INFORMACION KONTAKTI

Adresa:
Rruga "Frosina Plaku" Nr. 58,
Kati II, Tiranë
Harta dixhitale në Google Maps

Telefon: 04 22 355 69

Website: www.amshc.gov.al
E-mail: info@amshc.gov.al

Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së

Përgjigje për Pyetjet
Tuaja Të Shpeshta


Regjistrohuni në
"Bazën e të Dhënave të OJF-ve
të regjistruara në AMSHC"
(Ç'dobi kemi nga kjo?)

Bibliotekë virtuale informative


Observatori i Integrimeve Rajonale (ORI)
Databazë me 446 projekte rajonale dhe ndërkufitare ku marrin pjesë institucionet dhe organizatat shqiptare, të kompletuara me studime, analiza dhe raporte që trajtojnë integrimin rajonal në Ballkanin Perëndimor.
VEPRIMTARI

Edicioni i VII "Aulona International Folk Festival"

Vlorë, 7 - 9 maj 2015

Me ftesë të Qendrës Kulturore “AULONA”, përfaqësues nga AMSHC merr pjesë në Edicionin VII të "Aulona International Folk Festival", i zhvilluar në qytetin e Vlorës.

Ky aktivitet është mbështetur financiarisht nga AMSHC në kuadër të Thirrjes Nr. 7 dhe Bashkia e Vlorës.Shërbim e-mail për stafin e AMSHC-së