr. C34, Kati 7, Tirane Tiranë Raimonda Bedo 0692152557 info@rcdcalbania.org; rcdcal@gmail.com; www.rcdcalbania.org L21819451R
230 Qendra për Dialog ndërmjet Biznesit dhe Parlamentit (QDBP) Rr. Abdi Toptani, Torre Drin, Kati II, Nr. 27, Tiranë Tiranë Eugenia Gjuraj 0682058137 info@cbpd.al; www.cbpd.al  
231 Qendra për Iniciativa Rajonale Rruga Arben Broci. Nr. 201, Tiranë Tiranë Erald Myrtollari 0685594451 cri_regional@yahoo.com;   L51826454O
232 Qendra për Kohezion Social Rr. Elbasanit, Pallati ABAU, Tiranë Tiranë Manjola Malo 0695767725   http://goo.gl/FFIYNk  
233 Qendra për Kulturë dhe Zhvillim Europian Rr. Haxhi Hysen Dalliu, Nr. 49/1, Tiranë Tiranë Lorenc Troshani 0682077811      
234 Qendra për Mbrojtjen dhe Integrimin e të Përndjekurve Politikë Rruga “Murat Toptani” tek pedonalja, Tiranë Tiranë Eva Bllaci 0684049657 qendra.mipp@gmail.com;    
235 Qendra për menaxhimin agro-mjedisor & ekonomik (AEEM-CENTER) Rruga: "Zef Jubani", Nr. 5, Tiranë Tiranë Aida Bani 042252490; 0692467488 aida_alushi@hotmail.com;    
236 Qendra për Ndihmë Rehabilitim dhe Integrim (QNRI) Rr. Don Bosko, Kulla 3, Ap. 6/3, Kutia Postare 234, Tiranë Tiranë Hysen Vathi 044806094; 0683813267 qnri_info@yahoo.com;    
237 Qendra për Nisma Ligjore Qytetare Rruga "Vaso Pasha" pll .12 shk. 1 ap.1 Tiranë Tiranë Aurela Anastas 042259795; 0672754655 avokatore2@yahoo.com; avokatore@albmail.com; www.qag-al.org K11506001U
238 Qendra për Politika Ligjore dhe Shërbime Publike (CLPP) Rruga Naim Frasheri, pallati i ri, apt.15, Tirane Tiranë Migena Leskoviku 0686038333 clppsalbania@gmail.com;    
239 Qendra për Promovimin e Konkurrueshmërisë Rr. "Hamid Shijaku", P. 6 ap. 3, Tiranë Tiranë Alida Kondi 0692141920 alida.kondi@gmail.com; www.ccp.al  
240 Qendra për Promovimin e Vlerave dhe Resurseve (Promotion 3D) Rr. Mihal Grameno, Nr. 41, Shk. 1/18, Tiranë Tiranë Agim Popoci 0672088624      
241 Qendra për studime gjeografike Komuna e Parisit, Palatet ABC, Nr.2 Shkalla 2Ap.27, Tirane Tiranë Bedri Kola 0684053154 bedrikola@yahoo.com;    
242 Qëndra për Transparencë dhe Informim të Lirë (QTIL) Rr. Muhamet Gjollesha, p2/3, sh2, Tirane Tiranë Sami Neza 042260959; 0682088602 saminezaus@yahoo.com; qtil.altirana.com  
243 Qendra për Trashëgiminë Kulturore Shqiptare (Qendra Trakult) Rr. Sulejman Delvina, 40, 7/4, Tiranë Tiranë Ilir Parangoni 0692175579 trakultinfo@gmail.com;    
244 Qendra për Zhvillim dhe Informim Rinor (QZHIR) Rr. "Don Bosko", Pallati Almak, Tiranë Tiranë Elona Prifti 0686086068      
245 Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm (QZHQ) Rruga Reshit Collaku, Pallati 1, Apartamenti3/2, Tirane Tiranë Irma Shtini 0698852174 irma.shtini@gmail.com;   L51503451W
246 Qendra për Zhvillimin dhe Demokratizimin e Institucioneve (QZHDI) Rr. Myslym Shyri, Pall. 8/1, kati 4, Tiranë Tiranë Ilir Aliaj 042248519; 0692095284   www.qzhdi-alb.org  
