INFORMACION KONTAKTI

Adresa:
Rruga "Frosina Plaku" Nr. 58,
Kati II, Tiranë
Harta dixhitale në Google Maps

Telefon: 04 22 355 69

Website: www.amshc.gov.al
E-mail: info@amshc.gov.al

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së

Përgjigje për Pyetjet
Tuaja Të Shpeshta

Regjistrohuni në
"Bazën e të Dhënave të OJF-ve
të regjistruara në AMSHC"
(Ç'dobi kemi nga kjo?)

UDHËRRËFYESI
për hartimin e politikës dhe masave për një mjedis mundësues për shoqërisë civile

Asistenca Teknike
e Delegacionit të BE

Nëntor 2017 - Korrik 2018
Bibliotekë virtuale informative


Observatori i Integrimeve Rajonale (ORI)
VEPRIMTARI

Workshop për plotësimin e matricës së Udhërrëfyesit

Tiranë, 12 mars 2015

AMSHC me anë të përfaqësuesit të saj z. Erion Banushi, mori pjesë në workshop-in për plotësimin e matricës së monitorimit të Udhëzuesit për mbështetjen nga BE të Shoqërisë Civile për periudhën 2014-2020.

Qëllimi i workshopit ishte diskutimi lidhur me plotësimin e Udhëzuesit me treguesit e targetuar në nivel kombëtar.

Ky takim pati pjesëmarrjen e disa organizatave të shoqërisë civile dhe arriti të përfundojë targetimet për strategjinë me anë të kontributit të të gjithë pjesëmarrëse.

AMSHC falënderon zyrën e TACSO në Shqipëri për organizimin dhe shpreh mbështetjen e plotë për çdo iniciativë që forcon rolin e shoqërisë civile në konsultime dhe vendimmarrje.

Organizatat pjesëmarrëse në këtë takim:
 • CRCA
 • ANTTARC
 • AWEN
 • A.I.S.I
 • ACER
 • Përtej Barrierave
 • VIS Albania
 • ISPL
 • Roma Active Albania
 • Këshilli Rajonal Rinor
 • Co-Plan
 • Observatori për të Drejtat e Njeriut
 • Urban Research Institute
 • EDEN
 • REC Shqipëri
 • Gjirokastra Foundation
 • ARSIS
 • Partners AlbaniaJu ftojmë të vizitoni Platformën:

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së