Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
INFORMACION KONTAKTI

Adresa:
Rruga "Frosina Plaku" Nr. 58,
Kati II, Tiranë
Harta dixhitale në Google Maps

Telefon: 04 22 355 69

Website: www.amshc.gov.al
E-mail: info@amshc.gov.al

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së

Përgjigje për Pyetjet
Tuaja Të Shpeshta

Regjistrohuni në
"Bazën e të Dhënave të OJF-ve
të regjistruara në AMSHC"
(Ç'dobi kemi nga kjo?)

UDHËRRËFYESI
për politikën qeverisëse
drejt një mjedisi mundësues
për zhvillimin e shoqërisë civile 2019–2023
(i rishikuar)

Asistenca Teknike
e Delegacionit të BE

Nëntor 2017 - Korrik 2018
Bibliotekë virtuale informative


Observatori i Integrimeve Rajonale (ORI)
VEPRIMTARI

AMSHC merr pjesë në konferencën "24 VJET PARTNERITET STRATEGJIK - Marrëdhëniet Shqiptaro-Amerikane ndër vite"

Tiranë, 16 mars 2015

AMSHC me anë të përfaqësuesit të saj z. Kastriot Tota, mori pjesë në konferencën "24 VJET PARTNERITET STRATEGJIK - Marrëdhëniet Shqiptaro-Amerikane ndër vite", të organizuar nga Albanian Policy Center, ku ishin të pranishëm shumë personalitete nga jeta publike në vend.

Të pranishëm dhe folës kryesorë:
  • Presidenti i Republikës, Shkëlqesia e Tij Z. Bujar Nishani
  • Ambasadori Amerikan në Tiranë, Shkëlqesia e Tij Z. Donald Lu
  • Kryetare e Komisionit të Jashtëm të Kuvendit të Shqipërisë, Znj. Arta Dade
  • Deputet i Partisë Demokratike dhe Anëtar i Komisionit të Jashtëm të Kuvendit, Z. Eduard Selami

Me anë të kësaj konference u theksua edhe një herë rëndësia e këtyre marrëdhënieve në përvjetorin e tyre.

Eksperienca e këtyre marrëdhenieve dhe vendosja e tyre në kontekstin strategjik e interesin vital për kombin shqiptar vazhdon të mbetet objekt studimi, por gjithashtu edhe krenari kombëtare, të cilën shqiptarët e ruajnë me krenari.


Ju ftojmë të vizitoni Platformën:

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së