247 Qendra PolitON! Rr. "Vaso Pasha" Pall 13/1, kati 8, Tiranë Tiranë Vana Kasapi 0696015250 vanakasapi@politon.eu; www.politon.eu  
248 Qendra PROTIK Rruga "Papa Gjon Pali II", Nr.3, Kati II, Tiranë Tiranë Erika Grabocka 0692477582 info@protik.org; www.protik.org L22010451T
249 Qendra Rinore Pa Kufij  (Youth Center Borderless) Rr. Siri Kodra, Ndertesa no.94, Pallati Planet X, Kati 0, Tirane Tiranë Mirgentian Gjuta 0697525205 director@youthcenterborderless.org; www.youthcenterborderless.org  
250 Qendra Shqiptare "YMCA Tirana" Bulevardi “Bajram Curri”, pall.Agimi, shk.1 , ap.1, Tirane Tiranë Eglantina Lula 0695610512 ymcatirana@gmail.com;   L42325451N
251 Qendra Shqiptare për Kërkim Shkencor Socio-Ekonomik (ACSER) Rr. Sh. Bërxolli, P.18, Tiranë Tiranë     info@acser-albania.org; www.acser-albania.org  
252 Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH) Bulevardi “ Gjergj Fishta”, Nd.26, H.6, Ap.1, Tirane Tiranë Lida Grabova 042251475 info@acpd-al.org; www.acpd-al.org J62020028N
253 Qendra Shqiptare për Rehabilitimin e Traumës dhe Torturës (QSHRT) Rruga Kont Urani, 10, Tiranë Tiranë Adrian Kati 042256522; 042239121; 0682080765 arct@albmail.com; www.arct.org  
254 Qendra Shqiptare për Zhvillim të Qëndrueshëm Bulevardi "Zog I", Nr. 16, Tiranë Tiranë Julia Çanga 042454764; 0695859035 acsd_albania@yahoo.com;    
255 Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Shëndetit Mendor Rr. Sami Frashëri, P. VORTEK, Hyrja 2, Ap.11, Tiranë Tiranë Blerta Bodinaku 0692091999 mentalhealth.al@gmail.com;    
256 Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) Rr. "Siri Kodra", Pall 23, Ap 12, Tiranë - Kutia Postare 2901, Tiranë Tiranë Afërdita Prroni 042400712 qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al; www.hrdc.al  
257 Qendra UET Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, Tiranë Tiranë Blerjana Bino 0689037767 bbino@uetcentre.org; www.uetcentre.org  
258 Qendra Vullnetare e Emergjencave Civile (QVEC) Rruga "Komuna e Parisit", Pallati Matrix, Kati i Parë, Tiranë Tiranë Nebi Mucaj 0697440332; 0682083140 info@qv-ec.com; www.qv-ec.com  
259 Qendra Youth Act Rruga Frang Bardhi, Selitë, Tiranë Tiranë Jonida Lamaj 0692084436 director@youthact.al; www.youthact.al  
260 Refleksione Rr. Elbasanit, P. Fratari, Tërshana 2, kati 1, Tiranë, P.O. Box 2412/1 Tiranë Monika Kocaqi 042340434; 0682049380 info@refleksione.org; monikakocaqi@refleksione.org; www.stopdhunes.com; www.refleksione.org  
261 Reforma Reale Zydi Herri 28, Tiranë Tiranë Gylsen Zhllima 0693601090; 0675462880 reformareale@hotmail.com;    
262 REK "Remont Kapital" Rruga “Gjike Kuqali”, P.2 Shk3, Ap12, Tiranë Tiranë Olsi Sulejmani 00393931703042 info@musicballkan.com; http://goo.gl/CYb966 L41722451I
263 RINALB Rr. Durresit, Blloku Gintash, pall. G, a 12 Tirane Tiranë Helidon Begaj 0674053982 rinalb2014@gmail.com;   L41825452L
