Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
INFORMACION KONTAKTI

Adresa:
Rruga "Frosina Plaku" Nr. 58,
Kati II, Tiranë
Harta dixhitale në Google Maps

Telefon: 04 22 355 69

Website: www.amshc.gov.al
E-mail: info@amshc.gov.al

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së

Përgjigje për Pyetjet
Tuaja Të Shpeshta

Regjistrohuni në
"Bazën e të Dhënave të OJF-ve
të regjistruara në AMSHC"
(Ç'dobi kemi nga kjo?)

UDHËRRËFYESI
për hartimin e politikës dhe masave për një mjedis mundësues për shoqërisë civile

Asistenca Teknike
e Delegacionit të BE

Nëntor 2017 - Korrik 2018
Bibliotekë virtuale informative


Observatori i Integrimeve Rajonale (ORI)
VEPRIMTARI

AMSHC bën Shqipërinë anëtare të Bordit të VOLONTEUROPE

Valletta (Maltë), 13 nëntor 2014

Shqipëria është prej këtij nëntori anëtare e Bordit Ndërkombëtar të VOLONTEUROPE, rrjeti i njohur evropian që promovon vlerat e qytetarisë aktive dhe vullnetarizmit prej 23 vitesh.

Gjatë takimit të datës 13 nëntor në Maltë, përfaqësuesi i Agjencisë shqiptare për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC), z.Ismail Ademi ka dalë fitues për një nga dy vendet vakante në Bordin Ndërkombëtar prej 9 anëtarësh pas votimit nga përfaqësues të 51 organizatave.

Megjithëse Shqipërisë i mundësohej vetëm një votë, ajo e drejtorit të AMSHC-së, z.Andi Kananaj, z. Ismail Ademi arriti të merrte shumicën e votave bashkë me Prof.Dr.Doris Rosenkranz e Universitetit të Nurembergut.

Rrjeti ka në përbërje 51 organizata anëtare dhe bashkëpunon në mënyrë konstante me institucionet evropiane, Komisionin Evropian, Parlamentin, Këshillin e Evropës.

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC) e Shqipërisë është së fundmi anëtare me të drejta të plota e rrjetit.

Takimi i këtij viti u realizua nën patronazhin e presidentes së Maltës, Marie Louise Coleiro.

Presidentja e Maltës ndau edhe 9 çmimet vjetore të VolontEurope për 2014-n, mes të cilëve u vlerësua me çmim edhe aktivistja shqiptare Marsida Bandilli, studente e Universitetit të Antwerpit, Belgjikë.


Marie Louise Coleiro
Presidente e Maltës

Ju ftojmë të vizitoni Platformën:

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së