264 Rinia e Bashkuar Euro - Shqiptare (RBESH) Rreth rrotullimi i "Zogut të Zi", Pall. Tekno Projekt, zyra 11, Tiranë Tiranë Andi Memo 0696662929 riniabashkuareuroshqiptare@yahoo.com;    
265 Rinia për Integrim, Aktivizim dhe Sensibilizim (RIAS) Rr. "Frederik Shiroka", Kati 2, Kulla 3, Shk. 2/19, Tiranë Tiranë Aspasjana Kerxhalli 0695305563 as.rias@outlook.com; organizatarias@outlook.com;    
266 Rinia për të Drejtat e Njeriut Shqipëri - Youth for Human Rights Albania (YHR - Albania) Rruga Mihal Grameno, P. 010, Shk. 1, Ap. 6, Tiranë Tiranë Arber Kodra 0693953920 yhralbania@gmail.com; arberkodra85@gmail.com;    
267 Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri - AWEN Rr. "Pashko Vasa", Pall. 14 16, Tiranë Tiranë Ines Leskaj 0692052450 awencoordinator@hotmail.com; www.awenetwork.org  
268 Rrjeti i Grave 'Barazi në Vendimmarrje' Rr. Sami Frashëri, Tiranë Tiranë Mimoza Haxhiaj 0672591738 info@edm.org.al; www.platformagjinore.al  
269 Rromano Kham Rr. Tasim Shehu, Nr.58, Lagja 10, Tirane Tiranë Xheladin Taco 0682152616 rromanokham@gmail.com; xheladintaco@yahoo.com;    
270 Ruajtja dhe Mbrojtja e Ujrave të Ëmbla dhe të Kripura të Shqipërisë Rr. Muhamet Gjollesha, Pall. Moskat, Nr.1, Tiranë Tiranë Niko Pano; Alfred Frashëri 042224790 evis-taska@hotmail.com;    
271 Ryder Albania Rr. Ali Pashe Gucia, Nd 9, H7, Ap 2, Tiranë Tiranë Rudina Rama 042452309; 0682055235 ryderalb@icc-al.org; rudinarama13@gmail.com;   J81306002F
272 SANUS Infermier - Ambulantë Rr. "Mihal Grameno", Pall 10/3, Tiranë Tiranë Albana Dule 042343686; 0672065765 iasanus@yahoo.com;    
273 SEDA - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik të Qëndrueshëm Rr. Vaso Pasha, Pall.13/1, Kati 6, Ap.3, Tirane Tiranë Genc Myftiu 042257623; 042238613 seda@albnet.net; gencmyftiu@hotmail.com; www.seda.org.al  
274 Shërbimet Shqiptare për Refugjatë dhe Migrantë (RMSA) Rr. Skenderbej, Volkswagen Building, Kati i 2, Tiranë Tiranë Mariana Hereni 042250205; 042250224; 0682051736; 0695580497 mhereni@yahoo.com;    
275 Shoqata "Sfinksi" e Minoritetit të Egjiptianëve të Shqipërisë për Zhvillim dhe Integrim​ Rr. Irfan Tomini, Godina Nr 26, prane kopeshtit Nr 45 - Selite, Tirane Tiranë Arjan Lile 0692402669​ shoqatasfinksi@gmail.com; https://goo.gl/cSWE5Z J22417456O
276 Shoqata Atdhetare, Kulturore, Mjedisore "Mati" - Zyra në Tiranë Bulevardi "Gjergj Fishta", Tiranë Tiranë Hazis Porja 0682763240 hazisporja@hotmail.com;    
277 Shoqata Basketbollit "Virtus Tirana" Rruga e Saracëve, Nr.66, Tiranë Tiranë Erdal Borova 0684038275 erdal_borova@hotmail.com;    
278 Shoqata e Artisteve të Rinj të Skenës (SHARS) Rr. Thanas Ziko, Pall. 6, Shk. 3, Ap. 41, Tirane Tiranë Gjergji Trola 0682061105 sharsalbania@gmail.com;    
279 Shoqata e Avokatëve Antikorrupsion Shqiptare Rruga "Ibrahim Rugova" kompeksi "Green Park" kati II, Tiranë Tiranë Ndue Pjetra 0692020512 avokate.antikorrupsion@yahoo.com; www.antikorrupsion.com  
280 Shoqata e Avokatëve Penalistë të Shqipërisë (SHAPSH) Rr. "Reshit Petrela" Nr. 5, perballe Gjykates se Krimeve te Renda, Tirane Tiranë Saimir Vishaj 0682036896 avokatetpenaliste@gmail.com; info@studiovishaj.com; www.avokatetpenaliste.com  
281 Shoqata e Bashkive të Shqipërisë Rr. Abdyl Frashëri, P.11, Sh.2, A.14, Tiranë Tiranë Fatos Hodaj 042257603/6; 0692067845 aam@albmail.com; www.aam.al  
282 Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Diabetikë (SHFRD) Rr. Mustafa Qosja, Pall 1Maj, Shk.30, Ap.142, Tirane Tiranë Asim Toro 0696919999 shfr.diabetike@gmail.com; http://goo.gl/k3WLwG  
283 Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) Rr. "Ifan Tomini", Tiranë Tiranë Mevlut Derti 0692489327 mevlut.derti@gmail.com; www.investigim.al  
284 Shoqata e Grave Profesioniste Afariste dhe Zejtare (SHGPAZ) Rr. Bogdani, Pallati Nr. 25, Kati 7, Ap.51, Tiranë Tiranë Flutura Xhabija 042235726 info.shgpaz@yahoo.com; shgpaz.albania@yahoo.com; www.nemewea.al; www.prom-albania.com  
285 Shoqata e Invalidëve Intelektualë të Shqipërisë Universiteti Bujqësor i Tiranës, Godina 3, Tiranë Tiranë Bardhok Zefi 0672767991 bardhokzefi@hotmail.com;    
286 Shoqata e Komunave të Shqipërisë Rr. Skerdilajd Llagami, Nd.3, H.1, Ap.8, Tiranë Tiranë Agron Haxhimali 042468492; 0682050310 aac@abcom.al; www.aac-al.org  
287 Shoqata e Ndërtuesve të Shqipërisë (SHNSH) Blv. “Gjergj Fishta”, Nd. 30, H. 31, Ap. 1, Njesia Bashkiake Nr. 7, Kodi postar 1001, Tirane Tiranë Maksim Muçi 0694091670; 0692090036 info.shnsh@gmail.com;   K61327012B
288 Shoqata e Rehabilitimit Fizik për Personat me Aftësi të Kufizuar (SHRFPAK) Rruga "Muhamet Gjollesha", Pallati i Kryqit te Kuq, Kati i II-te, hyrja III, Tiranë Tiranë Elsid Sulaj 0694257315 shrfpak@gmail.com;   L42312451R
289 Shoqata e Resurseve Gjenetike të Bimëve (APGR) Rr. "Fran Bardhi", Pallati 12, Ap.15, Tiranë Tiranë Nazif Senja 0444514807; 0686046794 info@apgr.al; shoqataapgr@gmail.com; www.apgr.al L02124451V
290 Shoqata Internacionale për Solidaritetin (SHIS) Rruga Vaçe Zela, nr. 19 Tiranë, Kutia Postare 108 Tiranë Brunilda Kotja 042263209; 0696099980 b.kotja@shisalbania.org; projekte@shisalbania.org; www.shisalbania.org  
291 Shoqata Kombëtare e Punonjësve Socialë - Shqipëri Rr. Shyqyri Ishmi, Nr. 62/1, Tiranë Tiranë Eliona Bimbashi (Kulluri) 0692097809 info@albanian-nasw.com; www.albanian-nasw.com  
292 Shoqata Kombëtare e Transportuesve Qytetas (SHKTQ) Rr. Abdi Toptani, Torre Drin, Kati II, Nr. 38, Tiranë Tiranë Kujtim Hyka 042262429; 0692693304 kujtim.hyka@shktq.org; www.shktq.org  
293 Shoqata Kombëtare Edukim për Jetën (SHKEJ) Bulevardi  Zogu I, Ndertesa 53, Kati 6, Hyrja 39, Tiranë. PO.Box 2435 Tiranë Arjel Trajani 042265398; 0672166873 shkej@albmail.com;    
294 Shoqata Kombëtare Para-Tetraplegjike "Shpresë dhe Dashuri" Ish-Uzina "Tirana" Laprake, Tirane Tiranë Ndrek Ismajli 0686021219 hope_loveal@yahoo.com;    
295 Shoqata Kombëtare për Integrim, Zhvillim dhe Ndihmë për Shtresat në Nevojë Don  Bosko, Tiranë Tiranë Fize Kerxhaliu 0686290630 shkizh@hotmail.com;    
296 Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë (ANAD) Bulevardi Gjergj Fishta, Pall 4, Shk 1, Ap 9, Tiranë Tiranë Eduard Ajas 0422428218; 0693252707 anad.organisation@gmail.com; www.shknd.org  
297 Shoqata Kristiane e të Burgosurve të Shqipërisë (ShKBSh) Rruga "Musa Agolli" 35, Tiranë Tiranë Fred Westerink 0682019860; 0682013940 reception@shkbsh.com; www.shkbsh.com  
298 Shoqata Kulturore Artistike "Jehona Shqiptare" Rr. "Artan Lenja", Ap. 13, pranë Zjarrfikseve, Tiranë Tiranë Zamira Korançe 0692130594; 0672753265 jehonashqiptare@hotmail.com;   K71827002K
299 Shoqata maqedonase "Ilinden" - Tiranë Rruga "Mihal Grameno" 183 Tiranë, Shqipëri Tiranë Nikolla Gjurgjaj 0692401778 drustvo.ilinden.tirana@live.com; www.ilinden-tirana.com  
300 Shoqata Mjedisore "Për një Zhvillim të Qëndrueshëm e Racional" (ShMZhQR) Rruga Qemal Stafa, Pall. 17; Shk. 3; Ap. 21, Tirane Tiranë Qerim Ismeni 0682190134 qerimismeni@gmail.com;    
301 Shoqata për Gratë dhe Fëmijët Rr. "Haki Stermilli", Godina 10/3, Njësia Bashkiake Nr. 6, Kombinat, Tiranë Tiranë Rajmonda Prifti 0682152667      
302 Shoqata per Integrim dhe Zhvillim (SHIZH) Rruga Don Bosko, Nr, 22. Tiranë Tiranë Naim Lusha 044806094, 0683178533 integrim_zhvillim@yahoo.com;    
303 Shoqata për Integrimin e Grave Tekstiliste (ShIGT) Rr. Kongresi i Lushnjes, P. 2, Sh. 3, Tiranë Tiranë Fatbardha Barjaba 0682020245 bardhabarjaba@gmail.com;    
304 Shoqata për Integrimin e Pensionistëve të Shqipërisë Rruga e Durrësit, Kompleksi "Korovon", Zyra Nr. 2, Tiranë Tiranë Osman Terziu 0685949668; 0693501999 osman.tereziu@hotmail.com;    
305 Shoqata per Integrimin e Zonave Informale (SHIZI) Rr. "Bajram Curri", Pall. 440, Shk. 2, Ap.18, Tiranë Tiranë Mrike Cara 0693254899 mrikcara@hotmail.com; www.shzi.org  
306 Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit (ANEP) Rr. "Myslim Shyri", pall. 1/3, kati V, Tiranë Tiranë Jetmira Halilaj 0683439378 anep.albania2014@gmail.com; www.anep-albania.org K61711007M
307 Shoqata për progres dhe civilizim (PPC) Rr. B.Curri, Pall. 480, Tiranë Tiranë Arian Boci 0682057773 pcivilizim@yahoo.com;    
308 Shoqata për Ruajtjen e Shpendëve dhe Gjitarëve të Shqipërisë Rr. Kavajes, Pall; Baja-Bad, kati 11,  Tiranë Tiranë Klodian Aliu 044818929; 0697855398 info@aspbm.org ; klodianaliu@gmail.com; www.aspbm.org K11707002Q
309 Shoqata për Zhvillim Mediatik Njesia Bashkiake nr.10, Rruga: Islam Alla, Nr. 10/2, Tirane Tiranë Deniz Xhoga 0682012670 dxhoga@yahoo.com;    
310 Shoqata Shqiptare e Personave që Jetojnë me HIV/AIDS Rruga "Aleksandër Moisiu", Nr.80, pranë ISHP, Tiranë Tiranë Olimbi Hoxhaj 0692481657 hoxhajolimbi@gmail.com;   K71912001W
311 Shoqata Shqiptare e të Rinjve Studentë të Shkencave të Tokës dhe Mjedisit (AAYSGE) Rr. Ali Demi, pall 216/3, ap 3, Tiranë Tiranë Lorenc Gjoka 042369251; 0692267877; 0672083609 aaysge@yahoo.com; www.albaniatourism.eu  
312 Shoqata Shqiptare e Turizmit (ATA) Rr. Komuna e Parisit, P. 1/3, Shk. 1, Apt. 5, Tiranë Tiranë Matilda Naco   ata@ata.org.al; www.ata.org.al  
313 Shoqata Shqiptare Gruaja Kryefamiljare Rr. Mihal Grameno, Postart, P-5, Tiranë Tiranë Luljeta Hysa 042346132; 0682702463 luljetahysa@yahoo.com; www.shshgk.org  
314 Shpresë & Barazi (OSHB) Rr. "Durrësit", P. 136/1, Ap. 6, Tiranë Tiranë Ervin Karamuco 0682041979 e.karamuco@oshb.al; www.oshb.al L42021451H
315 SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri Rr. "Mahmut Fortuzi" Nr. 10, PO Box 1524, Tiranë Tiranë Teuta Shkenza 042415972; 042415973 teuta.shkenza@soskd.org.al; www.sos-childrenvillages.org; www.soskd.org.al  
316 South-East Europe Center for Economic Development (SECED) Rr. Papa Gjon Pali II, Nr. 11/1, Kati 3, App. 6, Tiranë Tiranë Edvin Zhllima 042225237 zhllima@seced-web.org; www.seced-web.org  
317 STOP AIDS Rruga Q. Stafa, kulla A (mati beton), Apt 7/1, Tiranë Tiranë Memo Boci 0692297071 memoboci@yahoo.com; stopaids_al@yahoo.it;    
318 Syri Blu Kutia postare 8362, Tiranë Tiranë Besim Petrela 042230953; 0672059466 syriblu2001@yahoo.com; www.klasikalbania.org  
319 TAMAM - Albania Rr. "Skenderbeg", Pallati 33/2, Sh.1, Ap.1, Tiranë Tiranë Armeza Gjonbrataj 0693575327 armeza.gjonbrataj@gmail.com; www.tamam.se  
320 TARTAN ONLUS Rruga Loni Ligori. Pall.. Romario. Sek. B. Tirane Kashar Tiranë Dritan Hoxha 0694078578 tartanonlus@gmail.com; dritan.hoxha83@gmail.com; www.improntacoop.com  
321 Të Ndryshëm & të Barabartë Rr. Bogdani, Pallati i ri 10 katësh "4 BIMO", Nr 14, Tiranë Tiranë Mariana Meshi 042221892 different&equal@icc-al.org; www.differentandequal.org  
322 The American Enterprise School of Albania (AESA) Rr. Andon Zako Çajupi, 20/7, Tiranë Tiranë Ada Huibregtse (Hyso); Marlise Sanchez-Torres 042203004; 042268256; 0673217966 anazarko@aesa-al.org;    
323 TLAS (Tirana Legal Aid Society) Rr. Sami Frashëri, 4 kullat, Seksioni 3, Ap. 1/A, Tiranë, Kutia Postare 69 Tiranë Raimonda Bozo 042258442, 0692087930 rbozo@tlas.org.al; tlas@tlas.org.al; www.tlas.org.al  
324 Together for Love & Peace Unaza e Re, Pallatet San-Tara Kati I-re, Tirane Tiranë Saimir Zeka 0676026592; 0695791522 saimirzeka@yahoo.com; szeka@ffzmal.org;   L51423455I
325 Unioni i Vllehëve të Shqipërisë (UVSH) Rruga Elbasanit, Pall. 30, Hyrja 2, Ap. 17, Tiranë Tiranë Marjeta Beneja 0682141755 marjetabeneja@yahoo.com; uvsh@hotmail.com; http://goo.gl/vQLok1  
326 Unioni Shqiptar për Zhvillim Social (USHZHC - AUSD) Rr. "Qemal Stafa", Pall. 195, Shk. 3, Ap. 35, Tiranë Tiranë Istela Mujollari 0697361799 albania.usd@gmail.com;    
327 Unique Junior Enterprise Rr. "Elbasanit", Fakulteti Ekonomise, Tirane Tiranë Indri Dyrmishi 0693159975   www.unique-je.org  
328 Uniteti Kombëtar i Pensionistëve e Pleqërisë (UKPP) Rr. Haxhi Sina, Nr. 2, Tiranë Tiranë Lulëzim Mullahi 0682235303 lmullahi@yahoo.com;    
329 Uniteti Mendo Pozitiv   Tiranë Megi Xharo 0672140062 megi89@hotmail.com; www.mendopozitiv.org; http://goo.gl/h3WfX3  
330 Uniteti Rinor (UR) 21 Dhjetori, Tiranë Tiranë Fatjon Hajdari 0693311384 unitetirinor@yahoo.com;    
331 VIS Albania (Vullnetarizmi Ndërkombëtar për Zhvillimin) Rr. Don Bosko, Pall. Grapshi, Sek. 4/1/4, Tiranë Tiranë Pier Paolo Ambrosi; Sonila Kocli 042406114; 0682056693; 0684641537 vis.nordalb@gmail.com; www.volint.it K32130003K
332 Vizion Gruaje - Zyra në Tiranë Rr. Artan Lenja (ish fusha e Aviaconit) Ap. 46, K.8. Godina nr.8. Nj. Bashkiake Nr.7 Tiranë Tiranë Flora Laze 042270403; 0692171288; 0697716025 f_laze@yahoo.com;    
333 Youth for Transparency Rr. Ali Demi P.70, Tiranë Tiranë Grisenta Qosja 042251761   www.rinia.al  
334 Zhvillim, Informim dhe Barazi Gjinore (DIGE) Rr. Durrësit, ish Magazinat e Uzinës Tirana - Laprakë, Tiranë Tiranë Edona Shkenza 0695561108 digeorganization@yahoo.com;  
335 Zyra Qendrore e Investigimit, Tiranë Rr. "Myslym Shyri", pranë shkollës "Arben Broci", Pallati 12 katësh, Kati 2, Tiranë Tiranë Alket Furxhiu 0664141001; 0686270942 centre-atm@hotmail.com; www.centre-atm.eu  
1 Agjencia e Demokracisë Vendore në Shqipëri L. Pavarësia, Rr. Pelivan Leskaj, Kulla Xhaxo, Vlore Vlorë Madlina Puka 0692077507 ldaalbania@aldaintranet.org;   L66502331G
2 Edukimi Social dhe Mbrojtja e Mjedisit (SEEP) Bulevardi "Ismail Qemali"; Pall. Conad; Kati II, Hyrja nga Veriu; Vlorë Vlorë Simo Ribaj 033406627; 0692387089 seep_al@yahoo.com; www.seep.al L16927391W
3 Fondacioni "Agjencia Rajonale Zhvillimit Vlorë" (ARZHV) Rruga "Pjeter Budi", Pallati "Fasked", Ap 9/1, Vlore Vlorë Ylldise Brahimaj 0693834994 ybrahimi@abcom.al; vlorerda@gmail.com; http://goo.gl/PUlQr8  
4 Fondacioni "Autizmi Flet Shqip" - Vlorë Qendra, Pallati Ish-Fabrika Orizit, pranë “CONAD”, Vlorë Vlorë Vojsava Shkurtaj; Blerina Alfasish 0676000060; 0697900575 vojsava.shkurtaj@yahoo.com; blerina.alfasih@gmail.com; www.autismspeaksalbanian.org  
5 Fondacioni Lidia Rruga Fondacioni Lidia, Sarande Vlorë Ibrahim Bajrami 0697366430 ibrahimbajrami@ymail.com; www.lidia-foundation.com J84407815G
6 Fondacioni PELOD Bulevardi Izadora Duncan, Ksamil Vlorë Limos Dizdari 0693267591      
7 Gjelbërimi 2000 Gumenice - Kote - Vlore Vlorë Kastriot Shehaj 0692867846 gjelberimi2000@yahoo.com;    
8 Intelektualët e Pavarësisë për Shqipëri Ekologjike Turistike Karbon Neutral Bulevardi "Ismail Qemali", Pallati Conad, Vlore Vlorë Hodo Kabello 0692750974 dr_kabello@yahoo.it;   L56503398D
9 Këshilli Rajonal i Prindërve Vlorë Shkolla e mesme e pergjithshme Ali Demi, Vlore Vlorë Bardhyl Baduni 0683372467 badunib@yahoo.com;    
10 Legambiente Vlorë (Albania) Bulevardi "Ismail Qemali", prane Conad, Kati II-te, Vlore Vlorë Rezarta Agalliu 0696289350 legambientevlore@gmail.com; www.legambiente.al L47314392V
11 Protect Me Lagja Isa Boletini, Bulevardi Ismail Qemali, pallati 12 katesh, kati i dyte, Vlorë Vlorë Liljana Breshani 0684017009; 0696290439 protectmevlore@gmail.com;   L36715391E
12 Qendra "Agjencia Joniane e Mjedisit, Medias dhe Informacionit" (AJMMI) Rr. "Apostol Cuni", Nr. 35, L. Nr. 4, Sarandë Vlorë Shkelqim Hajno 085225678; 0692235026 agency_ajmmi@yahoo.com; www.agencyajmmi.com  
13 Qendra e Informacionit Aarhus - Vlorë Bulevardi Ismail Qemali, Kulla e Ferhatit, Kati VII, Vlorë Vlorë Marinela Skendaj 033400182; 0698949024 aicvlore@gmail.com; www.aic-vlore.org  
14 Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - Vlorë L. Pavaresia, Rr.Sadik Zotaj, Qendra Kulturore e Femijeve, Kati II, (Parku i Lojerave) Vlore Vlorë Aleksander Mita 033 400351, 0692260212 aleksander.mita@gmail.com; www.vloracivilsociety.org  
15 Qendra Kulturore "AULONA" Lagjia "Pavarësia", Bulevardi "Isamil Qemali", Pallati "Kushta", Vlorë Vlorë Sejmen Gjokoli 0682052500 sgjokoli54@yahoo.com; www.aulonafolk-festival.com K96719391G
16 Qendra Ndryshimi Lagja "Hajro Çakërri", Rr. "Bulevardi Ismail Qemali", Pallati 1, Hyrja 1, Kati i IV, Vlorë Vlorë Robert Murataj 033402513 changealbania@gmail.com; www.changealbania.org  
17 Qendra për Kërkim, Bashkëpunim dhe Zhvillim (CRCD) L. Pavaresia, Rr. Pelivan Leskaj, Vlorë Vlorë Madlina Puka 033408708; 0692077507 info@crcd.org.al; www.crcd.org.al  
18 Qendra Psiko - Sociale Vatra Lagja Isa Boletini, Rr. Vlorë - Skelë, tek Banka Intesa Sanpaolo, kati 3-të, Vlorë Vlorë Brikena Puka 033224078; 033228048 qvatra@icc-al.org; info@qendravatra.org.al; www.qendravatra.org.al  
19 Qendra Rinore e Vlorës (VYC) Pallati i Kulturës "Labëria", kati i parë, Vlorë Vlorë Elidon Lamani 033203064; 0692102945 vlorayouthcenter@gmail.com; www.vlorayouthcenter.org  
20 Qendra Shqiptare për Demokraci dhe Zhvillim Lagjia "10 Korriku", Vlorë Vlorë Olta Hoxhaj 0695225330 qendra.shqiptare1@gmail.com;   L47314391N
21 Shoqata e Logopedistëve Shqiptarë Lagjia "Kushtrim", Rr. "Ibrahim Kushta", pranë ish NPAN-it, Vlorë Vlorë Sashen Rexhepaj 0695816644 sashen_141@yahoo.it;    
22 Shoqata Historiko - Kulturore Arkeologjike (Oriku) Lagja 4 Herojnjte, Rr. Selam Musai Vlorë Eduard Demo, Vangjel Sako 0692821185, 0692637368 errdemo@yahoo.com;    
23 Shoqata Kulturore - Mjedisore BORSHI Adresa: Rruga "Durresit", Pallati 210/1, Ap.3, Tirane Vlorë Ylber Hysi 0682249727 shoqata_borshi@hotmail.com; ylberhysi@yahoo.com;    
24 Vizioni i Gjelbër (Green Vision) Lagjia Lef Sallata, Pallati Algon, Kati II, Vlore Vlorë Simo Ribaj 0692387089 greenvisionvlore@gmail.com; https://goo.gl/t8XGZI L66504334M
Publikimi i të dhënave personale bëhet në përputhje me Ligjin Nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale", ndryshuar me ligjin Nr. 48/2012.
AGJENCIA PËR MBËSHTETJEN E SHOQËRISË CIVILE (AMSHC). Të gjitha të drejtat e rezervuara.